Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma felhivtam a klinikát, és megvan az AFP eredményem: 0,84 lett
Viszont az egyik másik értékem kevés lett, de a védőnőm szerint még belefér. Holnapra bejelentkeztem 4d-re a Lézerbe, mert úgy néz ki, hogy a férjem jövö héten nem tud 18. heti uh-ra jönni velem, viszont szeretném, ha ő is látná a picit. Hátha megmutatja magát.
Képzeljétek, a válság elérte a férjem munkahelyét is. Ma több, mint a felét elküldték az ott dolgozóknak. A férjemet hál istennek nem, de ki tudja mit hoz a jövö. :cry:
Ráadásul senki nem tudott róla, hogy baj lenne. Ma reggel lejöttek a pesti fönökök, aztán bejelentették, hogy leépitik a céget, és már oda is adták a felmondásukat.
Nem tudom, mi jön még, de már vége lehetne a válságnak. :(
Vendég
 


Lilla!
Nagyon sajnálom a férjedet!Én pároméknál is ez volt.Hol is dolgozik a férjed??(jöhet priviben is).
AFP:szerintem se aggódj ez miatt, állítólag ez a vizsgálat már nem olyan korszerű, külföldön nem is végzik.De te mint orvos biztos jobban értesz hozzá. :wink:
Vonalzót nem akarzs csinálni?

Zsu!
Teny. eredményre én is kíváncsi vagyok!
Igen, ez a kép nekem is kedvenc :wink:

Zsebi!
Jó tanfolyamolást holnapra!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Nem tudom hova tünt, pedig már csináltam egyet :shock:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nem ismertek véletlenül valakit, aki ért ehhez a gyes/gyed témához?
Voltam bent az OEP-nél, de nem sok mindent tudtam meg tőlük....
Vendég
 


Sziasztok!

Évi!
Nálunk 10.eemeleti párkányon reggelente 5-6 fokot mutat a hőmérő. Magaslati levegőnek ez sem magas hőmérséklet. :roll: :roll: :roll:
Örülök, hogy jól vagytok.
Szasza baba satgnál a produkciókban, de sebaj, kell egy kis pihi neki is, mint minden babának. Nyugiiiiiiii.
Hát... ha nem írod én nem mondtam volna hogy Te több kg vagy mint voltál szülés előtt, de tényleg. Egyáltalán nem látszik. Biztos hogy jó a mérlegetek????????????, :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
De jó, hogy Pannika jobban van, örülök neki. AZért én is kiváncsi vagyok mit hoz ki a tenyésztés ludasnak. :shock:

Lilla!
Klassz az új vonalzód. Örülök, hogy jó az AFP-d. Ha a másik értéked határeset akkor az is belefér. De majd szépen átnéznek mindent 4D-n és megnyugodhatsz.Egyébként ismerek olyan anyukát akinek rossz AFP mellett is egészséges gyerekei vannak. :wink:
Ja, és hátha kiderül a babucid neme is.
Reméljük férjedet nem érinti közvetlenül a válság és nem engedik el.

Pintyuska!
Megnéztem a képeket, tök jók a kirándulósak is, Patrícia pedig csodaszép. :wink:

Alízka!
Jobban vagy már?Mennek a gyógypuszik!!!!!!!!!!!


Zsebi baba!
Fitt nőci vagy, nem is csodálom, hogy szinte problémamentes a terhességed. Bár sokszor tudom a fittség is kevés ahhoz hogy minden okés legyen végig.
De ha könnyű szüléseid voltak, hátha most is az lesz. Kezdődik lassan nálad is a finish, egyre izgibb...... :oops:

Voltam ma Edinánál. Éppen szorgalmasan fejte a tejcsit mikor mentem. :wink:
Kicsinek a kórlapját végül tegnap sikerült megnéznie, normális csecsemősök voltak és megnézhette. Antibiotikumot kap Kamilla, mert "születési tüdőgyulladása" van/volt, mivel a kakis magzatvízből ihatott. AZért ez sem semmi, ezt is, szülés után egy héttel kell megtudniuk. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: No comment.
Edinának tegnap megvolt a varat ill. kapocsszedése, igy már nem feszül neki annyira, napról napra könnyebben közlekedik. Muszáj is, mert Kamilla még mindig az ujszülöttosztályon van, oda jár hozzá szoptatni.Már 60 ml a kicsi egyszeri adagja. Nyilván pótolni is kell neki még. Bízik benne Edina, hogy hátha napközben már a szobában hamarosan vele lehet és akkor végre a rokonok is meg tudnák csodálni a kicsit. :wink: Holnap még benézek hozzájuk.

Én most a hosszú hétvégén nem valószínű, hogy jövök, mert holnap munka után megyünk anyuékhoz és ha minden igaz csak vasárnap estefelé jövünk vissza.

Ha nem jelentkezem, akkor mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!!!!!!

Puszi!

Kép
Kép
bendor
 
 


Bendor!Szia.Patrik már 2 napja jár bölcsibe,Szegényt mindenmásnap 6h-ra bevisszük mert a párom és én is 7-re járunk.Akkor se fáradt.Azt mondja a gondozónő hogy mindig szemmel kell tartani mert félre néz Patrik már kint az ajtón.Televan agyerek durocel elemmel.Mikor megyek érte ,hazajövünk,1h.hosszat csak sir és állandoan azt ölembe van.Én is hulla vagyok ,mindennap hajnal 3 kor kelek mert Patrik is nap mint nap mostanába felkell és 1-2 órát fent van.Utánna meg kelnem kell 4h-kor.megyek dolgozni.( órát kasszázom és csomagolok is mert a kedves vevő megnem fogná azt a tasakot(tisztelet a kivétel..A lábam javult valamennyit de nem tökéletes.Nem fáj annyira mint fájt.Jövőhéten megyek vissza a dokihoz és majd meglátjuk mit mond.Most röviden ennyit mert ezer a dolgom.Tudod munka után vár rám minden.Holnap meg hazajövök sütök fözök mert jön a barátnőm Szolnokról.Nektek jó pihit és majd jelewnkezem.Mindenkinek kivánok szép hetet.Sziasztok.
cilamila
Debrecen
 
 


Javitás!8h-t dolgozom.Már a betüketse látom annyira fáradt vagyok. :? :cry: :cry:
cilamila
Debrecen
 
 


Cilamila!
Az hogy a kisfiad az öledben ül és ki sem mozdul onnan az nem egyedi, már én is irtam régebben, hogy bölcsi óta Dorka is ezt csinálja. Illetve az utóbbi időben már egyre kevésbé, de azért szemmel tart állandóan, ha már a konyhába vagy a wc-re kimegyek jön utánam.
Örülök, hogy javul a lábad.
Igen, már több pénztárost is hallottam panaszkodni a Corában, hogy sokan egyáltalán nem hajlandóak a saját áruikat elpakolni. Ez bunkóság, természetesen. De tudod mit mondok? A Cora kapatta el ezeket az embereket, mert a Tescoban nem volt eddig ilyen és most sincs (Corán kívül itt van még térítésmentesen neylonszatyor), mindenki a saját holmiját pakolja, nem pedig a pénztáros csomagolja. Ugyhogy szerintem a vezetőségetekben keressétek a hibát, ők a ludasak ebben, elsősorban. Tudod a vevők könnyen hozzászoknak a jóhoz, hogy kiszolgálják őket, és szerintem egyre kevesebben fogják a saját áruikat elpakolni. De mint írtam szerintem is bunkóság a vevők részéről, én is mindig pakolok, férjem is, gyorsabban végzünk úgy.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Van 2db 500 ft-os belépőm a Főnix melletti cirkuszba, ha vkit érdekel!!!
A postaláda mellett volt több darab is, így mi megyünk csütörtökön a 11 órásra:)Nagyon örülök neki, mert szemeztem vele, de mivel 1900 ft a felnőtt belépő, így le is tettem róla.Na de majd most! :wink:

Cilamila!
Mikor Pesten laktunk, gyakran jártunk az Auchan-ba, és eleinte nagyon nem tetszett, hogy a pénztárosok pakolnak el, mert össze vissza tették, nekem kellett úgy a szalagra pakolnom, hogy utána jól legyen elpakolva, egybe tették a Domestost a kenyérrel, meg ilyenek :twisted: Azért volt normális is, aki tudta hogy mit mivel kell pakolni.Azon is ki voltam akadva, hogy pl. a tejtermékeket egy zacsiba tették, de fért volna még a zacskóba bőven más is, ami egyberakható vele(pl. tészta zacskóban, stb.), de azokat külön rakták, így lett egy csomó szatyrunk a végére. :twisted: De 1x rákérdeztem, és mondták hogy nekik ki vana dva, hogy ők pakolnak el, és hogy mit hogyan kell elpakloni :roll:
Aztán mikor ideköltöztünk meg csak lestem, hogy a Tescoban nem pakolnak el :lol: De szerintem is jobb ha mindenki magának pakol! :wink:
Jó pihenést!!!

Andi!
Jó pihenést 7végére!
Ha beszélsz még Edinával,mond meg neki, hogy ha fájna a varrat helye, akkor vegyen Cicaplast-ot!!!Én most ezt kenem a sebemre, és vmi hihetetlen jóóóóóó!!!!!Komolyan, 2 nap alatt annyit gyógyult,mint műtéttől idáig!!!!:o

Edina!
Ha olvasol, akkor nézd meg mit írtam most Andinak!

Zsu!
Te is használtad ezt a Cicaplastot???Milyen volt?
A H&M az a Stop Shoppa jön, nem a Fórumba. :roll: Vagy lesz ott is??Mert én most a SS-ba láttam kiplakátolva :roll:
Na mind1 is, csak legyen jó árú benne :lol:

Hülye alsó szmszéd már megint hangosan hallagtja a zenét :x :x :x :x

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Edina szívből gratulálok Kamillához!
Már meg is néztem a képeket, erős kislány és csodaszép!
Fogadd ezt tőlem szeretettel:

Amikor felsírtál:
Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisleányt kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindösszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és lánya,
s érezte, élte már nem volt hiába



Bocsi lányok, most csak ennyi, visszaolvasok, hogy képben legyek!
Hennes a Stop Shopban lesz, a Leonardo mellett!! Jupppppijé!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusszantó

Kép 5 hónaposan babázik, igazi nő a drágám



Sziasztok!

Kriszti!
Ez nagyon megható, még én is megkönnyeztem :oops:
Csodás a lánykád,babázást nem lehet elég korán kezdeni:D

LÁNYOK!
Van még 2 cirkuszi belépőm(össz. 4 db), ha érdekel vkit szóljon!!! :wink:

Köcsög szomszédünknak hála éjjel 3ig nem aludtam :x :x :evil: :evil: :cry: Emili is 2x felébredt :x Most mindketten nyűgik, álmosak vagyunk:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Most voltunk a tanfolyamon, ahol megnéztük a filmet is, végül is nem is volt annyira vészes. Ahogy a pszichológusnő is mondta, az ember nem látja a saját szülését, úgyhogy ilyen szempontból érdekes is volt, de közben nagyon előjöttek azok az érzések, amik a saját szülésemhez kapcsolódnak, úgyhogy teljesen elérzékenyültem.

Tegnap voltam Sápynál, minden rendben van, Szabi fejjel lefelé, ahogy kell, méhszáj zárt, uh-ot is csinált, de méreteket most nem nézett, csak a fejátmérőt (az 85). A korom miatt 2 hét múlva mennem kell áramlásos (BF) Uh-ra is, utána pedig a 36. héttől NST. És azt mondta, hogy NST-re is be lehet jelentkezni időre!! Ilyen Uh volt valakinek? Ilyet vajon csinál Hajni?

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Szépséges a nagylányod! És már babázik is! :D Pannika puszilgatja Bucit, a babáját, meg simogatja, és mondja, hogy hej (hejte). El is szoktuk altatni, azon meg vigyorog. :D Megkönnyeztem, amit Edinának írtál....

Panka! SZomszédotok... :twisted: Ez vmi fiatal kölyök?

Zsebi! Akkor mégiscsak van film az szülésfelkészítőn? Nekünk nem volt.... Második előadás mikor lesz? Nekem volt BF, több is, de a klinikán. Örülök, hogy minden rendben! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Igen, volt egy kb negyed órás film, de egy szép, normál szülés volt, nem volt annyira szörnyű. A második jövő szerdán lesz, szülőszoba látogatás, aztán azt követő héten lesz egy szoptatási tanácsadás, a 4. héten pedig a gyermekágyas osztályt mutatják be.

zsebi_baba
 
 


Pannika téli cipője :D

Kép

Kép

Kép
zsuzska81
 
 


Zsebi! Akkor ez már másfajta felkészítő. Nekünk csak 2 alkalom volt. Elsőn elmondták mit kell bevinni magunknak meg a babának, mikor induljunk be a szülőszobára, stb. Erről listát is kaptunk. Második alkalommal meg megnéztük a gyermekágyas osztályt és a szülőszobát.

Kép
zsuzska81
 
 


Ezek szerint bővítették a tanfolyamot. Listát mi is kaptunk.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Na túl vagyok a 4d-s Uh-on, és KISLÁNY lesz!!!!!

Majd jövök még.
Vendég
 


Panka
bendor!Sziasztok.Most nagyon fáradt vagyok,majd irok hétvégén..A csomagolásrol annyit hogy állitolag ez egy gesztus és sokan szeretik de mikor áll a sor és nem ghaladunk mert3-an is állnak és nézik hogy pakol a pénztáros.Sokan azért maguk szeretnek pakolni.Én is szortirozva szoktam pakolni és van aki ezért csak nálam fizet.Majd egyszer hátha összefutunk lányok.Na ennyi mert huz az ágy .Szép hetet neketek.
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
Nekem is mindig adtak időpontot NST-re, de mivel én a szülésznőhöz jártam, így nem volt aktuális:)
Áramlásos uh:ugyanolyan mint a sima, csak mást néznek:)Nekem volt, ilyenkor színes a kép, és látják hogy jó-e akeringése a babának.

Zsu!
Szép nagyon Pannika bakancsa:)Asso ha jól látom.:)
Igen, egy bunkó elkényeztetett kölök lakik alattunk. :twisted: Szülei pénzelik, délben kel fel mindig. :twisted: :twisted:

Cilamila!
Lehet hogy már találkoztunk is :wink: , csak nem tudunk róla.:)Jövő 7en készülünk menni a Coraba, mert vannak kuponjaink:)
Neked is szép 7et!:)

Lilla!
Gratulálok a kislányhoz!!!!!:DDe jó:)Hogy fogják hívni??
Képet kaptatok?

11tre megyünk a cirkuszba, már nagyon kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni Emili:)
Tegnap voltam az Alexandrában, vettem neki 2 könyvet, természetesen katicásat:D , és a Kipp-kopp a fűben-t:)Ebben sok katica van:)

Ja, és képzeljétek, Emilinek szájpenésze van! :shock: Már tegnap előtt is láttam a felső ajkán belülről, hogy fehéres lepedék van rajta, de azt hittem csak felázott, vagy az újonnan bevezett Elmex fogkrém okozza.De elvittem tegnap dokihoz, és mondta hogy ez bizony soor:(Eddig SOHA nem volt neki!!!Hogy most mitől lett...????dE beecseteltem, és mára már szebb lett:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Cirkusz is és a pancsizás is nagyon jól sikerült, Emili mindkettőt nagyon élvezte:DBővebben a blogban, most fáradt vagyok én is, még 1x leírni :oops: Bocsi.Ott van kép is abohóccal;)

Zsu!
Pannika is nagylány lett,már sétálgat!! :D Nagyon aranyos a kis overálban cipőcskében:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 



Sziasztok!!!

Raktam fel új képeket, én is megnézegettem az újakat: mindegyik nagyon klassz!!!

Apukámat kedden megműtötték, reggel 8-d.u. 2.30 ig volt a műtét, nagyon nehéz, de jól viselte, túl van rajta. Szövettan majd elmondja, hogy mit találtak. Most még nem állhat fel, anyukám vele van minden nap, ott is alszik. Köszi mindenkinek a drukkot, ráfér. :(

Mi voltunk Nyíregyen a vadas parkban, másik nap meg szalonnáztunk, egy másik napon meg Vekeritóra mentünk csavarogni. Szóval nincs nekem időm semmire, de kihasználtuk a jó időt.

Tüncsike már 1 hete teljesen önállóan feláll és felül, aztán meg állva játszik. Büszke vagyok rá, aggódtam is, tudjátok mi jártunk a rehabra is, de úgy néz ki rendben fejlődik :D

Haza meg nov.8-án megyünk, Donyeck városba, kb. 1700km-re van Debrecentől. Már alig várom!!! Látnom kell Anyut-Aput, már nem bírom, ideges vagyok na!

Most ennyi, ne haragudjatok.
Puszika


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olgi!
Apukádnak menneka drukkok, biztosan nem lesz semmi gond!!! :wink:
Húha, jó meszire fogtok akkor utazni!!!Repcsivel mentek?
Tündike nagyon ügyes!!!!Megnyugodhatsz akkor, hogy tényleg minden rendben van nála :wink: Képeket mindjárt nézem.

Mi nemsokára indulunk anyósékhoz.Kellemes 7végét Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Olgi! Apukádnak jobbulást! Megy a drukk!
Tüncsikének gratula, ügyes nagylány!
Írok privit!

Panka! Megnéztem a blogot, nagyon jópofa a bohócos kép:), igazi élmény lehetett!

Lilla! Grat a kislányhoz! Nevek vannak kilátásban?

Cilamila, én ritkán járok a mulitkhoz, mert nem igazán szeretem (bocsi), -olyan személytelennek tartom-, de akkor is elpakolok, miközben figyelek, hogy nehogy vmit kétszer húzzanak le, mert sajna előfordul ez is némelyik pénztárosnál:(. Jobbulást Nektek!

Zsu! Nagyon édes Pannika utcán sétálós képe:D.

Kriszti! Nelly milyen nagylány lett, csak ámoluk és bámulok. Na és az a babázós kép:DD.

Zsebi! Örülök, hogy minden rendben Veletek! Már nemsoká babázhatsz:)!

Zita! Annyira cuki Patricía tigrisrugis képe:)!

Andi! Jó szórakozást Nektek!

Alíz! Remélem már jobban vagy!

Hú, bocsi, ha kihagytam Valakit!

Csajok! Nem tudnátok nekem ötleteket adni kreatív, zenés játékokhoz? Nagyon nem jön össze a 20:(.

Na, további kellemes hétvégét Mindenkinek!
Vendég
 



Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus
 
 


Sziasztok!

Pannika ma először evett egyedül! :lol: Felkockázott banánt. Hoztam róla egy videót!

http://www.youtube.com/watch?v=M0rtSJy3BL8

Majd még jövök!

Kép
zsuzska81
 
 


Panka! Szia.Lehet hogy már taliztunk csak nem tudok rola.Én a jövő héten de leszek.Amugy Tömöri Ilonának hivnak.Hát sajna még kép nincs de fekete hajam van és vörös.Tudnilik ahol ősz ott vörös mert 14 évig az voltam ,most 1 évig fekete és most vissza térek a vöröshöz.Na hátha valamikor találkozunk.Olyan jó most itthon lenni a hétvégén.Bár egész héten beteg voltam és még mindig fáj a mandulám,nem birtam beszélni.Az egész családon átment.A lábam is csak fáj ,nem sokat használt neki ez a lézeres kezelés.Na ennyi mert most fáradt vagyok.


Kauka.Megértem hogy nem szereted a multikat de embere válogatja.Én benne dolgozom 2001.ota, egy évet a Tescoba is dolgoztam de ez jobb bár visszatérve hidd el sokszor nekem is herotom van.Az meg előfordult velem is hogy vmit 2x ütöttem be de nem szándékos volt mert a kod leolvasó sokszor gyorsabb és ha nem húzod el hamar az árut mégegyszer beolvassa. :P

Csajok nem lakik valaki itt a csapókert környékén?

Mindenkinek szép hétvégét kivánok,Sziasztok. :P :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen
 
 


Zsu!
Nagyon ügyes Pannika:D

Cilamila!
Na így már áttekinthetőbb a hsz-ed. :wink: :D Köszi!
Jobbulást akkor!majd lesem ezentúl a pénztárosok nevét :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka.Majd csak belejövök a dolgokba


Valaki adjon tanácsot!!!

Most vagy 1 hete nagyon hisztis a gyerköc.Mindenért hisztizik.Nem tudom mi tévő legyek,pedig már kettőt felneveltem(azok ketten nem tették túl az öcsikéjüket hisziben .)

Remélem hogy sikerült a képet küldenem. Kép Én volnék.

Manórol nem sikerült tennem fel,túl nagy a méret.Hogy tudom kicsinyiteni? :) :) :) :) :) :)
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok Lányok!!!!!!!!!

Elöször is Pannika bordó cipelője baromira tetszik. Nagyon állat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Szeretném megkérdezni tőletek hogy valakinek nincs-e eladó fürdetőkarikája.Igy néz ki,de teljesen egyszerübb kivitel is megtenné.
Várom pü-be a vállaszotokat.

Kép



Kata&Milán


oszman777
 
 


Hello Lányok!

Megvagyok végre én is. Hazajöttünk anyuéktól, ahol nem irtam, de olvastalak Benneteket. (nagyon csigalassú az internetük :roll: )
Ez a pár nap gyorsan elszaladt, el sem hiszem , hogy már vége. Valahogy nincs kedvem holnap újra dolgozni menni. :evil: :evil:
Gyerekek is nagyon jól érezték magukat, Dorka szokásához híven le sem szállt apuról, Bence pedig az öcsémről. :lol: :lol: Így szusszanhattam mellettük egy kicsit. :lol: :lol: :lol: Még pici időt arra is kerítettem, hogy egyik kdvenc elfoglaltságomnak, az olvasásának hódoljak. Befejeztem egy könyvet, és újabba kezdtem bele. :P :P :P :P Más kérdés, hogy ez mikor lesz befejezve. :lol: :P

Zsuzsi!
Pannika téli lábbelije nagyon klassz, szép, divatos, és a szine is bejön. Dorkának is szeretem ezeket a színeket. Eddig szinte csak rózsaszín cuccai voltak, de már merészebb vagyok a színeket illetően, egyre több a lila, ciklámenes és pirosas is. :lol: Mindenesetre nagyon jót vettél.
Jajj, a Picasát még nem néztem meg, anyuéknál lehetetlen volt betölteni, de olvastam, hogy vannak sétálós képeitek fent, mindjárt meg is nézem.
Majd hozok én is pár hétvégi képet. :wink:
Gratula Pannika egyedül evéséhez!!!!!!!!!!!!!! Ügyes nagylány már, tényleg.

Kriszti!
Ezer bocs, még mindig nem küldtem el az ortopéd szakorvos számát, de mostmár tényleg igyekszem. Nagyon szép Nelly baba a képen, sokat változott, nagylányosodott az utóbbi időben. Babázást meg időben el kell kezdeni , kérem szépen, hisz csajból van. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép verset küldtél Edinának, igazán szívhez szóló. :wink:

Olgi!
Örülök hogy apukádnak minden okés volt a műtét alatt, reméljük a szövettani eredmény is rendben lesz.
Nemsokára már pakolhattok ha 8.-án indultok. És meddig lesztek a szüleidnél? Repcsivel mentek?

Cilamila!
Hát.... fogalmam sincs "összefutottunk-e" már a Corában, de ezentúl könnyebb lesz figyelni, tudjuk hogy nézel ki. :wink:
Kicsinyitéshez külön progi kell, mi ACDSee-t használunk erre, de a többiek tudnak mást is ajánlani. Ha van ACDSee-tek priviben szívesen megírom hogy kell használni, abban tudok segíteni. :wink:

Oszman Kata!
Nekem van egy ilyen kádba tehető ülőke amiről képet is tettél fel. (Zöld-fehér színben, Brendonos)

Kisbabás Anyukáink!
Ha Benneteket nem érdekel akkor Oszmannak tudom ajánlani. Ha igen, akkor nyilván Ti vagytok az elsők. (Bocsi Oszman Kata :oops: ) Ugyhogy, légyszi nyilatkozzatok már igényt tartotok-e rá, vagy sem. Köszi előre is bármi is a válasz.

Lilla!
Gratulálok a leányzó nemének kiderüléséhez!!!! Milyen nevekben gondolkodtok?????????????????Család mit szól a kislány hírnek? Bár gondolom örül mindenki.Mint ahogy kisfiúnak is örülnének.


Majd még később jövök (ha minden igaz), de most mennem kell.
Puszi

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Cilamila!
Jó a kép, akkor mostmár tudom hogy kit kell keresni :wink: Képkicsnyítést nem tudom elmondani, nekünk Linuxunk van.:?
Hiszti:Emilinél még kezelhető figyelemeltereléssel. :wink: De ez ebben a korban általános, most tanulják kinyílvánítani az akaratukat, gondolj arra, hogy ez is fontos folyamat :wink: :lol:

Oszmann!
Néztem néztem a képet, és nem értettem, hogy lett Milánból fülbevalós kislány :lol: :lol: :lol: Aztán olvastam is, és rájöttem :lol: Gondolom tesz-veszen, vaterán már nézted.Nekünk nem volt, Emili 3 hónapos kora óta nagykádban lubickol,még az úszógumit se nagyon tűri :roll: :D

Voltunk ma abúcsúba, sajnos fényépezőgépet nem vittünk :cry:
Pedig Emike felült a forgóra is, és ugrálóvárazott is, volt 4 db. tisztelet jegyünk, így ingyen voltak. :wink:
Kapott vásárfiát is, egy katicás nagy lufit, katicás tolójátékot fából, egy Thomasos formabedobós,és egy katicás csörgődobot buzogánnyal,síppal. 8) Úgy elfáradt a végére, hogy ebéd nélkül ellaudt, még hazafelé kidőlt, észre sem vette, hogy levetkőztettem. :lol:
Nemsokára indulunk vissza.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Zsuzsi!
Édes a kis totyogód nagyon a képeken!!!!!!!!!!!!!!!!!


Panka!
Olvastam a blogot, klassz lehetett a cirkusz. Bár kicsit megszeppent Emili a bohóccal készült közös képen, nem????De azért jó kép. :wink:
Kár, hogy a mai búcsúba nem vittetek fényképezőt, biztos édes lehetett Emili a forgón. Nem csodálom, hogy elfáradt, sok élmény érte ma (is).

Cilamila!
Sajnos én már tudom milyen ha hisztizik a gyerek, Dorka most kezdi. Ha nem az van amit ő akar, akkor rázza magát, toporzékol a lábaival. Ha éppen nem áll hanem ül vagy fekszik akkor sincs gond, emrt akkor meg rugdos a lábaival. Közben természetesen üvölt mint akit nyúznak. Tegnap anyuéknál épp az volt a gondja hogy éjszaka felébredt és nem mentünk át a másik szobába és nem ott ittuk meg a tejcsit hanem a hálószobában ahol aludtunk. Nyilván nem húzgáltam az éjszaka közepén, meg egyébként is minden szobában aludt valaki. Igy nem itattam. Sírt , hisztizett egy sort és érdekes módon később mégiscsak meg tudta normálisan ott helyben inni a tejet. :lol: :lol:
Remélem ez a hisztis időszak hamarosan elmúlik, mert elég kiakasztó tud lenni. Bencénél hamar elmúlt bízom benne, hogy most is elfog, bár Dorka lány, ugyhogy ő még biztos tesz rá egy lapáttal. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Szia bendor.Igen,nálunk is igy zajlik a hiszti.Ha nem az van amit ő akar akkor toporzékol,földhöz veri magát rugkapál stb.Az utcán is képes földhöz vágni magát. :roll: :roll: Bizom benne hogy hamar túl leszünk rajta.


Szép hetet kivánok mindenkinek.Sajna csak hétvégén leszek,bár bekukkantok esténként.Hátha végig tudunk 1 hetet járni a bölcsibe hogy nem lesz beteg.Már a fönök helyettes megkérdezte hogy muszály volt vissza jönnöm,igen muszály, mondtam.Ugy tesz mintha neki nem lett volna kicsi gyereke.Pénteken nem volt bölcsi és kértem 1 nap szabadságot,hát nem kaptam,pedig van bőven.Igy mamát kellett Nyiregyházáról hazahivni a testvérétől.Igy megy ez.
Manórol csak ezt sikerült feltennem,tavalyi kép.

Kép
cilamila
Debrecen
 
 


Lányok!

Engedelmetekkel :oops: :oops: :oops: Cilamilának is csináltam albumot a Picasánkon,(remélem nem gond) oda tud feltölteni. :wink:

Cilamila!
Irok privit, hogy kell használni a Picasát, oda bármikor tölthetsz fel képeket. (nekem oda kicsinyités nélkül is engedi, igaz én a Picasa progiját is telepitettem, lehet csak azért)Ott vannak nekünk is képeink, azokat is megnézegetheted. :wink:
Édes a kisfiad, bár ez ha tavalyi kép, azóta már biztos sokat változott.
Munkahelyen a főnökhelyettesed kedves kérdést tett fel, csípem én is az ilyeneket.

Olgi!
Jók nagyon a Ti Picasás képeitek is, megnéztem. Élvezték a gyerekek a Vadasparkot. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


nemsokára jövök még.



Kata&Milán


oszman777
 
 


Sziasztok!

Andi!
Megnéztem a képeket, aranyosak a gyerkőcök mint mindig:D
Úgy látom Bencének hamar kinőttek a maradandó fogai;)
Dorka min játszik?Minizongora?

Olga!
Ti képeitek is jók!:)Tüncsike alatt az a mintás lepedő gumis?Vagy csak egy sima anyag? :roll:

Edina!
Mi van veletek???Már otthon vagytok?

Cilamila!
Aranyos a kisfiad, tegyél róla majd idei képet is :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem volt nagy forgalom itt, néha benéztem, de nálunk nem nagyon történt semmi, ezért én sem írtam. Mi itthon voltunk, amikor jó idő volt, kicsit még kertészkedtünk.

Ma voltam a táppénzes papíromért, és be akartam menni Hajnihoz is, de szabin van, úgyhogy majd jövő héten.

Olgi! Jó messze van neked az "otthon", nem tudom, valamiért azt hittem, hogy Kárpátaljáról származol. Megkérdezhetem, hogy kerültél ide? És hogy tudsz olyan jól magyarul? Biztos van magyar szál a családban , ugye? (bocsi, ha hülyeségeket kérdezek!)

Zsuzska! Pannika nagyon ügyes! És a bakancs is nagyon tuti!! :wink:
Az én lányom most éli rózsaszín korszakát, úgyhogy most nálunk a szürke-rózsaszín párosítás a menő :).

Lilla! Gratulálok a kislányhoz!!!!

Edina! Ugye már otthon vagytok?

Hiszti: Nálunk Bogi volt eléggé hisztis, igaz, utcán, nyilvános helyes ő nagyon jól viselkedett, de otthon bezzeg.... :twisted:
És nem akarok senkit elkeseríteni, de talán 1 éve, hogy elmúlt a hisztis korszak!! Most helyette jön a kiskamasz lázadó korszaka. De ez (még?) könnyebben kezelhető nála.

zsebi_baba
 
 


Szeretném megkérdezni tőletek hogy nem-e érdekel valakit Vásásrlási utalvány.
1000 ft-os cimletekbe, 15.000ft.
14.000ft-ért.
Levásárolható a kenguru bébi áruházba.



Kata&Milán


oszman777
 
 


:D :D

PANKA:szia.Köszi,majd teszek fel képet.Sajna megint itthon vagyok mert a mult héten betegen dolgoztam ,a mandulám bevolt gyulladva és ráment az izületeimre.A doki le is tolt hogy miért nem mentem időben.Igy most nyomom az ágyat és szedem a gyogyszert.A lábamnak se használt az a kezelés igy holnap megyek vissza és valószinü hogy operálni kell..Szóval az egész katasztrófa.Miota dolgozom 2 hónapja minden héten van valami.Azelött semmi.

BENDOR.Köszia priviben irtakat ,lesz kis időm és kedvem áttanulmányozom.

Az éjszaka Patri aludt vagy 2 órát.Nem tudom mi volt vele.A bölcsibe mondta a gondozónő hogy sokat aludt és biztos azért,bár miota őra átállás volt azóta szőrnyü az alvásunk.Képzeljétek,van mikor szegényt már 6 kor bekell adjuk a bölcsibe mert mind ketten 7-re megyünk.Állitolag a bölcs i 6-kor nyit és a multkor 6,10-kor tudtunk bemenni.Majd másnap megkérdezte az egyik gondozónő hogy sokszor lesz olyan hogy korán visszük.Mondtam igen.Úgy volt hogy ma is olyan korán visszük de mivel itthon vagyok később vittem.Tudniillik tegnap is megkérdezte ugyan az a gondozónő.Ma mondta hogy ő nem azért kérdezte ,csak hogy tudja.Ő miatta ne vigyük később.Ja!,és megkérdezte hogy mama már nem tud besegiteni?Mertz álltalába 1/4.5 körül megy érte és akkor már alig van 1-2 gyerek.Holott 5 ig tart a munkaideje.Erre mit mondjak?Besegit mama bármikor de könyörgöm nem neki szültem gyereket. Kép Kép

Sikerült még 2 képet elküldenem.

Mindenkinek szép napot ezen a borongos délutánon. :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen
 
 


Kép :P :P :P :P
cilamila
Debrecen
 
 


Cilamila!
Sajnálom a sok kórságot, mielőbbi gyógyulást kívánok belőlük!
Aranyos Patrik:DDe az a kutyu...!!Tiétek?És nagyon parázom a kutyáktól :?
Bölcsi.húha, tényleg korán keltek, Patrik hogy bírja??Azért a 2 órás alvás elég kevés, még ha aludt is délután. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Zita!
Ma láttalak Benneteket a Bika előtt. Sajnos késésben voltam, a munkahelyemre mindenképp be kellett érnem 11-re és így nem tudtam leszállni a villamosról, hogy megnézzem a kis gyönyörűségedet, pedig jó lett volna. Sajnálom is nagyon.

Panka!
Igen kis minizongorával játszik a képeken Dorka, ami még az öcsémé és az enyém volt. :wink: Ha anyuéknál vagyunk Dorka mindig tetet bele elemet és játszani akar rajta. Képen látszik, hogy akkor éppen adapterrel működtettük. :wink:

Zsebi baba!
Ajjaj.... azt mondod a hiszti még évekig eltart(hat)???? :shock: :shock: Azt hiszem fel kell vérteznem magam kellőképpen a hiszti ellen. Eddig csak itthon tombolt Dorka, de tegnap sikerült boltban is hisztiznie. :roll: :roll: :roll: Tiszta égő volt, egy páran igencsak megnéztek bennünket. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Tegnap ugyanis elmentünk a mi kis csatárunknak teremcipőt venni, és már útközben kijelentette Dorka hogy neki is kell új cipő, mert lemotorozta az orrát a cipőjének a bölcsiben. Ez így is van, a lábujja is majdnem kilátszott, így ki kellett dobni. Joggal kért új cipőt. Kapott volna egyébként is, ezzel nem is volt gond.Úgyhogy elmentünk a két gyereknek cipőt venni. Dorka próbálgatásnál elkezdett üvölteni, hogy neki bundás csizma kell, és mutatta hogy melyiket húzzuk fel. :roll: :roll: :roll: Alig tudtam felpróbáltatni vele azt amit végülis megvettünk. :roll: De már ez is tetszik neki, szerencsére.

Cilamila!
Sajnálom, hogy ennyire beteges időszakotokat élitek, de tudod, rossz után mindig jó következik, ugyhogy fel a fejjel.
Műtét????????? Hát ez nem hangzik valami jól, az biztos. :cry:
Igen, elég sok időt kell a kicsidnek a bölcsiben töltenie, tényleg szerencse, hogy Patrik jól veszi az akadályt, de nyilván nem hobbiból mentek érte később és adjátok be korán. Ezt a gondozónő is tudomásul vehetné. :roll:
Tudom milyen mikor szinte csak magatokra számithattok, nekünk is aktívak még a nagyszülők, bármikor nem lehet rájuk bízni a gyerekeket. Magunk oldjuk meg a hétköznapokat.

Ma benéztem Edináékhoz kora délután. Épp pakolta a cuccait össze és a párja hordta le a kocsiba. Várták a záróját Kamillának és mehettek ma végre haza. Otthon már minden nyugis lesz nekik, tök jó, hogy végre hazamehettek. Nagyon édes a valóságban is Kamilla nemcsak a képeken. Gyönyörű kislány.

Többiek merre vagytok????????????????????

Oszman Kata!
Írj rám egy privit, ha még kellene a fürdető ülőke, megbeszélhetjük a részleteket.
Csajok nem jelezték hogy igényt tartanak rá, ugyhogy megegyezhetünk.

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Szia,Panka! Igen mienk volt az a kutya de sajna megdöglött.öreg volt már,de iszonyu jó.Mikor Patrik megszületett elfogadtattuk vele és sosem bántotta.Mikor kiraktam aludni,mindig mellé feküdt a kocsinak és vigyázott rá.Soha nem bántotta.No persze én nem igazán hagytam felügyelet nélkül manót.Még mindig keresi Patrik az udvaron.Patrik jól birja hála a bölcsit és sokszor magátol ébred reggel.De van mikor mama itt alszik és akkor ő viszi el vagy apát hazavárja és kocsival mennek.Tehát probálom minél kevesebbet olyan korán beadni.

bendor.Bizom benne hogy már jó idők következnek ránk.Elég már ebböl a betegeskedésből,de majd csak vége lesz.Ezt probáltam a gondozónőnek is bemagyarázni hogy nem jókedvünkből visszük korán.De van egy 1.éves és egy 8 hónapos baba is a csoportba.A 8 hónaposnak az anyukája 16 éves,közép iskolás.Nagyon tündéri baba.

:roll: :roll: :roll:
cilamila
Debrecen
 
 


Panka!
Valóban egész hamar kinőttek Bence maradandó fogai elől. Augusztus 20.-án esett ki felül a két 1-es neki, és már kétharmada kinőtt az újaknak. Karácsonyra már egész szép lesz neki.
Tudom hogy már megvan Emilinek a kis asztal meg a székek, de nézegettem neten a Mülleres játékkatalógudt és ezt találtam. Igaz itt egy asztal és 2 szék van, meg kis ládikó + fogas:

http://www.mueller.co.hu/blaetterkatalo ... log0820_hu

Na jó, nem az az oldal jön be egyből, de a 43. oldalon van amit akartam mutatni)


Cilamila!
Hát nem semmi, 16 éves lánynak 8 hós babája legyen. :roll: :roll: :roll: Gondolom nem tervezett gyerek volt szegényke. És 8 hónaposan már közösségi életet él...... hmmmmm.... sajnálom kicsit/nagyon. :?

Kriszti!
Nagyon jók a képeid, nem tudom mikor töltögetted fel őket, de én most vettem észre. Gyönyörűek nagyon a gyerkőcök a képeken (is). :wink:

Edina!
Kamilla babáról is megkuksiztam az új képeket a honlapján. Édespofi nagyon ő is, de ezt mondtam is Neked.
Na.... milyen otthon lenni végre??????????????????????

Jóéjt Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Olgi, Kriszti, Andi! Megnéztem a képeket, mindegyik gyerkőc édes, mint mindig! :D

Olgi! Lassan indultok.... Apukádnak mielőbbi felépülést! Az unokák jelenléte biztos segít majd! :wink: Meddig maradtok?

Cilamila! Sajnálom ezt a sok betegeskedést! Tényleg nagyon rátok jár a rúd... :( 16 éves anyuka??? :shock: :? Ilyenkor én úgy sajnálom a babát... :roll:

Örülök, hogy Edináék végre hazamehettek! Én is néztem a honlapot, szépséges a kis Kamilla! :D

Andi! Kezdődnek Nálatok a hisztik Dorka részéről? :? Nem irígyellek... Köszi a linket a kisasztalról! :D Megtetszett kép alapján, és ma úgyis arra jártunk, bementünk megnézni, nagyon édes! Pannikát ráültettem, olyan boldog volt, kacagott és csapkodta az asztalt!!!! De a lába nem ér le... :D Úgyhogy a lányom választott magának szülinapi ajándékot.... :D :wink: Már mondtam is a férjemnek! Tényleg olyan kis boldog lett tőle, hogy öröm volt nézni! :D Meg a Coraban is voltunk, szétnéztünk a játékosztályon, és bekapcsoltam Neki 1-2 zenélő-beszélő játékot, ott is kacagott! Olyan nagylány már! Végigbeszélgettük a vásárlást! Kommentált mindent a saját nyelvén! :D Most meg bekapcsolta magának a tv-t.... :shock: :o

És képzeljétek, tegnap többször is ment egyedül 5-6 métert! :D Főleg olyankor, ha azt hitte fogom... :lol: De hát szinte nem is kapaszkodik beélm, én meg nagy cselesen elengedem a kezét, és lám, tud menni egyedül is! De úgy is ment, hogy az ágytól indult és hívtam, tartottam a kezem. :D Most meg mondanom sem kell, csomagokat akar bontani..... Itt piszkálja a dobozokat...kis postás.... :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Andi!
Megnéztem, tényleg nagyon aranyos, és van hozzá mérce is, és olcsó is, még paddal együtt is.Kár hogy nem tudtam róla előbb:(Eddig még nem láttam a Müllerbe, pedig járunk oda. :?
Edináék honlapját nem mentettem el, megírnád nekem a címét?Köszi.

Cilamila!
Gondolom a 16 éves anyuka nem idén barnult :twisted: :lol:

Zsu!
Tegnap láttalak titeket a troliból a csapó utca elején, séátáltatok hazafelé :wink:
Pannika nagyon ügyes, jó korán kezdett el járni!!:D

Emikém náhás lett, de szerencsére nem lázas, nem levert.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka! Tényleg aranyos nagyon a kis bútor. Mi helyhiány miatt valószínű, hogy csak azstalt és a 2 széket vesszük. Amúgy én is járok a Müllerbe rendszeresen, de még nem láttam eddig. Nem tegnapelőtt láttál? Tegnap nem voltunk kint. Emikének jobbulást!!!! Puszi a szép kis pofikájára! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Zsu!
De lehet hogy tegnap előtt volt :oops: Szitaagyam van. :oops: :( :lol:

Képzeljétek, Emike hazafelé belelépett a kuatyagumiba :x :x :evil: :evil: És persze a küszöbön csúszott el rajta, így olyan lett a küszöb is, meg a padló is :x :x :x :cry: Ne tudjátok meg mit melóztam, minden Domestosos, a cipőt is azzal mostam el.Majd szétvet az ideg! :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?