Köszi lányok a ruci felajánlásokat
Hát igazából olyasmi alkalmakra kéne, h most elég sok lesz a családon belül a sátras ünnep és a család egyrésze eléggé sznob
szóval farmerban még sem lehetek. Meg úgy néz ki, h párom cégénél is lesz karácsonyi vacsi, úgyhogy őt sem szeretném szégyenben hagyni. Na és persze, aztán jönnek az újabb ünnepek évvégén. Szóval ilyen alkalmakra kéne a ruci. Az biztos, h új évig használnám, tehát ha vki addig tudja tényleg nélkülözni azt nagyon megköszönöm, de szívesen meg is veszem akár
Macs,
Fülesed zabálnivaló
És a pocak, meg hű
Annyira csini vagy, nem is értem ezt a bálna feelinget a részedről
Zsanci,
Neked külön köszi az övterelős tippet, meg is néztem, h mennyiért lehet bérelni és elvileg csak letéti díj van, amit nem adnak vissza, viszont le lehet náluk vásárolni. Azért ez így talán jobban megéri, mint megvenni újonnan egy kicsivel többért és aztán meg majd nem tudok csak fele annyiért megszabadulni tőle
És nagyon köszi Mindenkinek a wc ülőkés tippet
Sokat segítettettek. Majdnem megvettem volna ezt az egybe cuccot egy vagyonért, amikor nem is lenne praktikus. Bár talán, amit Móni te javasoltál, tűnik a legjobb megoldásnak, főleg amiatt, amit Ancsi is írt
Nálunk is faülőke van és akkor a sima szűkítő lehet, h rendesen tönkre vágná
Szrek,
Igen, nagyon belelendült a csaj, aminek nagyon örülök
Most már ott tartunk, h ha bilire akarom ültetni, akkor inkább pelus kért, hacsak nem ülhet helyette a wc-re
Szóval vagy wc vagy pelus, átmenet nincs
Végülis praktikusabb, úgyis utálom a bilit takarítani
Lindi,
Nagyon jól néztél ki ezen a képen
És csatlakozom Ryliehoz, ez a felsőd se semmi
És ha tényleg tudod nélkülözni a szoknyát vagy akár eladnád, akkor egyeztessünk priviben
Johi,
Ne hari, h nem hívtalak, de ma tisztult csak le, h mikor megyek be citybe. Szóval holnap megcsörgetlek cucc ügyben
És a nacis problémádat totál átérzem. Én is úgy jártam, h a hasam már akkora volt, h a régi ruháim nem jöttek rám, viszont, amit boltban lehetett venni meg nagyok voltak, lecsúsztak rólam. Úgyhogy ilyen félmegoldást választva sikerült egy nagyon rossz terhesnacit venni
Nincs hasrésze, olyan csípőnaciszerűség és emiatt egyfolytában lecsúszik
Már alig várom, h kapjak lét és vegyek egy normális nadrágot is.
Kata,
És nem kapunk esetleg képeket?
Mindig csak beszámolsz, h milyen jó volt meg minden és közben nem látunk rólatok képeket, főleg Ákosról
Olyan kivi vagyok, h már mekkora
Ancsi,
Fejés miatt továbbra is emelem kalapom!!!
Rylie,
Én is hasonló indíttatásból adatom be Adélnak a pneumot. És hogy viselte Borka az oltáshegyeket?
És szerintem a súly miatt ne aggódj, minden gyerkőc más és más. Egyébként nekem is ezt a 40 grammos dolgot mondták anno
Vica,
Nem ér csak ennyire benézni
Mesélj mi van veletek?
Nekem sajna nem jött be a link.
Mamacsibe,
Sajna doki ügyben nem tudok segíteni, viszont jó néhányan szültek MG-nél itt a topikban, úgyhogy ők bizti tudnak majd segíteni
Barbi,
Vhogy nem tudom elképzelni ezt öves dolgot
kicsit bővebben kifejtenéd?
Tudod agyilag már zokni vagyok
És ha kenguruban valóban ennyi lenne, az nagyon klafa lenne, mert én 8e ft-ért láttam most legutóbb. Orrfolyásod elmúlt már?
És valóban én lennék a következő sorrendben pocak ügyileg, hű
Ígérem a héten teszek fel akkor képet, csak nem akarok slampos ruhában