Cat: még nem fizettünk, majd dec. 10-én kell, a fennálló 90%-ot.
A műszaki leírásban az van, hogy kertkapcsolat (20nm), amelyre kizárólagos használati jogunk van (tehát nem tulajdonunk, nem keríthetjük körbe, nem építhetünk rá, stb).
De elnézték az alagsori födémet, és az lóg túl a ház alaprajzán, emiatt ahol kertnek kéne lenni, beton van (9mXkb2m).
Kérdeztem, hogy akkor ez most hogy, és mondták, hogy gyepszőnyeg, meg majd lejteni fog (a betonfödém, kifelé???
), meg lesz egy kis perem, meg 50cm föld (hová, az ablak elé???
), szóval beszélnek össze-vissza, erre mondtam, hogy szó nem lehet róla (egyedül voltam kint az építkezésen, és borítottam a bilit), legalább egy méter szélesen burkolják le.
Vajúdtak, ötöltek-hatoltak, és erre kihoztak 97200Ft költséget. Csak azt nem tudom, ez mi (próbáltam a pasit hívni, nem vette fel, majd holnap). Mert ha csak a burkolat ára és a munkadíj, akkor hagyják a francba, majd mi leburkoljuk. De ha ettől az összegtől az a rész a MIÉNKÉ válik, az már megérné, de akkor szerződésmódosítás, stb.
Kérdeztem a csókát, hogy milyen más megoldás van? Mire ő: marad az eredeti felállás.
Na de kérdem én: decemberben fognak gyepszőnyeget leteríteni???
Szóval várom a holnapot, hogy felhívjam a fószert, és megbeszéljük ezt. De hát ezt is nekem kell intézni, mert a párom... nos... ő vagy ordít és agonizál, vagy bólogat.