Fanetta, én is gratula!!!!
Mzx, a lift nem semmi! Emlékszem, még az elsőre is szörnyű volt Andrissal, babakocsival, bevásárlással együtt közlekedni... brrrr.....lenn hagyjam a cuccot, amit addig lehet, hogy ellopnak (hiába, no, jó környék volt, a lábtörlőm kellett állandóan valakinek), vagy vigyem fel a cuccot, de akkor mi lesz a gyerekkel... nem irigyellek!!!
Szeparációs szorongás: ismerjük-ismerjük... mi is a (remélem) csúcsát éljük...
Altatás: tegnap elkezdtem külön... vacsi már a kiságyban, gyanakodva néz körbe-körbe... de aztán csak győz a természet, vacsi közben mindig bealszik... már akkor feltűnt, hogy amikor utoljára volt az ágyban a gyerek, még ülni sem tudott, nemhogy állni... nem baj, most alszik, babyőr bekapcsol, és mentem ugrálni a nagyágyba!!!!! Aha, 5 percig... bömbölés, vissza, dajkálás, alvás, óvatosabb örömködés, de öröm... 5 perc, gyerek bömböl... vissza, dajkál, alszik... nem örül, hisz ki tudja... 20 perc múlva már nagyon gyanakszik, benéz, gyerek alszik... vissza nagyágyba, öröm nélkül gyors alvás... még 10 percig, éktelen sírás, mire odaértem, már állt, derékig kihajolva... apja alszik, egyedül nem tudom átszerelni... gyerek vissza, majd ma újra próbáljuk
Kacika, írjál majd légyszi mindig Boti állapotáról!!! Nehéz úgy, hogy hetekig aggódtunk érte, imádkoztunk, miegymás és amikor végre-végre valami jó történt, akkor hirtelen semmi hírünk!! Én nagyon aggódom Botiért, kiváncsi vagyok mindenre!
Mni, a könyv hiper-szuper! Pati ajánlotta nekem, neki ott van élő példának Gordon! Nekünk ugyan sok játékunk van, nem úgy, mint Kvaszévinek (ne higyjetek neki, voltunk ott... mániákus ő is
)Szóval én is csak ajánlani tudom a könyvet!!!!!
Panny és a többiek is, köszi a véleményt! Igen, a tiéd egy más helyzet! Egyrészt nem tehetném meg, hogy különórák miegymás, mert Andrist és magamat én tartom el, úgy állapodtunk meg a párommal, hogy akkor lesz Andris, ha ezt vállalni tudom, mert neki ott a két nagy, akiket szintén el kell inditani valahogy... másrészt viszont valószínű, ha megtehetném, akkor is hiányozna... bár, így megvan neked is a társaság is, agymunka is, mozgás is... igy már ki tudja...na jó, lehet, hogy pasit váltok és kipróbálom?
Kölyök, olyan jó, hogy írsz is már!!!!!!!!! Ne tűnj el, ha teheted, küzdjünk együtt a gombák ellen
És Máté ügyes nagyfiú, még nincs 7 hónapos, és már ül!!!!!! Reméljük, deriválni is derivál már!!!!!
Judit18, én a tecsóban vettem, kb. 1500-ért. Nem mondom, hogy szép, pont olyan, mint az átlátszó, csak ez épp fehér... volt több szinben is, egyik sem egy főnyeremény, de azóta nem rizikózzuk az agyrázkódást minden fürdésnél... a babyoutletben 6800-ért láttam gyönyörűt, az majd megszólal, van benne vizhőmérő is, viszont ha ott felejtem a kádban, valószinű, pont ugyanúgy gombásodik be, mint ez...
Ja, vigyázzatok ezekkel a műanyag vackokkal, anyukám felejtette a zuhanyzóban az övét, mig az apuval a kórházba járt és egy-két hét alatt az alatta pangó viztől fekete gombák nőttek rajta...na, én ezért vettem a legolcsóbbat...
Kvaszévi, gyönyörű Boti, de ezt úgyis tudod! Kérünk több képet!!
Monácska, hogy megy tejtesónak az egyedül alvás??