Hello Lányok!
Megvagyok végre én is. Hazajöttünk anyuéktól, ahol nem irtam, de olvastalak Benneteket. (nagyon csigalassú az internetük
)
Ez a pár nap gyorsan elszaladt, el sem hiszem , hogy már vége. Valahogy nincs kedvem holnap újra dolgozni menni.
Gyerekek is nagyon jól érezték magukat, Dorka szokásához híven le sem szállt apuról, Bence pedig az öcsémről.
Így szusszanhattam mellettük egy kicsit.
Még pici időt arra is kerítettem, hogy egyik kdvenc elfoglaltságomnak, az olvasásának hódoljak. Befejeztem egy könyvet, és újabba kezdtem bele.
Más kérdés, hogy ez mikor lesz befejezve.
Zsuzsi!
Pannika téli lábbelije nagyon klassz, szép, divatos, és a szine is bejön. Dorkának is szeretem ezeket a színeket. Eddig szinte csak rózsaszín cuccai voltak, de már merészebb vagyok a színeket illetően, egyre több a lila, ciklámenes és pirosas is.
Mindenesetre nagyon jót vettél.
Jajj, a Picasát még nem néztem meg, anyuéknál lehetetlen volt betölteni, de olvastam, hogy vannak sétálós képeitek fent, mindjárt meg is nézem.
Majd hozok én is pár hétvégi képet.
Gratula Pannika egyedül evéséhez!!!!!!!!!!!!!! Ügyes nagylány már, tényleg.
Kriszti!
Ezer bocs, még mindig nem küldtem el az ortopéd szakorvos számát, de mostmár tényleg igyekszem. Nagyon szép Nelly baba a képen, sokat változott, nagylányosodott az utóbbi időben. Babázást meg időben el kell kezdeni , kérem szépen, hisz csajból van.
Nagyon szép verset küldtél Edinának, igazán szívhez szóló.
Olgi!
Örülök hogy apukádnak minden okés volt a műtét alatt, reméljük a szövettani eredmény is rendben lesz.
Nemsokára már pakolhattok ha 8.-án indultok. És meddig lesztek a szüleidnél? Repcsivel mentek?
Cilamila!
Hát.... fogalmam sincs "összefutottunk-e" már a Corában, de ezentúl könnyebb lesz figyelni, tudjuk hogy nézel ki.
Kicsinyitéshez külön progi kell, mi ACDSee-t használunk erre, de a többiek tudnak mást is ajánlani. Ha van ACDSee-tek priviben szívesen megírom hogy kell használni, abban tudok segíteni.
Oszman Kata!
Nekem van egy ilyen kádba tehető ülőke amiről képet is tettél fel. (Zöld-fehér színben, Brendonos)
Kisbabás Anyukáink!
Ha Benneteket nem érdekel akkor Oszmannak tudom ajánlani. Ha igen, akkor nyilván Ti vagytok az elsők. (Bocsi Oszman Kata
) Ugyhogy, légyszi nyilatkozzatok már igényt tartotok-e rá, vagy sem. Köszi előre is bármi is a válasz.
Lilla!
Gratulálok a leányzó nemének kiderüléséhez!!!! Milyen nevekben gondolkodtok?????????????????Család mit szól a kislány hírnek? Bár gondolom örül mindenki.Mint ahogy kisfiúnak is örülnének.
Majd még később jövök (ha minden igaz), de most mennem kell.
Puszi