Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép

zsanett
 
 


Gyöngyi!

Boldog névnapot!


Kép
bibolya
 
 


Boldog névnapot Gyöngyi!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 

 
 


Gyöngyi! Sok boldog névnapot neked innen Tatabányáról!
Képet majd otthon teszek! Puszika!
Ildikó és Krisztám
ilgya1
 
 


Boldog névnapot, Gyöngyi!

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Szandra, hogy van Edó? Lement a láza?

Anita, Boti nagyon aranyos kislegény, tündéri, ahogyan kicsit megszeppenve "ropja", és még nem néz a NŐ szemébe :lol:

Adri, tök jó lehetett a velneszelés! Úgy látom, Dóra babának is nagyon tetszett :wink: Hol sikerült vízálló pelust venni? Én nem találkoztam még sehol ilyennel, de remélem, hamarosan nekünk is szükségünk lesz rá :)

Viki, megcsináltad az új mailcímet? Jó lenne már csetelni!!!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Nahát ezért jók a név és szülinapok :arrow: ilyenkor mindenki tiszteletét teszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!
Edónak éjszaka felment a láza, adtam neki lázcsillapítót mert addig egy szemet sem aludt, kb 5 percenként felébredt és sírt. Utána már jobban tudott aludni, reggel 37,6-tal keltünk. Tami nagyon rondán köhög, kegyetlen hurutos. Ennek örömére a hétvégi szülinapi bulit le kellett mondanom mert kicsi gyerkőc is lett volna a társaságban, na nem mint ha nagyok nem kaphatnák el....

Nekem is fáj a torkom elég rendesen, megy folyik az orrom is. Dögrovás a magas fokon.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi!

BOLDOG NÉVNAPOT utólag!

Szandra,

Ha ez vígasztal nálunk is...én kezdtem, egy kis Angliában szerzett megfázással, aztán persze Zorka is elkapta. Tegnap reggel 38,7-tel ébredt, előtte éjjel persze óránként ébren volt...Múlt éjjel egy fokkal jobban aludt már, és ma már nincs láza, de még mindig nagyon nyűgös, gyenge és köhög. Én már nagyjából túl vagyok rajta, ez vigasztal, hogy elég gyors lefolyású a dolog. Remélem holnapra már a poronty is jobban lesz.
Nektek is jobbulást!
Vendég
 


Köszömöm a köszöntést lányok!!

Szandra!!

Szegény Edó!! Jobbulást neki (is) Mondjuk ez lett volna a csoda, ha nem kapjátok el :roll: Remélem ez is gyorsan lemegy, mint a Taminál!!

Ildi!!

Tatabányára is puszika!! :lol: :lol:

Csajok!!

Tök jó átmeneti bakkancsot vettem a csajoknak. Voltunk a Nórával a Decatlonba 2.990,- volt klassz szürke és rózsaszín, de van fius szín is. Szerintem nagyon megérte! :lol: :lol:


Anikó!!

Csak nem a Te virágod az a virág??? :lol: :lol: Mi virágzik ilyenkor??? :roll: :lol: Hogy vagy???

Többiek??? Hogy vagytok??
Puszi mindenkinek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
De, saját virágot küldtem Neked:-) Direkt kimentem a kertbe a minirózsákat lefotózni :lol:
Tiszta zütyü az idő :shock: Nálunk virágzik az ibolya, a mini rózsa, kibújt 2 jáccint, na és a most szokásos krizantém :roll:

Szandra,
Sajnálom Edót. Jobbulást Neki! Neked meg sok energiát! Tami már túl van rajta? Nem volt nagyon szomorú a szülinapi buli elhalasztása miatt? Vagy nem az övét tartottátok volna?

Judit,
Akkor jól elkapta Zorka is. De talán tényleg gyorsan lefut. Akkor nem megyünk át... :?

Adri,
Nagyon jók a képek :D Dóra babán látszik, hogy nagyon élvezte, de rajtatok is. Bükfürdőn voltatok?

Kata,
Én anno a Dm-ben vettem a vizipelust, de szerintem mindenhol kapható, ahol rendes pelus is.

Ma gipszet öntöttünk Majával és ujjfestékkel kifestettük. Jó kis hűtőmágnesek lesznek belőle :D

Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kata,

Nyáron itt a kis CBA-ban is szokott úszópelus lenni, de Tescoban, Müllerben, Dm-ben, Rossmannban mindig van.
Vendég
 


Sziasztok!
Adri! Csodaszép helyen voltatok! Nagyon jó lehetett nektek. Már én is alig várom, hogy el tudjunk menni valahova. És úgy látom Dóri is nagyon élvezte :-) (A szomszédunkban kedden megszületett a baba, talán már jönnek is haza.)

Jobbulást mindenkinek, aki beteg!

...... Megint 1 nap. Már strigulázom. Napról napra nehezebb. Az jó, ha nem vagyok itthon. Legalább nem figyelek minden kényelmetlenségre, minden fájdalomra. Pedig sűrűsödnek. Én már megengedtem a babának, hogy jöjjön, de ő nem akar. Még kihasználja a helyét :-) Holnap meglátjuk mekkora a feje, bár ahogy telnek a napok egyre kevésbé bízom ebben a bukfencben. Én nagyon-nagyon félek a császártól. Egyáltalán nem készültem lelkileg erre. Pedig ha így marad :-( Azt sem tudom az hogyan zajlik. Mennyi idő mire felépülünk... Utálom, hogy így akar alakulni. De miért?
Ráadásul a férjem szülei felénk sem szagolnak. Nagyon rosszul esik. Persze én felelőtlen vagyok, mert autóba merek ülni. Hiába mondom, hogy ugyan hogy a túróba juthatnék el másképp a dokihoz, amikor mindenki dolgozik. Kedden bevonatoztam Zuglóba, de elég is volt. Megint nem indulok el. Miért kell beleszólni???
Lehet ez már a szülés utáni depi... beelőzött.

Bocsánat! Elárasztottalak titeket! De mi lesz ez után?! Mindenki bele fog szólni, hogy mit miért csinálok rosszul??? Imádni fogom.
almi
 
 


Anikó,
nagyon jók a képek és az alkotások is :D

Adri,
Dóra is már kész hölgy, a képeken nem látszanak :) a fránya kaki gondok :( , nyugtatásul :arrow: idővel könnyebb lesz!

Reni,
a bukfenc akármikor előfordulhat, Botond pörgött forgott a "pille" súlyával, még utolsó nap is. Én is mindent megadtam volna sima szülés élményéért, nem adatott meg, ne is erre gondolj, hanem, hogy a baba egészséges legyen. Az első császár után, (12 óra kemény vajudás után , gerincérzéstelenítéssel) harmadnap már lenn sétálgattam az udvaron, csak az első felkelést kell túlélni, utána minden könnyebb :)
És igen mindenki mindent jobban fog tudni nálad és ami a lényeg mindenki másként fogja tudni az adott dolgot, halgass az érzéseidre....
Nyugalom, csak magatokra gondolj :)

Szandra,
te szegény! sajnálom, hogy Edó is elkapta! Gyógyúljatok!!!! Küldöm az energiákat! Annál jobb lesz az elhalasztott buli, majd meglátod! :)

Judit, ti is gyógyuljatok!!!!!!!

Anita
putyu
 
 



Anita
putyu
 
 


Anita! Köszi! Igyekszem én is csak arra gondolni, hogy a baba ne sérüljön. Sajnos nekem nem pörög-forog. Állandóan a gyomromban van a feje. 12 óra vajúdás? Ilyenkor miért hagynak ennyi időt? Később engednek haza, ha a pocit felvágják? Ne haragudj, biztos hülyeséget kérdezek!

És ha így marad, de a doki úgy látja, hogy nem nagy a baba és nincs szükség császárra? Mindenhol rosszakat olvasok a medencevégű szülésről. Sehol nem javasolják , főleg első gyerkőcnél. Annyira tartok ettől...

Reni
almi
 
 


Reni!
A csaszis szülés plusz egy nap a kórházban, elsőre szerintem nem szoktak normál szülést csinálni csak csaszit ha nem fejvégű. Kitartás, már csak pár nap.

Azt pedig tudd, hogy tényleg mindenki sokkal!!!!!!!! jobban fog tudni nálad mindent!!! Főleg az anyósok nagyon okosak :wink: . Ez ellen csak egy védekezési forma van, meghallgatni, bólogatni azt nem úgy csinálni. Ez igaz lesz a védőnőkre is.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!

Köszi! :roll: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szandra, gyógyuljatok meg, ennyi legyen elég a dögrovásból! :roll: Ez hivatalosan influenza?

Reni, igaza van Szandrának, szerintem is engedd el a füled mellett a jóakarók tanácsait - és bár az első néhány hét nehéz lesz, úgyis rájössz majd arra, hogy neked mi hogyan a legjobb.
Bár én nem császárral szültem (és maga a szülés is csak 10 perc volt :cry: ), a császáros szobatársaim többsége a szülés után 1-2 nappal már egészen mozgékony volt...

Anita, jó a link, Marci ma is almát evett. Persze bele kellett kevernem egy kis banánt is, mert az benne kell, hogy legyen minden kajájában, imádja. A zöldségekkel még hadilábon állunk, bár a héten minimális sárgarépát (tudom, Göngyi, hogy ezt nem kellene, de ez biorépa volt :lol: ) és sütőtökös krumplit is evett. A legnagyobb probléma most az, hogy két falat között benyúl a szájába, szétkeni mindenhol a kaját, csapkod, így 1m-es körzetben minden pürés lesz. De mégsem foghatom le evés közben... :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Kisbeteknek gyors jobbulást!!!

Egyszer talán majd újra bekapcsolódok a fórum életébe... :oops:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Gyöngyi!
Nem mondtam még, hogy ez a taktikám veled szemben is :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Imádlak.

Na de ha láttad volna milyen áron csináltam párologtatót, az tuti kárpótolt volna :lol: .

Kata!
Ha egy kicsit nagyobb lesz Marci akkor nem 1 hanem 2,5 méteres körzetben lesz minden tele a reggelivel, tízóraival, ebéddel, vacsival. Mi mindig azon gondolkozunk, hogy lehetne visszább venni az Edót kajcsi közben de soha semmi épkézláb ötletünk nincs.

Szandra

szandrakiss
 
 


Kata!
Ja azt elfelejtettem, elvileg nem influenza viszont magas lázzal, erős végtag fájdalmakkal fetrengett a Tami. A dokinő azt mondta, hogy ez már tuti annak valami előszele csak még nem mondták ki, hogy van így ez nem az.

Évi!!!!
???????

szandrakiss
 
 


Reni,
hogy mikor, hogyan engednek szülni ezt gondolom több tényezőtől függ, az orvosod biztosan jobban tudja :roll: Császárral pont annyit vagy kórházban, mint más 4 napot :)

Kata,
adj a kezébe egy kanalat :) nálunk néha bevált, de néha nagyobb volt a felfordulás :) játékkal a kezében is probáltam őket lekötni, Botondnál ez inkább bevállt.

Szandra,
nem értek hozzá, de nekem is vannak lázas állapotban végtagfájdalmaim. Jobban vannak a lányok?
Mi ez a párologtató?

Anita
putyu
 
 


Anita!
De neki nem csak a láz alatt fájt mindene, máskor mikor lázas volt akkor viszont nem volt végtag fájdalma. Bazsalikom olajat párologtattam csak nem volt teamécsesem és én gyártottam bele "nagybögrés" gyertyából, körbe faragtam, csak nem nagyon akart összejönni.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi, kicsit megkésve én is boldog névnapot kívánok.


Emőke
birdie
 
 


Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus
 
 


Sziasztok!
Megjártuk az utat. Elég sokáig tartott, de pontos méretekkel jöttünk haza... elvileg. Most 2500 gramm körüli a tömege, a fejecske 91 mm. Ez elvileg nekünk jó, pláne ha minél hamarabb megszületik. Az orvos szerint nagyon jó méretek a sima szüléshez. Na ezt majd meglátjuk. Reményeim szerint a fordulathoz is, bár ezt a véleményemet nem osztja. Meglátjuk, hamarosan ki fog derülni mit akar a természet.

Köszönöm a megnyugtató szavakat "anyós" ügyben! Alig várom! A viszonylag gyors felépülés császár után szintén jó hír. Igazán nem szeretek kiszolgáltatott állapotban lenni.

R.
almi
 
 


Reni!
Fogadd el, hogy az első gyerek születése után mindig kiszolgáltatott helyzetben van az ember, mert sokszor pisilni nincs idő elmenni, nemhogy házimunka és egyéb finomságok a ház körül. Persze a második születésénél érthetetlenné válik, hogy mi volt olyan rengeteg dolog amit egy gyerek mellett nem tudtál teljesíteni és kettő mellett meg simán megy. Nálunk fél évig a fő menü volt a Ristorante pizza. Ez van.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Kata!
Úszópelust bárhol kaphatsz, bár most már kisebb a választék, mint nyáron. A legkisebb méret 7 kg-tól van, Dóri kb 6 kg, de nem volt vészesen nagy.
A kajálással mi is így vagyunk. Próbáltuk ketten etetni (kihasználva, hogy Zoli szabin van), ő egy kicsit leszabályozta a kéz mozgásait, de csak egy pillanatra kihagy a figyelmünk, akkor már nyakig kajás a kis csajszi. Bükön még az én fejemre is jutott, végig folyt a hajamon és a szemüvegemen is. Úgy elkezdtünk röhögni, hogy szegény Dóri ijedtében sírva fakadt.
Vettem neki sz Ikeaban egy kis kényszerzubbonyra hasonlító előkét, de ezt is ki tudja játszani. Azért egy fokkal jobb a helyzet, csak a foltokkal vagyok bajban, főleg a barackkal. Remélem Anett féle folttisztító majd segít!!! :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Köszi a biztatást a jövőbeni etetéshez!
Jobbulást a csajoknak és persze neked is! Nagyon kreatív vagy! A pizza se rossz ötlet!

Reni!
Gratula a szomszédasszonynak! Nagyon kedvesnek tünt!
Te pedig ne parázz előre, az úgy sem segít, inkább vegyél be az Ildi féle "leszarom tablettából"! Próbálj lazítani az élet és dokid pedig majd mindent eldönt! (HÚ, de bölcs voltam...!) Tudom ezt könnyű mondani, de hamár csak egy kicsit sikerül megnyugodnod már jó! Hívj, nyugodtan, ha gondolod!

Anikó!
Mi Bükön voltunk, de egyik nap átbuszoztunk a 4km-re lévő Bükfürdőre is. Haza felé már Dóri nem aludt, és nagy csodálkozó szemekkel nézte, ahogy elrohannak mellette a fák, házak, stb.
Nagyon ügyesek vagytok Majával!

Anita!
A javulás (sz@rügyben) hónapokban vagy években volt mérhető nálatok? Szegénykém elég jól tűri, csak néha nagyokat nyom és van hogy félórát is erölködik, de szerencsére nem mindig kezd el sírni. Szerencsére nagyon sok szép pillanatunk volt, most egy darabig ebből élünk, bár jó lenne újra elutazni, de sajna Zolinak dolgoznia kell, és melleg egy kis zsé se ártana, főleg, hogy már novembertől csak GYED-et kapok, a GYES-re már nem is merek gondolni!

Gyöngyi!
Én is megfogadtam Szandra tanácsát, de azért rád szoktam hallagtni! :lol: :lol: :lol:

Judit!
Zorkának is jobbulást!

Ildi!
Jó pihenést Tatabányán!

Katus!
Örülök Ancsi jó eredményének, nagyon drukkoltunk nektek!

Jó éjt!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Reni!!

Egy ötlet (amit persze elengedhetsz a füled mellett, ahogy tanácsolták :wink: ): a homeopátiás Pulsatilla C 200 segít szülés előtt befordítani a gyekőt. Nem próbáltam, mert a Marietta nekem is 38. héten fordult be magától és 3250 gr-mal született :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ildi!
Nem találtam meg a só-liszt gyurma receptedet pedig ma nagyon azt akartam.

Igaz inkább tanulnom kéne de nem nagyon van kedvem. A hangom 90 százalékban elment így csak valami ordenáré hangokat tudok kibocsátani magamból.

Na megyek reggelit adni ezeknek a prücsköknek.

Fúúúúúj és ma már 5 órakor sötét lesz :(

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,
csak neked :wink:

3 csésze liszt
2 csésze só
1 és 1/4 csésze langyos víz.

A sót a liszttel összekevertük,majd a apránként hozzá öntöttük a vízet is,míg jól gyurható masszát nem kaptunk. Fél óráig letakartuk egy konyharuhával,majd jöhetett a móka.

Tegnap mi is só-liszt gyurmázni akartunk, de úgy elment az idő, hogy mára halasztottuk :wink:
Gyógyulgattok?

Gyöngyi,
én iszom a szavaidat :D + nyelv :lol: :lol:
Nekem annak idején felajánlották a műtétes babafordítást, durván idióta módszernek tartom!!! És ezt az Istvánban ami úgye baba-mama szülészet. Csak tudja az a gyerek hogy akar lenni odabenn!

Adri,
amikor már minden evett nem volt olyan gáz a helyzet és amikor elkezdett szobatiszta lenni (baromira féltem a kakitól, minden kakilás min. 10 perc volt :( és az elsőt magától gond nélkül!!! produkálta :D ) megoldódni látszott a helyzet :D , a mai napig bogyózik, minta nyúlak :)

Anita
putyu
 
 


Anita!
Köszi, jó volt a gyurma recept, mindenkinek ízlett :wink: :lol: :lol: . Nagyon élvezték, Tami mondta, hogy ilyet még sokszor csináljunk.

Csajok!
Van egy kép (nem csak egy, hanem jó sok) rólam mikor kicsi voltam szerintem tök vicces, mert tiszta olyan mint az Edó. Szerintetek??

Kép


Szandra

szandrakiss
 
 



Szandra,

Ez döbbenetes!!!Ha nem látszana a képen, hogy régi, egy pillanatig fel nem merülne bennem, hogy nem Edó van rajta...
Vendég
 


Drága Gyöngyi! Utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Neked NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Puszi: Jutka és a Csajok
jatka
 
 


Sziasztok

Gyöngyi
Boldog névnapot! :D (sajna csak most jutottam netközelbe)

Szandra
Este láttalak a pékségnél a csajokkal. Örülök hogy jobban vagytok már!!!! Kedden talizunk Tamival remélem! :D :D


Anett
Meggyógyult Tamara szeme? Héten már úszkálgat mind a két csajszid remélem!!!! Katalógust hozol nekem ha van (amway)!


Ildi
Megvan a parafinolaj? :lol: :lol:

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Ki Kicsoda? :D


Kép Kép
Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Most akkor a porszívóügynök rontotta el a porszívómat, vagy már előtte sem az volt a baja, hogy teli a porzsák??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Adri,
jók a képek, látszik, hogy élveztétek a pihenést! :)

Anikó,
szuperek a képek, MAja nagyon édes rajtuk. És milyenek lettek a hűtőmágnesek??? Mi rajzoltunk Ancsival, csütörtökön estére már igencsak nehezen bírta a bezártságot.

Ezt alkotta:
Kép

És szombatra ment már a csigavonal is! :)

Szandra,
hihetetlen a hasonlóság, tényleg. Édes kis nózitok van :D

Anita,
jobbról balra, feltről le:
apa, anya, Boti, Bogi?
Az összes egyforma mellesleg :) Édesek.

Egész kedvet kaptam én is ehhez a kire ütött ez a gyerekhez.

Többiek? Hogy telt a hétvége?

Nekünk jó volt, kijutott mindenből, volt kirándulás, vendégség, otthon ülés (csütörtökön dr House maraton volt az AXN-en, Atti odatapadt a képernyőre, mint Kukorica JAncsi szemei Iluska dagadó kebelére :) ) és betegség is, Ancsinak szombaton 40 fokos láza volt, némi hasmenéssel tarkítva. Más baja nem volt, tegnap még 38 körül volt a hője, ma már semmi. Remélem ennyi volt. :)

Képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Anita!
A én is ua tippelek mint a Katus. De azért nem semmi, hogy mennyire meghatározzuk, hogyan nézzen ki a születendő gyerekünk. :lol: Azért örülök, hogy nem az első pasim lett a férjem mert akkor nem lennének ilyen szép gyerekeim. :D

Katus!
Sajnálom, hogy Ancsinak is sikerült benyalni valami olyasmit mint nekünk, pontosabban a csajoknak mert nekik is így volt, 2-3 nappal rá pedig jött hozzá ez a nagyon ronda köhögés. Nagyon jók a képek, nem semmi mennyi mindent képesek vagytok bezsúfolni egy hétvégébe.

Gyöngyi!
Tegnap kiporszívóztam a csajokat!!!!, sokba kerültél nekem :wink: :D


Szandra

szandrakiss
 
 


Csajok,

Most egész Vecsésen ez a nyavalya terjeng?
Mi nem is voltunk sehol mióta hazajöttünk Angliából, de Zorka is 2 napig lázas volt, aztán 3. napja hasmenéses és köhög...
Először azt hittem tőlem kapta el, de nekem nem volt hasmenésem.
Hát akkor mindenkinek jobbulást!
Vendég
 


Csajok,

Mi is fosunk :cry:
Valami kering a levegőben..... :shock:

Szandra,
Tényleg szembetűnő a hasonlóság :lol:

Anita,
Tökjó képek :D Egyértelmű a hasonlóság :D
Na és a csini ruhádról is ejtsünk pár szót :lol: :lol: :lol:

Katus,
Ancsi nagyon ügyes! Tökjó színes és egész lapot betöltő a rajza. Ez kiegyensúlyozottságot takar. Bár lehet hogy ilyen kis korban még nincs jelentősége, de óvodás korban már igen. Bár erről gondolom Andi is tudna írni. Nyilván tanult Ő is gyerekrajz elemzést a fősulin :D
Jók a kirándulós képek! Végül jó időt fogtatok ki.
Majának is szombaton 39 fokos láza volt, alig bírtam lenyomni. Aztán vasárnaptól meg megy a hasa és szalad vele :roll: :?

Akkor jobbulást mindannyiunknak!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


sziasztok,
sajnos mi is csatlakoztunk a betegeskedőkhöz :( :( :(
tegnap reggel Marci hőemelkedéssel ébredt, és a kúp se nagyon vitte le a hőmérsékletét 37 alá. Nem volt náthás, nem köhögött, de azért este felhívtam a dokinéninket, hogy mi lehet ez a nyavalya... Azonnal berendelt minket a kórházba, úgyhogy este 7kor elindultunk, 8-ra ott voltunk, 9kor torok-, orrváladékot és vért vettek. Este 10-kor tüdőröntgennel zártuk a napot, ahol kiderült, hogy Marcinak kezdődő tüdőgyulladása van. Estére már nagyon belázasodott, de szerencsére a kúpnak, szirupnak, antibiotikumnak köszönhetően sikerült a lázát levinni, ma még hőemelkedése sem volt. A kedve jó, étvágya is van.
Az még éjjel kiderült a vérvizsgálat alapján, hogy nem baktérium, nem vírus és nem is megfázás okozta a galibát, úgyhogy nagy :?:, mitől alakult ez ki...
Még este elgondolkodtunk azon, hogy basszuskulcs, ha nincs itt a dokinénink, aki vasárnap este miattunk bejön a kórházba, akkor az itteni gyerekorvos mikor diagnosztizálta volna a tűdőgyulladást??? Akkor, amikor már 40C-os láza van, köhög folyamatosan és nem kap levegőt?
Na, mindegy, remélem, ennyivel megúsztuk...
JOBBULÁST MINDENKINEK!!!
k.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Judit,

Nézted?
Zorka 1 éves, 11hónapos, 1 hetes, 1 napos. Tökjó :D
Bár ha 11 helyett 1 hónapos lenne, úgy lenne az igazi :D
Voltatok végül postán?


Ja, és akkor várhatom, hogy pár nap múlva ezerrel köhögni fog Maja is? :shock: :?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,

Hehe tényleg:)
Voltunk postán, babakocsival, mert Zorkának szerencsétlennek semmi ereje nem volt. Egész gyorsan végig lehet már robogni az Arany Jánoson:) Hát még, ha kész lesz teljesen.

Hát a köhögés sanszos a jelek szerint:( Aztán lehet, hogy Nálatok kimarad, drukkolok:)

Kata,

Marcinak jobbulást, tényleg rejtélyes, hogy mitől lett szegénynek tüdőgyuszija, ha minden lehetséges okot kizártak...Az viszont tök szupi, hogy ilyen hamar észrevették, így talán gyorsan túl lesztek rajta és elfelejtitek hamar.

Évi, Szandra

Voltatok a Robinál?
Nem tudjátok Katival mi van? Mármint a lakóparkos fodrász Katival. Nem veszi fel a telefonját, az üzlet zárva, a kocsija sincs itt. Lehet, hogy elutaztak?
Vendég
 


Katus,
akkor ezek szerint te is porszívógyilkos vagy :D Laci szerint én igen. Jót röhögött, amikor a nő bemutatta a törhetetlen csövet: nálunk nincs ideje a csőnek törni, előbb megy tönkre a motor :roll:
Irigy vagyok, hogy megint ennyi helyen jártatok :oops: :D Ancsi nagyon ügyesen rajzol :D

Mi hétvégén csak az udvaron voltunk mégis sikerült benyalniuk ezt a fosos nyavaját. Botond tegnap nem evett, estére 38,5 volt a láza, reggel meg szegénykém belecsinált a nadrágjába :shock: , délelőtt még 2x, azóta semmi, Boga este, éjjel és reggel fájlalta a hasát, de egyébként rosszak, mint az ördögök :wink: Reggel elmentünk Essekhez azt mondta mindkettőnek fosós ovivírus, Boginak pedig csak ennyire jött ki, hamar végigmegy. ( Én meg este adtam neki székletlazítót :oops: :oops: )

Kata,
sajnálom Marcit, remélem ti is hamar meggyógyultok, mázlitok volt! Ez az amikor fontos a gyerek! Nem csak mismásolnak valamit.

Szandra,
abból a szempontból mindegy ki az apjuk hogy, rád hasonlít mindkettő :lol: :lol:

Anikó,
irigykedsz mi, nagyon dögös úgye?? :lol: :lol:

Judit,
ha nem találod a fodrászt, tudok ajánlani helyette kettőt is :)

Anita
putyu
 
 


Na tessék gyorsan teleírni az oldalt :!: :roll:

Anita
putyu
 
 


Judit,
Katák úgy tudom aug. végén voltak 2 hétig nyaralni. De ettől lehet hogy most is elutaztak. Pityu biztos tudja :wink:

Anita,
Irigy-irigy :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?