Sziasztok!
Láttam, hogy a régiek közül páran hiányoltak, hát itt vagyok!
Az az igazság, hogy nem nagyon szoktam babanetezni, Marci már nagy fiú, leköti szinte minden szabad percemet, na meg itt van a háztartás is, így nem jut rá időm. Tegnap este, míg Apával játszottak, gondoltam elolvasom a leveleimet, aztán utána még jutott egy kis idő (kevés megválaszolandó levél volt
), na mondom megnézem, hogy a babaneten vannak-e új babák. Visszaolvastam két oldalt és akkor láttam, hogy Zsuzsu és Tavirózsa említett. Ez is tök véletlen volt, hogy visszalapoztam.
Szóval, köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Marci 8220 gr és 66 cm volt az öt hónapos mérésen. Még mindig csak szopizik, lassan elkezdjük a hozzátáplálást is. Foga nincs, és jele sincsen, hogy jönne. Este 8-kor fekszik le és reggel 8-kor ébred, éjszaka nem kel fel egyáltalán. (Kíváncsi vagyok, hogy ha jön a foga, akkor mi lesz.
) Forogni tud már, de nagyon lusta!
Csak, ha valami nagyon kell neki, vagy nagyon kényelmetlen a testhelyzete és én nem vagyok a közelben, hogy megfordítsam, akkor. Egyébként addig óbégat, míg meg nem fordítom.
Bocsi, de nem ígérem, hogy gyakrabban tudok jönni. Csináltam Marciról egy blogot, azt szoktam szabadidőmben csinosítgatni, már ha van éppen szabadidőm. Privire gyorsabban tudok reagálni, mert a postafiókomra jön levél, ha valaki privit küld.
Mindenkinek gyors babásodást kívánok! Kitartást lányok!
Puszi mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 17:51-kor.