Sziasztok!
Kata!
Úszópelust bárhol kaphatsz, bár most már kisebb a választék, mint nyáron. A legkisebb méret 7 kg-tól van, Dóri kb 6 kg, de nem volt vészesen nagy.
A kajálással mi is így vagyunk. Próbáltuk ketten etetni (kihasználva, hogy Zoli szabin van), ő egy kicsit leszabályozta a kéz mozgásait, de csak egy pillanatra kihagy a figyelmünk, akkor már nyakig kajás a kis csajszi. Bükön még az én fejemre is jutott, végig folyt a hajamon és a szemüvegemen is. Úgy elkezdtünk röhögni, hogy szegény Dóri ijedtében sírva fakadt.
Vettem neki sz Ikeaban egy kis kényszerzubbonyra hasonlító előkét, de ezt is ki tudja játszani. Azért egy fokkal jobb a helyzet, csak a foltokkal vagyok bajban, főleg a barackkal. Remélem Anett féle folttisztító majd segít!!!
Szandra!
Köszi a biztatást a jövőbeni etetéshez!
Jobbulást a csajoknak és persze neked is! Nagyon kreatív vagy! A pizza se rossz ötlet!
Reni!
Gratula a szomszédasszonynak! Nagyon kedvesnek tünt!
Te pedig ne parázz előre, az úgy sem segít, inkább vegyél be az Ildi féle "leszarom tablettából"! Próbálj lazítani az élet és dokid pedig majd mindent eldönt!
(HÚ, de bölcs voltam...!) Tudom ezt könnyű mondani, de hamár csak egy kicsit sikerül megnyugodnod már jó! Hívj, nyugodtan, ha gondolod!
Anikó!
Mi Bükön voltunk, de egyik nap átbuszoztunk a 4km-re lévő Bükfürdőre is. Haza felé már Dóri nem aludt, és nagy csodálkozó szemekkel nézte, ahogy elrohannak mellette a fák, házak, stb.
Nagyon ügyesek vagytok Majával!
Anita!
A javulás (sz@rügyben) hónapokban vagy években volt mérhető nálatok? Szegénykém elég jól tűri, csak néha nagyokat nyom és van hogy félórát is erölködik, de szerencsére nem mindig kezd el sírni. Szerencsére nagyon sok szép pillanatunk volt, most egy darabig ebből élünk, bár jó lenne újra elutazni, de sajna Zolinak dolgoznia kell, és melleg egy kis zsé se ártana, főleg, hogy már novembertől csak GYED-et kapok, a GYES-re már nem is merek gondolni!
Gyöngyi!
Én is megfogadtam Szandra tanácsát, de azért rád szoktam hallagtni!
Judit!
Zorkának is jobbulást!
Ildi!
Jó pihenést Tatabányán!
Katus!
Örülök Ancsi jó eredményének, nagyon drukkoltunk nektek!
Jó éjt!