Új privát üzeneted érkezett!

Macska: na eddig panaszkodtál, hogy pici lesz Álmos aztán lassan kiderül, hogy egy jólmegtermett bölcsist pottyantasz a világra :mrgreen:

a fóti kluklukszklános dokinéni meg :o és :lol:
igen vannak a konzervatív dokik akik csak a gyógyszerekben hisznek illetve szeretik ha a gyógyszergyártók elviszik őket gyáratlátogatni pl a Bahamákra 8)

R
rylie
 
 


Ilyenkor a régi doki mit fog szólni a leváltáshoz? (sajna az óvodában ő a doki ...). És a védőnő marad a régi? (bár eddig se kavart sok vizet).

Ti beadatjátok ezt a Prevenar Pneumococcus oltást? Én alapvetően oltásellenes vagyok, de ezt megrendeltem a Bajninak, főleg a füle miatt.

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Lindi,

még nem tudom, beadatom-e, elébb konzultálok a dokinkkal, de sanszos, hogy nem. Az agyhártya-gyulladás ellenit viszont lehet hogy igen!


Rájli,

:mrgreen: valaminek az ellenzése, a vélemény-különbség és a vendetta között érzek azért némi hangulati különbséget... :mrgreen:
Álmosnak pedig nem a hossza miatt, hanem a súlya miatt aggódtunk, de már nem. :mrgreen: Olyan hosszú lesz, mint az apukája volt. ( Az Apája is 61 cm-el született...) Lindi tudja: most sem alacsony... :mergrren:
macskanyu
 
 

 
 

Csajok! Van 4 db nadrágom (Mango szürke szövet, H&M kockás szövet, 2 Reserved kord), 40-es méretben, amit sajnos/szerencsére kifogytam. Ha valakinek ez a mérete, pláne, ha csak átmenetileg, akkor ajánlom figyelmébe, 1 télen hordtam (már amikor elszabdultam itthonról) őket, úgyhogy mondhatni újszerű állapotban vannak:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=6621424

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Macs,
szerintem te sem vagy alacsony ;) :D
éljen a szép szál legény Álmos! :D azt mondtuk már, hogy szüjjémá? :D
az agyhártyagyula elleni az melyik? annyi oltás van, én már nem is tudom követni....

Lindi,
nem, meningo ellenit kapott kicsinek, más extra oltástól én erőteljesen elzárkózom, de persze ezt még egyeztetjük apával illetve azért jó tudni, hogy mik vannak és mi az, amit nem adatunk be

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Macs! Hát nem egy zsoké méret :D (B.ZS. nekem azt mondta, hogy a következő gyereket egy zsokéval csináltassam, mert ugye enyim apa sem valami kisnövésű :) )

Szrek! Állítólag ez az egyetlen olyan oltás, amit sok orvos a nem kötelezők közül jónak, ezért aztán beadandónak tart.
Gratuláltam már az esküvőhöz? ha nem, akkor most kívánok sok-sok boldogságot. Hogy tudtad így titokban tartani?????
lindicita
 
 


Monostori,
Doki ügyben nem tudok segíteni, a többi témában az előttem szólok pedig már mindent leírtak :)

Macs,
Hű, nem semmi, hogy még egyben vagy :D Szüjjé mán!!! :wink:
És akkor lehet, h Álmos kosaras lesz? :wink:

Lindi,
Bajninak bulást!!! És szerintem jól tetted, h dokit váltottál. Azért ennyiszer tévedni :roll:
És gratula a dumáló kispasidnak!!! :D
Ja és mi beadatjuk a pneumot.

Három kérdés hátha vki meg akarna tőle szabadulni:
-Van valakinek eladó kismama „ünneplős” szoknyája vagy nacija? A méret kb. 38-as.
-És úgy szintén eladó övterelőt keresek. Mostanság elég sokat utazunk és nem kis távolságokat és a vadbarmok az utakon meg egyre több :roll: arról meg nem beszélve, h most már nagyon nyomja a sima öv a hasamat.
-Végül pedig olyan wc szűkítőt keresek, aminek van fellépő és kapaszkodó része is. Adél most már szinte csak a wc-be akarja tenni a cuccost, de én már nem szívesen emelgetem ennyit, a félórás ülőkén tartás meg már nagyon nem fekszik. Vagy ha van vkinek tippje, h hol lehet ilyet venni. Amiket én találtam pillanatnyilag nem rendelhetőek :roll:
Jöhet minden priviben, h ne offoljunk!

Kép Kép
curse
 
 


Curse,
ha megírod, milyen alkalomra(mennyire ünnepélyes), akkor lehet, hogy akad itt valami... :)
Nálunk külön fellépő (mária nagykeres, de az ikeában is van) és külön kapaszkodós szűkítő (cora-s) van, sokkal olcsóbb és a fellépőt máshová (kézmosó, konyha) is tudja használni.
így la:

Kép

ja, és így is teljesen biztonságos, Füles még élvezte is, hogy pakolhatja a fellépőjét és fogni sem kell! :)
macskanyu
 
 


Curse,
körülnézek ünneplős cucc ügyben, mert tudom,h adtam kölcsön, ha az épp itt van, szivesen odaadom.
WC szűkítő, az a fajta, a kikában kapható.


Macs,
TI nem vállal újakat????? ez is csak egy urban legend... :lol:
és persze: hajrá, Álmos!!!!!

Lindi,
na, ennek a típusnak én sem néznék el semmi "el-nézést". AKkor csak szimplán grat az új dokihoz, bátorsághoz. Ki volt a régi doki????
és az gáz, h ő az ovi doki, de majd kibírjátok vhogy... :roll:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


és még egy, övterelőből láttam kölcsönözhetőt... keress rá, sztem megéri...

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Curse,
:o azta de korán kezdi a lányod, milyen ügyes :D
Kikában a gyerekrészlegen lehetett kapni (nem tudom, most kapható-e, Kika honlap nagyon béna) olyan kis létrát, ami 3 kis színes lépcsővel vezet fel a trónhoz és kapaszkodó is van rajta; használat után úgy összecsukható, mint a létra, szóval nem foglal nagy helyet; tesóméknál bejött :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Zsan! Huszti Katalinnak hítták.

Curse! Amikor én is meguntam a bilit, kerestem ilyen lépcsős wc bigyót, de többen azt mondták, hogy olyan szűk, hogy mikor elölről felmegy a gyerek, fenn nem tud megfordulni és ráülni a wc-re, így letettem róla és nálunk is az a verzió van, mint Macséknál. Ikeás fellépő 495.-ft, a wc szűkítő meg kemény 700.-ft volt a Lidl-ben.
(a szolnoki óviban valami ilyesmi volt, de ha felnőtt akarta használni a wc-t, akkor az elvéve nyeklett-nyaklott, akkor is örültem, hogy nem vettem olyat)
Szoknya sajna nincs, Grétinél volt egy pár, azt ellopták, Bajninál már nem is vettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lindicita 2008.10.27 19:57-kor.

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Curse! Illetve van egy olyan fekete szoknyám, ami nem kismama, de jól nyúlik, még egy karácsonyi bulin is jó volt rajtam (pedig akkor már 8 hónapos Bajni-viziló hasam volt), olyan kifejezetten elegáns. Szívesen kölcsön adom.
Nem tudom ezen a képen mennyire látszik:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Curse: ahogy a lányok írták én is inkább a külön fellépőre és szűkítőre szavazok. Nekem is nagyon tetszett az a bizonyos, amit említesz, de használat közben én tök bénának ítéltem meg (egyik barátunknál van ilyen), igy én is inkább más mellett döntöttem. Nekünk is van ikejás fellépő, de mivel Fanni igen pici, igy nekünk egy kikás lett végül, mert az két lépcsőfokból áll, szűkítőnk meg végül is tök sima, de abból aztán lehet cifrázni és vannak aranyosak. És ahogy Macs írta, nálunk pl. a fellépő a konyhában is örökké játszik, mert mindig segít Fanni. Adél ügyes, hogy már kezdi a szobatisztaságot. Valamikor össze kéne futnunk mán...

Terhes csini gatyóm nekem sincs, sőt szinte semmilyen nincs, mert teljesen más a mostani pocakom, a pici gatyák már nem jók a nagyok még nem........ brrrrrrr, úgyhogy éppen gondolkodom valami gatya beszerzésén.

Lindi: Bajninak jobbulást. Dokit mi is váltottunk nincs ebben semmi ciki. :lol: (pedig én még választottam is az előzőt). Gratula az új dokihoz, reméljük ez már jó lesz.

Zsan: milyen volt a lagzi? tudtátok használni a csoda szerkezetünket?

Macs: hú akkor végül is szép hosszú és jó súlyú lesz ez az Álmos fiú. Füles édes a wc-n.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Curse,
Én most olyan ülőkét veszek (barkácsboltokban), ami egybe van építve a normál ülőkével+fedővel. Tehát semmit nem kell plusszban rátenni és ha felhajtod a babaülőkét alig látszik, csak a felnőtt fehér ülőke látszik. Amiért tetszik: nem csúszhat meg. Persze nincs hozzá kapaszkodó, de aki használta azt mondta, hogy nekik nem hiányzott, mert nem csúszkált és kicsi volt, tehát nem lehet belepottyanni a lyukas részbe...
Hát mára ennyi, csak Macs miatt ugrottam be...

Rylie,
Szőke-kékszem dolgot még nem hallottam, így hogy barna szemű gyerekeim vannak tetszik. Bár a 3 hetes betegségük elbizonytalanít... (Én szőke voltam és kékszemű. Mi van anyukád szerint azzal, aki kiskorában szőke, aztán barna?)

Lindi,
Milyen jól néztél ki.

Tényleg miért nem rak fel senki olyan képet, amint látszik a pocakja????? (Én nem rakok, rakhatnék, csak nem vagyok terhes...)

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Móni!
nekem mindig is tetszett ez a 10eFt körüli dupla ülőke, majd számolj be róla. nálunk a drága fa ülőkének már rommá kopott a festése (1 év alatt!), mert lekaparta róla a műanyag ülőkeszűkítő.

nálunk Ikeja fellépő van hozzá, Lencse már egyedül jár pislantani.

Rylie!
én szoptattam a műanyag székben, azaz próbálkoztam. meg fejtem is. különben nagyon fájt volna a hátam anélkül. de tény, hogy nem egy luxusdarab.

ancsipancsi
 
 


Monisa,

a kedvedér' (csak ennyi mit egy medve kér)
macskanyu
 
 


Monisa,

a kedvedér' (csak ennyi mit egy medve kér)

Kép [/img]
macskanyu
 
 


Rylie,
Ancsi hsz-ről jut eszembe, ÉN IS szoptattam a műanyag székben. Szal, létjogosultsága van nekije ottan.... :lol:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Macs :mrgreen: látom, még egyben! De jó, hogy nem maradtam le semmiről, köszi h megvártatok :D

Cora ülőke 1100 (és gyönyörű) kapaszkodós, IKEA dobbantóval. :)

Lindi, én meg rendeltem tőletek (de nem tudtam, hogy tőletek) 8)
csak később derült ki :D

Szrek,
még épp egy heted van, számon tartom ám :wink:

Az Őrség és az Ősz együtt giccses és nyálas. És azért veszélyes odamennünk mert sosem akarunk hazajönni. Főleg a legifjabb, mert benne még nincs kötelességérzet pl. kutyát megetetni stb...

Kép
akata
 
 


Macsesz ez nagyon hejre kis pocak!!! Nem is látszik, hogy kosaras ifiúr fickándozik odabenn! ÉS a combod is bosszantóan vékony!! :mrgreen: Úgyhogy a sirámokat, hogy bálna vagy meg ilyenek többé nem hiszem el!

Curse: hasonlóképp csináljuk mi is: fellépő+szűkítő ill bili

Móni: ez a duplafedél engem is érdekel, hogy megéri az árát-é vagy sem! Majd számolj be róla!
És Anyukám csak mirólunk ill az unokákról tud ilyen jó népi hagyományokat kitalálni 8)

Ancsi: hát te egy hős vagy! (szék miatt - is) tényleg fejsz még??
Képzeld a bariném se tud szoptatni és fej mint állat, mert szegény dednek ugye eltörték a karját és ki volt kötve vagy egy hónapig és most meg ha az anyja a cicit a szájába dugja néz nagy bociszemekkel, hogy emegmiaszösz? :roll:

Curse: nekem csak vékony anyagú szép pocakszoknyám van, ez kifejezetten nyári.

Oltás: már nemtom ki kérdezte, de mi a pneumot beadatjuk-ill most kapta meg Borika. Ma mind a két lábát megsorozták :cry:
Azért döntöttem úgy, hogy megkapja, mert Kamilla az oviból hozhat haza érdekes bacikat amik Borira nem lesznek túl jó hatással. Főként ezt szeretném kivédeni ezzel az oltással. Ha Kamilla itton maradna tuttkóra még egy évet akkor nem adattam volna be. De elképzelhető, hogy januárban mégis meg oviba.

Füli édi a képen ill a klotyón :) helyes copfjai vannak!

Képről jut eszembe: Johi te is el vagy még maradva a lagzis képekkel!!!!

Rylie
rylie
 
 


Ja és azt akartam kérdezni még, hogy a mérésnél Borka "csak" 240 dkg-t hízott az előző hónaphoz képest, igaz nőtt 2 centit.
De Kamilla ennyi idősen 6210 volt és 62,5 cm Borka meg most 5820 és 64 cm.
Persze rögtön arra gondoltam, hogy kevés a tejem vagy "rossz" minőségű, hogy ilyen véknya ez a lány... :roll:
Vagy ez nem olyan nagy különbség?? Mondjuk a doki egyáltalán nem akadt fenn rajta...csak hát én látom a különbséget, hogy Borin alig van hurka :( bezzeg Kamilla meg csupa hurka volt...
Jó nagy hülyeség igy hasonlítgatni őket mi?

R
rylie
 
 


persze a 240 az gramm és nem deka...ezzel mindig hadilábon álltam :oops:
rylie
 
 


(Kata,
tudom én azt <óriási sóhaj> :roll: csak két dolgot szeretnék: le tudjam adni és ne legyen nagyon szar :? :wink: )

Curse,
most te jössz pocakfotóval, aztán sorban a többiek időrendben ;)

Macs,
jól néztek ki :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Sziasztok,

benéztem, és látom éppen - többek között :) - a wc ülőkés kérdés él. Nekem egy barátnőm küldte el ezt a linket, náluk ilyen van és nagyon tetszik. Ők is fellépővel kombinálják és nem kell külön pakolgatni.
Még gondolkodom, rászánom-e magam. Mindenesetre közszemlére bocsátom, hátha valakinek belefér a keretbe, vagy éppen ilyenre vágyott. :)

wc ülőke

A gyorsabb keresés érdekében, alulról a harmadik.

Macsnak sok-sok erőt és kitartást a hátra lévő nap(ok :wink: )ra. Sokat gondolok Rád :)

No, és hát nagyon utólag szeretnék minden Orsolyának Boldog Névnapot Kívánni.

Üdv mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94
 
 


Macs :) nagyon szép pocak :)
vica94
 
 


sziasztok!
régebben írtam ide és kedvesen segítettetek :)
ismét kéne infó: Molnár Gabi tarifáiról (ctg a bartókbélán stb), illetve ha nem magánba fogok menni, ott mennyit kell várni, (és hol van pontosan, a szülőszobáknál?). és továbbra is keresek olyan kismamát aki dr. Bálint Mihálynál szült. a rokonságáról már sokat hallottam, de olyannal nem beszéltem még aki mostanában nála szült volna.
előre is köszi mindenkinek :)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


[quote="rylie"]J írta:ryliea és azt akartam kérdezni még, hogy a mérésnél Borka "csak" 240 dkg-t hízott az előző hónaphoz képest, igaz nőtt 2 centit.
De Kamilla ennyi idősen 6210 volt és 62,5 cm Borka meg most 5820 és 64 cm.
Persze rögtön arra gondoltam, hogy kevés a tejem vagy "rossz" minőségű, hogy ilyen véknya ez a lány... :roll:
Vagy ez nem olyan nagy különbség?? Mondjuk a doki egyáltalán nem akadt fenn rajta...csak hát én látom a különbséget, hogy Borin alig van hurka :( bezzeg Kamilla meg csupa hurka volt...
Jó nagy hülyeség igy hasonlítgatni őket mi?

R


Rylie, te eddig nem voltál paramama, mint én, de látom elért a vég! :DD Adrikám olyan hurkagyuri volt elejében, hogy sokkal kövérebb volt, mint Lencse, ekkor emiatt aggódtam. aztán az 5. hónaptól nem hízott SEMMIT, csak 1x fogyott is!!! még ezen se akadt fenn a doki, azt mondta, hogy vannak még tartalékai. most a hurkás gyerekemből egy szép hosszú (már 70 centis) baba lett, aki szinte nem is hízik, pedig adok neki kaját. orvosi körökben az elvárt hízás 4 dkg (40 gramm :D) hetente, ez meg nektek bőven megvan. no para!

különben Adrika hamarosan 7 hós, és még van tejem, de már csak napi 1,5 dl kb. :( remélem még 1-2 hónapig tudok neki adni.

ancsipancsi
 
 


Szia monostori!
a friss infók amik jobban számítanak. én csak pár dolog: ajánlom a szülésznőválasztást.
a csecsemősök változók. végülis a 3.nak sikerült segítenie a szopiban, de én hálás voltam hogy végre (de az is igaz, hogy én "követelőztem").
én a higiéniával maximálisan elégedett voltam.
IKEAszoba megarúl, de a szülőszobák is kedvesek.
részemről ha lesz pénz akkor privát szobába mennék, nem vagyok antiszoc, de jobban esne csak kettesben a kicsivel.

Lindi! barátai is vannak Grétinek?
s éljen a dokiváltás. nekem nem volt már az sem szimpi amit Grétivel művelgetett :? .
terhesfelsőidet nem akarod eladni :wink: ?

Macs! te mehetnél az őrbottyáni dokihoz (még régebben sztem emilt is váltottunk róla). homeos is + nekem nagyon tetszett.
én is oltásellenes, de az agyhártyagyulásat mi is beadattuk (féltem a Dunaközelség miatt). ketteskénél még kérdőjelezem mit fogunk beadatni...
ugye ezt nem hívják nagy pocaknak :wink: ? nekem már megint tutira óóóóóóóóriási lesz :lol:

Curse! én is akartam övterelőt, s egy barinőm felhívta a figyelmem egy ingyenes megoldásra: beakasztod a fejtámla alá a kért méretet (még így is visszacsúszkál, s szerintem még véd is). persze ha felelőtlennek tartod a megoldást elfogadom.
ha jól emléxem ezer píz Kenguruban (ez legalább másfél-két évvel ezelőtti infó).

Ancsi! tejcsifenntartásban te vagy a csúcs! no para, de ha akarod...: ++++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Macs,
Köszi!!! (Nagyon klasszul nézel ki!)

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Macs: pocakod szépséges... én már most bálnábbnak érzem magam, mint ahogy Te most szülés előtt pár nappal nézel ki. :lol:

Ancsi: tök jó, hogy még van tejed, hajrá hajrá még néhány hónap, de ha nem, akkor sincs semmi baj, mert szép hosszú ideig szopizott Adrika.

Rájli: micsoda hír, lehet, hgoy megy Kamilla oviba, drukkolok hozzá. Grammok miatt ne parázz, én anno annyira méricskéltem Fannit, most már tudom, hogy minden para felesleges volt.
lagzis képek, én annyira el vagyok velük maradva, hogy még elő sem hívtuk őket, csak a gépen szoktunk belőle csemegézni. Fanni imádja magát nézegetni. De ígérem teszek majd fel.
Kár, hogy nem láttam Borkát vasárnap, de éppen nagyon elfoglalt volt. :lol: Szoktatok máskor is járni az "öbölbe"?

Mamacsibe: segíteni sajna nem tudok, viszont tök egyforma időpontra vagyunk kiírva. (vonalzóm el van tolódva)

Akata: tényleg nagyon giccses és rossz lehetett nektek az Őrségben. :lol: :lol: Látom mindenkit végig rendelsz. :-)

Curse: mi az az övterelő? Olyan kéne nekem mint kismámi?

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Köszi lányok a ruci felajánlásokat :D Hát igazából olyasmi alkalmakra kéne, h most elég sok lesz a családon belül a sátras ünnep és a család egyrésze eléggé sznob :roll: szóval farmerban még sem lehetek. Meg úgy néz ki, h párom cégénél is lesz karácsonyi vacsi, úgyhogy őt sem szeretném szégyenben hagyni. Na és persze, aztán jönnek az újabb ünnepek évvégén. Szóval ilyen alkalmakra kéne a ruci. Az biztos, h új évig használnám, tehát ha vki addig tudja tényleg nélkülözni azt nagyon megköszönöm, de szívesen meg is veszem akár :wink:

Macs,
Fülesed zabálnivaló :D És a pocak, meg hű :D Annyira csini vagy, nem is értem ezt a bálna feelinget a részedről :wink:

Zsanci,
Neked külön köszi az övterelős tippet, meg is néztem, h mennyiért lehet bérelni és elvileg csak letéti díj van, amit nem adnak vissza, viszont le lehet náluk vásárolni. Azért ez így talán jobban megéri, mint megvenni újonnan egy kicsivel többért és aztán meg majd nem tudok csak fele annyiért megszabadulni tőle :?

És nagyon köszi Mindenkinek a wc ülőkés tippet :D Sokat segítettettek. Majdnem megvettem volna ezt az egybe cuccot egy vagyonért, amikor nem is lenne praktikus. Bár talán, amit Móni te javasoltál, tűnik a legjobb megoldásnak, főleg amiatt, amit Ancsi is írt :? Nálunk is faülőke van és akkor a sima szűkítő lehet, h rendesen tönkre vágná :?

Szrek,
Igen, nagyon belelendült a csaj, aminek nagyon örülök :D Most már ott tartunk, h ha bilire akarom ültetni, akkor inkább pelus kért, hacsak nem ülhet helyette a wc-re :lol: Szóval vagy wc vagy pelus, átmenet nincs 8) Végülis praktikusabb, úgyis utálom a bilit takarítani :wink:

Lindi,
Nagyon jól néztél ki ezen a képen :D És csatlakozom Ryliehoz, ez a felsőd se semmi :wink: És ha tényleg tudod nélkülözni a szoknyát vagy akár eladnád, akkor egyeztessünk priviben :wink:

Johi,
Ne hari, h nem hívtalak, de ma tisztult csak le, h mikor megyek be citybe. Szóval holnap megcsörgetlek cucc ügyben :wink:
És a nacis problémádat totál átérzem. Én is úgy jártam, h a hasam már akkora volt, h a régi ruháim nem jöttek rám, viszont, amit boltban lehetett venni meg nagyok voltak, lecsúsztak rólam. Úgyhogy ilyen félmegoldást választva sikerült egy nagyon rossz terhesnacit venni :roll: Nincs hasrésze, olyan csípőnaciszerűség és emiatt egyfolytában lecsúszik :evil: Már alig várom, h kapjak lét és vegyek egy normális nadrágot is.

Kata,
És nem kapunk esetleg képeket? :wink: Mindig csak beszámolsz, h milyen jó volt meg minden és közben nem látunk rólatok képeket, főleg Ákosról :wink: Olyan kivi vagyok, h már mekkora :wink:

Ancsi,
Fejés miatt továbbra is emelem kalapom!!!

Rylie,
Én is hasonló indíttatásból adatom be Adélnak a pneumot. És hogy viselte Borka az oltáshegyeket?
És szerintem a súly miatt ne aggódj, minden gyerkőc más és más. Egyébként nekem is ezt a 40 grammos dolgot mondták anno :?

Vica,
Nem ér csak ennyire benézni :wink: Mesélj mi van veletek?
Nekem sajna nem jött be a link.

Mamacsibe,
Sajna doki ügyben nem tudok segíteni, viszont jó néhányan szültek MG-nél itt a topikban, úgyhogy ők bizti tudnak majd segíteni :)

Barbi,
Vhogy nem tudom elképzelni ezt öves dolgot :? kicsit bővebben kifejtenéd? :wink: Tudod agyilag már zokni vagyok :lol: És ha kenguruban valóban ennyi lenne, az nagyon klafa lenne, mert én 8e ft-ért láttam most legutóbb. Orrfolyásod elmúlt már?

És valóban én lennék a következő sorrendben pocak ügyileg, hű :o Ígérem a héten teszek fel akkor képet, csak nem akarok slampos ruhában 8)

Kép Kép
curse
 
 


És segítsetek nekem abban, mert nálunk nincs allergiatapaszalat és el sem tudom képzelni milyen lehet egy kaja miatti allergia. Szóval Adélnak újabban, amikor parit eszik, akkor a szája körül totál kipirosodik, olyan mintha meg lenne csípekedve a pofija. Ahogy befejezi a kaját, utána pár perccel később elmúlik. Most ez vajon allergia vagy a pari kicsípi? :? Mert egyébként úgy eszi a parit, h a szeleteket széthajtja és kieszi a közepét. Tehát simán érintkezik a pari a bőrével, csak ez vajon azért van, mert savassága miatt kicsípi a bőrét vagy mert allergiás rá? :?

Johi,
Elvileg az övterelő azért jó, mert szószerint eltereli a hasadnál átmenő részt a hasad alá. Tegnap találtam róla egy képet, de most juszt se találom :evil:

Kép Kép
curse
 
 


Curse :)

köszönöm érdeklődésed, nagyon jól vagyunk. Körülöttem lecsendesedtek a hullámok, megnyugodtam. Mátéval ténylegesen beleléptünk - remélem, nem romlik a helyzet jobban - a hiszti korszakba. Bár ma egészen jól viselkedett, azt hiszem, talán megtalálta, meddig mehet el és most megnyugodott, hogy a határok élnek és virulnak :wink:
Máté folyamatosan beszél, mondókázik, tegnap apjával együtt úgy hallottuk, mintha az egyik énekből néhány szót valóban énekelte volna és nem csak szavalta :)
Magas fiú, néhány 98-as ruha már kicsi neki, valamivel több, mint 15 kiló.
Hirtelen, dióhéjban ennyi, ami eszembe jut.
Övterelővel kapcsolatban én tudok még egy ingyenes megoldást :wink: 8)
Wc szűkítős link pedig: http://www.szerelveny-aruhaz.hu/index.p ... haz&hiv=18, hátha így meg tudod nézni.
Pari nálunk a popsiját csípte ki egy ideig Máténak, akárcsak a gomba. Egy ideig nem kapott, aztán mostanában adtam neki és úgy fest már nem érzékeny rá.
A lényeg, sztem simán lehet, hogy csak kicsípte, de majd mondják a többiek :)

Vica

Kép
Kép
vica94
 
 


Sziasztok,
hosszút, szépet akartam, elszállt :evil:
Maradnak a tőmondatok...

Macs,
Neked fizet a babanet az érdeklődés fenntartásáért? ;-)
Holnap 29.-e ...Részedről holnaptól már szülhetsz is akár, ugyi? :lol:
Minden elismerésem a hosszú túlhordásokért és a türelemért!!!
Fülid a WC-n csúcs! Lánykád mennyire számít magasnak az átlaghoz képest? Csak mert nagyon keresnék vkit, aki végre magasabb E-nél,mert még soha-sehol és kicsit aggódok. (pl:15 hósan 82cm volt, most 27hónaposan 97cm Igaz, végre úgy látom,h legalább Atim felveszi majd vele a versenyt, mert már most 81cm :-D. ) Neked van vmi konkrét adatod ennyi-idős korból?? (Ha éppen szülni kezdesz, akkor hagyd a csudába az adat-keresgélést ;-) )


Vica,
Üdv a hiszti-korszakban ;-D Máté alváskor nem dacol? Mert most nálunk ez figyelt be legjobban :?

Curse,
Övterelő ingyen-megoldás én verziómban: előre bekapcsolod az övet, aztán beülsz és csak a válladnál vezeted át a felső részt, a hasadnál lévőt hátul hagyod.
ÉÉÉÉÉs jesszusom, már ennyi hetes vagy??????

Rylie,
Naná, hogy ne hasonlítgass ;-) Miért kéne ugyanakkorának lenniük? No para!!!

Mamacsibe,
Nővérem most pénteken talizik először M.G-val. Ha tudok beszámolok róla.

Monisa,
Pocakfotós ötleteden még most is nevetek ;-)

Ancsi,
A fejésért minden tiszteletem a Tiéd!!!!!!!


Barbi (& ha jól sejtem Fibi :wink:) ,
köszi a tel.számot!!!

Mása,
ma is eszemben voltál...

Mi jól, gyerekek általában nagyon jól elvannak együtt, de nem győzök utánuk elpakolászni, romeltakarítani!
Atim olyan csuda gyorsan okosodik, hogy nem győzök csodálkozni, az összes állatot felismeri, első szótagját mondja, tudja, hogy melyik mit mond, komplex kéréseket teljesít, tud hátra felé menni, pörögni, ugrani, guggolni, köpni :-D kérésre stb stb stb. Eszter kezd újra szótfogadni. És a héten influ ellenit kapnak ők is, mi is…Remélem legalább tényleg elkerül Bennünket a betegség, mert most naggyon nem fér az életünkbe a betegeskedés.

Kép
Kép
szelloke
 
 


Hali!
Én is be-benézek Macs miatt, akinek ezúton kívánok drukkhegyeket! Holnaptól akár szülhetsz is? :)

Curse, parival megegyezőek a tapasztalataim, mind2 lányom esetében, és ártalmatlannak tűnik a dolog. (Néha egy kis utó-popsipír is adódik hozzá.) Sztem no para. Az én csajaimat minden kiüti/kipirosítja, újabban a fürdetőkenőcs is. :(
És övterelésnél én is Szellőke technikáját alkalmaztam. Ha jól emlékszem, és nem változott azóta, akkor terhesen nem köt.bekötni magadat, mert megnyomhatja a hasat. De öv nélkül is veszélyes. Barátnőmnek volt ilyen övterelője (asszem Be safe a neve), és egy vacak kis izé, amit a feneked alá kell rakni, nemtom miért ilyen rohadt drága.
Wc-zés: Adél nagyon ügyes! B is többször pisilt már bilibe, és néha a kaki is sikerült már, sőt 2x a wcbe is (lépcsős szűkítő, akcijjóban a bocskai úti bababoltban volt 4000 körül, nálunk bejött), és tök önállóan nyomja, van h úgy találom a fürdőben pucérra vetkőzve, a bilin. De neki ugye ott van a minta, a Nagytesó, akit MINDENBEN utánozni kell.

Szrek, én sem gratuláltam még, úh most: gratulllllllla!!!! Nagyon megörültem az esküvői fotóknak!!!! Nagyon sok boldogságot nektek!!!!! (AHHOZ meg, ami nálam is hibádzik, soksok drukkk!!)

Nálunk ősz szünet van az oviban, úh gyártom a programokat, elfoglaltságokat ezerrel, de jól érezzük magunkat (főleg, ha Apa is itthon van). Csajaim nőnek, a Kicsi folyékonyan beszél, és asszem mi is kezdjük a dackorszakot. Mindenre azonnal rávágja,h NEM, és P ezt halálosan komolyan veszi, és veszekszik vele, nagyon viccesek. És mindent egyedül akar csinálni "A Bojikaaaaaaaaa!!" felkiáltással, aztán ha nem sikerül dühösen: "Nemmm tudommm" És egy csomó éneket tud, bár időnként kis halandzsával is tarkítja őket.

Mindenkire gondolok, mindenkinek pussz!
rídonli#
 
 


Szellő,

szülhetnék -de nem szülök ma sem,mert front van, érzem is mivel tegnap este megszűntek a jóslók is. Mivel az én gyerekeim a frontmentes érkezést kultiválják. Túlhordás, valójában nem túlhordás, nekem sosem volt rendszeres ciklusom az elmúlt 20 évben, így nem is lehet számolni, csak cca. belőni a várható időpontot. Az UH-s saccolás sem mond semmit, mert az én gyerekeim mind hosszabbak voltak és a méreteik miatt előbbre akarták hozni a születési dátumukat, de sosem engedtem :) (Fülesnél még soksoksok vitám volt a dokimmal emiatt, Mirkámnál és Álmosnál már nem.. :mrgreen: ) Szóval a kiírthoz képest mindkét gyerek rátett még 10 napot, egyik sem mutatott túlhordásra utaló jeleket (hosszú köröm, ráncos bőr, kevés magzatmáz stb.) szóval Ők tudták, hogy mikor kell születni, nem is volt semmi baj. a fiúk meg (állítólag) amúgy is szeretnek késni... szóval szerintem mától számíthatok rá valójában hogy bármikor akarhat jönni, szerintem a dokim ma fogja először pedzegetni, hogy mi a határ, ameddig hajlandó a kedvünkért várni... legfeljebb Álmos is bábakoktélos baba lesz, mint Füles.

Most el, vár az nst...


szép napot mindenkinek!


csók macs

illetve:

Curse,

Füles a mai napig érzékeny paradicsomra, de ha úgy kapja, hogy kiszedem a leves-magos közepét (csak meg ne lássa), akkor semmi gond nincs, még az a kis bőrpír sem.

lehúzó: ha nem zárkózol el a házi megoldásoktól: egy széles szalaggal lehúzod az övet a hasadnál, a másik végét egy ülőpárnára, vagy pokrócra, vagy polifom-darabra kötöd és ráülsz! A saját súlyod megtartja a párnát és a szalag elhúzza a hasadtól. Nem kerül 10 000 huf-ba és pontosan úgy működik, csak épp nem olyan dizájnos.... de ha akarod varrok neked egyet dizájnosra is :)

na tényleg L

macs
macskanyu
 
 


Szellő,
áááá elf... Füles 12 hósan volt 81cm és 9,53 kg, ez az utolsó dokumentált adatom, de kétévesen 86-92 cuccost hordott, most pedig 104cm magas, 14,3 kg és 104-110-es ruhák kellenek neki. Lábija 26-os.....

de én 175 cm a Zapája pedig 200 cm...nem csoda, ha nem alacsony... :D:D:D:D:D
és neked legyen mondva: imád lovagolni és nagyon ügyes. Félelemérzet zéró, a kengyelbe-nyeregbe kapaszkodva már egyedül felmászik a welsh cob hátára.... a lejövetel gázosabb, mert úgy kell lekönyörögni.... :mrgreen:


tényleg L
macskanyu
 
 


ime az én home-made övterelőm:
gumipókkal lehúztam az alsó övet a két láb között, és beakaszottam az ülés alatti fém pöcökbe. ez lehet, h nem mindenhol megoldható, de a mi kocsink pont olyan volt, hogy ilyen hosszú fém rúd ment alatta, azzal lehetett hátratolni az üles.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


bocs, hogy egy OFF kérdéssel bepofátlankodom,

ha a kincstár gázártámogatáshoz bekéri az igazolásokat, akkor el kell menni az OEP-be a GYED-igazolásért? És a kicstárból kell kérni családi pótlék folyósítását igazoló papírt?

köszi előre is, és még 1x elnézést :)

Macs, én is sokat gondolok rád :)))) bábakoktélt mikor próbálod ki? :D

votiv 8)
votiv
 
 


[quote="votiv"]b írta:votivocs, hogy egy OFF kérdéssel bepofátlankodom,

ha a kincstár gázártámogatáshoz bekéri az igazolásokat, akkor el kell menni az OEP-be a GYED-igazolásért? És a kicstárból kell kérni családi pótlék folyósítását igazoló papírt?

köszi előre is, és még 1x elnézést :)

Macs, én is sokat gondolok rád :)))) bábakoktélt mikor próbálod ki? :D


nekem elfogadták a bankszámla kivonatom fénymásolatát, amin szerepelt ezen két tétel átutalása.

ancsipancsi
 
 


Ancsi, kösziiii :D benned bíztam :D

votiv 8)
votiv
 
 


Sziasztok!

Macs! Nagyon csini pocakod van, ránézésre még legalább 3 hónapod hátravan :)

Barbi! A terhesfelsők tesómhoz vándoroltak, és hát ő még hordani fogja (legalábbis szeretné).

Curse! A szoknyát nagyon szívesen kölcsönadom, ha jó rád.

Akata! Zuhanyszűrő??? Akcijós???

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


haliho,
csak gyors bekukk :)

Macs,
pocakod: :D :D :D Csini vagy! :) drukkkkkkkk!!!

Szello,
szivesen :wink: és jo választás :)

Curse,
mi vettünk anno övterelöt, mert Zs ragaszkodott hozzá, szigoru az ilyesmiben (ha a gyereket nem elég jol kötöm be, leharapja a fejem :lol: ). szivesen odaadnám, de a szomszéd-barátnömnek kölcsönadtam, ö is kismama. (megkérdezem, h használja -e. ha nem, irok majd)

KépKép
fibi
 
 


Macs: Hajrá hajrá..izgiiiiii :)

Ancsi: fejés igy se semmi, ne keseredj el!
Én meg már rég paramami vagyok csak jól titkolom ;)

Votiv: nekünk a start számlához kellett csp-s igazolás és faxoltam a mákba, hogy ez kell és faxon még aznap el is küldték az igazolást és rá pár napra postán is megjött a levél.

Curse: akkor az én szoknyám kilőve, mert az kifejezetten vékony anyagú, nyári csini.

Mamacsibe: sajnos segíteni nem tudok MG ügyben. A Léna név nagyon tecc! Ha egyszer lesz még egy lányom, akkor majd igy fogják híni...de nem lesz.

Vica: sulid? Vizsgáid? Mátéról tegyél be képet! Vagy ha nem tudsz akkor gyertek el egyszer ;)
A wc-s linkre azt írja ki, hogy nincs ilyen termék :(

Johi: na te is elég messzi vagy a bálnától!!! Szal ne panaszkodj! Tök jól nézel ki ! Kopaszira viszonylag sokat járunk, mert nem kell parázni a kutyakakák miatt és ez jó és az a kis kávézó ott meg direkt szülőbarát :lol: Kamilla is nagyon szereti!

Övlehúzó: én egyszerűen átléptem azt az övrészt ami a hasamon ment volna át, azaz az igy a lábam közé került és a combomon feszült ki.

Szellő, Ríd: ügyesedő gyerekek :)

És hogy én is dicsekedjek: ma mertünk először bugyiba menni a Ringára. Hát zabszem bennem volt, hogy majd milyen ciki lesz ha a padlószőnyegre csurrant a ded. De nem! Sőt, szólt a végén, hgoy neki csuriznija kell és még az a szerencse, hogy volt ismerős akire ráhagyhattam Borit és igy Kamillával kivágtáztunk a klotyóra ahol simááán felült a wcre és belecsurrantott. CSak lestem :o szal nagyon büszek vagyok, hogy idáig eljutottunk :)

Rylie
rylie
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy mostanában ritkán jövök, de nincs sok időm.

Sajnos a szédülésem még mindig megvan... :evil: Próbálom természetes módokon kúrálni magam, vitaminok, Béres csepp stb.

Esetleg valaki tud még valami tuti módszert, vagy jól bevált természetgyógyászt? Egyelőre az antidepresszánst, amit a pszichiáter javasolt a szédülésre (állítólag szorongok és ettől van a szédülés), még nem igazán akarom beszedni, főleg, hogy nincsenek is rendes mérési módszerek stb, hogy hogyan hat, legalábbis ezt olvastam az interneten, úgyhogy csak akkor vagyok hajlandó beszedni, ha már végszükség esete forog fenn.

Rylie

Anyukád hogy van?

Macs

Látom még mindig egyben vagy, csini a pocid, mondták már a többiek, hogy szüjjémá! :)

WC fellépő ügyben szerintem se olyan jók ezek a kinyithatós lépcsők, én vettem Bendinek egy olyat, ami összecsukva bili, de nem vált be, mert nem volt stabil a WC-n, bilinek még jó lett volna, de Bendinek tetszett a lépcsőformátum és ha meglátta akkor ki akarta nyitni, én meg féltettem, úgyhogy kidobtam inkább. Bendi meg már fellépő nélkül is nagyon hamar felmászott a wc-re, úgyhogy...nem nagyon kellett. :D

Ja és még egy hír, Bendinek hazahoztunk a szüleimtől egy kiscicát. Nagyon cuki bár nem tudom, hogy fogja kibírni Bendit...szegény eléggé sokat tűr a fiamtól..
(sajnos kiderült, hogy férges volt a cica, nem is gondoltam volna, hogy minden cica férges, az állatorvos szerint pedig az és rögtön kezelni kellett volna, most izgulhatok ezen is, hogy vajon bármelyikünk elkapta-e ez alatt a pár nap alatt... :? :evil: pedig én is sokat cicáztam kicsi koromban és vidéken nem szokás oltatni meg ilyenek ellen kezelni őket és sosem volt semmi bajom).

Hát szóval ezek vannak velünk.

Üdv mindenkinek, egészséget és negatív eseményektől mentes szép napokat kívánok!

ruz
ruzicsky
 
 


Sziasztok! :D

Macs:
nagyon csini vagy :D ,de szüljél már :lol:
Valóban nem nagy,nekem ekkora volt szülés elött 2héttel
Kép
Füli méretileg beérte az én miniDorkámat :roll:

Votiv:
olyan voltál,mint valami külsős :(
Kicsit bővebben...

Pocakosok kérünk képeket :D

És a fogas fiam :lol:
Kép
Kép

petergabi
 
 


Curse! mindenki 10enekről beszél akkor valszínű én néztem el egy nullával :roll: . Tesz-vesz? Orrfújásos rosszullét hála csak másfél napig volt :D
s gratula a kiscsajnak a wc-zéshez! :lol:

Szelloke! igen Fibié az érdem! :lol:
éljenek az okos palik :lol: !
Angit is mindenki magasnak mondja, de per pill nem tuom hány centi. no majd mérek

Ruzi! +++++++

Rylie! BugyisKamillla :lol:

Botond nagyon cukk! :lol:

Képzeljétek Kondor Kata ismét elvállalt!!! :lol: :lol: Pedig emléxik is :roll: :lol: 8)

Nálunk is megy az éneklés mostanság ezerrel :lol: :lol: . A dallam érdekes, de múltkor már saját dalt is költött :lol: :lol: :lol: . Rém édes!

Ja és a legújabb, hogy Kistesó mondatait tolmácsolja nekem. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Szellőke,
Hátrafelé köpés engem érdekelne. Megtanítanám a srácoknak!

Curse,
M. szája, arca is vörös lesz paradicsom után. Én nem tudom, hogy ez igazán ártalmas-e. Mert ugye a pötty tej után vmi rosszat jelez, itt nem tudom mi a helyzet. Én adok neki paradicsomot, mert sztem csuda klassz növény, de mikor vörösödik van kicsi fura érzésem...

Nekem meg a két fiam közül sztem a fiatalabb a nehezebb. Mondta is ma egy öreg néni, hogy "Nézd csak azt a kövér gyereket, milyen szép." Aztán persze szépített, de tényleg daginak látszik a pufikabátban és a bankrablós-sapkában. Peti meg lefogyott a betegsége alatt és megnyúlt fölfele, az ég fele... Mindkettő 13-14 kg. Ja, és a fejük is egyforma nagy.


Sose volt övterelőm, nem is hiányzott.

Ruz,
Szorongásban én jó vagyok - sokáig üztem. Nem tudom, vhogy csodaszerem nem volt. Az egyik féle gyógytea (dm-ben kapható baromi büdös) és sok-sok-sok citromfű tea egy idő után (néhány nap, 1-2 hét) nekem segített. Van egy jó éjszakát tea is, nekem az is bejött. Csak rsz-esen kellett innom és főleg este. Citromfűből a bioboltokban kapható illatos tetszik csak, tehát a herbáriás vagy milyen nem jött be.
Azért a férgesség, amit cicától lehet elkapni nem olyan nagy dolog. Ha elkaptátok kapsz egy bogyót és kész. Anno én bazi sok fokhagymát kaptam és 1 nap alatt elmúlt kisgyerek koromban. És sztem a falusi macskák tuti nem voltak rsz-es páciensek és én agyon simogattam őket, mégse kaptam el általában semmit. Még a toxo-t se sikerült összeszednem, pedig 2 falusi nagymama, 1 macska a pincéből szerezve és 1 kutya mellett elvárható lett volna.
És volt sok állat, akit hazacipeltem aztán kereshettem gazdát nekik...

Petergabi,
De helyes a fiad. Klassz a ruhája is!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Szellőke, köszi!
én már 2-szer voltam nála, de a tarifára nem merek rákérdezni. :)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?