Judit, cukorfalatok a fiúk, az első kép hihetetlen tényleg imádja Levit, látszik!!
nagyon szép ez a tanya ahol voltatok
Kikó, Pumperka, én is épp írni akartam, hogy hogy hasonlítanak a fiúk!
Pumperka, film engem érdekel, gyakorlatilag bármilyen mozi, teljesen ki vagyok éhezve (kb 8 hónapja minden héten jártam...).
kérdés - logisztika?
Linocs, na téged is letiltunk ha ilyeneket írsz! 3 óra alvás!!
Fruzsi álmában tanul meg mászni, állni stb. - hihetetlen!
Mona, Eszterxx, hajrááá én drukkolok nektek a ma éjszakához!
Esztert próbáltuk néha du altatni a mi ágyunkon és ő meg ott nem hajlandó aludni csak a sajátjában...
Eszterxx, Te tuti csak kamuterhes voltál és Andriska már min 2 éves a képek alapján!
Fanetta, üdvözlégy itthon!!
Petramama, jó mulatást Prágában!! irigykedem!
Kölyök, gratula a fogakhoz! sajnálom az autót, de tényleg iszonyú mázlitok volt
képzeljétek, hiába ültünk itthon kb 1 hétig sehova (na jó Oldtimer Show becsúszott) mondván akkor jobban eszik Eszter, ma végre kimozdultam vele és elkezdett (na magához képest) zabálni!!
kipróbáltuk a bébijoghurtot egy kis őszibarackkal turbózba - benyomta! majd délután a szomszéd kislány sárgadinnyés grizét zabálta fel és még előtte lenyomott 3 db milupás rizspehelykorongot (dmben kapni) ami azért is érdekes mert foga ugye zéró de elnyammogta, sőt amikor az övé elfogyott akkor rástartolt a szomszéd kislányra és ki akarta szedni a kezéből!
ja és kölesgolyó nagy sztár nálunk is!
viszont most kezdődött nálunk az "anyásvagyokrajtalógokmindigésállniakarokmindigpedignemtudokmég" korszak, szóval kissé húzósak a napok
sokkal nyűgibb mint kisebb korában volt...
ja és szerintetek az normális, hogy 1,5 hónapja kúszik de mászni egyszerűen nem akar. négykézlábazás az megy, de elindulni valahogy nem