Új privát üzeneted érkezett!

gondoltam, dobok 2 képet, bár nem emlékszem, hogy feltettem e már vagy sem :roll:
Kép
Kép

Bejci mi van veletek? Hogy telnek a napjaitok?
magdolnam
 
 


Magdolnam, erre még nem járt a kép! :D Nagyon nagy már Liza. Pedig még csak most született. Hogy megy az idő!


Nati, szerintem is fészket raksz, arra figyelj, hogy elkezdesz-e nagytakarítani. Ablakmosás stb. Mert akkor nincs mese pár napon belül várható Fanni. Párod mikor érkezik?

Bejci???

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hello lányok!

Rövid leszek, mert itt alszik Bianka az ölemben.

Magdi: Lizus nagyon szép kislány! És mekkora már!!!! Miért diétázol?

Holka: Emma kis gyönyörűség! Örülök, hogy kaki-probléma megoldódott. Anyósnak tuti megmondtam volna a magamét... én sem szeretem, ha nem tartják tiszteletben az anyuka nevelési elveit.

Nati: Kérlek, ne mérgelődj a lakás miatt, Fanninak nem tesz jót! És nyugi, minden el fog készülni, párod hazajön és mentek szépen szülni. Amúgy az jó, ha nem vagy ideges a szüléstől, én nagyon féltem tőle...

Muffin: Eliot babának nagyon szépen sikerült a műtétje.

Mi most vagyunk az egymáshoz szokós fázisban. Bius 3 napja már alszik éjszaka is! :lol: Este fél nyolckor fürdünk, 8-kor kaja, aztán alvás. Kb. 1-2-kor újra kaja, aztán 5-6 körül megint ébredünk. Egy pár nappal ezelőtt még nagyon fáradt voltam, most kezd beállni a ritmusunk. Tegnap megnézte a doktornéni, 10 dkg-t híztunk 1 hét alatt (múlt héten is annyit), minden rendben van, de kaptunk egy kis fiziológiás sóoldatot, mert kicsit szörcsög Bius nózija. Amúgy nappal nagyon jó baba, sokat alszik, meg ha nem alszik, akkor is inkább nézelődik. Apuka is itthon van még velünk ezen a héten, minden nap kimegyünk a városligetbe egy nagy sétára, ezért nem is nagyon írok. Ki akarom használni a 3-asban töltött időt!
Ez a kép a Városligetben készült, séta közben.
Kép
Vendég
 

 
 

Bejci, azért mert mammutanya vagyok :shock: :cry: Nem tudom miért, de kb ugyanannyi -vagy kevesebb- vagyok mint a terhességem idején és hát...... sokkal "nagyobbnak" nézek ki sajnos és ez engem rettentően zavar.
Mi az hogy most már 3napja alszik :?: :!: :shock: Amit most leírtál, ennyi idősen az nagyon szép alvásra utal!!!! Lizus kő keményen 3 óránként fennt volt és 1 óra volt az altatása, volt mikor 2! Azt hittem, hogy zombi leszek.
Naggggyon szép kislányka!!! Szép szája van!!! :wink: :wink: :wink: Az jó, hogy ennyit vagytok a friss levegőn!

Hát igen, Liza már nagyon nagy és nehéz is.6300g. Már kezdem felfedezni, hogy milyen lesz a későbbiekben! Apjától örökölte a rendkívűli kimértséget, nem áll "szóba" akárkivel, jól megnézi az emereket-mintha átlátna rajtuk, hogy valójában milyen emberek is- Tőlem pedig a gyorsan barátkozós vigyorgós dolgokat -bár ő csak akkor, ha szimpi neki a másik fél-

Sebed fáj még?
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Magdolnam:
ez a leányzó erősen nő :wink: Nagyon édike!

Bejci:
a te kislányod is gyönyörű baba!!!!

Nati:
azért csak óvatosan a takaritással...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdi
A sebem már a műtét után 4 nappal sem fájt.
Amúgy Bius éjszakai alvása még nem tökéletes, de alakul. elviileg jó alvónak kellene lennie, apja anyja sokat alszik/ aludt.. eddig
Vendég
 


Magdolnam, Lizus, hogy birta a fülbelövést? Mi ma megyünk....
Lizus milyen nagy már :wink: :wink:

Ma van hasi és kopony uh. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.... :lol:
Habár biztos, hogy tökéletes minden...

Bejci, nagyon édi a kis Bius!!

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Na kész vagyok az ablakok nehezével. Olyan jó végre tisztán kilátni és az eget, felhőket nézni. Csak a két legfelső ablak nincs megtisztítva mert ahoz egy 7 fokú létra legtetejére kellene felkapaszkodnom és onnan kellene átfordítanom az ablakot takarítóállásba, ami azért elég nehéz ekkora pocakkal. Majd párocskám segít, ha hazajön. Még délután felporszívózok és lemosom a csempéket, mert a fugázás után jó koszosak maradtak még.
És végre holnap jön a parkettás!!! És ami még jobb a dologban, hogy hévégén is dolgozni fog, nem tart 4 napos pihenőt.
Ha ma este még a festők is visszajönnek akkor nagyon-nagyon örülni fogok.
Ami furi, hogy ahhoz képest hogy napok óta sírós voltam ma egész délelőtt táncoltam és énekeltem takarítás közben, hiszen már kedd van és mindjárt itt a péntek mikor párom hazaér!!!

Magdolnam
Liza nagyon szép lány! Egyre jobban hasonlít rád!!!

Bejci
De jó lehet nektek, hogy minden nap sétáltok! Nem tudom milyen idő lesz majd ránk, de ha jó lesz akkor mi is biztos megyünk majd hármasban sétálni.

Erika
Igen-igen nagytakarítok nagyon. De a lenti szobánk viszont kész káosz! De péntekig azt is meg akarom csinálni, hogy tisztaságban fogadhassam kedvesem.

Odri
Várunk az eredményekkel, de biztsan minden ok lesz, ne aggódj!

Tegnap este küldött sms-t és azt írta, hogy nagyon hiányzunk neki. Ebben az a furcsa, hogy soha nem mondott még ilyet. Olyan jó volt olvasni, és annyira várom már haza!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, pénteken jön már a párod haza? De jó lesz!!! Azért izgulok érted, mert nagyon úgy csinálsz mint a mndenórás kismamák. :lol:
Lehet, hogy hazaér a párod, és indícs a szülőszobára?? :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


mndenórás=mindenórás

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Nem hinném, hogy ennyire a végén volnék. Pocakom totál fenn.
Inkább csak nagyon szeretnék haladni a lakással, hogy minél hamarabb költözhessünk már fel. És így gyorsabban telik az idő is.

Olyan jót aludtam most ebéd után, hogy újult erővel vetem bele magam a fürdőszobatakarításba. Elég gázosan néz már ki, de ki tudja miért eddig húztam-halogattam a kipucolását.

Holnap reggel meg befejezem a tetőtér takarítását is és kezdi a parkettás a melót is!

Ditta
Igen, anyuméknak van egy nagy háza és annak a tetőterét építjük be most magunknak. Külön bejárat van, mindennk van külön, de sokkal olcsóbban jövünk ki így mintha most építkeztünk volna, vagy vettünk volna egy panelt.
De amikor kész lesz a lakás teszek fel ilyen volt ilyen lett képeket! Döbbenetese a változás!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok,

Megjöttünk és szerencsére minden rendben volt a koponya-hasi és csipő uh-on :lol: :lol:
Már nem kell menni kontrollra sem, csak az ortopédiára 4 hónaposan.
Lili jól viselte, folyamatosan mosolygott. Nagyon édi. Imádjuk!!!

Nati, tök jó, hogy pénteken már itthon lesz a párod. És a lakás is majdnem kész...

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Megvolt az első ctg vizsgálat. Fannika nagyon aktív volt, minden ok, méhtevékenység nincs. Akkor ez azt jelenti, hogy még nem szülök meg rövid időn belül???
Dokim sajna pont szabin van, így nem tudtam vele találkozni, de végülis semmi panaszom nincsen. Jövő héten csütörtökön megyek megint.
Olyan gyorsan megjártam a klinikát, hogy a 10-es busszal már jöttem is haza. Párom is hívott reggel, hogy holnap délután, úgy 3 után indulnak haza!!! Ami annyit jelent, hogy éjfél körül vagy utána valamivel itthon van! gyorsan sütöm is neki a somlóit és még rendet is rakok a szobában. Olyan jó lesz végre hogy itthon lesz! Na ezt jól megfogalmaztam, de azért érthető vagyok gondolom, vagy inkább remélem.
Festőt jó leba... apu, az meg erre megemberelte magát és tudott azonnal egy embert hívni, aki segít neki. Így végre az a része is halad a melónak. Parkettás meg elkezdte a melót, de még nem sikerült neki felvennie a ritmust, de azt mondja csak elindulni nehéz vele, utána halad a dolog. Csak gondolom ki kell találnia honnan kezdje és milyen elcsúszással, stb.
Fürdőt is kitakarítottam tegnap, reggel furi is volt, hogy milyen tisztaság van odabenn és hogy mind az 5 izzó világít! Micsoda fényár!!!
na azt hiszem tagadhatatlan, hogy a fellegekben járok és nagyon jól érzem magam!
Megyek sütök unokaöcsimnek palacsintát, utána alszom egyet és takarítok. Jajj de izgulok!

Kép
Kép
nati80
 
 


Szép jó reggelt!

És eljött a nap mikor párom hazajön!!! Végre nem fogok már egyedül aludni! Sírni és táncolni tudnék örömömben. A fellegekben járok, tűkön ülök szerintem majd egész nap úgy várom az estét. 3kor indulnak haza és szerintem valamikor éjfél körül érnek haza.
Már csak fel kell porszívóznom és megcsinálni a csokiöntetet a somlóihoz. És anyagot gyűjtök a szakdogához a nap további részében. De az is lehet még felmegyek a lakásba takarítok egy kicsit. Lemosom a csempét a konyhában, nem nagy meló.
Olyan furi, hogy megint tele vagyok energiával és bármire képesnek érzem magamat. Ugye ez nem a szülést jelzi? Még szeretnék 1-2 hetet pocakosan eltölteni és kiélvezni minden mocorgását Fanninak. Valamint szeretném ha készülne rólam valami szép kismamafotó. Lehet azt is beletenném Fanni albumába, hogy na így nézett ki anya mielőtt megszülettél.

Ki hogy van? Remélem mindenki nagyon jól!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Örülök, hogy jó a kedved!! :) :)
Nálam semmi jele a szülés közeledtének! Én is jól vagyok! Pedig már nagyon mennék..... :wink:

Kép

Kép
ditta76
 
 


CSajok, ki mit főz?

Én borsólevest, almás-fahéjas palacsintát.....
Estére meg kiflit sütök majd, tésztáját a kenyérsütőben megkelesztem, és utána rendes sütőben fogom kisütni....fincsibb lesz, mint amiket a boltokban kapni!! MA kihagyjuk a húst.......

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta
Én tegnapit ettem, mostanában nincs kedvem főzni, de szerintem csak azért mert még nincs itthon párom. Neki olyan jó főzni.
De megcsináltam a csokiöntetet és már a hűtőben van a tejszín is. Már csak neki kell hazaérnie, hogy megkóstolja.

Nincs valami nagy forgalom itt. Mindenki alszik vagy babázik gondolom, mert nincs kirándulós idő.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Hát nincs nagy élet itt most, az biztos.....
Gondolom, már izgulsz! Nemsokára otthon lesz...... :wink:

Hú, én is megennék egy kis somlóit!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta
Diéta ide vagy oda, de ettem a somlóiból egy ténylegesen picike adagocskát. Hát iszonyatosan finom lett! Életem első igazi somlói galuskája remekül sikerült! Párocskám imádni fogja! Már az út felén túl lehetnek, így szerintem tényleg 2 körül ér haza.

Húha4 Elfogyott a magnéziumom, pedig még szertném néhány napig szedni. Remélem egy nap nem a világ és nem indul meg a szülés.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, tuti nem lesz baj, ha egy napot kihagysz!

Bár, ahogy a novemberieknél is megszült az eagle, a 36. héten.......
Én meg csak várok-várok.......

És lefekszel még 3-ig...vagy már aludni sem tudsz?? :wink:

Kép

Kép
ditta76
 
 


Odri: Örülök, hogy minden rendben van Lilivel.

Nati: Nagyon jó ötlet a szép kismami fotó és nyugi lesz is rá időtök. Még tuti nem akar Fanni kibújni, hiszen jó helye van odabennt. A magnézium miatt ne aggódj, attól még nem fog megindulni a szülés, hogy egy-két nap kimarad, pláne, hogy szerintem már nem is kellene szedned. Én is paráztam mindig ha görcsölgettem, meg keményedtem, aztán látod... túlhordás lett a vége, ráadásul hiába görcsöltem, nem nyílt ki a méhszájam.
Remélem jól sikerült a találkozás a pároddal! :wink:

Ditta: Hú, már 38. hetes vagy! Akkor Te leszel a következő?
Vendég
 


Bius baba!!!
Isten éltessen első névnapod alkalmából!!!
Anyától ma dupla adag tejcsit kérj!!! :wink: :D

Magdi
Kész kishölgy már Lizus! Nagyon szép!

Mágnes
Heninél is volt egy ilyen időszak napi 3 gyümit ő is simán benyomott….aztán egy ideig semmi..most megint szépen eszi. Próbáld meg a gyümit lefacsarni és a levét ad oda neki.

Odri
Fülbevalós képet teszel fel? Hogy bírta?
Örülök,hogy uh-on minden rendben volt!

Nati
Igazságszerint semmit nem jelent,hogy most nem jelzett a gép fájástevékenységet! Attól még bármikor megszülhetsz….
holka
 
 


jó reggelt!!!

Most csak iszonyat gyorsan, mert megint vendégek jönnek -ma már a 4.napja :D -
Bius! Boldog neved napját! :wink:
Nati, végre otthon apa :wink: és jól viselkedett Fanni!
Márti, Mágnes?
Holka, köszi :) Majd küldök privit, ha lesz egy szusszanatnyi időm :wink: Ha jól emlékszem, nem raktál fel olyan képet, ahol a 2 kis tündérke van fenn :roll:
magdolnam
 
 


mármint, hogy Fanni megvárta apuciját
magdolnam
 
 


van fenn=együtt :oops: . Látszik, reggel van és iszonyat gyors akarok lenni :oops:
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Biusnak nagyon boldog névnapot!!!!!! :lol:

Magdolnam:
kösz a hiányolást! :lol:
Jól vagyunk, egyre nagyobb a hasam.... és sokat mozog nagyon Anett.Pedig azt irják a könyvek, hogy ilyenkor belustulnak... :roll:
Lizus hogy van? Fordul már hasra?

Ditta:
már nagyon a finishben vagy
:lol:

Nati:
na látod, Fanni megvárta az apukáját... :lol:

Holka:
hogy vannak a leányzók?

Többiek?????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, mikor teszel fel pocak fotót? Liza most dulifulit játszik a hintájában -nem sír- Leraktuk, mert ugye mind a ketten készülünk a vendégek fogadására :D Most épp a tarja pácolásában vagyok. Fordulás :shock: a kisasszony 2szer megmutatta, hogy olyat is tud, de azóta semmi. Ennek már 2 hete. Jó lenne, ha produkálna már valamit :roll:

Ezt meg kell osztanom veletek :oops: : 4 napja diétázom és 4kgt fogytam :D
Majd jövök még
magdolnam
 
 


Bius!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Magdolnam
Igen Fanni megvárta apukáját, de aznak éjjel azt hittem párom amint hazaér már mehetünk is a szülőszobára. Na de a hidegfront elmúlt és már megint jobban vagyok.
Miért mennek hozzátok ilyen sűrűn vendégek?
Gratula a súlyvesztéshez!

Márti
Nekem is nagyon aktív Fanni, pedig tényleg azt írják, hogy ilyenkor egyre kevesebbet mozognak. Na ennyit a mi lányainkról! Kis sajtkukacok! Szerintem Fanni ha megszületik akkor álmában éjjel is mocorogni fog sokat én meg majd ott ülök mellette és lesem, hogy akkor most mi van?

Holka
Remélem azért még a leányzó megvárja, hogy a parkettánk kész legyen, meg a fűtés. Kb még 2 hét és akkor talán fel is tudunk költözni.

Jajj Lányok! Olyan szép a parkettánk! Még csak a nappali egy része van készen, de őrült jól néz ki!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


[quote]M írta:iért mennek hozzátok ilyen sűrűn vendégek?


na látod Nati, ez jó kérdés :!: Mondjuk a mai vendéghadsereget én hívtam, de atbbieket anyós szervezi állandóan, meg maguktól jönnek. A kedvenc az az volt, hogy: "fél óra és ott vagyok" -még jó hogy eszébejutott ideszólni.
Muti a parkettát! nagyon kíváncsi vagyok rá, mert Harasztira mi is azt szeretnénk. Ahogy "látom", Téged nagyon megviselnek a frontok.
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Rég voltam erre. Remélem mindenkivel minden okés.
Nem született meg a következő babóca? Ditta az esélyes ugye?

Bejci: Biusnak nagyon boldog névnapot!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam. :)

Holka: köszi mostanában már nem vagyok olyan fáradt, mint pár hete, bár ezen a héten sokat aludtam délután. Gondolom a lakásfelújítás utáni fáradság tört rám.
Henid meggyógyult? Na ez a cukros téma ismerős. Anyám dettó. Sőt már rágóval is kínálta a gyereket. Gr…
Hú de kis helyes Emma lány!

Ditta: kitartást, már tényleg nincs sok hátra!

Muffin: csodát műveltek az orvosok. Nagyon szép lett Eliot arcocskája! A videót meg végigbőgtem.

Magdolnam: voltál belgyógyászaton? Mi újság?
Mi 4d-re szerintem csak olyan 25.hét körül megyünk. Nem kapkodjuk el :lol:
Helyes Liza lány!

Márti: köszi jól vagyunk. Kende ördög mint mindig :lol: Neked Huni megszokta már az ovit?

Nati: nekem magzatvíz elfolyása után 4 órára rá megszületett Kende.
Azért szépen haladtok a lakással! Nemsoká kész ugye?

Odri: szupi, hogy Lilit nem viselte meg az oltás :) És tök jó, hogy okésak voltak az uh-k is.

Mágnes: vigaszképp: Kende is 1 éves koráig ette a gyümiket. Betöltötte az egyet és azóta semmit sem eszik meg. Még a lekvárt sem. Csináltam olyat, hogy banándarabokat tettem a banános joghurtba és mit csinált? Körbenyalta a banánt és kiköpte. Majd idővel megváltozik azt mondta a dokinőnk erre.

Bejci: nagyon ari Bius baba! És örülök, hogy jól vagytok! Még egyszer boldog névnapot neki!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok!

olvasó üzemmódban vagyok, sajnos nem sok időm van gép elé ülni mostanában, este az amikor talán, de akkor meg már olyan fáradt vagyok.... fél 9kor alszom Viviennel együtt.

Ő már jól alszik, volt már egy éjjel mikor 9től aludt reggel 6ig!
de általában már csak egyszer kelünk fel éjjel, vagyis ő! én sajnos még mindig éberalvó vagyok, majd talán....
ezért vagyok olyan fáradt, most hogy a másik szobában alszunk, hát nehéz, de majd megszokom idővel.... reméljük

tejci van, tápszer nem kell, már eszünk 120-150eket egy evésnél. híztunk is, már 7 hetesen 4,5 kilók vagyunk! és 3,05-tel jöttünk ki a kórházból.
mindenkinek szép napot!
látom azért a hétvége még mindig pang.

aranyosak a képek! mindenki szépen fejlődik.
muffin!
Eliot műtéte nagyon szépen sikerült!

Ditta lesz a következő?

Bejci, a mi lányaink nagyon hasonlítanak, nem?

Kép
andyfekete
 
 


csak annyit még, hihetelten hogy lassan egy éve már, hogy ide becsatlakoztam

Kép
andyfekete
 
 


este dobok fel friss képeket, ha érdekel valakit

Kép
andyfekete
 
 


hello lányok.

köszi a köszöntéseket.

majd este jövök, mert ma van az 1. nap, hogy Biussal kettesben nyomjuk.. hát aludni még nem sikerült neki...itt nyűglődik a kezemben áés folyamatosan keresi a cicit, pedig most ette magát degeszre... az előbb bukott is...
Vendég
 


ismét itt. A hétvégén végre leesett az utolsó heg is, úgyhogy hosszú várakozás után megszabadíthattuk Eliotot a kézmerevítőtől. Szegénykém nem nagyon tudja használni a kezeit. A száját mondjuk rögtön megtalálta. :) Mostanában az oldalra fordulást gyakoroljuk. Teszek fel róla képet. Meg a heg nélküli arcáról. :) Amúgy meg minden nap más. Egyik nap kétségbe vagyok esve hogy nem fejlődik, a következő nap meg rácáfol... Dehát ez már csak ilyen. Azt hiszem megnyugodni majd csak akkor fogok ha jár és beszél... :(
Amúgy örülök hogy mindenkivel minden oké. Nemsokára megint lesznek új babák. Tök izgi. :) Pár nap múlva lesz egy éve hogy pozitívat teszteltem. Iszonyat hihetetlen... Röpül az idő. :) na itt vannak a képek aztán rohanok mert ébredezik...

Kép

Kép

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Muffin, nagyon szép Eliot arcocskája, csodákat művelnek a dokik. :D

Bejci, és milyen egyedül Biussal? Kíváncsi leszek, hogy férjecském meddig lesz velünk otthon szülés után. Az 5 napot biztos kiveszi ami jár, jó lenne, ha 2 hetet itthon tudna majd maradni. Majd meglátjuk.

Én pedig voltam ma UH-n. Kaptam fényképes bizonyítékot a lányásáról. :lol: Majd beleteszem a naplóba, amit írok. (nem rendszeresen, de akkor is izgi lesz majd neki, ha visszaolvassa amikor már nagy lesz.

BPD: 75mm 28w1d
AC: 228mm 28W5d
FL: 53mm 28w2d
becsült súly: 1160g :lol:

És fejjel lefelé fekszik.

Már a 12 hetes UH-n is egy héttel nagyobb volt a koránál. Én azt hittem, hogy sokkal nagyobb, mert a dokim a vizsgálatnál meglepődött, hogy milyen nagy. De azért annyira mégsem. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Hú már te is egyre közelebb vagy a végéhez.

Muffin
nagyon szépen megcsinálta a doki Eliot száját. Szerintem alig fog látszani neki, ha teljesen begyógyul.

Bejci
Kellemes napot kívánok nektek Biussal, biztos minden rendben lesz.

Andy
Tegyél képeket bátran!

Én egyre furibb vagyok. Állandóan kajás vagyok, de a diéta miatt persze nem ehetek. kívánom a colát és a legújabb, hogy úgy rágyújtanék egy szál cigire. persze nem dohányzom és nem is fogok, de akkor ez most miért is van???
Fannika sokat mocorog, szurkál odalenn. Csak mosolyogni tudok ezeken a dolgain, nem tudok rá haragudni, hogy fáj amit csinál. Néha hangosan elnevetem már magam séta közben is, mert mintha direkt csinálná.

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok

a képek!

Kép

Kép

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!
Mi is megvagyunk, de igazából semmi említésre méltó nem történik :)
Csütörtökön megyünk 4d-re, mert már 7 hete nem néztek uh-n..

Nagyon jók a képek :) Akkorát nőttek a gyerkőcök!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225189215.693.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hello lányok!

Andy: Nagyon édes Vivien. És jó nagyra nőtt már.Majd este mi is csinálunk képet fürdésnél, hogy össze lehessen a csajszikat hasonlítani. :wink:

Magdi: Miféle diétát csinálsz??? :shock: 4 kg 4 nap alatt??? Nem ám rosszul leszel!! AZért gratula a fogyáshoz!

Mágnes: Majd uh. után gyere és írd meg, hogy Beni baba milyen méretekkel rendelkezik.

Ercsi: Szép méretei vannak a kislányodnak! És jó, hogy fejjel lefelé fekszik. Bár Bianka is úgy feküdt a 19. héttől, büszke is voltam rá, hogy milyen okos, tudja, hogyan kell kibújni... de aztán csak nem akart előjönni.. :)

Nati: Terhesség alatt én is kívántam néha a cigit, meg az alkoholt is, pedig nem szoktam inni, a cigit meg már rég leraktam... ez érdekes.

Muffin: Nagyon cuki Eliot baba. :D

Mi szerencsésen átvészeltük az eslő kettesben töltött napot. Bianka délelőtt csak nyűglődött, állandóan cicin lett volna- ha hagyom-, aztán délre kiütötte magát, aludt 3-ig, aztán lementünk sétálni, és még ráhúzott este 6-ig. Na ennek meg is lett az eredménye: 11-kor tudtuk csak elaltatni, 2-ig volt szunya, aztán azóta kukorékol... engem meg azóta a sírógörcs kerülgetett. Pedig már azt hittem, hogy beálltunk erre az éjszakai 2-szer kelésre, de úgy tűnik nem.. Na azért 7-től 10-ig nyomtunk egy édes-kettes alvásta kisasszonnyal és már szebbnek látom a világot....
Ja, tegnap esti fürdésnél megmértük Biust és ha hinni lehet a mérlegnek, akkor egy hét alatt gyarapodott 25 dkg-t! :shock: Este megyünk doki meg védőnénihez és majd ott is lemérik, úgyhogy kiderül.
Vendég
 


Jó reggelt!

Ma voltam uh-n. Nem lesz nagy Fannikánk, de mit is várhatnék mikor én sem voltam nagy.
BPD: 85mm
becsült súly: 2431g
placenta 1 fokozatban érett
és megfelel a korának 37 hetesnek.

na erről ennyit, hogy a sok nagyokos rokon mondogatta, hogy hú mekkora a hasad, biztos nagyon nagy baba lesz! meg a hasonlóak. Dokinő szerint nem hogy nagy a hasam, de kisebb az átlagosnál és a baba sem lesz több 3 kilónál (persze ez csak tipp ugye).

Mágnes
Formás a pocid! Mikor mész legközelebb a klinikára? Én holnap 8.30-ra ctg-re. Utána jövő héten is valamikor, remélem kedd vagy szerda.

Bejci
majd tegyél fel képeket!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában ritkábban jöttem...

Nati, nekem is mindig azt mondták, hogy mekkora a hasam aztán nézd Lili milyen kis picike lett :lol: :lol:
Persze mostmár több mint 4,5 kiló és kb 58 cm....

Mágnes, édi kis poci... :wink: :wink:

Andy, nagyon szép a kis Vivi!!!
ÉS hogy tartja magát....Lili még nem ennyire erős, de ő kisebb is...

Szerencsére mi már végig alusszuk az éjszakát. Este 9-10 körül fekszik és reggel 6-7 körül ébred. Végre én is tudnék aludni, de nem megy mert 3 óránként felébredek, hogy szuszog-e- De majd csak visszaállok én is. :roll: :roll:

Végül is tegnap lett meg a fülbevaló, Lili nagyon jól viselte, csak egy pillanatig sirt a belövéskor, utána már mosolygott :lol:
Egy pár kép....

fülbevalósan...
Kép
Kép
már ilyen nagy vagyok :lol: :lol:
Kép
csini ruhácskában :lol:
Kép

Kép
Kép
odri
 
 


Odri, Lili egyszerűen csodás kislány.

Annyira irigyellek benneteket, hogy már kézben tarthatjátok:))
na jó, nálam is lassan de biztosan eljön az idő:)

Nati, az UH +- 20%-al dologzik. Ezek átlag becslések. Erre mondta múltkor az UH-s dokim, hogy ha lemérnénk mindenki sapkaméretét, haskörfogatát, és comb hosszúságát akkor legyen akkora mindenki amekkorának a becsült értékek szerint kellene??

Szóval ne izgulj, azért a 3 kg-t el fogja érni:))

Jaja csajok, lassan hajléktalanok leszünk:))
És egyben háztulajdonosok is majd.
Iszonyat ideges vagyok! És valószínüleg akkor fogunk költözni, amikor már kívánnék egy berendezett gyerekszobát. :? (férjecském két ünnep között akarja) Az az igazság, hogy megjósoltuk, hogy akkor fogunk költözködni, amikor már semmit se tudok csinálni. :? :?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Odri! Lili mekkorát nőtt! Nagyon csini fülbevalósan! És tök jó, hogy már végig alussza az éjszakát, de miért nem vesztek, vagy béreltek egy légzésfigyelőt? Nem lenne jobb, mint kelni 3 óránként?

NAti:
Gratula a méretekhez. Örülj neki, hogy nem óriásbébi Fanni! Én tudod mennyire paráztam attól, hogy hogyan fogom megszülni Biankát, miután uh-n becsülgették? Jobban jársz, ha nem odabennt nő túl nagyra.

Ercsi: Nyugi! A másik topicban volt egy csajszi, aki a baba születése előtt 1 héttel költözött a férjével meg a kisfiukkal az új kéróba. Tök nagy pocakkal dobozolt, mondjuk nem cipekedett...
Szóval általában ez így szokott lenni...de majd ügyesek lesztek!
Vendég
 


Sziasztok!

Andy: de rendes lányod van! Nagyon szépen alszik éjjel. És hű mennyit eszik. Kende sose evett jól. Nagyon édesek a képek!

Muffin: Annyira ügyes fiú Eliot! És tényleg nagyon szép lett a varrás.

Erika: szupi, hogy minden okés a kiscsajjal! Képet nem teszel fel róla?

Nati: hű most nézem nemsoká célegyenesben vagytok! Parkettázás és a festés kész lett?

Mágnes: hú milyen nagy pocid van. Drukk holnapra. Képeket kérünk!

Bejci: majd belerázódsz a kettesbe levésbe. Hát az éjszakádat nem irigylem. Emlékszem nálunk is volt jópár ilyen éjszaka, mikor felkelt és csak nézett, hogy mi aludnánk tovább, ő meg játszott volna…

Odri: Hű de irigylem az éjszakáidat. Bár nem azt, hogy te felébredsz, hanem, hogy Lili alszik. Kende 2 éves múlt ugye és még mindig igen ritkák az átaludt éjszakák. :(
Nagyon szépek a képek!

Ditta: mizu? Elmentél szülni????

Holka, Magdolnam, Márti, Babett és a többiek merre vagytok?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Bejci, magamtól ébredek fel, ez szerintem megszokás :lol: :lol:
Lehet ha lenne légzésfigyelőnk, akkor is felébrednék :roll: :roll:
Gondolom majd megszokom, hogy én is aludhatok éjszaka :wink:
Igen nagyot nőtt :lol: :lol:

Viri, köszönöm szépen. Igen tényleg tök jó, hogy végig alussza az éjszakát....

Kép
Kép
odri
 
 


Odri:
édes a csajszika :) A harmadik képen lévő bodyból nekünk is van :)

Jajj én már úgy várom a holnapot! Nagyon kíváncsi vagyok és kicsit félek, hogy minden ok-e..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Viri!
Még nem mentem szülni, de a mai nst plusz vizsgálat után úgy váltunk el a dokitól, hogy holnap találkozunk...... :wink:
Bő egy ujjnyi a méhszáj, szerinte holnap lesz valami......

MAjd jelzek!

Puszi, D.

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?