Sziasztok!
Látom mindenki jól van, páran még pocakkal
Nekik kitartás, és lassan itt a hó vége...szerdán megint jön valami front.
Új Babáknak és Anyukájuknak szívből gratulálok!
Anyukákat nem értem hogyan van idejük fórumozni.
Dorka kiszagolja, ha megy a gép, és felébred általában.
Amúgy jól vagyunk, leszámítva az esti nyafikat, ami szerencsére már nem minden nap van.
Sajnos ha nem tud aludni, akkor is keserves sírásba kezd egyszem lányunk! Pedig látom rajta, hogy kókadozik, aztán valami miatt kipattannak a szemek, és kezdődik....néha a cici sem segít - persze az esetek 90%-ában igen, lefekszünk együtt, ő szopizik, vagyis csak csócsálgat...csak ha nemalszik még elég mélyen, és elveszem, kezdődik előlről.
Persze az elején megfogadtam, hogy nem hagyom, hogy cicin aludjon....hát ez hamar megdőlt, mert mire erre kerül a sor, örülök, ha akárhogy is, de elalszik.
Viszont ha hosszú a hiszti, több evéssel, akkor utána 4-6 órát is alszik! (ez azért még csak 3szor volt) Csak engem ébreszt fel a cicim.
Szoptatós Anyukák! Ti raktatok magatok alá az ágyba valamit? (én erősen gondolkodom a gumilepedőn) a melltartóbetét szétázik.
No, már nyöszörög...pedig még alhatna 2 órácskát...mégis csönd lett.
Marek! Te tudsz már tanítani? Azt hiszem akkor én is összeszedem magam. Megpróbálom egyszem tanítványommal lezsírozni, hogy akkor jöjjön, ha telefonálok - mert sajnos nem álltunk még be semmi fixre, de ha alszik jól, akkor van 3 órám. Csak az a ciki, ha közben ébred a gyerek...akkor jöhet máskor vissza.
Emma! Mi is bevezettük a fürdés előtti 2 óra nem alvást, nem mindig jön be sajnos (tegnap még utána is 2 órát nyüglődtünk, de volt cserébe 6 óra alvás), de próbálkozunk mi is a nappalt nappalra varázsolni!
Visszalvasni nem tudok mindent, de néztem a honlapunkat - Hála Nyugtonmalacnak!!!!
Szépek a babák nagyon! Lassan mi is egy hónaposak leszünk, küldöm majd az adatokat - ma van mérlegelés, hétfő van.
Kaptunk egy úlszülött hintát, majd fotózunk, és jelzem bejött-e (bárcsak ott is megnyugodna Dorka, nem csak a hordozókendőben).
Ja, nappali nyüglődésre nálunk a
hordozókendő jött be.
Csak nem szabad mélyen alvás előtt kivenni, mert akkor sír. És járkálni, matatni kell (pl. főzni, pakolászni, teregetni)
Ajánlom mindenkinek! Szuper babanyugtató!
Nekem a legnagyobb méret van (LL), de csak 160 cm vagyok és 63 kg - viszont így elöl tudom megkötni a csomót (nem hátul), nagyon praktikus!
Marek! Szerintem vegyél! Kisebb kiruccanáshoz is fogom használni (pl. bevásárlás fedett helyen - mert a lábikó kilóg).
Csak a lakásban ne legyen túl meleg, mert eléggé összemelegszünk.
No, azt hiszem belőlem ennyi elég. Igyekszem, gyakrabban jönni. Szép napokat mindenkinek! Hátha ma is kisüt a napocska, imádok sétálni! (2 kutánk is megszokta már, 1-2 körül megyünk, ők is nyüzsögnek, amikor Dorkát öltöztetem - mivel itthon vagyok beengedem őket a házba...legyen mindenki elkényeztetve biztos ami biztos
)