Új privát üzeneted érkezett!

Hatalmas Gratula Timinek! :lol: Jó egészséget , gyors felépülést és sok -sok tejcit kívánok neki!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Dawn
De jó hogy jelentkeztél :lol: örülök,h még egyben :lol:
Kitartás!!!!
És hogy vagy? vagytok?

Többiek??? Reni, beagle, kata? Veletek mi ujság??

Reni
Azért ne előzz be :lol: még egy kicsikét jobb lenne egyben maradnod a baba érdekében.Nekik nagyon sokat számít 1 hét is :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Nekem folyamatosan megy el a nyákdugóm :) napok óta :)
Szinte egész nap fájogatok,de mindíg elmúlik :?
Pedig már menni szeretnék szülni szívem szerint :D

Dokim holnap ér vissza este :roll: de délben már Pest közelében lessz :)

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Timi Gratulálok a kisfiadkoz,gyors felépülést és sok tejcsit

000kata

Sziasztok!

Timi Hatalmas gratuláció Sanyikához nagyon ügyes voltál!!! :D Mondtam én,hogy minden rendben lessz!!! :D Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Ancsa:Hát még egyben vagyunk :D Bár én már sietteném a dolgot,mert azért már 4 napja szenvedek éjszaka is eléggé keményedtem meg görcsöltem.Meg állandóan olyan mintha nagy wc-nem kéne eléggé gáz.Hasam alja ha felállok elég nehéz és alig bírok állni meg nyilal oda is elég rendesen.Tudom,hogy kéne még az az egyhét legalább,de hétfőn már 37.hétbe lépünk így akár már jöhet most is,de tőle függ.Szerintem most csak huncutkodik velünk a picur. :lol: Álmomban már elment a nyákdugó és mentem lefűrdeni meg pakoltam be a tatyóba és hívtam páromat telón,hogy menni kell :lol: Vajon jelent valamit?!Majd kiderűl aztán lehet,hogy kihúzom a végéig bár ez kétséges.Akkor kb ugyan úgy járunk mind a ketten kivi leszek melyikünk megy előbb :D

Merre vagytok csajok??

Kép
Kép
reni_24

Reni

Hát én is kíváncsi vagyok :lol:

De szerintem Te mész előbb :lol:

Nekem a dokim azt mondta egyhamar nem szülök ilyen vaskos méhszájjal :( mondjuk ő is ember, én meg bízom benne,hogy tévedett :lol: :lol: :lol:

Azért van valami kis remény :lol: Hétfőtől jön a kettősfront Kedden gyenge hidegfront, Szerdán melegfront, Csütörtökön megint kettős front lessz ,hátha segít valamit.......... :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa:Hát én azért reménykedem benne,hogy te mész előbb :lol: Bár,ha ilyen frontok lesznek akkor lehet nekem annyi lessz,mert a hideg fronttal kezdődtek ezek a dolgok nálam.Reméljük,hogy tévedett a dokid.

Kép
Kép
reni_24

Reni
Én egyik frontot se bírom, mármint a pocim :? se a meleg, se a hideg frontot :? és mégis egybe vagyok még,pedig a 26 héttől voltam nyitva 1 majd 2 ujjnyira :? most meg megint 1 ujjnyira :?
Azért ez bíztató, még a végén zárt lessz a méhszájam ha így folytatja :lol: :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa:Hát igen,de csak nem :lol: Kiscsaj jól érzi bent magát bizti :D Valamelyik front csak segít nektek :D Anyumnál is annak idején minden előjel nélkűl indult meg a szülés.Anyósóm is mondta tegnap,hogy nála se volt semmi előjel.Én meg kezdek depis lenni :cry: Meg rámtört megint egy kis félelem érzet :cry: Lehet az is besegített,hogy olvastam egy hírt :cry: Meg párom alszik én meg ülök a gép előtt a sötét szobában :cry:

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Most csak Reninek, mert főzök, utána jövök bővebben.
Reni, én is olvastam egy hírt tegnap,ami rosszul érintett. Itt nem szeretném bedobni, hogy más ne idegeskedjen, de privibe leírod nekem hogy te mire gondolsz. Kicsit beszéljünkróla...

Köszi
Vendég

sziasztok!

látom zajlanak az események..

timinek nagy gratula, de jó már neki!l

reni, ancsa: én két hét mulva érlek utol titeket, már kezdek hinni benne, h téléeg eljutok odáig, bár nekem is vannak nyavalyáim, de mondjuk ilyen nyákdugós-magzatvizes-görcsölős téma szerencsére még nincs. igaz kis görcsök vannak de az sztem a mg-tól és attól h folyton megy a hasam (csikar:(

000kata: megvolt a szülésznős de. az 1, még 3 lesz, a 4. meg a szülőszoba megtekintése a párommal, amit szivesen kihagynék, de ugyse biztos h eljutunk odáig:)
ez jó volt nagyon csak kismamák voltunk 4en, a szülés megindulásárol volt szo, legközelebb a szülésről és a baba 1. pillanatairol, a 3.-on meg a szoptatásrol lesz szó.
nagyon profi szülésznőt választottam a baj csak az h egri vagyok és itt pont most mennek a mizériák, és ő sem irta alá az uj szerződét igy vsznleg cseszhetem, mert már nem lesz szerződve amikor szülök legalábbis ha nem a jövő héten, mert nov.1ig még dolgozik de remélem nem.
amugy meg arra volt a legjobb h megnyugtatott, elmagyarázta h a szülés nem a nyitott méhszájtol fog megindulni, állitolag még most sem tudják pontosan mi inditja be a szülést van vmi kortizol nevű hormon amit a magzat elkezd termelni, és attol de h azt mitől kezdi el termelni arrol fogalmuk sincs:)

amugy mindenkinek jóllétet kivánok!

andy

Kép
andy30

Timi, nagyon gratulálok neked a kis Sanyikához. Fantasztikusan gyors szülés volt, nagyon ügyesek vagytok. Sok sok tejcsit és gyors haza jövetelt kívánok.
Vendég

Lkata: Az októberi topicban láttam rólad és a kisfiadról képet. Annyira szépek vagytok együtt. Én is szeretnék már ilyen képet Dóri babámmal.
Teljesen meghatódtam a képeden.
Vendég

Ancsa:kicsit megijesztett amit a frontokról írtál,mert az előző 2 frontot én is megéreztem. Nekem a baba felé egykérésem van, hogy ne nov 1-én jöjjön.Utána jöhet, előtte meg csak nem fog még. :D

Ma bepakoltam a baba táskát is.Olyan furcsa volt a pici ruhákat pakolni.Jó értelemben furcsa, én alig várom, hogy induljunk szülni. Ma ilyen napom van, jobban várom,mint amennyire félek tőle.

Hétfőn megyek ctg-re. Most megyek először, nagyon kiváncsi leszek. Ott ugye mindenképp el kellérni hogy a baba mozogjon valamit, ugye? Az a baj,hogy nekem reggeltől délig nemnagyon mozog a csajszi, utána indul be,na meg éjjel.

Katával mi lehet? Kata megtaláltalak iwiwen. Bejelöllek.
Vendég

andy
Ha folyton megy a hasad, az nem jó :( szoltál erről a dokidnak?
Szerintem kéne.
Most hogy vagy?

Petra,gwini,Aida
Hogy vagytok??

reni
Milyen híreket olvasgatsz? Ami megrémisztett?

Tessék szép és jó dolgokra gondolni! :)

Beagle
Igen,Nst-én kell h a baba mozogjon valamit,csak így tudják rendesen értékelni az NST-ét.
Dús szénhidráttartalmú ételt-italt egyél elötte 30 perccel legalább.
Az én kiscsajom a leglustább,alig mozog napi 10-et :( de NST-én bezzeg nagyon aktív.
Én személy szerint csokit szoktam enni elötte, és általában iszom 1 kólát mellé. Így próbálom a szénhidrátot bevinni.
Eddig még bejött a dolog.
Majd gyere a hírekkel! :D
Te mikorra is vagy kiírva?

Frontoktól nem kell megijedni.Én végig érzékeny voltam a frontokra :( és tessék,most amikor már gyakorlatilag szülhetnék, a frontoktól se indul be a szülésem. :(

Engem is kiráz a hideg! Én se szeretnék Nov.1-jén szülni :oops: :oops: :oops: Nem vagyok babonás,de akkor sem :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

halihó mindenkinek!

ancsa:

a doki mondta előre h menni fog a hasam a mg-tól és ne törődjek vele.de olvastam h korábban irtad h neked is ment tőle. vmit vmiért. ha kihuzom ameddig kell, akkor ugyis abbahagyom sztem vagy legalábbis lecsökkentem h a szüléskor már ne legyen ez. pont beszéltük a szülésznőmmel is h igy meg főleg fölösleges lenne a beöntés nekem:)

front: hidegfront van ugyh fáj is a fejem 2 napja:( nameg ez az óraátállitás is sztem megvisel mindenkit. még jó, h most itthon vagyok mert ha munkába járnék még rosszabb lenne.

még egy hetet kell tutira kibirnom!!!:):)menni fog az már semmi igaz?

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

beagle:Remélem nem haragszol meg,de inkább próbálom elterelni róla a gondolataimat így nem lenne jó beszélni róla.Biztos vagyok benne,hogy semmi baj nem lessz.És minden okés lessz :D Biztos,hogy veled is így lessz.Most fő a pozitív hozzá állás :D Mi jót főztél tegnap?Nekem a szülésznő azt mondta,hogy ctg előtt mindenféleképpen enni kell.Nem szabad éhen menni meg,ha ehetsz akkor nemárt egy kis csoki.Nekem bevállt :D Én picurom se aktív délelőtt inkább délután/este indul be :D

Andy:Biztos,hogy menni fog még az az egyhét is sőt lehet,hogy több is lessz belőle :D

Ancsa:Inkább nem írom le a dolgot.Próbálok pozitívan gondolkozni és tudom,hogy minden rendben lessz. :D Hát én se szeretnék nov.1-jén szűlni.De nem is fogok,hanem nov5.én :lol:

Többiek????Merre vagytok?Hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Reni,megértem hogy nem akarsz beszélni róla, engem csak az érdekelt, hogy ugyanaz zaklatott e fel mint engem. Én is próbálok pozitívan gondolkodni,na meg nem olvasni semmit se.... Na jó szót se többet erről :D
Rántott husit, krumplipürét csináltam.

Lányok én ma olyan depis vagyok, és fáj a derekam mint régen mielőtt megjött volna. Utálok ilyen lenni, kedvetlen vagyok, morgok, rondának látom magam, nagyon daginak.. Gondolom csak az idő okozza,meg talán a hormonok. Na jó abbahagyom a panaszkodást,de talán a jókedv felé az első lépés,hogy beismertem hogy tényleg ma depis vagyok,ezen felül kell gyorsan kerekedni.

Baba jól van,mocorog, de nagyon kis lightosan hömpölyög, tudja hogy nincs sok hely és anyának is fáj a nagy ugra bugra. :)
Vendég

nst =ctg??????
Vendég

szerintetek lehet hajat festetni most utolsó hetekben??? igazából csíkoztatni szeretnék, de többen mondták hogy a festék árt a babának. Ha így van akkor gondolom egész szoptatás alatt sem lehet?!
Ti hogy álltok a hajfestéssel?
Vendég

Sziasztok!

beagle:Hát szerintem igen ugyanaz kismamival kapcs. :cry: Hmmmm nagyon finit főztél :P :D Én is ma meg tegnap is depis voltam/vagyok.Mondtam is páromnak,hogy tiszta olyan mint mensi előtt.És még görcsölök is hozzá.Nem találom a helyemet sem.Tiszta nyűgös vagyok.Hát szerintem is a front miatt van jönnek-mennek a frontok.Hát állítólag az nst=ctg bár nekem már fogalmam sincs :lol: Hajfestésről nem tudok nyilatkozni,mert én amióta terhes vagyok nem festetem.Szerintem kérdezd meg a fodrászodat ő bizti tudja,hogy lehet-e.Én azt hallottam,hogy lehet csak a fejbőrt nem szabad,hogy festék érje.De a fodrász tuti tudja szerintem.

Csajok merre vagytok????

Kép
Kép
reni_24

Gratulálok Timinek!!

Bocsi most nem olvasok vissza. Majd holnap. 1 órája ismét Pesten.. Nagyon volt vidéken!! Sok régi ismerőssel találkoztam, volt még szalonnasütés is. :D

Itt meg a szintén terhes barátnőmmel (kislánya lesz és tényleg sokkal terebélyesebb a pocija mint nekem viszont nem olyan hegyes :) ):
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nézzétek mit találtam....

Szülésindító "koktél"

És akkor jöjjön az a keverék, amely segíthet abban az esetben, ha az édesanya túlhordja a babáját és szeretné elkerülni a kórházi szülésindítást.

* 1 adag Caulophyllum thalictroides D4,
* 10 csepp Cimicifuga D2,
* 1 adag Pulsatilla D30.

Ezeket kell 2 deciliter vízbe tenni, feloldani, és kis kortyonként 1 óra alatt meginni.
A koktél összetevőiről a gyógyszerész a következőket mondta:

- a Caulophyllum-ot természetes oxitocinnak is nevezik, homeopata orvosok már a 9. hónaptól javasolják, mert fellazítja a méh izomzatát. Szülés alatt segíti a méhszáj tágulását,

- a Cimicifuga fájásgyengeségre jó, tehát segíthet beindítani a szülést,

- a Pulsatilla szintén a méhre hat, a rendszertelen fájásgyengeséget rendszeressé teszi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.10.27 07:13-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szülésindító Bábakoktél

A recept:
2 cl ricinusolaj
2dl narancsle vagy sargabarackle
2cl vodka

Ezt kell összekeverni és meginni

A bábakoktélnak az a lényege, hogy meghajt és a belek összehúzódásai a méhet is erre ösztönzik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.10.27 07:12-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szülésindító aromaolajas megoldás

Ez a következö:
30 ml mandulaolajat
50 csepp edeskömenyolaj

Ezt jol összekeverni.5 cseppet ebböl egy tamponra csöpögtetni,2 orara a tampont felhelyezni.4 ora mulva meg kell ismetelni.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Természetes Bábakoktél:

* Bábakoktél-finom: 1 grapefruit, 1 narancs leve és ebbe 1 kiskanálnyi frissen reszelt gyömbér

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Aida
Nagyon csinosak vagytok együtt :D Örülök neki,h jól érezted magad!
Remélem jól vagy és a pároddal is megjavult a helyzet!

Hajfestés
Lehet hajat festeni a terhesség alatt, csak arra kell figyelni hogy jól szellőző helyiségben csináld és így ne közvetlenül szippantsd be a hajfesték szagát :roll:
Illetve vannak hajszínező habok is, ezeket is ki lehet próbálni sos-be, és a szülés után meg már nyugodtan lehet hajat festeni
:roll:
Sőt vannak gyógynövényes hatóanyagú hajfestékek is, ezeket is ki lehet próbálni :roll:

andy
Még többet is ki fogsz bírni egyben mint 1 hetet :D majd meglátod :D

Valaki érzi a közelgő frontot??
Én nem, egyenlőre, még csak a hasam se keményedik meg :?
Bezzeg tök igerlékeny vagyok :shock: minden idegesít már :?
Nektek is van ilyen??

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok Csajok!!!

Aida: Csinik vagytok a képen :lol: meddig maradsz ?

Ancsa: na nem szülsz még?iszod a koktélokat???? :lol:

reni: hogy érzed magad és a többiek?

Hát mi róllunk: nekem nagyon sok a gyomorsavam és olyan rossz :cry: föleg este egyfolytába nyelem vissza nemtok aludni.Amugy minden rendben csak már nehéz a pocak :roll: babó sokat mocorog még mindig tök fent van a pocim és nincsenek josloim.

000kata

Csajok merre vagytok?????

000kata

Kata, hol meddig maradok? Pesten? Nem értem a kérdést. :oops:

Ancsa párommal nem javult meg a helyzet csak egyelőre nincs más választásom mint a mindent tűrök felállást felvenni.

Legújabb dolog, hogy szombaton itt fog hagyni, mennek 150 km-re vidékre halottak napja miatt a régi családjával, akit egyelőre még a jelenlegi családjának tart. :( Az anyja sajnos kiakadna ha a fia nem menne. Hát igen mindent anyuért... No mind1, keresek vkit h ne legyek itthon egyedül, jobb lenne ha vki lenne mellettem. Erre senki nem ér rá. Hát kezdek megijedni. :(

Ma kolbászt, hurkát, zsíros krumplikát ebédeltem. Hááát, szegény pocim!!! Meghalok. :( Ma már semmit nem eszek.

Ja és Ancsa, mikor szülsz már!!:?? :roll: :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Aida:Nagyon aranyosak vagytok együtt :D Örülök,hogy jól érezted magad.Pihentél sokat?Pocid hogy van?

Ancsa:Kísértésbe viszed itt az embert :lol: Bár tegnap volt nálunk kis baba csalogató,de semmi :oops: :lol: Hát én megérzem a frontot,de nagyon görcsölgetek meg keményedek fáj a derekam hasam alja.Még ott is fáj :cry: Meg kicsit bevagyok depisedve.Már tiszta nyűgös vagyok.Meg kicsit hisztis is. :oops: :cry: Főleg,hogy párom nagymamája nem enged csinálni semmit még a saját mosásomért is kűzdenem kell :cry: És már elég keményen beis szólok neki érte persze megis sértődik érte,de már ott tartok,hogy nem érdekel.Meg állandóan kavar.Múltkor anyósomat beijesztette,hogy rosszul vagyok :evil: De honnan vette azt nem tudom.Már elég terhes számomra,hogy állandóan csak aggódik.Párom mondta,hogy örűljek neki,hogy így aggódik,de én valahogy nem örülök neki.Semmit nem tudok úgy csinálni,hogy ne szólna bele.Na jó nem panaszkodom tovább ezt a kis időt már csak kibírom valahogy.

Kata:Hát a gondokat leszámítva egész jól vagyok.Csak jósólgatok ezerrel.Derekam is majd le szakad meg szinte állandóan wc-re rohangálok és ami a legjobb benne,hogy csak pár csepp miatt.Sajnálom a sok savat.Azóta se próbálkoztál valamivel hátha jó lessz rá?Ha addig nem szülök meg akkor 30.án tudunk talizni? :D

Kép
Kép
reni_24

Reni, nem igazán pihentem.. :oops: Jöttem-mentem, ezzel-azzal találkozgattam. De legalább főznöm nem kellett. :D És minden reggel megkérdezte vki h "Na mizujs? Hogy vagy?".. (anyukám volt) :) A pocim jól van, semmi különöset nem csinál. Még csak keményedés is ritkán van. A beleim fájnak inkább, vhogy senogy sem férünk el Noellel ketten ebben a pici testben.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Régen még kb. 12 éves voltam amikor jártam agykontrollra és ott kaptunk egy relaxálós kazettát. Ez a zene mindent felülmúl annyira szép és megnyugtató és egyben szomorú is. Sikerült otthon előkutatnom és felhoztam. :D Kiráz a hideg ahogy hallgatom. Minden baba és mai relaxálós zenét felülmúl.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ancsa:Én holnaptól kezdem el majd a homeós bogyók szedését.Kíváncsi leszek meddig maradunk tőlük egyben :D

Aida:Ejnye-bejnye :) Azért kicsit pihenned is kellett volna.Persze tudom milyen amikor az ember rég nem látott ismerősökkel talizik lehet én se pihentem volna :) Hát tudod nekem meg pont ebből van elegem,hogy anyósom meg párom nagyija állandóan nap-mint nap megkérdezik,hogy hogy vagyok meg szóljak,ha van valami :( Persze betudom ezt a nyűgösségemnek is.Már semmi nem tetszik nekem.Hát a beleim nekem is fájnak meg mindenem ott alul :cry: Szinte állandóan nyilalok.Jó nehéz ebédet ettél,de bizti fincsi volt :D

Kép
Kép
reni_24

Nehéz volt az tuti, ezért nem eszek ma már semmit. :? Fincsinek azért fincsi volt. :D

Reni és a Te kismanódat mikor nézhetjük meg idekint? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát Aida fogalmam sincs,de én már nem bánnám,hogy ha már kint lenne :D Állítólag a jóslófájásoktól számított 2 hét múlva szülés így lehet,hogy már jövőhéten :D :lol: De,ha ennyire megérzem a frontot akkor lehet még a héten :D Mindenesetre már kimostam a cuccokat amiket viszek majd a kórházba holnap beis pakolok.A picurom biztos tudja neki mikor lessz jó és akkor jön :D De már páromat megbíztam,hogy majd írjon nektek,ha esemény van :D

Kép
Kép
reni_24

halihó!

köszi lányok a biztatást remélem ugy lesz!
alig várom a jövő hétfőt akkor megyünk 1. nstre meg gondolom majd megnézi a méhszájamat is.

ma egész nap menzifájásom van lábba is kisug. azt mondják ez lehet jósló de folyamatosan, annak nem szakaszosan kéne lennie éskeményedésekkel együtt, mert keményedés meg nincs. hm.

na majdcsak elmulik ez a depis időszak biztos az időjárás teszi

andy

Kép
andy30

Andy, nekem ez a nem szakaszosan, keményedés nélküli lábba sugárzó mensziszerű fájás 17. héten jelentkezett először- Azóta 1-2 hetes kihagyásokkal vannak ilyen napjaim. És még egyben vagyok.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:

nekem ez még uj, azért furi, de biztos normális..

andy

Kép
andy30

Aida: örülök,hogy jol érezted magad rád fért egy kis kikapcsolodás :lol: arra értettem hogy mikor jösz haza anyukádtól.Miért kellett agykontrollra járnod?Fincsit ettél,most én is megkivántam :lol:

Reni: kivi vagyok mikor fogsz szülni,szerintem hamarabb mint mi :lol:

000kata

Már vissza jöttem szüleimtől. :)
Nem kellett agykontrollra járnom, engem érdekelt a téma ezért jártam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Gyors bekukkantás,mert eléggé nyűgös vagyok :cry: Ma ettem székely káposztát és rettentő sok gyomorsavam lett tőle :cry: Most meg csak szenvedek.

Kata:Én azért Ancsát szivesen előre engedem :D Az nem olyan biztos,hogy én hamarabb fogok szűlni :lol: Anyumnál pl.csak úgy hirtelen megindult a szülés minden előjel nélkül.Anyósom is azt mesélte,hogy egésznap jól volt semmi előjel és este meg már beindult a szülés. :D Na majd elválik. :lol:

Ancsa:Merre vagy??Lányod hogy van?Remélem jobban van már.

Gröni,dawn,gwini és a többiek hogy vagytok??Tessék jelentkezni :D

Holnap délután jövök a hírekkel.Remélem csinálnak UH-t kivi vagyok mekkora már a picurom :D

Addig is vigyázzatok magatokra és a babókra!!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!

Kép
Kép
reni_24

már 3,5 órája 3 perces görcseim vannak,most lesssz mindjárt éjfél :shock: És este 20-kor kezdődtek el.
Annyira nem fáj,de fentről indul a fájdalom és a méhszájamba sugárzik ki :roll:
Se a tusolás,se a fekvés nem mulasztotta el és elaludni se tudok :roll: a derekam meg leszakad közben :roll:
Ha hajnali 2-3 ig nem múlik el vagy netán sürüsödne ,akkor azt hiszem bemegyek a kórházba még éjjel,mert elég sürüek ezek a 3 perces fájások :roll:
Meglátjuk mi lessz ebből :roll:
Amint tudok,jelentkezem.
Vagy ha ugy alakul,akkor sms-ben
:lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szép reggelt lányok!

Timi!

Szívből gratulálok, sok boldogságot! Aztán gyere a képekkel és mesélj!

Ancsa!

Na, elindult kifelé a kicsi lány? Hihetetlen, hogy sem Katának, sem Timinek és most neked sem akarodzik megszülni! :lol: Mondjuk neked még van egy-két heted! Tudom nem könnyű már, én is tapasztalom, hogy napról-napra szarabb, de légy türelmes, olyan még nem volt, hogy bent maradt a baba! :wink:

Reni!

Aranyos vagy, hogy hiányolsz! :wink: Sajnálom a depit! Néha én is ok nélkül elpityergem magam, aztán röhögök, hogy de hülye vagyok, mert okom nincs rá! Ez már a vég! :roll: Hú, ne írj ilyen csalogatós dolgot, én a 6. hét óta szűz vagyok! 8) Jó azért a huszonvalahányadik héten volt tintiszex! :oops: 8)

Aida!

Hát nem irigyellek és nagyon sajnálom, hogy ennyire nem jó a helyzet! Én mindenképp azt tudom javasolni, hogy légy türelmes és várj, míg megszületik a baba, mert lehet, hogy csak a hormonok dolgoznak! De semmiképp ne tiltsd a családtól, mert az csak olaj a tűzre! Az viszont biztos, hogy a gyerek nem old meg semmit, sőt ha lehet, talán még rosszabb lesz! Egy teljesen harmónikus család is megsinyli sokszor a baba érkezését! Szerintem hagyd, hadd menjen az anyjához, ha bánt anyósod, ne reagálj, majd észreveszi párod a különbséget közte és közted és ahogy elnézem az idő neked dolgozik, mert anyósod nem fog változni! Na, meg örökké sem fog élni! :roll: :oops:

Nullás Kata!

Jaj, engem is kínoz sokszor a gyomorsav, iszonyú! De vannak napok mikor kicsit lejebb kúszik a baba és akkor tudok jókat enni! Viszont ez nagyon ritka! Ennek köszönhetően fogyok, ami nem baj, de így babásan nem is jó! Neked segít valami? Én azt tapasztalom, ahogy megemésztem a kaját, elmúlik! Amúgy semmi nem segít!

Andy!

Szerintem már nem lesz gond a méhszájaddal, simán kihúzod még pár hétig! Meg hát aki belép ebbe a topikba annak a bébije nem akar idő előtt megszületni! :D

Csajok!

Ti többnyire előrébb vagytok, hátha tapasztaltatok hasonlót! Napok óta borzasztóan fájnak a forgóim, a medence és a szeméremcsontom! Ez már valami tágulás lehet? Sem feküdni, sem ülni nem jó, aludni is csak fél órákat tudok, akkor átfordulok a másik oldalamra, ott is megy talán fél óra alvás, de akkor már fáj mindekét forgóm és sehogy sem jó és már felállni is nagyon nehéz, mert elkezd fájni a szeméremcsontom és elkezdődik a medencében is, majd picit görcsöl a derekam, de a hasam nem! Ez valami josló lehet? Ilyet még nem tapasztaltam, bár nem is voltam még ennyi diős babás!

Azért remélem tartjuk a sorrendet és szépen egymás után jönnek a babák, ahogy kell! Így asszem Ancsa most te vagy a soron! Várom az sms-t! :wink:

Kép

Kép
gröni

Ancsa: juj ugy izgulok,várjuk az smst hogy mi lett.Megy a drukk ügyi legyél!!!!!!!!!!!!!

Gröni: örülök,hogy jelentkeztél :lol: és hogy minden rendben.

Reni: várjuk a hireket ha megjöttél :lol:

Mi jol vagyunk,csak mostanába begörcsöl mindenem a combom a lábam és olyan rossz. :cry:

000kata

Hú, Ancsa nagyon drukkolok!
Kedves tőled Reni, hogy hiányolsz :)
Velünk minden ok!
Képzeljétek, haza engedett a dokim!!!! :D A leletem nem vátozott, így majdnem 34 hetesen (3 kúra tüdőérlelő szteroid injekciósorozat után) már bátrabban haza engedett. Persze SZIGORÚ fekvés, semmi erölködés. Szóval kupi van a lakásban, mert nem pakolászhatok, férjem egyedül azért nem úgy bírja.
Remélem csak kb 1hónap múlva szülni megyek vissza :) !!!
dawn

Látom Ancsa itt is szólt, de azért én is mondom, hogy írt sms-t:
Este 8-tól reggel 7-ig tartottak a 3 perces rendszeres fájások, aztán elmúltak. Délben megy NST-re és akkor minden kiderül. Mennek neki a drukkok!! Remélem kibújik a kisasszony.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hello midenki!

gröni:

köszi én is bizom benne h már kihuzom meg hát már olyan nagy baj sem lehet betöltöttem ma a 35.-öt is, szal még egy hét és már én fogom várni h legyen vmi:)

dawn:

miért kellett tüdőérlelőt kapnod? bocsi, nem ismerem még az előzményeket. csak mert 2 hete én is gondoltam h megkérdem a dokimat h nem kéne-e adnia, akkor derült ki h 1110 a méhszájam ugyanis. most meg már gondolom nem lenne szükséges, mert majdnem 100%os ah olvasgatom itt-ott.

andy

ui.: ancsa: de izgi!!!:)

Kép
andy30

Andy!
Fenyegető koraszülés miatt adják a 24.héttől, az én kórházamban átlag havonta. Egy "kúra" 4 injekció 12 óránként Úgy tudom a a 34. héttől nem adják, mert már a baba tüdeje is elkezdi termelni ezt az anyagot, így nincs rá szükség.
Üdv!
dawn

Sziasztok!

Ancsa: mennek a drukkok. Lehet hogy ott fogtak a kórházban?

Reni: Képzeld kérdeztem apát, hogy melyik napra tippel hogy Dórci megszületik, és rávágta hogy november 5. Eszembe jutott hogy ti is erre tippeltek, tök furi lenne ha mindkettőnknek ez a nap jönne be.
Én mndjuk annyit érzek, hogy ezen a héten még nem lesz semmi,de a jövőhetet sanszosnak tartom. Lejjebb van a pocakom jóval, mint pár napja. És mindig éhes vagyok. De fészekrakás nincs rajtam, rá se tudom magam venni a takarításra, pedig lenne mit....

Örülök hogy többiek is jól vagytok.

Megvolt tegnap a ctg. Szívhang volt, meg kicsi méhtevékenység,de csak 20 fölött volt picivel a hullám, az még semmi.Holnap labor és ultrahang, lassan úgy járok a szülőszobára,mintha a boltba mennék.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?