Szép reggelt lányok!
Timi!
Szívből gratulálok, sok boldogságot! Aztán gyere a képekkel és mesélj!
Ancsa!
Na, elindult kifelé a kicsi lány? Hihetetlen, hogy sem Katának, sem Timinek és most neked sem akarodzik megszülni!
Mondjuk neked még van egy-két heted! Tudom nem könnyű már, én is tapasztalom, hogy napról-napra szarabb, de légy türelmes, olyan még nem volt, hogy bent maradt a baba!
Reni!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz!
Sajnálom a depit! Néha én is ok nélkül elpityergem magam, aztán röhögök, hogy de hülye vagyok, mert okom nincs rá! Ez már a vég!
Hú, ne írj ilyen csalogatós dolgot, én a 6. hét óta szűz vagyok!
Jó azért a huszonvalahányadik héten volt tintiszex!
Aida!
Hát nem irigyellek és nagyon sajnálom, hogy ennyire nem jó a helyzet! Én mindenképp azt tudom javasolni, hogy légy türelmes és várj, míg megszületik a baba, mert lehet, hogy csak a hormonok dolgoznak! De semmiképp ne tiltsd a családtól, mert az csak olaj a tűzre! Az viszont biztos, hogy a gyerek nem old meg semmit, sőt ha lehet, talán még rosszabb lesz! Egy teljesen harmónikus család is megsinyli sokszor a baba érkezését! Szerintem hagyd, hadd menjen az anyjához, ha bánt anyósod, ne reagálj, majd észreveszi párod a különbséget közte és közted és ahogy elnézem az idő neked dolgozik, mert anyósod nem fog változni! Na, meg örökké sem fog élni!
Nullás Kata!
Jaj, engem is kínoz sokszor a gyomorsav, iszonyú! De vannak napok mikor kicsit lejebb kúszik a baba és akkor tudok jókat enni! Viszont ez nagyon ritka! Ennek köszönhetően fogyok, ami nem baj, de így babásan nem is jó! Neked segít valami? Én azt tapasztalom, ahogy megemésztem a kaját, elmúlik! Amúgy semmi nem segít!
Andy!
Szerintem már nem lesz gond a méhszájaddal, simán kihúzod még pár hétig! Meg hát aki belép ebbe a topikba annak a bébije nem akar idő előtt megszületni!
Csajok!
Ti többnyire előrébb vagytok, hátha tapasztaltatok hasonlót! Napok óta borzasztóan fájnak a forgóim, a medence és a szeméremcsontom! Ez már valami tágulás lehet? Sem feküdni, sem ülni nem jó, aludni is csak fél órákat tudok, akkor átfordulok a másik oldalamra, ott is megy talán fél óra alvás, de akkor már fáj mindekét forgóm és sehogy sem jó és már felállni is nagyon nehéz, mert elkezd fájni a szeméremcsontom és elkezdődik a medencében is, majd picit görcsöl a derekam, de a hasam nem! Ez valami josló lehet? Ilyet még nem tapasztaltam, bár nem is voltam még ennyi diős babás!
Azért remélem tartjuk a sorrendet és szépen egymás után jönnek a babák, ahogy kell! Így asszem Ancsa most te vagy a soron! Várom az sms-t!