Új privát üzeneted érkezett!

Koszi lanyok, ellenorzom a teszt erosseget is, varok meg par napot...

Kép
zsozsoo

A teszt szerint nem kell a mestruacioig varni, mar elotte is alkalmas ez a teszt a terhesseg kimutatasara. Fortel a neve.Valoszinuleg, ha meg terhes is lennek olyan alacsony a hcg szint, h max eslo pisibol mutathat csak vmit. Holnap probalkozom, ha nem jelentkezik:)Ennyit a turelemrol...

Kép
zsozsoo

Zsozso: Minden tesztre szinte ezt irják rá, hogy már a menstruáció előtt kimutattja. De ez is csak azért van minnél többet evgyél belőle.
Ha szerencséd van kimutatja a teszt hamar mert Pé -d korábban volt. De az a biztos ha a menszi elmaradása után csinálsz tesztet és reggel!!!

Kép
csucsu05

@szuper, koszonom!!!akkor igyekszem varni:))

Kép
zsozsoo

Sziasztok!!

Egy elveszett bárányka........ :) :) Olvaslak Titeket, de írni.....bocsi mindenkitől!!

SOKAT GONDOLOK MINDENKIRE ÉS SZÍVEMBŐL DRUKKOLOK AZ EGÉSZSÉGES KISBABÁKÉRT!!!!!

Valaki kérdezett a csasziról: Sokkal keményebb, mint a sima szülés. Mármint a felépülés része. Tudomásom szerint bikinivolnalban vágnak, mosolygós arc "formát" kb. 25cm hosszan. Durván hangzik, de nagyon gyorsan gyógyul. A dokim már a 5. napon mondta, h nem kell leragasztani, de mi azért két hétig rgasztgattuk itthon. Már alig látszik. Fájni alig, csak a köhögés, tüsszögét érzem, na meg a méhösszehúzódásokat szopikor.

Kosnti jól van, sajna keveli a dokink a hízást ( 200-300g/hó kb.), de nem akarok tápszerezni egyenlőre. Ügyesen szpizik, csak lustika. Ha éhes eszeik, majd nézeget , eszik és alszik.

Ábel alakul, féltékeny, így amíg én a tesóval foglalkozom, Ő a macijával. Aztán amint leteszem a kicsit jön Ábel és bújik... :) :)

MINDENKINEK PUSZIK!!!!!!

DREIKA??????????????????????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

bikinivolnalban= CSAK bikinivonalban

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

@zsu: nekem nagyon falank volt a ygerkocom es sokat hizott, most viszont amiota nem szopizik (egy eve) alig eszik...nalad biztos forditva lesz :roll: Probald tobbszor etetni, hatha megjon a kedve. Nekem "sima" szulesem volt, de azt gondolom, hogy mindegyiknel elofordul, h tovabb tart a felepules. Remelem nemsokra kenyelmesen mozogsz ujra borodben!

@teszt: sajnos megsporolhatom magamnak az ujabb tesztet...megjott. Olyan szomoru vagyok....ha minden rendben, akkor miert nem jon ossze???Tudja valaki???Kicsit fel vagyok zaklatva, 4,5 honapra megkaptam a szovettani eredmenyeket-a listeria miatt a placenta levalt es kilokodott a kislanyom, annyira hianyzik!!!!!!!!!!!Ujra romjaimban es atetelek minden percet az elvesztesenek.Kislany volt....

Kép
zsozsoo

Zsozsoo: Nem voltál hormond viszgálaton? Lehet nincs megfelelő PÉ-d. Pláne vetélés utána az felborul.
Nekem méhen kivülim volt áprilisban és elmentem vérvételre ahol kiderült az egyik hormonom nem jó. Igy kaptam clostit amivel rásegitenek a petefészekre.
Ha nem vagyok indiszkrét akkor mi volt a kislányoddal? Mennyi idős volt?
Nagyon szomorú ez nem is tudom mit irhatnék neked. Talán csak azt, hogy nem szabad feladni és meglátod lesz neked még kis csúris kislányod.
A rossz után mindig a jó jön.

Kép
csucsu05

Zsozso!

Köszi, már jól vagyok. Ábel simán született, a kicsi csaszival így van összehasonlítási alapom.
Az a gond, h Konstantin nyugis gyerek, és lusta enni is....

MONTANA NAGYON ELTŰNT!!!!!!!!! Tudtok Róluk valamit????

Az előbb lemaradt a kép:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: de jó ez a kép a kicsiről:)
Tegyél sürübben be majd képet. Hadd gyönyörködjünk benne:)

Kép
csucsu05

Zsuzsu, de helyes a pici fiad! :lol:

Zsozsoo, ne szomorkodj...már nem szabad visszanézni, csak előre.
Sajnos a babácskákat már nem kapjuk vissza...
Nekem is borzasztóan hiányoznak, ha belegondolok, hogy két kis babácska feküdne most itt a szobában, belesajdul a szívem...
De nem szabad belegondolni, előre kell nézni!
Majd sikerül Neked is, meglátod!
Nekünk sajnos már nem lesz kisbabánk...

Montira én is sokat gondolok, Marcell baba már biztos nagyfiú!
Monti, néha írhatnál pár sort...

Nita,szerintem sem kéne még leírni ezt a hónapot!

Lina, szorítok , hogy most sikerüljön!

Csucsu, closti tud valamit... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsuhoz hasonlóan olvasni szoktam ... :oops: :oops: :oops:

Mindenkinek nagyon drukkolok, kinek ezért, kinek azért, remélem hamarosan mindenki nagyon boldog lesz!!!

Babák egytől egyig nagyon cukik. :)

Mi jól vagyunk, Nagyfiam bölcsibe jár fél napra, Kistesó meg növöget, lassan kibújik, már 3,3kg.

Puszi mindenkinek!

KépKép
dreika

Sziasztok!

Én is tegnap voltam dokinál.Fejvégű a drágám és azt mondta a doki hogy már így is marad.Viszont 4kg feletti babát jósolt az UH eredményekből :shock:

Zsuzsi:nagyon aranyos Konsti baba.Mindegy mennyit hízik,a lényeg hogy szopizik! :wink:

Dreika:rajtad a világ szeme :wink:

KépKép
lyndee

Dreika: Kitartást. Lassan a kezdben lesz a baucid:)

Lyndee: 4kg feletti baba?Na az nem semmi.

Tavirózsa: remélem closti valamit intézz nekem:)
Most akkor már nem vágtok bele újra a projektbe??

Kép
csucsu05

@csucsu: talan lelkileg-testileg kell keszen allni, es ezt agybol nem lehet iranyitnai, csak megis ott van a kerdojel, hogy ha igy vagyom a picurra, akkor kesznek kellene allnom es megse. Nem javasoltak hormonvizsgalatot, sem otthon, sem itt. Probalok meg picit varni, ha megsem ugy alakul, tenyleg orvoshoz fordulok es kerek egy viszgalatot. Barcsak ne kellene!!!
10 napos migrengorcsokkel aztan 5 napos magas lazzal kerultem nyaron korhazba, verkepem riaszto volt, magas gyulladasi ertekekkel, azt hittek "csak" agyhartya vagy vakbel. 2 nap utan beleegyeztunk abba, h felnyitnak es megnezik a vakbelt es levesznek agyvizet, mert akkor mar 5-6 orakat voltam magamon kivul, de a masodik napon mar 2 perces fajasaim vis oltak, na erre en felebredtem, de evvel kevesebbet torodtek az orvosok. Muto elott egy foorvos a szuleszterol ellenorizni akart, kiderult nyitott a mehszajam es en kozoltem, h 8 oraja vannak ket perces gorcseim, igaz kaptam az infuiziomba gorcsoldokat is, de nem segitett. Utana ket orara megszultem nagy vajudassal a kislanyomat a 4. honapot leptuk tul.Mindezt egy szobaban, ahol rajtam kivul meg ketten ambulansan fekudtek (abortusz utan) es vendegek serege hallgatta vegig, h vajudok, en bogve, parnat a fejemre huztam, ferjem sirva mellettem szenvedtuk vegig ezt az idot, ez a lelkemet teljesen kikeszitette. Az embertelenseg volt az, ami megmergezte a lelkunket. Egy nap mulva egy veletlen vervizsgalatnak koszonhetoen az infektologiarol derult ki h listeriam van. Meg 5 hetig kezeltek antibiotikummal, a meningitisem eltunt, es felepultem, de nagy szerencsem volt, minden 3.ember belehal ebbe. Engem az en angyalkam vedett.....
Elnezest, h ezek kijottek, ne haragudjatok, tudom, h mindenkinek van seb a lelken boven!Koszonom, h meghallgattatok.

Kép
zsozsoo

@tavirozsa: igen, igazad van elore kell nezni es szerencsere a ferjem fantasztikus partnerem az eletben, a nehezen atsegitettuk egymast. Remelem lesz meg mosoly a lelkunkben-szivunkben. A legszebb erzes, hogy Aron velunk van es amikor csak elsirnam magam, benne kapok megeristest. Kis napsugaram.
Ti nem tervezhettek mar babat?

Kép
zsozsoo

Zsozsoo!
Jaj, nagyon sajnálom ami veled történt. Hála istennek, hogymegúsztad.. Szerintem lelkileg talán még nem vagy felkészülve... Lehet hogy félsz a következő terhességtől, nem??
Idén nyáron volt ez a szörnyű eset? Nem mondták hogy mennyi idő alatt épül fel a szervezeted tökéletesen??
Kívánom hogy mielőbb sikerüljön az álmotok!!

Encike, jobban vagy már?

Nita, sajnálom hogy nem lett pozi a teszt. De érdemes várni. Amikor néztek uh-n, akkor még ugye nem voltak nagyok a petéid. Vagyis csak később érhettek meg, így a teszt sem mutatthatt volna ki... Jól emlékszem hogy a 33. napon vagy? Egy kis türelem, légyszi!!

Tavirózsa, miért írtad, hogy nektek már nem lesz kisbabátok???

Kép
szilvia80

Zsozsoo: Még olvasni is szörnyű volt amin átmentél illetve átmentetek.
Én mégis azt mondom alelekednek a legnagyobb gyógyszer az lenne ha megint megpróbálnád. Hidd el ilyen nem fordul elő mégegyszer és szép egészséges kis csúrisod lesz nemsokára.
Bizni kell a jóban és meglátod nemsokára fogtok ti még mosolyogni. nagyon nehéz ez tudom és gyere ha van kedved ird le amit érzel mert megértjük hidd el.

Kép
csucsu05

sziasztok!
köszi mindenkinek hogy bíztattok e nem hiném hogy baba..bár annyi feltűnt hogy naközbe töbet járok pisilni..pedig nem vagyok felfázva..erre nagyon ügyelek... :wink:
zs nagyon helyes a kicsi a képen!!!!!
lyndee látom követsz engem is a baba súlyával.. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo, még emlékeztem, hogy nyáron is írtad, mi történt Veletek. Már akkor is szörnyű volt, de most még jobban. Nagyon-nagyon sajnálom, borzalmas lehetett. Én nem is tudom, hogy lehetett ezt kibírni. Viszont ahogy írtad, Áronotok erőt ad Nektek. Kívánom, hogy hamarosan jöjjön a másik napsugaratok is.
(Szerintem a vágyakozás a baba után már azt jelzi, hogy kész a lelked is a terhességre. Mondjuk én most nagy bölcsen azt mondom, hogy minden úgy a legjobb, ahogy történik, csak az ember ezt nem mindig értheti meg. Ha nem júniusban, akkor júliusban lesz babátok. Oké?) Nagyon-nagyon szorítok Nektek elsősorban a babához, de ahhoz is, hogy fel tudjátok dolgozni a traumát, mert látszik, hogy még mindig nagyon fáj. Kitartást és sok erőt kívánok Nektek én is!!! :)

Lyndee, az nagyon szép súly. De azért nem kell készpénznek venni, amivel riogatnak. Az egyik ismerősünknek több mint 1 kilóval volt kisebb az "óriásbébije", mint amennyinek látta az uh-os orvos. :roll:
Egy barátnőmnek tegnap megszületett a 2. kislánya. Az utolsó pillanatig azt mondta a doki, hogy fiú...ettől persze nem kevésbé boldogok.:wink:

Nálunk minden oké, jól vagyok! :)

Kép
Kép
ggica

Gica:Ti tudjátok már a nemét?

nita:miért?Máté mennyivel született?

KépKép
lyndee

Tervezhetnénk még babát, de nekem ugyanolyan körülmények között született meg a babám, mint Neked, Zsozsoo...
Azzal a különbséggel, hogy nekem a férjem sem volt ott. Nem akartam, hogy lássa a szenvedésemet...
Teljesen egyedül voltam a fájdalmammal,egy 80 éves nénikével voltam együtt a szobában.
A kórterem ajtaja tárva volt, a folyosóról bebámult a takarítós fiú, mikor megszületett a kisbabám.
Nem tudtam túltenni magam rajta, talán nem is fogom soha.
Babuci egészséges volt, nem tudtam Rá vigyázni eléggé...
Az orvosokra hallgattam, nem a szívemre, és ezt soha nem fogom megbocsátani magamnak.
A kórháznak a környékére sem bírok menni, már abban az utcában elfog a rosszullét...
A korom miatt már nincs időm kivárni, amíg újra elég erőm lesz.
Ezért én nem vállalok több babát, próbálok még szép dolgokat keresni az életben, ahol esetleg több szerencsém lesz.

Van szép családom, két szép lányom, pici keresztfiacskám, remélem, lesznek unokáim...( persze még nem mostanában :wink: )
Nekem ez volt megírva. :cry:
Vendég

lyndee máté 4000gr-al született!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tavirózsa: Megértem teljesen a döntésed. Most a két lányodban lásd akkor meg a sok sok szépet.

Kép
csucsu05

többiek merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nagoyn jól laktam és itt tespedeka gép előtt. Na de már nem sokáig mert húzz az ágy nagyon.
A férjem ma meglepi vacsit csinált igy jobban esett, hogy nem én főztem:) Most pedig vár az ágyikóm:)

Kép
csucsu05

én is jól laktam a fini töltöttkáposztával.. :)
menj akkor pihenni!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nálunk is van itthon töltött káposzta még pénteken csináltam. Holnap azt eszünk. Jó sok van belőle igy nem kell főznőm holnap :)

Kép
csucsu05

nekünk is sikerűlt jó nagy adag..kb 2-3 napra valónyi..de nem fog addig kitartani..azt tudom... :shock: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi ebből mindig sokat főzünk és adagokra szétszedem:)

Kép
csucsu05

ezt az ételt mindenki vagy legalábbis sokan szeretik... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
hú azt én is nagyon szeretem, de nem szoktam főzni, úgysem lesz olyan, mint amilyet a nagymamám tud. Úgyhogy inkább kivárom az ünnepeket, amikor főz.

Én két napig nem nagyon voltam netközelben, tegnap anyósnál voltunk, este meg anyunál aludtunk Lilivel.

Hú, ma annyira megharagudtam rá. Igyekszek mindent megadni neki, és semmi sem elég. Komolyan, bármit szeretne, igyekszünk teljesíteni (persze, aminek én is látom értelmét), és akkor kitalál valami újat. Ma is elvittem lovagolni, mert szeretett volna, és mikor vége lett kiverte a balhét, hogy most meg a fehér lóra szeretne ráülni, de úgy, hogy majdnem hányt a kocsiban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Ez mulló állapot nála. Most ebben a korban van. Hidd el nem tart már sokáig ez.

Kép
csucsu05

linácska a nagyo főztyénél tényleg nincs jobb!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Láttam, hogy a régiek közül páran hiányoltak, hát itt vagyok! :lol: :lol: Az az igazság, hogy nem nagyon szoktam babanetezni, Marci már nagy fiú, leköti szinte minden szabad percemet, na meg itt van a háztartás is, így nem jut rá időm. Tegnap este, míg Apával játszottak, gondoltam elolvasom a leveleimet, aztán utána még jutott egy kis idő (kevés megválaszolandó levél volt :( ), na mondom megnézem, hogy a babaneten vannak-e új babák. Visszaolvastam két oldalt és akkor láttam, hogy Zsuzsu és Tavirózsa említett. Ez is tök véletlen volt, hogy visszalapoztam. :oops:

Szóval, köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Marci 8220 gr és 66 cm volt az öt hónapos mérésen. Még mindig csak szopizik, lassan elkezdjük a hozzátáplálást is. Foga nincs, és jele sincsen, hogy jönne. Este 8-kor fekszik le és reggel 8-kor ébred, éjszaka nem kel fel egyáltalán. (Kíváncsi vagyok, hogy ha jön a foga, akkor mi lesz. :roll: ) Forogni tud már, de nagyon lusta! :oops: Csak, ha valami nagyon kell neki, vagy nagyon kényelmetlen a testhelyzete és én nem vagyok a közelben, hogy megfordítsam, akkor. Egyébként addig óbégat, míg meg nem fordítom.

Bocsi, de nem ígérem, hogy gyakrabban tudok jönni. Csináltam Marciról egy blogot, azt szoktam szabadidőmben csinosítgatni, már ha van éppen szabadidőm. Privire gyorsabban tudok reagálni, mert a postafiókomra jön levél, ha valaki privit küld.

Mindenkinek gyors babásodást kívánok! Kitartást lányok! :lol:

Puszi mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 17:51-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana: Hú de rég járátl erre felénk. Jó, hogy jöttél. És a képek szuperek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Montana, nagyon szép a kisfiatok...

Csucsu, veled mizu? Érzed már a petécskéket? Hányadik napon is vagy ma? Lh tesztet használsz?? Hajráá!

Kép
szilvia80

sziasztok!
montana tényleg nagyon rég voltál de a fő hogy jol vagytok !!!!!!!!
Marci nagyon szép kisfiu lett..csak így tovább!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsozsoo!
Tényleg nagyon sajnálom ami történt, de hidd el, ha jönni akar a bébi, jönni fog hozzátok!

Nita!
Sajnálom, hogy nega ateszt. Megjött már?

Monti!
Tényleg aranyos fiad van!

Bocs, ha nem mindenkinek válaszolok, annyit olvastam vissza, hogy már nem is tudlak követni.

Szilvi!
Igen már jol vagyok, csak köhögök.

Szerdán megyek AFP-re, aztán ha lesz eredmény jön a védőnő látogatni, majd uh és doki. Lassan félidősek leszünk.
encike 2

szia encike..mostanába alig vagy.... :cry:
hála égnek 26-án megjöt.. :lol:
holnap kezdem a clostit..... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike, örülök hogy meggyógyultál..
Drukkolok az AFP-hez!

Tényleg hogy szalad az idő!

Kép
szilvia80

szilvi lassan te is mész majd a 12 hetes uh-ra!!!!! :roll: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi: Igen használok LH -tesztet. Ma pozítív volt. De reggel voltam uh és ott is látszodtak a zsép nagy tűsszők. Mondta is az uh nő, hogy ma még menjünk biztosra.

Kép
csucsu05

csucsu nemsokára hozod a pozi tesztet érzem!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: remélem is. Ha nem akkor nem is tudopm mit kellene még tennem. Annyi vitamint szedek, hoyg már követni sem tudom. Dokihoz meg Uh ra járok. Clostit is szedtem. Hát nem tudom. Mostmár jönnie kell a babának az biztos!!! És jönni is fog:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Küldök egy pár képek Petrácskáról és Petikéről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Aliz.
amethiszt

Amethiszt: nagyon szépek a gyerekek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Dreikától hoztam hírt:

Ma délelőtt 11 óra 17 perckor megszületett Molnár Bertalan!
Berci méretei: 2900 gramm, 56 centi, és hasonlít a bátyusra.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

DREIKA!

TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!
amethiszt

DREIKA: GRATULÁLOK SOK SZERETETTEL BERCI MEGSZÜLETÉSÉHEZ:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?