Peva - na pont egyszerre írtunk
Nálunk evés után van nézelődés, ált. simán elnézelődik 15-20 percet, aztán beindul és nyüszög, amíg fel nem veszed, vagy cumit nem adsz neki vagy újra ciciztetni nem kezded. A nézelődés abból áll, hogy itt a nagyszobában van egy kanapé, azon fekszik, mellette van egy plüss leopárd és egy rózsaszín maci, ami felhúzhatós és zenél, na ezeket szokta nézegetni, meg úgy össze-vissza. A zenélő forgót nálunk se nézi sokáig, az amúgy is az ágyában van és napközben nem sokat tartózkodik ott, mert én sem és nem szeretném, hogy ott legyen egyedül, azonkívül az a szoba hidegebb, mint a nagy, a hálóban van kb. 23 fok, én majdmegfagyok ott, de neki éjszakára jó.
Többiek, hány fokban alszik a babátok??? Csak mert pl. a kórházban éjjel 28 fok volt!!!
Régi ruhák - áááááááááááááááá, sajna nem jönnek rám a gatyóim, pedig van egy csomó szuper farmerem, mind csípőőőő és még így sem jön rám!
Sajna a fenekem-combom nagyon nagy és a hasam is, a karom is, a fejem is
Nem jövök be magamnak, most is 66 kiló vagyok, ami agy 10 kilóval több, mint kéne. De ez most nem a fogyózás ideje, viszont most megpróbálom azt, hogy este 7 után nem eszek.
Nyugtonmalac - köszi, igazad van, csak mindig kell a megerősítés! Végülis most sok kikapcsolódási lehetőség nincs,igen, a séta van, de az egyedül nem túl jó, annyira kár, hogy nincs a közelben valamelyikőtök
Mindenki egyedül sétál amúgy????
Én is a terhesnacimat hordom
Emmalena - nálunk éjszaka ez így nem megy sajna, Lottika úgy ébred, hogy mozgolódik össze-vissza, a pukikat nyomja ki, erölködik, akkor ált. peluscsere, bár éjszaka nem jó, tudom, de érzem, hogy sz@ros. Aztán a szopi vagy 40 perc, persze csendben, kislámpánál, de utána is rajtam alszik és mozgolódik ugyanúgy.
Az a baj, hogy az elmúlt 1-1,5 napban alig kakilt, pedig csomót evett, tegnapi nap is megvolt 550 ml és egy igazán nagy kakija volt, a többi pukiból ilyen firkák
Szegény nyűglődik csomót, most kipróbálom az Espumisan cseppet, az Infacol valahogy nem igazán segít, azt használjuk már 3 hete és valahogy nem érzem, hogy jobb lenne neki tőle
Rakok fel egy képet, tegnap sikerült csinálni, bár utálom, most belevakuztunk a szemébe, bocsi-bocsi Lottika, de olyan gyönyörűség volt