Új privát üzeneted érkezett!

Sleepin!
Amikor mértem hőt, vagy doki nézett, mindig volt pém. :roll:
Csütörtökön megyek a dokihoz, majd megkérdezem. Vagy lehet, hogy mégsem, nehogy lefújja a lombikot. :roll: :lol:

Szegény Bende! vagyis inkább Te! Ez a 6 órai kelés nem hangzik jól. :twisted: :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


dike
lehet, ogy nektek meglesz hamarabb az eredmény. Nekünk tenyésztést is csináltak, ami nemtom, mit jelent, asszem nemcsak a számot néztek, hanem talán bacikat meg azt is, mozognak-e. De lehet, ezt mindig nézik, most jol összezavartalak, mi? De ugye nekünk ez 2 éve volt, lehet, nem is jol emlékszem.

sleepin
davi negyed 6kor kelt, és még nem sikerült elaltatni.

krisz
Petire 15 honapot vártunk, de akkor nem sürgettük, elsö gyerek mindegy volt, mikor jön, én akkor 21 voltam, nem voltam 22, amikor született. 4 év különbséget akartunk a kettö közé, hát öt lett, mert Davira is 15 honapot vártunk, egy év után mentünk kezelésre Batához , de ugye nem kellett már a closti. Na, Davira várva már nagyon ideges voltam, mert nem akartam 8 év különbséget. Nekem is volt a szokásos" utálok minden terhes nöt" és a "mindenki terhes körülöttem, csak én nem" érzés. Akkortájt csatlakoztam ide, csak aztán nem irogattam tovább, de olvastam mindig. Most meg okt 5-én abbahagytam a szoptatást, rá két hétre meg lett egy csikos tesztem. Na ezt nem gondoltam volna, hogy igy összejön, ha már a kettö gyerekre ennyit vártunk. De a mégsem-topikban is potyogtak a tesok, meg ugye Tündinek is hamarabb jött Dori, mint Réka. Lehet, hogy szopi után rögötn könnyebb teherbe esnil mert még megvannak az anyai hormonok.
okt 31-én kezdtek? tök jo, az pár nap csak. Pattik nekem 10 éves korom ota folyamatosan vannak, kentem már mindennel, voltam vegetárius és nem ettem csokit, az se segitett. Terhesség és szoptatás alatt is voltak, bár nem olyan sok. Én kamasz leszek 60 évesen is.

ticsi
a petefészek fájás és a felfázás érzés közt nincs összefüggés? Ádi köldöke jobb? Te miért kaptál katétert sima szülésnél?
:shock: :shock:

Fenci
gratula a kicsi Márkhoz!!! ugye milyen öröm megismerni a babádat? ez a 2 méhlepény durva. még nem is hallottam ilyet. miért fejlödik a méhlepény, ha nincs hozzá baba??
Vendég
 


napot!

ez a nap katasztrófa!

csatlakozok az átállítást utálók táborába

6 kor keltünk, és 2 hetes kora ellenére fél 10ig nem akart elaludni...üvöltés, üvöltés hátán...mindkettő...

Kata

Sztem azért katétereztek, mert pisilni ugye kell, és rögtön kell, és sztem a "gát" cucc miatt, nem örültem volna, ha rögtön használni kell a az új csiklómat! :D

Én az Árpinál is kaptam katétert, ott annyi erőm se volt, hogy pisiljek...nem is éreztem az ingert!

még jövök, ha kidől a nagy...mert remélem eccer kidől!

Kép
ticsimû
 
 

 
 

Kukac
A hő sem mindenható...majd az uh megmutatja, hogy volt-e pé. Én a múltkor a gnrh kezelés végén azt hittem már túl vagyok a pén mert ugye mindig lent volt a hőm, aztán egyszer csak felment és ott is maradt...ere az uh-n a doki hűtött le, hogy "Még mind a két petefészek nyugszik...semmi készülődés."Erről ennyit...ez fordítva is működik.Addig még lehet, hogy felmegy mire a dokihoz mész, de azért szólj majd neki...de úgyis meguhuz.A deca lehet amúgy is meghozza pé ide vagy oda..kivéve persze ha babásak vagyunk. :wink:
Ma jobb a pattihelyzet...kezdenek nyugodni úgy veszem észre...csak rájuk kellett szólni. :lol:

Kata
Áááááá..értem...hát akkor nektek se jött könnyen...de hogy vajon mi okozza ezt...hogy sokáig nem aztán igen? :shock: (Költői kérdés) De lényeg a lényeg...és most több szerencsétek volt. :D

Ma sokat mászkáltam a városban délelőtt, de a házidokihoz nem jutottam be mert 100-an voltak így a hosszúhétvége után. :twisted: Majd holnap próbálkozok.Kellene beutaló az ANTSZ-be hiv meg hepa meg clamydia szűrésre.De én ugyan nem fizetek érte! :twisted: Felfázásról annyit, hogy érdekes...én sokat iszok, sósfürdőzök, blabla...de tegnap reggel mégis rajtam volt ez a pisilhetnék érzés (nem csíp a pisi..csak olyan érzés mintha kellene).Aztán kirándulgattunk, én iszogattam, iszogattam ...aztán meg nem hogy egyre jobban kellett volna pisilnem, hanem elmúlt az érzés. Ma akartam vinni a dokinak vizelet is, hogy nézzen már bele..de majd holnap esetleg bk. Most sem érzek semmit.Vettem azért csipkebogyi teát a c vitamin miatt meg zsurlót, ami állítólag jó felfázásra...de azt még le kell csekkolnom , hogy iható-e terhesség idején. :wink: :lol:

Lili
Olvasó üzemmódban vagy? :D
vizkriszisback
 
 


Krisz!!!!!!!!!!!!


Zsurlót NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsimű
Akkor nem. :D
Köszi az infót...még nem néztem...de mivel a cickát sem ihatom mert az is meghozza a menzit így ezzel is elővigyázatos voltam...
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Nekünk ezeket a vizsgálatokat megcsinálták Tapolcán. Szerencsére ott semmiért sem kell fizetni. Így is elég lesz az injekciókat.
Ok, megnyugszom, nem is tudom minek hőmérőzök, csak idegesítem magam. :lol: Én is biztos paramami leszek. :lol:

Tényleg Lmami!
Egyben vagytok még??? :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


kata!! nekünk nem 2 hét lesz hanem 3 :( nem hiszem már el, megint csak vááárni!! a párommal ketten mentünk be egy nőgyógyászati szobába, aztán annyira kellett röhögnünk, és nem birt koncentrálni, ezért én kijöttem és magára hagytam.elég hamar végzett :D
a doki szabin volt ezért 3 hét mulva mikor megyünk akkor lesz andrológiai vizsgálat.

fenci!!! nagyon aranyos a kis Márk! :D gratulálok!!

KépKép
dike
 
 


Dike!
És nem lehet őket megkérdezni, hogy mégis mi az eredmény? Tapolcán is ennyit kell várni, de a mennyiséget, mozgékonyságot megnézik már aznap és én meg szoktam kérdezni a nőcit, hogy milyen lett. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi
Ez melyik Tapolca?
Nekünk tavaly az ANTSZ-ben fizetni kellett, talán 8000-et fejenként mert a lombik miatt kellett a vizsgálat.Ha csak egy ribi lettem volna aki meg akarja nézni, hogy minden ok-e, akkor ingyen lett volna. :twisted: Hát most ribi leszek! :twisted: Majd utánanézek azért.
vizkriszisback
 
 


Krisz!
A sima Tapolca, nekünk aott csinálták a meddősségiben. Legalábbis gondolom, mert külön nem kérték Vicuskától sem.
Hát akkor mond azt, hogy összefeküdtél valakivel és nem használtál gumit. :lol: :oops: :lol:

Tényleg Vicus, ilyenkor már szoktál írni, hogy vagytok? :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Most hívtam a Miskloci antsz-t.Kettőnknek 14000 ft a szűrés! :D Ha anonim lenne, akkor ingyen van, de ha munkavállaláshoz kell vagy gyerevállalás miatt, akkor fizetős.
Hívtam a Kaálit, hogy nincs-e jobb megoldás...azt mondja, hogy szerintük nem kell fizetni ha beutalóval megyünk..de mosnom itt igen.hát ő is csak szidta a rendszert...na majd azért nem eszik ilyen forrón a kását! :twisted:
vizkriszisback
 
 


Felhívtam az OEP-et...kapcsoltak vagy 5 helyre...egy illetékes dokinő is nagyon meglepődött, utánanéz és visszahív.Ő is úgy gondolta, hogyha csak én beszaladok és nekem kell poénból a szűrés mert olyan életvitelem van és kíváncsi vagyok rá akkor, fizetős de így meg nem.Meglátjuk mit talál.
vizkriszisback
 
 


Krisz!

Ez döbbenet! Járdd ki az utat!
A barátnőm most váltott ki eg yrakat gyógyit a lombikhoz, otthon nézte, hogy az egyikre nem adták meg a támogatást...visszahívta a gyógyitárat...sűrű elnézések közepette elismerték, hogy tévedtek...poton 25e ft! Hát vazze! Ha nem nézi, meg, mert elfogadja, hogy drága!!!!!!!!!

Jó lenne, ha lenne egy ilyen lista, hogy ne nézzék madárnak az embert! Gondolom egyik központ se csinál ilyet, mert vmi valahonnan csak leesik!

Fujj ez a rendszer!

Kép
ticsimû
 
 


Fenci ez a dupla méhlepény de durva?

Mitől nő? Mit táplál?

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok!!!

Mindenkinek egy hatalmas puszit küldök!!!!!!!
Mi jól vagyunk, csak egy kicsit magunk alatt. Majd jövök vmikor és visszaolvasok.
Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu
Küldök ölelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visszahívott a nő és azt mondta, hogy ha beutalóval megyek ingyenes...neki ezt a felvilágosítást adták.Azt mondta az ANTSZ, hogy csak az a baj, hogy a Kaáli is csak egy papírt ad a betegeknek, hogy ez meg ez a vizsgálat kell de beutalót nem ad...pedig úgy ingyen van persze.Na persze!Mondtam, hogy 1 éve is beutalóval mentünk és fizettünk amikor rájöttek, hogy a lombik miatt kell és most is azt mondták, hogy kell.Pedig én beutalósan kérdeztem. A háziorvostól is jó a beutaló.Na majd holnap kérünk, csüt-ön elmegyünk és balhézuk ha kell, de nem fizetünk.Megmondom nekik ha akadékoskodnak, hogy majd az RTL klubnak mondják, hogy fizetős náluk ez ha merik! :twisted:
vizkriszisback
 
 


krisz

csak határozottan

zsu

én is nagy ölelés, és millijó puszi

maminak írtam smst..még egyben van, holnap megy ctgzni...jelentkezik

Kép
ticsimû
 
 


Hahó! :lol:

hú, most meg mennyit írtatok!hát ilyet :shock: :lol:

Fenci!
én sejtettem, h Sleepin tudhat valamit..... :roll: nem mondod h az a nagy valami a felső képen a 2 lába között az AZ? :oops: :D
gratula!örültök? 8)
most akkor keresel uj dokit?hol? :roll:

Krisz!
fantasztikus helyen voltatok, és még most is szépek vagytok(nem fog rajtatok az idő :wink: ), a katicád is helyes 8) a fizetős sztori nagyon durva :twisted: , jól mondja Kukac, Tapolcán(nem Miskolctapolcán :P ) mindent megcsináltak ingyen. :P :D
háááát, remélem sikerül kiskaput találnod.
megjegyzem, ilyen hővel felesleges :lol:

ja, és neked meg Ticsinek is írom, h tőzegáfonya kapszulát vegyetek, direkt felfázásra van és babásan is lehet!én minden nap nyomom, és azóta semmi panaszom 8)

Kukac!
dobd el a hőmérőt!!!!!!!nekem egy napot se késett a decától, sőt szép 28 napos lett a 23 helyett(vagy ez 5 nap késés? :shock: )

Dike!
igaz már túl vagytok rajta, de nekünk meg lehetett várni az eredményt, hogy hány van és mennyire mozognak.a tenyésztésre(bacikat meg gombákat néznek) várni kellett 2 hetet kb.
akkor apjukod megúszta egyelőre 8) (ja, én tudtam h szabin van, elfelejtettem mondani neked :oops: )

Kata!
mikor is mész dokkerhez!a Batához fogsz járni ?a D. hetente 1x(szerdán) ügyel a kórházbban, ezért cserébe intézheti a szüléseit....de nagyon utálják.... :? :evil:
azt én is hallottam, h fűvel-fával :roll:

Nati!
várom a sztárfotókat! :P

Zsu!
buksisimi megy :shock: :)

elkezdtem nézegetni az utakat nov.végére, lehet megyünk, akkor még csak 4 hónapos leszek :lol:
ugye lehet repülni?cvsak nem azalatt az 1 hét alatt lesz vmi gebasz :roll:
Vendég
 


Estét!

Vicuska!
Már raktak fel képeket de ezek nem a versenyről szólnak :?
http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/ci ... 6-07210857
Vendég
 


Sziasztok!

Krisz!

Igen olvasó üzemmódban voltam.Nagyon elfáradtam a hétvégén.Disznóölés volt apóséknál.Sok volt a dolog,és még nem bírom a hirtelen terhelést.Meg ez az óraátállás...ááááá kikészített.
De próbálok visszaolvasni.
Sikerült megnézned a teáról a dolgokat?
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Krisz :D Nagyon fullos a görbéd! Rég láttam ilyen gyönyörűt! Most sikerülnie kell! Szörnyű ez a fizetős dolog. Remélem sikerül kibulizni hogy ingyééé megcsinálják.

Kukac :D Köszönöm! :wink: Meg fog jönni pé nélkül is, nyugi! Barátnőmnek múlt hónapban UH szerint nem volt petikéje és pár nappal még hamarabb is jött piri, mint amúgy.

Sleepin :D Bocsi pont nem voltam gép előtt mikor elköszöntél msn-en. Holnap megbeszéljük a talit.

Kata :D Nem semmi a sztorid. Gratulálok a harmadik zebrádhoz! :wink:

Dike :D Miért tart 3 hétig az eredmény? Nekünk 2 óra alatt megvolt a katonavizsgálat eredménye. Köszi a gratulát!

Ticsi :D Fogalmam sincs miért nő a második méhlepény. Próbáltam interneten körbenézni, de csak röhögésbe fulladtam. Nulla infó van erről. Egyetlen egy linkre jutottam: Ufoszövetség :lol: :lol: Egy nő egy babát szült de 2 méhlepényt és tutira vette hogy az ufók elvitték a második babát, de a méhlepény meg megmaradt. Azóta is ezen röhögök.... :lol: :lol: :lol:

Zsu :D Nagy ölelést küldök Neked! Pussz

Vicuska :D Naná, hogy örülünk! Teljesen mindegy hogy kisfiú vagy kislány. Mikor mondta a nő, hogy kisfiú, potyogtak a könnyeim, olyan megható volt, mintha csak akkor tudtuk volna meg hogy kisbabánk lesz. Utána is végig törölgettem a szemem, mert alig láttam a tévét. Azóta is a hatása alatt vagyok. :wink: Na de Vicus, az a nagy izé a köldökzsinór, de akkor a Te kedvedért teszek fütyis képet is. :lol: Új dokit a Szent Imrében keresek. Holnap felhívom a kiszemeltem hogy bevállal-e még áprilisra. Te hogy vagy?
Teszek pocakképet, most készült este. Esküszöm az elmúlt 3 napban nőtt ennyit... :P

Kép

Kép
fenci
 
 


Lili
Nem néztem meg a teát...hiszek Ticsiműnek! :D

Fenci
Szép poci és a kukis baba is gyönyörű! :D
Nekem már voltak ilyen szép görbéim...szinte mindig ilyenek...de eddig még nem teszteltem pozitívat...
Jó az ufós sztori!!! :lol:
Na én meg olyat próbáltam keresni a neten aki a long protokoll indulása közben babás lett...szóval, hogy a deca mégse hozta meg a menzit :shock: ...de nem találtam semmi ilyet...csak mendemondákat hallottam erről itt ott. (Éhes disznó makkal álmodik :lol: .)

Álmos vagyok...pedig aludtam du...de megyek megint...
see ya tomorrow :D
vizkriszisback
 
 


sziasztok,

olvaslak ám Titeket!

Fenci, gratula Márkhoz! Elég egyértelműen megmutatta magát :lol: Szépen alakul a pocid is! Két lepény...én is rákerestem és ugyanoda jutottam, az ufósokhoz :lol:

Zsófi, Krisz, hatalmas drukk Nektek a lombikhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu, nagy ölelés Neked! Pszichológushoz nem akartok elmenni? Csak azért kérdezem, mert nálatok nincs "fizikai" oka, hogy miért nem jött eddig a babóca...ismerek olyat, akinek ismétlődő vetéléseire nem volt magyarázat, fél évet járt a pszichodokihoz és most boldog anyuka, szinte rögtön a kezelés után babás lett, aki már nem akart tőle elmenni :roll:

Vicuska, akkor úgy látszik, ez az ára az ingyenesnek, hogy ennyit kell várni az eredményre...De úgyis minden rendben lesz! :wink: 4 hósan még nyugodtan repülhetsz :wink: Bár nov-ben már messzire kell menni, ha meleget szeretnétek...

Nati, Téged lehet látni a képeken?

Puszik és drukkok mindenkinek a háttérből :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

újabb nem alvós écaka után érkezem, ugy látszik a terhes nő olyan, mint a kisbaba, megviselt az óraátállítás :wink:

Sleepin!

Remélem Bendebaba most már magához tér a sokkból és visszatérnek a nyugodt normális hétköznapok.
:lol:

Vicky!

Asztaaaaa, 30 hetes vagy? :lol: irtózatosan repül az idő mingyááá ott is baba-----bár én a 30. hétgen ezt még nagyon távolinak éreztem.....bár ha őszinte akarok lenni akkor most is még :shock: na majd csak belejövök a gondolatba 8)

Krisz!

de jó, hogy újra ilyen sokat iiirsz :wink: én sem hallottam olyat hogy valaki stimu közben terhes lett, de éljenek a csodáák :lol: , mindenesetre ígérd meg, hogy ha kiderül hogy nem vagy az, akkor teljes száz százalékkal ( sőő tööbbel) a lombik sikerében hiszel, jóóó?????aztán kiszurkoljuk valahogy....illetve dehogy ki hanem be
:wink:

Fencike!!!

de céééép ez a legény :wink: :lol: azt elhiszem hogy röhögtél az ufos sztorin....elég érdekes mindenestre az eseted, biztos érdekelne eg ykét dokit én sem hallottam még ilyet....biztosan ikreknek indultak, de hogy miért nő nahát....lehet mégis UFO 8) wow-----tök izgi ... najó nemissss...hanem egy csodaszép bébike oszt kész....mellékesekkel nem törödünk....

Dike!

szurkolok a szuper pasi eredményért, tapasztalatom szerint is jobb ha ezt maguk intézik, mégiscsak ehhez értenek a legjobban :wink:

Babcsi!

nagyon nagyon megértlek a szopi problémákkal, szerintem azt a verzoót csináld ami neked a legkényelmesebb és legközelebb áll hozzád....elméletben magam is azt modnamám, hogy csak anyatej és igytovább, de ha kényelmesebb kis kiegészitéssel akkor nyugodtan...Gergely igy is kap finom tejcit tőled!!!szerintem legalábbis
:lol: :wink:

Gtünde!

hát ezek a tündélrmazsolák..olyan édes a nagylányod ahogy simogatja....és hogy emnnyire hasonlitanak ez kééész :shock: az én ikreim biztosan nem fognak ennyire :wink:

Zsófiiii!!

én végighőmérőztem a próbálkozás 2 és fél évét, kivéve a lombis hónapot....szerintem hagyd a fenébe
:lol: :lol: ez most már tényéeg nem oszt nem szoroz!!! hajráááááááááááá

P.kata!!

halk gratula abébiheeez !!!!! :lol: :lol: :wink: írjál csak bátran sokat mihozzánk :lol:

Drágáim ölellek mindekit, már nagyon kivagyok bármennyire is restellem magam érte, ez mán a terhes rész konkrétan-.....ma lesz az első ctgm, aztán megnézzük a méhszájat és holnap uh hogy szépen fejéődnek e-----remélem igen :lol: a minimumot a tegnapi nappal teljesitettük, mostantól tényleg minden nap ajándék...egy nehéz ajáűndék :lol: 8) nagyon el v agyok nehezülve azt hiszem ezt viselem igazán nehezen....már a kanapéról felálláshoz is segítség kell :lol: , kocsivezetés para, az éjszaka meg nudli....ha már nem látok az álmosságtól akkor tudfok kicsit aludni, de oldalt a két dudor mindenben megakadályoz.... :lol: kis picinykéim, jól megkinoznak igy a végére de egye penész....

puzsi mindenekienk
Vendég
 


Vicky
Sziiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :D Tényleg hogy repül az idő!Mndjárt motorozhatsz megint! :lol:

Legyekmami
Gratula a betöltött minimumhoz! :D Nagyon sokáig bírod a két gyekőccel!Biztos szépek és egészségesek és hamarosan ezt a saját szemeiddel is meglátod!!! :D

Mai hőmről.Kicsit hamarabb ébredtem mint a szokásos, akkor 37,1 volt, de felkelés nélkül "kényszerítettem " magam a továbbalvásra és 2 órával később 37,4, ezért úgy döntöttem, hogy 37,2-őt írok a görbébe :? .Hát annak, hogy most pont terhes legyek esélye 1 a 1.000.000-hoz, de emlékeztek a Dumb és Dumberben hogy tudott örülni Jim Carrey ennek is? :lol: :lol: :lol: Ha meg a 999.999 jön be, akkor meg hajrá lombik 100-al!Meg kellene már mutatni, hogy én is meg tudok érlelni vagy 15-20 tüszőt!!! :D
Kép
vizkriszisback
 
 


Szép reggelt!

Csak felületesen olvastam végig az elmúlt pár hetet, annyira nincs türelmem, de a képeket láttam és az meg is maradt! :wink:

Vicky, Susy!

Nagyon szépek a babaszobák és Vicky az a fotel! :shock: Hú, de nagyon tecc! :wink: Ti is már annyira a vége felé jártok, sokszor van olyan gondolatom, hogy de jó nektek, hogy már itt tartotok és akkor beugrik, hogy nekem előbb itt a vége! Olyan hihetetlen, úgy érzem, mint Mami, hogy még sok van hátra, oszt mégsem!

Nati!

Neked még tartozom egy boldog szülinapot Laci-val! :wink: Asszem azóta nem voltam! :roll: Én nem láttam képet azon az oldalon! Vagy nincs is? :roll: Vége van a versenynek? Nézd el nekem, hogy nem tom, de tök hülye lettem! Isten biza, fiamnak több sütni valója van, de lehet, hogy a bébinek is! :oops: Ez már a vég!

Mami!

Nagyon ügyik vagytok, hogy így kihúztátok hármasban! Nagyon ritka, hogy az ikrek ilyen sokáig ragaszkodnak az anyujukhoz! Már én is úgy vagyok, mint te, csak engem nem a baba kínoz, hanem saját magamat kínzom! Rohadtul fájnak a forgóim, a szemérem és a medencecsontom! Úgy megyek, mint aki bekakált, de minimum úgy, mint akinek beszorult valami a lábaközé! :lol: Drukk, hogy ügyesek legyenek ma a bébik! :wink:

Krisz, Zsófi!

Drukkolok nektek a lombikhoz! De azért jó lenne, ha bebabásodnátok addigra! Csodák vannak, sose nem lehet tudni! :wink:

Tündi!

Nagyon szépek vagytok és nem is vagy tokás! Tök megszépültél és a gyerkőcök is tüneményesek! :wink:

Ticsi!

Basszus, nagyon rád jár a rúd! Ez a kukta nagyon dúrva! :shock: Nincs segítséged? Nem lehet egyszerű két gyerekkel! Nekem a nagy már nagy, de már most érzem, hogy nehezen fog működni a dolog! Gátad hogy van? Én mindenképp szorgalmazom a gátmetszést, a beöntést és ami a szüléssel jár, nem szeretnék sem repedni, sem besz@rni! :oops: :lol: Tegnap este olvastam csak az sms-ed, bocsi, hogy nem írtam! Azt tudni kell, hogy nekem a párnám alatt van a telóm és többnyire ébresztőórának használom! Tavirózsa már tudja! :lol: Neki köszönhető, hogy tegnap kézbe vettem a telómat, amúgy jó pár napig el lett volna ott! :oops: Mindenképp jelentkezem, ha lesz valami!

Na, mit is akartam még! :roll:

Gyugyi!

Merre vagy? :roll:

Fenci!

Nagyon édes Márk! :wink: Ez a méhlepényes dolog tényleg dúrva! :shock: Biztos két baba indult el, de én sem értem mitől nő! A lényeg, hogy kiderült! A pocak is már nagyon kismamis és szép! :wink: Tudják már a munkahelyeden? :roll:

Kolibri!

Jaj, te szegény! Minden pasi megkukul őszre? :roll: Kívánom, hogy mihamarabb találjatok ismét egymásra!

Vicuska!

Veled mizu? Láttam, hogy írtál, de nem tom mit! :oops: :roll: Ja, már megtaláltalak! :oops: Hova szeretnétek utazni? Bár tippem van, asszem! :roll: :wink: Szerintem nyugodtan repülhetsz! Az első időszakban nem ajánlják a sugárzás miatt, asszem, a végén meg nem tom mé', de középidőben szinte mindent szabad!

Zsu!

Megértelek, nagy ölelést küldök!

Babcsi!

Megy már a szopi és a kaki? Én úgy gondolom, hogy amíg van tej, addig érdemes próbálkozni, hátha több lesz! De ha nem megy, akkor ne erőltesd, ha nem elég neki a szopi nem ártasz vele, ha hozzátáplálsz! Majd kialakul!

Bocsi, aki kimaradt! :oops: ja megvan mit akartam még! Úgy tudtam, hogy a betöltött 37. hét előtt korababa egy baba, de a védőnő az mondta, hogy a betöltött 36. hét után már nem az! Tudja valaki, hogy most akkor mi az igazság? Örülnék ha az utóbbi lenne, mert akkor csak néhány nap és nem aggódnék annyira! :roll: Azért igyekszem ám jönni!

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Itt vagyok, olvasok! :wink:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, mindent elmondtak, amit gondoltam! :D :D

Nem volt erőm írni a napokban..... Lánykám lelkét ápolgatom. :(
Borzasztó dolog történt.... A barátjának unokatesója, akit jól ismer személyesen, kiesett a negyedik emeletről..... :shock: :cry: 18 éves. Andi sokkot kapott, gondolkodás és telefon nélkül berohantak a kórházba..... Éjjel tízkor kerestük a gyereket.... Na, ettől meg mi kaptunk sokkot.... Szóval, kicsit kábultak vagyunk. :(

KépKép
zapáné
 
 


Gröni :)
Én is úgy tudom, hogy 36. :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Gröni!
Én úgy tudom, hogy nem csak a hetek számától, hanem a baba méreteitől is függ, hogy kora-e. :roll: Egyik barátnőm 36 hetesen szült és nem lett kora, mert 3000 gr volt a drága. :lol:

Lmami!
Nem dobnál egy uccsó pocakfotót? Olyan kiváncsi vagyok mekkora hasat növeszt az ember lyánya két babával. Csak, hogy mire számítsak. :lol: :wink:

Fenci!
Hát ez tényleg egyértelműen kukis!!! :lol: Kösz a barátnőd példáját, most megnyugodtam. :lol: Úgy látszik endós petefészkem nem működik. Remélem azért a lombik alatt az is termel egy-két petét. :roll:

Viki!
Húú, hogy megy az idő!!! Még csak most lettél babás!!! :lol:

Vicuska! :lol:
Igen, az az 5 nap valószínű késés volt. :lol: De nem baj. Sokmindenkinek késik a decatól. Szezsónak is késett a másik topikból. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsu!
Kép

KépKép
zsófikukac
 
 


Jó Reggelt!

Vicuska,
Hát igen, bele kell húznom Karácsonyig! :)
Hogy érzed magad? Jó a közérzeted?

Tüncsi,
Hm, én is valami ilyesmire gondolok. Egyenlőre úgy sincs munkahelyem, ha lesz és kirúgnak, akkor meg elmegyek betegállományba. Bár a gyed-hez kell a munkahely, háát nem tudom.

Krisz,
Elképesztő milyen hsg-d volt! Lehet leugrottam volna az asztalról és felpofozom.
A futás egyrészt a tüszőnövelésre jó, másrészt a vérkeringést kell frissíteni, hogy elvigye a fehérjét, és a cuccost amit beadsz a helyére. Doki azt mondta stimuláció alatt naponta 3x15 percet fussak. :shock: Napi egy futástól is összecsuklik a lábam olyan izomlázam van!
Milyen ügyesek vagytok! :) Én még sose találtam ilyen követ.
Nekünk 1500 Ft-ot kellett fizetni, ezt nem értem hogy kérnek ennyi pénzt!

Kukac,
Még két nap?!! Hajrá! Lehet, hogy együtt kezdünk. Ma megyek dokihoz. Úgy tudom,, semmi nincs ha nem jön meg, bár attól még megjön, mert nincs repedés. De ugyanúgy megy tovább a stimu, ezért nem lesz leállítva.

Dike,
Nálunk is megvolt hamar a vizsgálat eredménye. Remélem férjed vizsgálat után sem fog letörni!

Fenci
Óhh, nem semmi. A másik baba volt az erősebb, szerencsére ő csodásan fejlődik. Gratula a kisfiúhoz! :) Szerintem is keress másik dokit.

Zsu,
Puszi, és jobbulást!

Tegnap hazaérkezett drága férjecském, most már megnyugodtam.
Reggel megjött, este meglátogatom a dokit, megbeszéljük hogyan tovább.

Kép
mofly
 
 


Mofly!
Köszi az infót!! Megnyugtattál. :lol: Akkor lehet, hogy eldobom a hőmérőt!
Nagyon szorítok a ma esti dokihoz!!!! :lol: Te szeretnél kezdeni?

KépKép
zsófikukac
 
 


sziasztok!!! felhivtam az asszisztensnőt, h nem e tud valami eredményt a párom vizsgálatáról. annyit tudott mondani h 80mill a sperma, 80%mozgó, tökéletes a spontánhoz, DEEEE vannak benne fehér gumok, vmi nyák, korokozó,fehérvérsejt szóval passz, mert nem nagyon értettem mit mondott. meg, h majd lehet kap rá vmi gyógyszert, antibiotikumot, deee h meg kell várni a tenyésztés eredményét, vagy mit. VALAKI tud nekem ehhez fűzni vmi véleményt???? hasonló probléma vkinek a párjánál?? igaz még pontos infót a korokozórol nem tudok, csak h van.

KépKép
dike
 
 


dike
a 80 milla nagyon jo, nekünk 52 volt, és spontán lett a baba. a bacira sszem kap a párod antibiotikumot. de a csajok jobban tudják, valakinek itt volt asszem hasonlo gondja.

vicus
nov 7 reggel megyek dokihoz, csak az sztk-ba. Nem hiszem, h Batánál fogok szülni, ö nagyon elfoglalt, mindig tele a naptárja, szinte kex után kéne jelentkezni a szülésre. majd kitalálom, de a másik 2 kölök is ügyeletesnél született, áés tök rendesek voltak.

mami
fuuu, 36.hét, nem semmi, elhiszem, hogy bálnának érzed magad. kitartás, utána el is felejted, hogy nem tudtál lehajolni. nekem a legnagyobb élmény szülés után a kádba simán beülés volt. pedig csak egy gyerek volt bennem.
Vendég
 


lányok!! nem tudom multkor irtam e de van még vmi ami aggaszt:)

h a cn 3 napján fsh 6.3, lh 9.51 ez igy ugye pco gyanus. de a dokim a 21. napi eredmény után azt mondta h tuti volt pé. mivel h a progeszteron 51.37.
de engem aggaszt ez a fsh,lh arány!!! ő se mondott rá ugy semmit,m mert h volt pém. szerintetek???

KépKép
dike
 
 


Dike!
Van olyan pcos, akinek van peteérése. Fencinek is volt. Ha jól emlékszem. Én a helyedben biztos elmennék IR szűrésre, mert ha már felmerült a gyanú, akkor jobb kizárni. És azt hiszem a magas prolaktin is utalhaz pco-ra, de lehet, hogy ezt rosszul tudom.

a 80 millió irtó jó eredmény, :lol: én férjemnek is volt ennyi és külön gratulált neki a doki. A bacira biztos kap antibiotikumot, lehet, hogy Te is.

KépKép
zsófikukac
 
 


Dike
Anyi progival tuti volt pé.Egyebet nem tudok, vissza kellene keresnem vmi hormontáblázatba.
Nekem a prgim réges rég amikor mérték nem volt túl jó:10 körül volt a 21.cn-en...meg is örültem, hogy csak ez a bibi és hogy adjanak azonnal progipótlást...ez még azelőtt volt, hogy komolyabban kivizsgáltak. És annak ellenére mértek többször ilyen alacsony értéket, hogy meseszerű volt a görbém. :shock: Ki érti ezt?

Zapáné
Szegény leánykád! :( És mi lett a sráccal ha nem vagyok túl indiszkrét? :(
vizkriszisback
 
 


Erről a spermavizsgálatról jut eszembe, hogy lehet a páromtól is kérnek azt is megint.Na majd Debibe elintéztetem ha kell. :?
Nekem van rákszűrés.
vizkriszisback
 
 


Dike :)
Háát, ilyenről még nem hallottam. reméljük, hogy nem komoly és gyogyival kezelhető. A 80milla/80% az szééép! :wink:

Krisz :)
Gyönyörű a görbéd.... :D De szép is lenne! :wink:

A srác az intenzíven van. Betört a feje, eltört az orra, tele volt vérrel a tüdeje, ki kellett venni a lépét..... a csípője szilánkosra tört, soha többé nem áll lábra..... :(

Elviszem gyurni a lányokat. Izomterápia. 8)

KépKép
zapáné
 
 


zsófi!! mi az az IR szűrés????ha kap antibiotikumot, azt szerinted meddig kell szednie? és az alatt nem lehet probálkoznunk?
ne h már pcos legyek, mondom ezzel a doki nem is foglalkozott.jaj még ez is! :(

krisz! én sem értem h lehet progi hiányod ilyen szép görbe mellet. :shock:

KépKép
dike
 
 


Gröni
Megszépültem?? Mé', randa voltam?? :( :wink:
Nyugi, a 36. hét is tuti jó, Réka annyira született, oszt semmi baja nem volt. Mondjuk, az én védőnőm is a 37 hetet mondta, de tényleg függ a baba súlyától is a minősítés. Amikor bent voltam, egy csajszi a 38. héten szült kb. 2400 grammos babát. Tök cupi, hogy már itt tartasz!!

Mami
Hú, lassan szülsz már! Tudod már, hogy császár lesz vagy sem? Szerintem már nem hasonlítanak egymásra a kölkeim. Az elején jobban, de már látom a különbségeket. Dórinak pl. nincs olyan krumpli orra, a haja is sötétebb, és az arca is más.

Ticsi
Én éjjel voltam megint kibukva. Éjféltől 4-ig nem aludt, ami még nem lett volna gond, de szinte egyfolytában ordított, bármit csináltam - letettem, felvettem, átpelenkáztam, szélcsöveztem stb. Tuti a szagomat érzi és cicin lenne állandóan, de azt meg nem lehet. Egyrészt degeszre eszi magát és akkor pocifájás, másrészt szétszopizza a cicim. Begyulladt, berepedt bimbóval meg nem lehet szoptatni. Most magamra eszkábáltam a kendőt vhogy. Eddig jó, mert alszik benne. 10kor evett utoljára. Még a végén keltenem kell. Rékát elvitték hugomék. Ott is alszik. Hát, kiváncsi leszek, hogy bírja.

Gyugyi
Jesszum! Nem csodálom, hogy lánykád kivan. Mielőbbi felépülést a srácnak! Lánykádnak meg ölelés!

Nati
Nekem nem jött be az oldal. :(

Fenci
Na, megint egy kukis! Gratulálok Márkhoz! Nagyon szépséges!

Hú, mit is akartam még. :? Passz..

Krisz
Hajrá lombik! Szép a hőd! Én is találtam eccer egy szív alakú kis kavicsot. :) Jó nézni Titeket a képeken. Látszik, mennyire szeretitek egymást.

Mofly
De az előző melóhelyen már megvolt a 180 napod, nem? Vagy az nem számít? Én úgy tudom, hogy szülést megelőző 1,5 vagy 2 éven belül kell meglennie a 180 biztosított napnak.
gtünde
 
 


áááááááááá katasztrófálisak az éjszakák... most éjjel 2kor úgy döntött Bende, hogy Ő kialudta magát, mehetünk játszani... több mint 1 óra volt míg visszaaltattam... Majd úgy visszaaludtunk hogy fél 7kor arra eszméltem h nem evett szokásos 5-kor, kikaptam, megetettem, 1 órát még aludt mellettem de én már nem tudtam. Ennek örömére ma délelőtt jó nyafi volt, most 1kor kidőlt, de persze túl sokáig nem fog aludni, így szép kis késő délutánnak/estének nézünk elébe.......... Most mormolom az imákat h legalább fél 4ig aludjon... vááááááááááááááááááá... 9,5 hónaposan nem gondoltam volna, hogy még ilyenekre képes... Tuti az a rohadék óraátállítás a hibás............ Mostmár nem csak piri és a pasija barna rohadjon meg, hanem aki kitalálta azt a baromságot!!!!!!!!!!

BOCSI! :oops:

Basszus Gyugyi!!! Hogy tudott kiesni a 4.ről???? Atyaég...... Ez feldolgozhatatlan... Én nem tudom hány évesen elveszítettem egyik barátomat hétvégi házban bennégett (a 80 éves nagypapája kijutott). Mai napig nem tudtam szerintem feldolgozni... Nem lehet... Kivánom, hogy legyen benne annyi erő, hogy küzdjön és higyjen a gyógyulásban!!!!

Most megyek ledőlök, kihasználom ezt a kis időt....

Kép
Kép
sleepin
 
 


TÜNDI!!! Kendőt csak ajánlani tudom!!! Ha nyűgi nyugodtan kösd magadra, nem fogod elkényeztetni!!!! Engem mindig ezzel traktáltak, míg el nem meséltem nekik, milyen szép az idő odakint! :wink: :lol: :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin
Sajna, Dóri nem az óraátállítástól ilyen. :? Kendővel csak az a gond, hogy béna vagyok. Most keresztben kötöttem meg elöl, ez eccerűnek tűnt. :) De úgy érzem, ez sem sikerült rendesen, mert mintha nem tartaná a hátát.

Most nézem, hogy siet 1 órát a bnet órája. :evil: Úhogy csak 3 és 3/4 órája szopizott utoljára, de nála már ez is rekord. :)

Ja, és tegnap esti mérlegelésnél 4490 gramm volt - mondjuk szopi után. 3450-el született. :shock:
gtünde
 
 


Tündi! :oops:

Nem úgy értettem! :oops: Szóval szebb vagy, mint valaha! :wink: Olyan kisimult, boldog az arcocskád! Bár lehet, hogy a mai éjszaka után már nem! :lol:

Gyugyi!

Ó szegény leányzó és szegény srác! :cry: Ezt tényleg nehéz lesz feldolgoznia! Még egy felnöttnek is, nemhogy gyereknek! Nekem is meghalt az egyik barátom autóbalesetben, a mai napig siratom, nem tudom feldolgozni, főleg, hogy a falu határában történt a baleset és láttuk mikor holtan vették ki az autóból és minden csupa vér.... :cry: Ha nem lett volna akkor apjuk, valszeg utánamegyek! :oops: :cry:

Dike!

Asszem bacira 6 hónapos antibigyós kúrát szoktak javasolni és akkor próbálkozni sem szabad! legalábbis nálunk ez volt a felállás mikor szó volt róla, de szerencsére nem került rá sor és most már nem is fog! A PCO-tól meg nem kell félni annyira, nagyon összetett betegség, de sokan spontán is babásak lesznek! A lényeg, hogy járj utána, ha már a gyanu felmerült és kezeltesd magad!
Amúgy a párod eredménye tök jó, én 26M/ml-rel lettem babás!

Zsófi!

Még neked akartam reggel, hogy nekem nagyon sok anovus hónapom volt és mindig időben megjött akkor is! Tudod pozitívan, nem félünk előre olyantól ami valszeg nem is lesz! :wink:

Sleepin!

Hát neked sem lehet könnyű! Mi szerencsére nem éreztük meg soha az óraátállítást! Lehet, hogy most jól is jön, ha később kezdődik az este, hátha tovább alszik reggel és majd mindig egy kicsivel előbb fekszik, előbb kel és visszaáll a rend!

Mofly!

Akkor kezdtek? Csak egy kicsit légy optimistább, meglátod minden jól alakul! Persze én könnyen beszélek, de meglátod sikerülni fog! :wink:

Köszönöm a korás hozzászólásokat. Jó lenne, ha így lenne és nem vinnék el a koraosztályra. Mégha csak pár napra is, de olyan rossz lenne. Már egyszer volt ilyen és kibírhatatlan volt! :cry:

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni!
Ez tetszik: "Tudod pozitívan, nem félünk előre olyantól ami valszeg nem is lesz!" :lol: Te is olyanoktól szoktál félni, nem?
Na jó, ez vicc volt. Próbálok a jelenre és az éppen előttem álló dolgokra koncentrálni és nem előre szétizgulni magam. Lépésről-lépésre haladni. :lol: Először legyenek meg a szurik, aztán jöjjön meg, aztán másik szurik, aztán sok szép tüsző, leszívás, termékenyülés, beültetés, majd a teszt. Ez az aggódótervem az elkövetkező 4 hétre. :lol: [/quote]

KépKép
zsófikukac
 
 


Na most lebuktam, Zsófi! :oops: :lol: De ahogy eszembe jut már hessegetem is! Viszont te nagyon pozitív vagy és a titkot is jól alkalmaztad! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Elutaztunk a hosszú hétvégén, úgyhogy jó sok visszaolvasnivalóm lesz. :)

Dike, sajnálom hogy nem sikerült ez a hónap, de látom hogy már vizsgálódtok tovább. A párod eredménye nagyon jóóó! :) A bacin múlik, hogy milyen antibiotikumot kap és mennyi ideig kell szednie.. ha prosztatagyulladásról van szó, akkor a kúra 4-6 hét is lehet, de lehet hogy csak egy ártalmatlan valamit találtak, amit egy hét alatt is ki lehet üldözni.
Az lh-fsh arányról meg annyit, hogy a normális arány 1:1-hez. Ha pco-s az ember, az LH magasabb, néha többszöröse az FSH-nak, az mindenesetre tuti, hogy egyetlen vérvétel nem igazolhat pco-t. UH kell hozzá, apró éretlen tüszők a petefészkeken, inzulinrezisztencia, és még többször lecsekkolni az LH-FSH arányt.

Krisz, nagyon szép a hőd, az enyém nem igazán akar alakulni ebben a hónapban, túl magas a ciklus első felében.

Nálam még annyi, hogy a barátcserje (premens) klasszul beválik, eltűntette a pms tüneteimet, nem fájt annyira a mellem, és a mensim is normálisabb volt. Párom két hét múlva katonaszámlálásra készülődik, remélem nálunk is hamar meglesz az eredmény... utálatos ez a várakozás.
Vendég
 


Helló csajok!!!

Várjatok, büdös van, mindjárt jövök! Nem én voltam :oops: :oops: :oops: !
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?