helló Csajok!
Nagyon szépek a gyerkőcök. Többiek is mutassatok képeket!
Boldog hófordulót! Csak úgy repül az idő.
(Katavirág! Bekukkantottam az április topicban, képzeld, Olit köszöntötték:-))
Edu, nagyon helyes Monster és Te is nagyon csini vagy. Azért a laptetős képben benne van minden csibészség!
Persze így kívülállóként nagyon tetszetős, de elhiszem, hogy kitudsz bukni...Légzésfigyelő nekünk is az első hetekben jelzett be sokszor (rosszul raktuk bele? túl könnyű volt Dani -2,8 kg-val született-?), illetve most az egyik éjjel. Majd szívinfarktust kaptam. De csak nálnuk is az volt a gond, hogy feltekeredett a rácsokra.
Amúgy nálunk ami mászást csinál az ágyában éjjel Dani...Hihetetlen. Van, hogy éjjel felébred ő is. Na jó, szinte minden éjjel. Volt pár hét, amikor az éjjeli ébredéskor nagyon sokáig fent is maradt, de szerencsére nem "szólt", el volt magában. Csak hát én ilyenkor nem tudok aludni, mert minden mozdulatát hallom (nem egy szobában van velünk, de az anyai fül). Elmászkálgat, boxolgat, meg ilyenek. De szerencsére eeről most leszokott és ha felébred, igazából sokszor skkor sincs teljesen éber állapotban. Ilyenkor átmegyünk és vagy hasra fordítjuk, vagy az ágya közepére rakjuk (rövid az ágya és az ágy szélével "hamar találkozik"), így utána csendben marad és alszik.
Volt olyan is, hogy nyekerget párat és én indultam szoptatni. Aztán egy ideje nem ugrok rögtön, mert rájöttem, hogy csak én hallom úgy, hogy "de hangos ez a gyerek", közben meg nem is ,csak éjjel kicsit hangosabb minden nyekergés, mozgás. Szóval nem megyek. És minden éjjel nyeken 2-3-t és alszik tovább. Szerencsére nem éjjel voltak ezek, hanem 5 óra körül, de most beállt a 6-7 óra között ébredésre.
ÉS nagyon tutik a kis kölykök, kár hogy "itthon" tök gyenge a bébi-találkozó-bölcsi-akármi lehetőség.
Katavirág!
Oli nagyon helyes.
Még régen néztem az iwiw-n (de már nem tudom, mert a 2008-as áprilisi babákat törölték) és apukájára hasonlít, ugye? Tök jó olvasni, hogy ilyen "jó gyerek", nagy szerencséd van. De állítólag azt is mondják, hogy ahogy az anyuka a terhességet viselte, olyan lesz a baba, majd később az egész életére hatáásal lesz. Gondolok itt arra, hogy az én anyám nagyon ideges volt a terhességem alatt, nagyon sok baj volt otthon. Hát elég hisztis gyerek voltam, nem ettem, nem aludtam, nem beszéltem, stb. Most már nincs ilyen gond, de nagyon érzékeny vagyok.
Én tök jól voltam a terhesség alatt, talán életem legnyugisabb időszaka volt (végig melóztam, de nem tudtam felhúzni magam, nyugis voltam) és Dani is elég kiegyensúlyozottnak tűnik.
A Suttogót én sem olvastam el előre, hanem már amikor Dani 6-8 hetes volt. És az volt a jó benne, hogy mi is úgy csináltuk a dolgokat, hogy a nő írta. Szóval inkább megerősített dolgokban (persze hülyeségek is vannak benne), ami egy visszaigazolásként jó volt.
Jövőre megint költöztök? De ha valami történik a prof-fal, nem kell hamarabb menetek? Jó lenne ha maradnátok még kb. 2,5 évet Ausztráliában, mert akkor tudnánk ott találkozni
Tervezzük, hogy kimegyünk kb. 6 hétre, mert a párom anyja, barátai kint élnek (ő 5 évig élt ott). De még akarunk várni, hogy Dani is valamit felfogjon az egészből, meg egy kicsit már ő is élvezze...
A banán nálunk a legnyerőbb kaja, de lehet azért, mert mi azt adtunk először neki. Amúgy csak nézek, hogy ki mit eszik, nekem elég szegényes a palettám. Beletudok esni abba a hibába, hogy ami ízlik neki, azt nyomatom jó sokáig, ami nem, azt nem próbálom újra sokáig.
Oli vizilabdázó, Dani focista lesz, hehehe
Rima!
Érdekes, hogy ez az ismerősöd nem tud mit kezdeni a gyerekével, Mármint no simogatás, stb. Bevallom, az elején nekem nehezen ment, mert olyan törékenynek láttam Danit, de most...Annyit puszilgatom, ölelgetem...Mert most még (néha) engedi. NEm tudom nagyobb korában fogja-e. Hiszen fiú. De bízom benne, ha szeretgetem, simizgetem, stb. akkor "bújos" gyerek lesz. Persze, mások előtt nem kell majd (mielyen égő lenne neki), de otthon azért örülnék, ha odabújna hozzám. Én már nagyon várom, hogy amikor nagyobb lesz,akkor tudjunk összebújva együtt aludni. Mert most külön alvás van az első éjszakától kezdve, na meg délután ha mellé fekszem ficereg jobbra-balra...De emlékszem amikor apukámmal néha együtt "sziesztáztunk", az olyan jó volt...
Mi még nem repültünk Danival (jövőre fogunk csak), de cumisüvegből itatod fel- és leszálláskor az nem segít???
Kölyök,
Nem sem, felső fogak???
Mi még fogtalanok vagyunk.
Ismerős az, hogy nincs kire bízni a gyereket. Nálunk is ez van.
Senki nem lakik Pesten (rokon), akire rábízhatnánk. Szóval most megakarjuk majd nézni az új J. Bond-ot és megbeszéltük, hogy felváltva fogunk beülni a moziba. Tök röhej...Nem tudom hány év még, hogy őt is vihessük magunkkal.
Párkapcsolat,
Jól van, mindenhol vannak ziziségek. Tizenévesen azt hittem, hogy a felnőttek milyen "felnőttek". Közben kezdek rájönni, hogy nem is. Gyerekebbek a gyerekeknél. És mi nevelünk gyerekeket
Mi jól vagyunk, Dani lábujjhegyen mászik, ami nagyon tetszik nekem, csak néha felborul. Az már nem annyira.
Elég jó meleg van még, csak vagy az eső esik, vagy a szél fúj. Így kezdünk szobafogságra ítéltetni. Egy hátrányt tudok eddig mondani arra, hogy ápr-ban született Dani: nyáron megszokta, hogy alig van rajta ruha, most meg minden öltözés szenvedés és utál több réteg ruhában lenni még akkor is ,amikor tényleg muszáj
Puszi Nektek!
Bambi (Jól becsatlakoztam hozzátok, de tényleg jó olvasni Titeket. Olyan felnőttesek vagytok
)