Kocce csajok kocce kocce
Szoval max 5percet varhattam es mar en is kerultem sorra
az uhu utan meg vartam 10percet a konzultecioig
aztan Jottek a nagy dolgok....nincs semmi fele bajom se AIDS se hepatitic semmi csak az a franya clamidia annak is 2fajtaja de azt mondtak nem olyan rossz
kaptam arra 4szem valamit amit egyszerre kell bevennem es annyi
A neten meg ugy olvastam 2hetes kezeles
Most akkor nem ertem
Paromnak meg nem adtak gyohgyot merthogy o meg nme volt itt az uj helyen igy nem adhatnak neki gyogyot
Remelem ez nem lesz igy baj ha csak en szedem
de ez az egyszeri beszedes es annyi erdekes
FSH 9 (<10)
LH 3 (<3)
PRL 17 (<20)
TSH 1 (0.5-5)
Szal minden jo volt el sem akartam hinni
Ez a doki nem is erti miert vgyok nala
mert hogy semmi jel nem mutat arra,hogy baj lenne
Nem is akart tobb vervetelt de azert mondtam neki engem megnyugtatna ha lenne a 21.napi
azt mondta ok persze termeszetesen
Szal jovo heten megyek szerda,csut vgy penteken
(persze az nem esik a 21.napra de nekem ugye 25naposak a ciklusok
Aztan azt mondta az atjarhatosagit ngyon szeretne megcsinalni
mondtam neki,hogy az marhara fajt a multkor
azt mondta hogy szeretne o latni mi is van nalam nem pedig mas dokira hagyatkozni
es azt is mondta ha faj akkor majd abbahagyjuk .....bar szerinte ha jol csinaljak es nincs bajod se nem fajhat...fajni akkor szokott ha baj van elzarodas ilyesmi
Hat meggyozott mit ne mondjak ugyhogy megyek hozza a kov ciklus 8.cn-jen az atjarhatosagi miatt is
Azt mondta ha elvgyok zarodva nincs mese lombik
Na meg a sperma vizsgalatra is kivancsi lenne
Ugyhogy apjukkal kell beszelnem
Mert engem kuld,hogy ugye menjek dokihoz....en minden ala alavetem magam es a atjarhatosagi mar masodszor
szerintem ennyit o is megtehet
egy sima sperma es vervetel
Lehet nala van a baj
En meg itt orlom magam miatta
Mert az egy dolog,hogy a spermaszama jo volt de bacitenyesztese nem emlekeznek,hogy lett volna
Az izzadasra azt mondta lehet elkene mennem masik dokihoz vele mert jelezhet valamilyen szervi bajt de semmi koze a nogyogyaszathoz
vgy esetleg meg lelki okai lehetnek es ajanlotta,hogy menjek el pszihodokihoz
Na nem olyan pszihodoki de szerinte lelki okai is lehetnek ennek sot a nem babasodasnak is
Hat az tuti,hogy gorcsolok rendesen...szal adnanak nekem altatot meg nyugtatot,hogy kisse lenyugodjak mert szerinte ez is lehet a hatterben
Persze itt nem arra kell gondolni,hogy benyugtatoznak
egybol mondtam neki,hogy ugy hallottam a nyugtato pl felviszi a prolactint
azt mondta nekik vannak ngyon jo gyogyszereik amik nem boritjak fel a hormonhaztartasodat
cool
Hat mit is mondott meg
Asszem ennyi....szal
Nov.7. 21.cn napi vervetel
Nov.21 kov. ciklus 8cn. atjarhatosagi
Apat meg megprobalom elcipelni mikor hazajott mondjuk ugy Nov 10-en egy teljes vervetel es sperma csekk
Pendi
Apa nem fogja latni a jelmezem csak foton mer o nincs itt meg jovohet vegeig
Csucsu
Mondj mar nekem meg valamit errol a clamidiarol mert osszevissza irnak a neten nem is volt idom keresni es megint mennem kell el...ha van valami jo kis cikked berakod ide?
Kocce...neked is volt?
Azt tudom,hogy sok nonek van