Jaj Gabi ne légy ennyire elkeseredve...lehet,hogy ez is annak a jele,hogy mégis csak ott van az a kis pocaklakó
A 13.000 nem kevés az biztos..az én dokim mindig azt mondta adjak amennyit gondolok ő nem ismeri az én pénztárcámat..hát egy ilyen angyali orvost veszitettem el,és én sem tudom jövőhéten mennyit fogok az új orvosomnál hagyni..a szülésről nem is beszélve.
Nemlajos...
Nálam fura a helyzet...elváltam a fiam az első házasságomból van...akkor a férjem örült,hogy gyerekünk lesz,de a hasamhoz hozzá nem ért soha...
A mostani párommal 5 éve vagyunk együtt,de még nem költöztünk össze,és ez a 4 hónap úgy telt,hogy nem is találkoztunk és szinte nem is beszéltünk..nem tudom,hogy könnyebb-e úgy,hogy ott van melletted és nem nyúl hozzád,de biztos az sem jó.
Már a múlt héten kezdte,hogy többet hivott,hozott ezt azt,mondván kell a gyereknek a finomság..én meg néztem furán,hogy na ennek most mi baja...
AZtán csütörtökön feljött,közölte,hogy ne haragudjak hogy ilyen bunkó volt,de most jutott el odáig,hogy megeméssze ezt a dolgot,és szeretne hozzánk ismét közel kerülni...
Hát az ő kis porontya pont akkor gondolta,hogy kicsit "megmutatja magát"és egy helyre gömbölyödött ösze,na akkor aztán jött a pocaksimogatás,puszilgatás,hallgatózás:)
Fura..örültem is nagyon,meg nem is tudtam hova tenni a dolgot...
Annyi kérdésem lenne még hozzá,de most úgy döntötem nem rohanom le,hagyom még egy kicsit nyugodni...
Tényleg kitartás...csak tudom,hogy ez se neked se a babának nem tesz jót,mint ahogy én is sokszor kikészültem.
Bocs mindenkitől,hogy igy kiirtam magamból...