Hello lányok!
Andy: Nagyon édes Vivien. És jó nagyra nőtt már.Majd este mi is csinálunk képet fürdésnél, hogy össze lehessen a csajszikat hasonlítani.
Magdi: Miféle diétát csinálsz???
4 kg 4 nap alatt??? Nem ám rosszul leszel!! AZért gratula a fogyáshoz!
Mágnes: Majd uh. után gyere és írd meg, hogy Beni baba milyen méretekkel rendelkezik.
Ercsi: Szép méretei vannak a kislányodnak! És jó, hogy fejjel lefelé fekszik. Bár Bianka is úgy feküdt a 19. héttől, büszke is voltam rá, hogy milyen okos, tudja, hogyan kell kibújni... de aztán csak nem akart előjönni..
Nati: Terhesség alatt én is kívántam néha a cigit, meg az alkoholt is, pedig nem szoktam inni, a cigit meg már rég leraktam... ez érdekes.
Muffin: Nagyon cuki Eliot baba.
Mi szerencsésen átvészeltük az eslő kettesben töltött napot. Bianka délelőtt csak nyűglődött, állandóan cicin lett volna- ha hagyom-, aztán délre kiütötte magát, aludt 3-ig, aztán lementünk sétálni, és még ráhúzott este 6-ig. Na ennek meg is lett az eredménye: 11-kor tudtuk csak elaltatni, 2-ig volt szunya, aztán azóta kukorékol... engem meg azóta a sírógörcs kerülgetett. Pedig már azt hittem, hogy beálltunk erre az éjszakai 2-szer kelésre, de úgy tűnik nem.. Na azért 7-től 10-ig nyomtunk egy édes-kettes alvásta kisasszonnyal és már szebbnek látom a világot....
Ja, tegnap esti fürdésnél megmértük Biust és ha hinni lehet a mérlegnek, akkor egy hét alatt gyarapodott 25 dkg-t!
Este megyünk doki meg védőnénihez és majd ott is lemérik, úgyhogy kiderül.