Szép reggelt!
Csak felületesen olvastam végig az elmúlt pár hetet, annyira nincs türelmem, de a képeket láttam és az meg is maradt!
Vicky, Susy!
Nagyon szépek a babaszobák és Vicky az a fotel!
Hú, de nagyon tecc!
Ti is már annyira a vége felé jártok, sokszor van olyan gondolatom, hogy de jó nektek, hogy már itt tartotok és akkor beugrik, hogy nekem előbb itt a vége! Olyan hihetetlen, úgy érzem, mint Mami, hogy még sok van hátra, oszt mégsem!
Nati!
Neked még tartozom egy boldog szülinapot Laci-val!
Asszem azóta nem voltam!
Én nem láttam képet azon az oldalon! Vagy nincs is?
Vége van a versenynek? Nézd el nekem, hogy nem tom, de tök hülye lettem! Isten biza, fiamnak több sütni valója van, de lehet, hogy a bébinek is!
Ez már a vég!
Mami!
Nagyon ügyik vagytok, hogy így kihúztátok hármasban! Nagyon ritka, hogy az ikrek ilyen sokáig ragaszkodnak az anyujukhoz! Már én is úgy vagyok, mint te, csak engem nem a baba kínoz, hanem saját magamat kínzom! Rohadtul fájnak a forgóim, a szemérem és a medencecsontom! Úgy megyek, mint aki bekakált, de minimum úgy, mint akinek beszorult valami a lábaközé!
Drukk, hogy ügyesek legyenek ma a bébik!
Krisz, Zsófi!
Drukkolok nektek a lombikhoz! De azért jó lenne, ha bebabásodnátok addigra! Csodák vannak, sose nem lehet tudni!
Tündi!
Nagyon szépek vagytok és nem is vagy tokás! Tök megszépültél és a gyerkőcök is tüneményesek!
Ticsi!
Basszus, nagyon rád jár a rúd! Ez a kukta nagyon dúrva!
Nincs segítséged? Nem lehet egyszerű két gyerekkel! Nekem a nagy már nagy, de már most érzem, hogy nehezen fog működni a dolog! Gátad hogy van? Én mindenképp szorgalmazom a gátmetszést, a beöntést és ami a szüléssel jár, nem szeretnék sem repedni, sem besz@rni!
Tegnap este olvastam csak az sms-ed, bocsi, hogy nem írtam! Azt tudni kell, hogy nekem a párnám alatt van a telóm és többnyire ébresztőórának használom! Tavirózsa már tudja!
Neki köszönhető, hogy tegnap kézbe vettem a telómat, amúgy jó pár napig el lett volna ott!
Mindenképp jelentkezem, ha lesz valami!
Na, mit is akartam még!
Gyugyi!
Merre vagy?
Fenci!
Nagyon édes Márk!
Ez a méhlepényes dolog tényleg dúrva!
Biztos két baba indult el, de én sem értem mitől nő! A lényeg, hogy kiderült! A pocak is már nagyon kismamis és szép!
Tudják már a munkahelyeden?
Kolibri!
Jaj, te szegény! Minden pasi megkukul őszre?
Kívánom, hogy mihamarabb találjatok ismét egymásra!
Vicuska!
Veled mizu? Láttam, hogy írtál, de nem tom mit!
Ja, már megtaláltalak!
Hova szeretnétek utazni? Bár tippem van, asszem!
Szerintem nyugodtan repülhetsz! Az első időszakban nem ajánlják a sugárzás miatt, asszem, a végén meg nem tom mé', de középidőben szinte mindent szabad!
Zsu!
Megértelek, nagy ölelést küldök!
Babcsi!
Megy már a szopi és a kaki? Én úgy gondolom, hogy amíg van tej, addig érdemes próbálkozni, hátha több lesz! De ha nem megy, akkor ne erőltesd, ha nem elég neki a szopi nem ártasz vele, ha hozzátáplálsz! Majd kialakul!
Bocsi, aki kimaradt!
ja megvan mit akartam még! Úgy tudtam, hogy a betöltött 37. hét előtt korababa egy baba, de a védőnő az mondta, hogy a betöltött 36. hét után már nem az! Tudja valaki, hogy most akkor mi az igazság? Örülnék ha az utóbbi lenne, mert akkor csak néhány nap és nem aggódnék annyira!
Azért igyekszem ám jönni!