Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok :)

Bridget: Tényleg sejtelmem sincs mitől izzadsz le akár 3X is. Klimaxhoz akárki akármit mond nagyon fiatal vagy.

Pendi: Hú sirni álmodban nem jó na meg ilyet álmodni. Nem jó az biztos. Én isélmodtam már olyat, hoyg sirtam és úgy is keltem fel és nagyon fáradtnak éreztem magam utána.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Ezt hivjak korai klimaxnak...ugye nekem mar mondta tavaly a szuka dokim,hogy tulkoros vgyok nogyogyaszatilag...azaz en allitolag kevesebb petecskevel szulettem,mint az atlag...elobb fogyok ki belole es elobb jon a klimax :? A magas fsh-em is erre utalt :roll:

Persze en nem akarom elhinni,hogy en lennek a a ritka eset es azert megyek dokirol dokira :roll:

De majd par heten belul okosabbak leszunk amikor is ez a uj doki mond valami ertelmeset a leletek osszegzesekor :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!
Na megjöttünk a családi ebédről. Kicsit korán kellett kezdeni, mert jön az Isti öccse, mindjárt megy is elé a buszhoz. Fini volt a kaja. Volt tyúk husi leves, meg birka pörkölt (hozzáteszem, én nem igazán szeretem) meg volt húsos batyu. Ja, meg süti. De azt már nem ettünk, mert már így is majd' kidurrantam. Úgyhogy abból hoztunk inkább.

Bridget
Köszike, beállítottam elvileg az órát. :) Nem tudtam, hogy nekem kell beállítani. De megtaláltam.
Hát, ez az izzadás dolog érdekes. Lehet, hogy tényleg a klimax?
Köszönöm az ölelést!
Melus még egyben lehet, mert még nem írt. azt ígérte, hogy megírja, ha megvan a baba. Remélem nem felejti el. Valószínűleg, hogy már csak 1-2 hete van hátra. Bár, ha siet a picur, akkor akár már ki is bújhatott. Mindenképpen írni fogok, ha megkapom a hírt.

Csucsu
Nem, jó az ilyen álom. Én inkább zaklatott voltam az volt a baj. Ilyenkor tényleg minden olyan valóságosnak tűnik. De remélem az idő majd segít.
Ma is dolgozol?


Nócika
Merre vagy szívem???? Apácsaa tagnap elvitt moziba? :lol: :lol:

Nem tudom, hogy mikor tudok visszajönni, mert ugye mindjárt itt van Drága öccse, aztán megint kibérelik a gépet estig.
Holnap meg megint meló.
Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Bridget megint depis :cry: :cry: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi: nem ma nem dolgozok. Eza meló azért ritkábban van . Havonta talán egy hétvége. Bár én most május óta nem voltam.

Bridget: Puszi neked. ne legyél szomorú .

Kép
csucsu05
 
 


Pendi:a menű istenien hangzik:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt csajok:)
Brodgetnek meg jó napot :)

Kép
csucsu05
 
 


Szép napot mindenkinek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuszanna: neked is:)

Kép
csucsu05
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Estétől szedem a Clostit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa meg potenciálnövelőt fog szedni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika!
Vasárnapi programod???? Mit csinálsz majd???? Szingli leszek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: Hajrá potencia növelő szer:)
Mi is most vagyunk a hajrában:) Ma vagyok a 14. napon. Tegnap is volt keksz meg ma is lesz. remélem nem baj ha minden nap és nem lesznek gyengék a kiskatonái:)

Kép
csucsu05
 
 


Húúúúúúú..... himalájanagyságú drukkok, drága!!!!!!!

Én rendeltem mikroszkópot is, ami a nyálból és hüvelyváladékból is meg tudja mondani, mikor vagyok fogamzóképes.... meg a teszteket is megrendeltem már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jo reggelt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Kép

Zsu
Hajra closti Kép

Pendi
Nyalcsurogva olvastam a menut es is :shock: Miert is volt az osszeules? :roll:

Noci
Mond ma meg mit vettel vegul ajiba a szuleidnek 8) :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


"Azt kérded ki az igazi, ki a valódi barát? Az, akinek megérted, minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát. Kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alul múlod őt, vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e vagy nagy hibát,kivel ha beszélhetsz könnyebbé válik ez a nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül mellé állsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér, a világ összes, minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, kinek barátságát minden körülmény közt vállalod."

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok vagyok a melohelyről! Este valamikor otthonról válaszolok mindenkinek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok! Végre itthon nyugalomban!

ÁÁÁ! Nem kell meg ilyedni nem vertem át senkit, de nekem nagyon megtetszett ez a vonalzó így hát csináltam magamnak gyorsan egyet! Amugy szombaton átmentünk a sogoromékhoz, majd fel pestre meg bementünk az aréna plázába egyet kovályogni, de nem volt nagy durranás! DE vasárnap jól kibögtem magam, mert hisztis voltam meg dühös az egész világra, mert apácska megbeszélte a szomszéddal, hogy reggel 8-kor taliznak és segit neki a tyukolának az össze berhelésében! Erre a kedves szomszéd bealszik! Hát én nekem nem is azzal lett volna bajom, hogy apácska késöbb megy segíteni neki, hanem azzalhogy apácska közölte velem, hogyfél10 és sehol a szomszéd és ha ezek után jön akkor elhajtja, hogy ma már semmit sehova, mert hát vasárnap van! Erre??? háromnegyed 10 és itt a szomszéd,hogy sorry, de akkor neki álhatnának végre??Na párom jön, hogy kajál azt megy! :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: Fejem majdhogy nem durran!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: és kész vagyok! Én elkezdek hisztizni, hogy de nem erről volt szó meg egyébként is olyan ritka mikor ketten főzünk és erre holmi jött ment szomszédért otthagy! Persze, hogy sírok, meg zokogok! :cry: :cry: :cry: :cry: Jön apácska vigasztal és megigérte, hogy siet hozzám vissza meg minden meg utána jó lesz, de hát gondolhatjátok ezzel nem voltam ám kisegítve!!!!
No de röpke 2 és fél óra és hazajött! Én összecsaptam egy kis ebédet azaz pásztor tarhonyát ettünk és apa mondta, hogy akkor indulunk?? Kérdem hova??? :shock: Mondja, hogy öltözzek melegen! mondom jó! És elindultunk! Felmentünk a Normafához! Nagyon jó volt! Jót sétáltunk aztán elmentünk anyósékhoz! aztán icikiri haza!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Ha publikusnak tartod írd ki ide Szöszke adatait vagy küd el priviben nekem mindegy!!! Amugy nekem is jó volt veled dumcsizni! nagyon jó volt! Mi még igy sosem beszéltünk, de jobb késöbb mint soha!!!
És mi a baj drágaság??? Mi bántja ujra kicsiny lelked?? Ki bántott???? Ne légy szomorú!!!!
Ja és amugy remélem az uj vonalzomra hamarosan dátumot is írhatok!!!! Ja és az előző oldalon már leírtam mit vettem anyuséknak ajándékba! De neked csak neked és ha kell leírom még 100x!: kévéfőzőtö, mert ami volt az már 14 éves! Szal már kiszolgálta az árát!!!

Zsuzsu! Szingli?? Hogyhogy?? Apácska dolgozik vagy ablakot szerel! Mit szeretnél csinálni vasárnap?? Van valami ötleted?? Csináljunk egy csajos napot??? Bármire vevő vagyok!!! Potencianövelő??? Ezt most komolyan mondod??? És azt minek??? Lehet én vagyok valamiről lemaradva!!!

Pendikém! Akkor meló után kipihenten várunk vissza! Amugy nem voltunk moziban hanem kirándulni voltunk! Ittam volna egy jó pohár forralt bort, de nem mertem a gyogyom miatt! Meg még egy jó pohár forró tea is jól esett volna, de nem ittam, mert nem volt édesitöszerök csak cukruk! És amugy nélam mindig van csak most nem vittem, mert nem tudtam, hogy ide megyünk! No de legkközelebb a wc-re is viszem magammal!!! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csak gyorsan beugrottam...mai izzadasom eredmenye 3haloing 2torolkozo :shock: :roll: :oops: Most mar tenyleg marhara idegesit mitol lehet ez :twisted: 10nap es lassan pe akkor meg megint...az a bizonyos erzes a fejemben na tegnap ota az is van :roll: Ma is ugy keltem :x Volt egy kis elinteznivalom kora reggel aztan a sok megoldatlan elfuzetlen szalaim miatt fusztralt lettem es a fejemben ngyon ereztem azt a valamit :x 100agra sut a nap igy elterveztem viragot fogok ultetni 8) a tulipant most kell elultetni ugyebar meg embornek is volt 2kis koroja ami teljesen novesnek indult :shock: igy gondoltam atultetem oket ngyobb vazaba 8) kicsit huvi van arnyekban de a napon marha jo rovidujjas ido van 8) 20 fokot mondtak mara...Igy Bridget kihagyja ma is a sulit(hogy mit kapok ezert majd apatol :roll: :oops: )

Enni nem volt kedvem valahogy maradnyinak ereztem a gyomromat :roll: Hazajottem es elindult a nagy ultetes 8) Teki ki a napra az erkelyre,ablakok kinyitas 8) Madarcsicserges be...na meg meg vettem egy par vagott viragot is :wink: ,hogy a szoba is szinekben pompazzon :wink: iiiiimadom a viragokat :P Elultettem a tuliphagymakat,atultettem apa novesnek indulo viragjat es ultettem meg 2szobanovenyt.Marha jok lettek 8) Majd teloval lefotozom es megmutizom 8)

Beszeltem apaval...meseltem neki a fejlemenyeket...mert az egyik problemamra a sok kozul egyutt konnyebb dontenunk :roll: :? A legvegen azt mondta ne aggodjak :roll: Azert ez jo...az a lenyege akarmit is beszeltunk van vgy lesz nem szamit mert o ott lesz azaz ne aggodjak mert o megold es segit mindenben ha ugy adodik :P Okes megprobalok nem aggodni...a sulinak nem ngyon orult :? :oops: :roll: De ertheto.

Ezert en ma elmegyek es veszek Halloween dekoraciot es valszinu fel is diszitem a lakast 8) Ugyanis penteken Halloween Party lesz nalunk!!! 8) :lol: Jah es jelmezd is kell vennem :roll: Nem is tom mi legyek :? :roll: Jah es kicsit tanulok is majd itthon mert nem akarok lemaradni :oops: :roll:

Az erkelyeket(2is van)letakaritottam mert a bejarono hagyott uzenetet,hogy nem jon ezen a heten :twisted: Fene a jo dolgat :evil: Meg jo,hogy nincs itt semmi extra se vasalni valo semmi :)

Szal a mai nap relaxalok...mostmar tenyleg megszeretnek nezni egy curva filmet is annelkul hogy menni kene aludni mert koran kelek :evil: Lehet egyutt vacsizom a hong kongi barinommel vgy elmegyek fodraszhoz(meg mindig nem voltam :twisted: )

Holnap meg dokihoz megyek vegre a leletekert...amire marha kivancsi vgyok mert ezek a fejemben valo rossz erzesek mar lassan 2honapja kinoznak :x es marhara remelem ad valami gyogyot :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nocikam
Naon buszke vgyok rad,hogy igy megtudod allni a cukor evest :wink: Anno en is mikor elszaladt velem a lo es hiztam 8kilot :shock: :oops: es is attertem az edesitoszerre de nem ment...marha szar ize volt :? :oops: :x

Normafa de joooo enis-enis :) Nem is tom mikor voltam ott utoljara...es olyan szep mar Zsunak is irtam osszel setalni szerelmesen :P Marha irigy vgyok :twisted: :lol:

Es mi volt az a hiszti? :shock: Ne maa ez nem is te vgy :roll: Hisz te meg a cukor evest is megallod :lol: az a 2ora apacska nelkul fellabbal ki kene birnod :lol: Bar ha valami megvan beszelve en sem szeretem ha valtozik :twisted: Nalunk latod az utazasokkal milyen valtozasok voltak :twisted: En sem szeretem na :roll:

Ngyon jo a hangulatod erezni orulok am ennek!!Mikor mesz fogdokihoz :?: :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Kocce a tegnapit :roll: Jo volt kiadni a gozt :) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Briget: na akkro mostmár tényleg menj el fodrászjoz. Jót fog tenni a lelkednek is. A kertészkedést én is szeretem mert kikapcsol és majd ha kibújnak a tulipánok milyen jó érzés lesz :)
Kiváncsi vagyok az eredményeidre csak megtudunk valamit és nem kell már agyalni semmin.
Bizzunk ebben a dokiban és idén még babás leszel. Páros most akkor mikor megy haza??
Minek szeretnél beöltözni amúgy??


Nócika: nagyon szupi lehetett a normafa kirándulás. Párod édes mert tudta ez kell neked.


Csajok: tegnap voltam uh-on. Volt 20mm tűsszőcském. 2is volt csak úgye nekem a bal oldali a jó és szerencsés oldalam.
Este az LH teszt pozítív ios volt. Akkor voltam a 14. napon.
Volt szex is. Bár lehet késő volt mert este fele már rózsaszines volt a nyákom. Biztos megrepedt a tűssző. De tegnap előtt is volt szex. Igy csak elkapjuk már ezt a pÉ-t. Ha mosts em jön össze akkor nemtudom mit kellene még tennünk?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu a vonalzim jelzi apa mikor jon 8) :lol: Pont a mensim elott :twisted: Szal babat nem hozunk ossze...kb olyan jovo hetvegen 8) Ez a hetem csucs tele van mivel a delutanok azok sulik a delelottokon 2szer is megyek dokihoz es a fodrasz...jaj nem mentem ma :oops: :roll: A lustasag...de kerteszkedtem es majd megmutizom az eredmenyt :wink:

A dokiban en is bizom :roll: Mire apa hazajon elkapjuk azt a nyavajas dec 21-ei pe-t es akkor en is babas leszek :twisted: :lol: :lol:

Olvastam am a tuszocskeidet mashol 8) neztem is nekunk meg ilyen hireket nem hozol :twisted: :lol: Ngyon de ngyon szupi am a 20mm-es!!!De mindha olvastam volna egy masik 22mm-eresrol is :roll: 8) :lol: Mindent bele mar tegnap irtam a tuzelesre felkeszulni tablat....hat ebbol baba lesz :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Es hogy mi akarok lenni?Gesa leszek 8) Sexi gesa :lol: :lol: :lol: Kép

Persze valaki megkell csinalja a hajam meg a sminkem :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: csini leszel nagyon :) Szexi gésa:)
A 22 es sajnos a jobb oldalon van. ami nekem nem jó. Mert úgye a jobb petevezetőm már nincs meg. a bal oldalnak kell drukkolni:)

Kép
csucsu05
 
 


Jaaah azt nem tudtam :roll: :oops: Bocsesz... :oops:

A jelmez tul vagany...de persze a ruha alatt lessz kisgatya am 8) :wink: Amugy ne vettem volna fel...meg a HK-i barinomnek is valami rovid rucija van azt mondta ez jelmezbal itt minden ok :roll: Hat remelem ember nem kap szivszedulest,hogy ezt veszem fel :oops: :? :shock:

Csinaltam meg szimpla fotokat a telommal de most eszem meg megnezek egy filmet 8) Aztan megmutizom es tanulok kicsit :oops: Aztan ungyi alvaaaas

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gyosran hozom a hireket aztan mennem kell suliba de majd meg este jovok es valaszolok mindenkinek 8) Na szoval marha joooo hireim vannak :D

FSH 9
LH 3
PRL 17
TSH 1

EEEEEES van egy 20mm-es tuszom :D :D
Nincs semmi bajos se aids semmi csak Clamedia :? Na ennek azert nem orultem.Bovebben majd suli utan 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jók az eredméynek? A prolaktin az jó ahogy látom.
A clamidia előfordul de jó hogy észre vették mert bizony méhen kivüli terhességet okozhat. Nekem a doki ezt akkro mondta mikor méhen kivülim volt, hoyg bizony az esetek 90% ban ettől van. De semmi vész adnak rá gyógyót és elmúllik az hamar.Nagyon jó, hogy észre vették:)
A 20mm tűsző gyönyőrű:)

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Jó reggelt!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de délelőtt főztem, aztán meg bealudtam. Délután meg Apácska játszott a gépen. Kivételesen itthon volt. Meg most is, csak este megy.


Csucsu
Mennek a drukkok, hogy összejöjjön a babó! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem pont jó időben voltatok együtt. :)


Zsu
Merre jártál elveszett báránykám???? Nem jársz felénk valam sűrűn.
Jó az új vonalzód! :)
A closty és a potencianövelő jó hírek. Akkor most még nagyobb eséllyel indultok. Remélem mielőbb jössz egy pozitív teszttel. :)
Neked is mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget
Igazából a családi összeülésnek nem volt "oka". Csak apósom kapott birkahúst, és a meghívtak bennünket is. Bár, nem szokták nagyon ünnepelni, de apósom feleségének volt szülinapja azon a héten. Azért volt kicsit nagyobb választék.
Nagyon szép az az írás a barátságról!! :)
Tulipánt ültettél? Az jó munka ilyenkor. Kicsit felvidít. A virág olyan szép! TÉnyleg fel tudja dobni a szín, az íllat a hangulatot!
Nagyon csini vagy abban a gésa ruhában!! ha a párod meglát benne, majd nem is juttok el oda ahova készültök! :) :)
Az eredmények akkor jók?Én sajna nem értek annyira hozzájuk. A clamedia meg jó, hogy kiderült, mert legalább azt is kikezelik, és még egy arasszal közelebb kerültök a sikerhez! Az a 20 mm-es tüsző meg nagyon szupi!

Nócika
Na hallod, a szomszéd jól átvert akkor benneteket! De hogy én milyen raplis tudok lenni a pontatlanságra! Ha valaki azt mondja, hogy 8, akkor azt tessék is betartani! És azt hiszem a másiknak lehet még más dolga is. Totál megértelek, hogy bedurrantál!!!!
Na de a te párod is nagoyn édi! Látod kiengesztelt! De jó lehetett sétálni együtt a természetben! Nem ismerem Normafát? Az egy település?
A teát nem tudod meginni édesítés nélkül? Vészhelyzetre azért úgy is iható Nem? De az nem árt, ha mindig van nálad édesítőszer! :)

Most megyek, mert ki kellene mennem a piacra, és apa már türelmetlen, hogy mikor indulunk már! :)
Majd jövök!
Puszi!
Vendég
 


Pendi: Jó hogy jöttél.
Milyen piacra mentek ma?

Kép
csucsu05
 
 


Na itt vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia :)

Kép
csucsu05
 
 


Nócikám!
Jó kis programotok volt :wink: :lol: :lol: :lol:
Csinálhatnánk valami jó kis csajszis napot. Apa kirándulni megy, persze csak akkor, ha nem esik az eső megint :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry:

Bridgem!
Rossz kislány :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tessék suliba menni, mert kiporolom a popsidat :!:
Virágültetés?20 fok :?: :shock: Itthon 11 és esik az eső:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
És nagyon szívesen, máskor is, tudod :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hát ebben a ruhában tényleg irtó szexis és dögös vagy:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szép tüszőcskéd lett... és a prolactinod is szuper :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: tényleg te most nem mész prolaktint nézetni?? Vagy az most okés?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsukám!
Gratula a szép tüszőhöz :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nekem is a bal oldalam a nyerő ebben a hónapban:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Biztos sikerült elkapni a pé-det:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: Hát nem tudom. Mert tegnap is meg tegnap előtt ispozítív az LH teszt. Ma is jó lenne szerinted még együtt lenni??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Most nemkell nézni szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beállt a Bromtól!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kocce csajok kocce kocce :D

Szoval max 5percet varhattam es mar en is kerultem sorra :) az uhu utan meg vartam 10percet a konzultecioig :arrow: aztan Jottek a nagy dolgok....nincs semmi fele bajom se AIDS se hepatitic semmi csak az a franya clamidia annak is 2fajtaja de azt mondtak nem olyan rossz :roll: kaptam arra 4szem valamit amit egyszerre kell bevennem es annyi :shock: A neten meg ugy olvastam 2hetes kezeles :roll: Most akkor nem ertem :roll: Paromnak meg nem adtak gyohgyot merthogy o meg nme volt itt az uj helyen igy nem adhatnak neki gyogyot :twisted: Remelem ez nem lesz igy baj ha csak en szedem :roll: de ez az egyszeri beszedes es annyi erdekes :roll:

FSH 9 (<10)
LH 3 (<3)
PRL 17 (<20)
TSH 1 (0.5-5)

Szal minden jo volt el sem akartam hinni :D Ez a doki nem is erti miert vgyok nala :shock: mert hogy semmi jel nem mutat arra,hogy baj lenne :roll: Nem is akart tobb vervetelt de azert mondtam neki engem megnyugtatna ha lenne a 21.napi :roll: azt mondta ok persze termeszetesen :) Szal jovo heten megyek szerda,csut vgy penteken :roll: (persze az nem esik a 21.napra de nekem ugye 25naposak a ciklusok :wink:

Aztan azt mondta az atjarhatosagit ngyon szeretne megcsinalni :shock: :x mondtam neki,hogy az marhara fajt a multkor :roll: :oops: :? azt mondta hogy szeretne o latni mi is van nalam nem pedig mas dokira hagyatkozni :roll: es azt is mondta ha faj akkor majd abbahagyjuk .....bar szerinte ha jol csinaljak es nincs bajod se nem fajhat...fajni akkor szokott ha baj van elzarodas ilyesmi :roll: Hat meggyozott mit ne mondjak ugyhogy megyek hozza a kov ciklus 8.cn-jen az atjarhatosagi miatt is :? :roll: Azt mondta ha elvgyok zarodva nincs mese lombik :roll: Na meg a sperma vizsgalatra is kivancsi lenne :roll: :oops: Ugyhogy apjukkal kell beszelnem :shock: :oops: Mert engem kuld,hogy ugye menjek dokihoz....en minden ala alavetem magam es a atjarhatosagi mar masodszor :x szerintem ennyit o is megtehet :roll: egy sima sperma es vervetel :roll: Lehet nala van a baj :roll: En meg itt orlom magam miatta :roll: Mert az egy dolog,hogy a spermaszama jo volt de bacitenyesztese nem emlekeznek,hogy lett volna :roll:

Az izzadasra azt mondta lehet elkene mennem masik dokihoz vele mert jelezhet valamilyen szervi bajt de semmi koze a nogyogyaszathoz :? vgy esetleg meg lelki okai lehetnek es ajanlotta,hogy menjek el pszihodokihoz :shock: Na nem olyan pszihodoki de szerinte lelki okai is lehetnek ennek sot a nem babasodasnak is :roll: Hat az tuti,hogy gorcsolok rendesen...szal adnanak nekem altatot meg nyugtatot,hogy kisse lenyugodjak mert szerinte ez is lehet a hatterben :roll: Persze itt nem arra kell gondolni,hogy benyugtatoznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egybol mondtam neki,hogy ugy hallottam a nyugtato pl felviszi a prolactint :roll: azt mondta nekik vannak ngyon jo gyogyszereik amik nem boritjak fel a hormonhaztartasodat :shock: 8) cool :wink:

Hat mit is mondott meg :roll: Asszem ennyi....szal
Nov.7. 21.cn napi vervetel :)
Nov.21 kov. ciklus 8cn. atjarhatosagi :x
Apat meg megprobalom elcipelni mikor hazajott mondjuk ugy Nov 10-en egy teljes vervetel es sperma csekk 8)

Pendi
Apa nem fogja latni a jelmezem csak foton mer o nincs itt meg jovohet vegeig :roll: :(

Csucsu
Mondj mar nekem meg valamit errol a clamidiarol mert osszevissza irnak a neten nem is volt idom keresni es megint mennem kell el...ha van valami jo kis cikked berakod ide? 8) Kocce...neked is volt? :shock: Azt tudom,hogy sok nonek van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na meg most minden nap együtt voltunk. Nem lesznek e gyengék a kiskatonák??

Kép
csucsu05
 
 


Szia Zsu 8)
Nem mentem annyi minden jart a fejemben...mondtam neked...nem lehet ugy tanulni :roll: Amugy is en ezeket mar egyszer megtanultam :wink: Tudod en ujrajarom csak a ragozassal van bajom :?

Valamiert nem latom a vonalzid :shock: Jah tulipot ultettem tegnap volt 22fok meg ma is :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu!
Szerintem a bizti kedvéért még ma is bújjatok össze!!!! Amíg nem kezd halványulni az LH-d.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En a 2naponta kexnek vgyok hive..a katonak erossege miatt :roll: :oops: ha gyengek nem tudjak apeti falat atutni :oops: De ez csak az en velemenyem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu!
Szerintem a bizti kedvéért még ma is bújjatok össze még ma!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Viszont olyat is hallottam már dokitól,. hogy ha minden nap együtt vagytok, egyetlen egyszer, akkor az nembaj, mert akkor csak az egyik here tartalma ürül ki.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: nekem még nem volt de a barátnőmnek igen.
Ő is kapott rá gyógyszert és elmúlt. Amúgy nagyon gyakori , hoyg valakinek van Clamidiája.
Szerintem te azért nem kapsz olyan sok gyóygszert mert gyenge csak.
Bizz ebben a dokiban:)
Azért jó, hoyg sok eredményed szuper lett. Márcsak az átjárhatósági van. Kibirod azt is mert erős vagy.
Amúgy ha a 3. napi eredményeid jók lettek valószinű a 21. napi is az lesz.)
Már csak a párod kell meggyőznőd.
Az izzadás szerintem is attól van amit a doki mond. Ha babás leszel hidd el el fog múlni.

Kép
csucsu05
 
 


Kuzsanna: ezt sem hallottam még. Mármint hogy egyik here ürül ki. Na mindegy. amikro kétnaponta voltunk együtt nem jött össze a baba. Most ha naponta talán nagyobb esély.

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?