a karfiolleves jó, bár én szerintem tejesen fogom elkészíteni, rántással (piros levesnek ott van a tegnapi borsóleves
)
a karfiolpaprikást én mondtam a múltkor szerintem, de mivel ma csinálok paprikás krumplit, ugyanolyat nem akarok még egyszer (inkább erre hasonlít a karfiolpaprikás, nem a pörköltre)
rakott karfiol finom, de a legutóbb rakott kelhez elhasználtam az utolsó darált húsomat (rizs még lenne).
Van viszont egész csirkém, darabolt csirkém és egy csomag májam, zöldbabom, szárazbabom, borsóm és répám, ha ez segít
Azt már kitaláltam, hogy ma paprikás krumpli lesz, holnap szerintem megcsinálom a karfiollevest (lehet, hogy a maradékot kirántom, és csinálok hozzá kukoricás rizst), hétvégén meg krumplileves lesz (kolbásszal, tejjel, isteni!!!).
Na, akkor lehet, hogy már meg is vagyunk
A rántott karfiolhoz még ránthatok ki répát is, az is nagyon finom.