Új privát üzeneted érkezett!

GAbi!
Drukk ezerrel!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ééééééééééééééééééés yes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gratula a laptetőhöz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Csucsu drága, most Újpesten lakunk, és Pesterzsébetre fogunk januárban költözni. Eddig úgy volt, hogy december, de mivel az ünnepeket családnál töltjük, szerintem nem lenne túl jó ötlet rögtön ott hagyni a lakást magára a sok bedobozolt cuccal két-három hétre. Mindenki költözködik, sok idegen ember még nem ismeri egymást, ki figyelné, hogy valaki nem be, hanem ki hordozza a dobozokat? :shock:
Szóval január, és addig azért még sok minden történhet (pl most vettem észre, hogy a könnyű és finommal milliót lehet nyerni...).

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a malac tényleg jól hangzik...
Egyszer voltam egy olyan lagziban, ahol kemencében sült malac volt, hááááááááááááááááááát :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!!!!!
Hajrá milliók!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Gabi!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jó reggelt mindenkinek.

Nem dolgozom a héten...hurrrá :D

Gabi..annyit gondoltam rád a hétvégén..sajnálom,hogy még mindig nem mutatkozik semmi :(

Nemlajos!
Úgy látszik nem csak egyszerre szülünk,de a párjaink is egyformán makacsok és önzőek...
Mi 4 hónap alatt most jutottunk el odáig,hogy lehet erről a babáról beszélni,megfogni hasam,hogy merre tekereg,esetleg figyelni rám is egy kicsit.
Kitartás...nekem is elég nehezen ment ezeket a dolgokat elviselni,de remélem jobbra fordul nálatok is minden és nekünk se átmeneti az örömködés :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ó, törpiri, hát nálunk is ugyanígy! Most már néha kérdez is (milyen érzés, ha mozog), de még a pocakérintésig nem jutottunk (mondjuk, ahhoz hozzám is kell érnie 8) ), de nem adom fel! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Most tudtam bejelentkezni szerdán 17.45-re megyek a dokihoz és 13.000.-ft lesz :evil: Hát ez egy kicsit sziven ütött :cry: Na mindegy most az egyszer kibirom, szerintetek drága (vizsgálat+uh). Remélem a többi vizsgálat a klinikán lesz. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

13000Ft :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Atya gatyamadzag :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem semmi :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olyan sirhatnékom van (könnyezek is) de nem tudom megmagyarázni, talán ez az új felállás, hogy nem a klinkán fogad olyan rossz :oops: :cry: Lehet hogy teljesen meghülyültem hogy ilyenért is könnyezek vagy nem tudom mi van velem.

Kép
Kép
minimano74

Ööö... Gabi, ez egy sima nőgyógyász, jól tudom?
Mostanában hallom, hogy felmentek az árak, de általában azért 10E szokott lenni egy első (teljes) vizsgálat, uhu-val, rákszűréssel...
Vagy én is hasra esek pénteken... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bocsi hogy most senkire se reagálok nagyon de nagyon kivagyok bukva. :oops: Bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
minimano74

Hát én 8000-t fizettem, és volt rákszűrés, bacira is vett le tenyésztést, mellemimet is megnézte, írt gyógyszert is, és volt uhu is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

((((((((((Gabi))))))))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj Gabi ne légy ennyire elkeseredve...lehet,hogy ez is annak a jele,hogy mégis csak ott van az a kis pocaklakó :D

A 13.000 nem kevés az biztos..az én dokim mindig azt mondta adjak amennyit gondolok ő nem ismeri az én pénztárcámat..hát egy ilyen angyali orvost veszitettem el,és én sem tudom jövőhéten mennyit fogok az új orvosomnál hagyni..a szülésről nem is beszélve.

Nemlajos...
Nálam fura a helyzet...elváltam a fiam az első házasságomból van...akkor a férjem örült,hogy gyerekünk lesz,de a hasamhoz hozzá nem ért soha...
A mostani párommal 5 éve vagyunk együtt,de még nem költöztünk össze,és ez a 4 hónap úgy telt,hogy nem is találkoztunk és szinte nem is beszéltünk..nem tudom,hogy könnyebb-e úgy,hogy ott van melletted és nem nyúl hozzád,de biztos az sem jó.

Már a múlt héten kezdte,hogy többet hivott,hozott ezt azt,mondván kell a gyereknek a finomság..én meg néztem furán,hogy na ennek most mi baja...
AZtán csütörtökön feljött,közölte,hogy ne haragudjak hogy ilyen bunkó volt,de most jutott el odáig,hogy megeméssze ezt a dolgot,és szeretne hozzánk ismét közel kerülni...

Hát az ő kis porontya pont akkor gondolta,hogy kicsit "megmutatja magát"és egy helyre gömbölyödött ösze,na akkor aztán jött a pocaksimogatás,puszilgatás,hallgatózás:)

Fura..örültem is nagyon,meg nem is tudtam hova tenni a dolgot...

Annyi kérdésem lenne még hozzá,de most úgy döntötem nem rohanom le,hagyom még egy kicsit nyugodni...

Tényleg kitartás...csak tudom,hogy ez se neked se a babának nem tesz jót,mint ahogy én is sokszor kikészültem.

Bocs mindenkitől,hogy igy kiirtam magamból...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi, az, hogy a magánrendelőjébe rendel, szerintem figyelmesség. Igaz, hogy pénzbe kerül, de nem akar lerendezni rendelési időben, tucatbetegként, két perc alatt. Szerintem.
Fel a fejjel, elhiszem, hogy ki vagy bukva :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Itt vagyok én is. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szia Picike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már dolgozol?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen már melózom. Most jöttem

picimami

Csajok!!!! Nekem régen nem görcsölt így a hasam már.... iszonyatosan fáj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos! :lol:

Remélem neked van igazad majd meglátjuk. Én is ezt gondolom (remélem jól). Ő a klinkán elég nagy fej (lehetett volna igazgató is csak nem válalta, azt hiszem). És tényleg talán azért is magánrendelőjebe hivott most mert ott tud uh-t csinálni a klinikán meg lehet hogy nem csinálhat (ott ugyebár kimondott uh-s dokik vannak)

Kép
Kép
minimano74

Ó szegény!
Sajnállak.
Én épp egy fulladási rohamon vagyok túl.
De ez van. Majd leszek jobban is.
Félek hogy most a betegség miatt nem sikerül a baba :cry:

picimami

Tessék mindenkinek pozitivan gondolkodni!!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Édes vagy Törpiri!!
Pozitív vagyok.
Most nagyon elkaptuk a pé-t.
És a closti is remélem segít majd.

picimami

Na azért!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!
NE gondolj most negatív dolgokra, csak pozitívan!!!!!
Ha nagyon akar jönni a srága, akkor betegen is meg fog kapaszkodni :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már, ha te vagy beteg, akkor is... elvégre az én barátnőm is így lett terhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bakker, mindenki beteg, görcsöl, kétségbe esett? :cry:

Én már azt várom, hogy megérkezzen a kemény 100Ft-om a Vaterára (idióta csaj a hosszú hétvége előtt, 22-én utal netről...), hogy teljes jogköröm legyen, és ott is árulhassam a menyasszonyi ruhámat :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi lányok!
Aranyosak vagytok.
Remélem kapaszkodik a drága.

Nemlajos!
Mindenki beteges most.
Sajna.

Neked szép napot!!

picimami

Mennem kéne a közértbe...kisfiam pörköltet kér tésztával ebédre,főzni kéne...magamnak azt hiszem inkább nokedli lesz..jó kis ubisalival :wink:

Mindenki gyógyuljon,gondolkodjon pozitívan és nem lesz semmi baj :wink:

Jövök még :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Az fincsi Törpiri!
Én tegnap főztem azt. Mellfiléből, combból, és tettem bele gombát is.
Isteni finom lett.
És még tejfölös ubisali volt hozzá :D

picimami

Sziasztok!

Ma már átválogattam Beni összes játékát. A rosszakat kidobtam, a kicsiknek valókat eltettem Marcinak, a többit pedig kétfelé osztottam, hogy lent is legyen és fent is.

És végül összeraktam neki a Thomasos pályát. Most azzal játszik.

Elfáradtam. :shock:
Vendég

Cat!
Már a 16. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Azt értettem, hogy ping-pong verseny, csak arra voltam kíváncsi, hogy kb milyen szintű... De nem is fontos. Csak az az érdekes, hgy győztetek.

Gyógyulj meg hamar!
És így lehet, hogy könnyebben marad a baba, mert a szervezeted nem csak vele van elfoglalva. Lázad ugye nincs?
Vendég

Zsuzska!

Igen. Már 16 hét... Hihetetlen. :D

Jó hétvégétek volt. És az a malac... Én hetek óta csülköt akarok enni, de soha nem sikerül venni.
Vendég

Hát ugynigy tervezem,csak gomba nélkül...
azt csak rántva szeretem :D

Kiteregettem...kezdek öltözni..eléggé nehezen megy...
Egész hétvégén takaritottam,szőnyeget pucoltam,konyhaszekrényt mostam...ma úgy terveztem csak olvasok..(de elöbb főzök) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát most is azt eszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

A 13 ezer nekem kicsit soknak tűnik. Pedig az én orvosom sem olcsó. Mondjuk nem is magánrendelésére járok.

Én a helyedben kipróbálnám a Csucsu és Zsuzska orvosát inkább. Ő lehet, hogy már ma este tudna fogadni.
Vendég

Törpiri!

Pihenj is! Ne hajtsd túl magad!

Furcsa a felállás a pároddal. Terveztétek a babát?
Vendég

Cat, Gabi!

Nem elképzelhetetlen a dolog... de sajna csak hasi uhus gépe van, hüvelyi nincs neki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Megyei megrendzetett volt, egy kupa, Andornaktályán.
Ott volt Klampár is, aki világbajnok pinyós!

Gabi!
Tényleg elég drága a doki.
Eger is drága ott 7000 Ft.
Dr Koncz Professzor (BMC)kerül annyiba a magánrendelése. De ő érthető is.Én jártam már nála.

picimami

Nincs lázam.
Semmi nem fáj. Csak köhögök nagyon.
Éjjel nem aludtam sokat.
Apa mesélte hogy nyöszörögtem is :shock: :oops: :oops:

picimami

Cat!

Igen,igy is lehet fogalmazni... :)

2 éve nem szedek semmit,én nagyon szerettem volna ezt a babát,ő is amikor olyan volt a "holdállás".
De mégis mellbe vágta a dolog,pedig idősebb is nálam és nincs gyerkőce...
Hát ő egy ilyen fura teremtés...de azért szeretem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

A férfiaknál nem túl sok dolog van, amitől "meghülyülnek". Az egyik ilyen a felelősség. Akár arról van szó, hogy úgy érzik, hogy anyagilag tőlük függ minden, kár egy új élethelyzetről. (baba)

Ne aggódj, hamarosan rájön, hogy minden rendben lesz.

Én sajnos függönyt nem tudok felajánlani, mert m a húgémaknak adtuk.
De pár jótanács akad néha.
lámpák: Ha most nem akartok sokat költeni rá, és úgyis macerás magtalálni az igazit, akkor vegyetek ufó lámpákat valamelyik barkácsáruházban vagy az Ikeában. Már 800 Ft körül kapható. Ennél olcsóbb nemigen van.

És lehet, hogy fel tudok ajánlani Nektek egy ülőgarnitúrát. Nem új, és tisztítani kell a kárpitot is. (Benit nehezen viselte.)
De amíg nincs pénzetek másra, addig szerintem jó lesz. Majd megbeszélem a férjemmel, mert mi szeretnénk valamikor megválni tőle. a kérdés csak az, hogy mikor.

Ha érdekel, a Picasan a ház képein belül a vendégszobában láthatod, hogy miről beszélek. Kettő ilyen van, az egyik kihúzható és vendégággyá alakítható.
http://picasaweb.google.hu/catherine.hs ... 6765788082
Vendég

Törpiri!

Mi Benivel 4-5 hónapig próbálkoztunk, mire összejött. Előtte sokat beszéltünk róla. Mégis megijedt amiko pozitív lett a teszt. Kellett pár hét, míg feldolgozta. Hiába, ők csak férfiak.
Vendég

Ez igy igaz...(felelősség) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szerintem is ideje lenne már találkozni.
Valakinek valami jó ötlete ezzel kapcsolatban?
Vendég

Csajok, ki használt már ovulációs mikroszkópot? Hogy működik?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?