Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is megyek BKV-val ahová lehet! De nehéz lesz helyet és időpontot egyeztetni :) Ki válllalja a szervezést?
Szly, kell legyen valami hátránya is annak, ha az ember nem zsúfolt nagyvárosban lakik :lol:
Gabuska, tényleg kettő van neketek? Direkt Livinek is? :o :lol: Remélem hamar meggyógyul a kis beteg!

KépKép
Kép
el..né

Kettő van, igen, mert ami Livié volt, annak a háta szakadt, így nagyon besüpped, nem lenne ideális egy kisbabának. Viszont a reflux miatt kellett Nórinak is, így vettünk egy másikat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok, a szent cél érdekében mindent! Megszervezem a bababulit :-)
Jövő héten valamikor a második felében? (a kicsi takonykórja csökkenni tűnik)
Felteszek képet a csücsülő Mátéról. Puszi r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Kép Csücsülünk

Kép Unokatesóval

KépKép KépKép
kindertojas

Ami itt jön: Hármasban Nagyenyeden és a pancsoló Mátébaba miután hazajöttünk a keresztelőről

KépKép KépKép
kindertojas

Kép Kép

KépKép KépKép
kindertojas

Joli, az előbb elfelejtettem írni, hogy hatásosak a gyógypuszijaid! Gyorsan tovább is küldöm az enyémekkel együtt a többi kis betegnek!!!! :P

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Réka! Tök jó,hgy te is ilyen gyakran tudsz jönni. Haláli az a duplababás kép!Nagyon édik! Nagyon jó lenne egy tali,de sajnos mi is nagyon messze lakunk a fővárostól.Annyira,hogy egy vendég itt a vendégházból meg is kérdezte,hogy mi voltunk-e a már Budapesten? :idea: :shock: szerintetek????Tegnap voltam ám itt,cirka 10 percig töltöttem nektek fotókat,aztán elszállt az egész!...az agyammal együtt! :evil: :evil:
Talán most!
Tájkép!
Kép

Napozunk a fiammal! :)
Kép

Hajas babám! :D
Kép

KépKép
Kép
patricia83

...még néhány! :D

Delfinekkel fotózkodtunk! (Mircsi aludt :) )
Kép

Fagyi! 8)
Kép

Csúszdapark egyik fele!
Kép

KépKép
Kép
patricia83

Akartok még? Neeeeeeeeeeeeeeem? Naaaaaaaa! :lol:

Kicsi beach-boy! :lol:
Kép

Szerencsétek van,ez volt az uccsó amit lekicsinyítettem! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Megőrülök, harmadjára kell újra kezdenem :evil: :evil: :evil: , ááááááááááááá.

Szóval sziasztok!

Pat, jó lehetett a nyaralás, szépek a képek, édesek a srácok, a kockás hasadhoz nem fűznék kommantárt :wink: .

Réka, sajnos én sem tudok talizni, mivel egriek vagyunk.
A képeitek nagyon jók, Máté nagyon aranyos , az unokatesós kép szenzációs.

Gyógypuszikat szívesen fogadok, ha már gyerkőcöknek nincs rá szükségük. Én ramatyul vagyok, fáj a torkom, náthás vagyok, köhögök. Szerencsére Toncsi már jól van.

Bogi viszont tegnap óta egyfolytában kiabál, óbégat, ordít stb. stb.
Nem tudom, mi lehet a baja, tanácstalanok vagyunk az apjával. Az tény, hogy keveset eszik, próbáltam adni neki fagyasztott tejet, tápszert, de nem kell neki. De nem is fájdalmasan kiabál, az arca sem olyan mintha fájna valamije. Hangpróbálgatáshoz kicsit durva. Komolyan leírhatatlanul ordít :shock: . Nem tudom időszakhoz sem kötni, ordít evés előtt, után, mindig mindig. Cseppet megviselte az idegeimet ez a két nap.
Szerintetek?
De ha éhes lenne, akkor nem lehetne elterelni a figyelmét. Ha foglalkozunk vele, vigyorog nagyokat.
De egyik napról a másikra mi változhatott meg :shock: ????

Bocsi, de kész vagyok.

Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

csilla!
nem jött meg neked?Dodó akkor kiabált sokat.szerintem rossz ízű volt a tej és az ő figyelme is elterelhető volt.vagy csak egész 1szerűen ilyen időszaka van,h több figyelmet igényel.főleg,ha eddíg is foglalkoztatok vele.foga nem jön?ezek csak tippek :oops:
nekem szerencsére csak 2 napig volt meg megint,de Dorián azokat az etetéseket üvöltve fejezte be.úgy látom rendeződik a tejmennyiség is :) mostanában nem mindíg eszi ki mindkét cicit,de mosolyog és elfordítja a fejét,úgyh nincs gáz :) lehet,h ingadozó az igénye?

Kép
berni1

Csilla, kitartás. Nem lehet, hogy érzékeny az időjárásra a kicsi? Csak ötlet... remélem, hamar túl lesztek rajta..
Máté orra egyre jobban szelel!
Pat, irigykedhetünk? Mi idén "nyaralni "a két ünnep közt fogunk menni, a nyár nekünk is kimaradt...

Jaj, elhangzott egy határozott LÁ (cicit akarok), mennem kell.
puszi: Réka

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Először is a betegeknek én is jobbulást kivánok, már tudom értékelni, hogy milyen jó, hogy 1 hete nem kell már szivogatni Ártemisz orrát. És micsoda megkönnyebbülés, hogy nem látom kinlódni, hogy nem kap szegényem levegőt.

Pat! Jó lehetett a nyaralás, ezek szerint Mirát nem zavarta meg a környezetváltozás. Én egy kicsi izgulok, hogy milyen lesz vele az utazás novemberben, és hogy nem zavarja-e majd meg. Most nagyon jó kislány.

Csilla, nem lehet, hogy csak azt akarja, hogy foglalkozzatok vele?

Nekem még mindig nem jött meg egyébként, ezek szerint nektek már igen? Na nem mintha hiányozna :roll:

Réka, a képek nagyon szuperek! ezek szerint ti is dolgoztok a kistesón? Mi is szeretnénk minél előbb. De amig meg sem jött addig nem is "izgatom" magam, hogy mi a helyzet. Persze tudom, hogy előfordul, de nem nagyon hiszem, hogy velem.

Ami a találkozót illeti, ha véletlenül úgy tudjátok szervezni, hogy november 12-26 közé essen, akkor mi is nagyon szivesen csatlakozunk Budapesten!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Most látom, hogy tegnap este amit írtam Rékának, az nem jelent meg :) Na, akkor újra: nagyon hasonlítanak egymásra az unokatesók! Kedves kis család vagytok így együtt! Örülök, hogy használtak a gyógypuszik. Remélem másoknak is!
Pat, irigyelni való helyen jártatok és irigyelnivalóak a pasijaid:) Persze Mira is :) Ja, és az alakod...na jó, befejezem :P Tudhatod, hogy szívesen nézegetjük a képeket!
Csilla, én a melegfrontra fogtam a nyűgölődést! Igaz, hogy az enyémet is el lehet szórakoztatni, de hát néha aludni is kéne és csak ordítás után sikerül.
Berni, jó, hogy nálatok már minden rendbejött :) Ebben bízunk mi is!
Adri, nekem is megjött már, amikor kezdtem szedni a fogigátlót, kétszer volt szabálytalanul aztán már vagy két hónapja nem. Szerintem jó lesz az a tali akkor is, a mikor itt leszel te is! Úgyis kevesen tudunk összejönni..

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Csilla! ÁÁÁÁÁÁÁ,nem jól látod,nem kockás az,hájas! :lol: :lol: :oops:
hozzád hasonlóan engem is kikészített ez a 2 nap.A férjem Egerben,én egyedül a gyerekekkel és a vendégekkel.Nem tudok főzni,de most még azt is kellett! (reggeliztetni meg vacsoráztatni. :evil: ) Ja,és Mircsinek is volt valami "baja" ma. Minden evés közben szívott egyet a tejcsiből majd cici kiköp,rámnéz kacag! És ezt 1 etetés alkalmával 20-szor! Amúgy vicces volt,ahogy kurjangatott,de hogy miért csinálta? Kicsit elhúzódtak ma az etetéseink... :lol:

Adri!
Mirát nem viselte meg az út,bár azt veszem észre,hogy bárhova megyünk az első 2 nap felébred éjjel enni, a 3. naptól alussza csak át az éjszakát.Igaz ez arra is ha Egerbe megyünk,vagy ha éppen hazajövünk! (vagy ezt már írtam? :oops: )
A repülőn sem volt semmi baj,bár odafelé felszállásnál és leszállásnál szopizott,visszafelé már aludt. Időeltolódás nincs,így az sem viselte meg.Szerintem ne aggódj feleslegesen már előre! :wink:

Réka!
A 2 ünnep között az Karácsony és Szilveszter? És merre mentek?

KépKép
Kép
patricia83

Szia Pat!
Akkor retusálta valaki a képet ?! :lol:
Szegény, a két gyerek mellett még a vendégek is? Nincs segítsegetek? Vagy csak főszezonban?
Mira baba akkor jól tűri a változatosságot :) És lám, ha nincs, akkor csinál magának :lol: Nem mindig egyformák a babák, vagy sosem egyformák? Mi tegnap megkaptuk a pneum oltást és Csanád az éjjel mintababa volt :P

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Patr.! Nagyon jók a képek és szerintem is kockás, nem hájas! :lol:

Kindertojás! Máté baba nagyon cuki!

Sajna Jázmin elkapta Rolitól a betegséget! Remélem azért őt nem fogja annyira megviselni, mégiscsak védené az anyatej vagy mi! Köhög szegényem! Egyébként nem is csodálom, hogy elkapta, annyira vigyáztunk, de még így is volt, hogy Roli telibe tüsszentette! :cry:

CSilla! Jobban viselkedik már Bogi?

Joli! Jázmin jövő pénteken kapná az oltásokat, de ha addig nem gyógyul meg, nem fogja megkapni. Gratula a minta Csanádhoz!

Adri! Sajna már nekem is megjött! Jó neked, hogy nem még! Akkor nem is védekeztek?

Kép
szly27

NE dícsérjetek csajok,mert zavarba jövök! :oops:

Még nekem sem jött meg,és nem is védekezek,a férjem úgyis erősebb! :lol: :lol: :lol: :lol: Márk 9 hónapos volt mikor megjött!Hátha még van egy kis idő!

Sly!
Akkor most Jázminnak kívánunk jobbulást és küldünk gyógypuszikat! Hát,igen veszélyes a beteg gyerek a családban,Márk állandóan a picit puszilgatja,így esélye se lenne,ha Márk megbetegedne!

Joli!
Csanád amúgy nem alussza át az éjszakát?
És a Pneumot csak úgy beadják? Vagy be kell jelenteni,hogy be akarod adatni,és akkor beszerzik a vakcinát? 3 részletben?Én is szeretném beadatni,de még van egy kötelező előtte!
Amúgy van segítségünk a vendégházban ilyenkor is,de amilyen Murphy nem szóltam neki,gondolván ennyi vendéggel egyedül is elbírok,de az természetes,hogy amikor valamit csinálni kéne,mindkét gyerek ébren van. Tegnap este megérkezett a férjem,szóval minden visszaállt a megszokott kerékvágásba!

Többiek?
Mintha Orsi is azt írta volna,hogy gyakrabban fog jönni! És Hannablanka-Noémi már vagy ezer éve nem volt!!! Livi? Titi? Inerke? Névsorolvasás! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Mi nem védekezünk, de mi örülnénk is, ha esetleg jönne a kistesó is..Persze igy, hogy még meg sem jön nem túl valószinű. Pat, nálatok már a harmadik is jöhet? :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Szly, biztosan meggyógyul Jázmin a jövő hétre! Küldöm a gyógypuszikat a betegeskedő manóknak!
Pat, sajnos már nem alussza át Csanád az éjszakát :( Amikor megcsappant a tejem, akkor éhes volt és felébredt enni éjszaka is, aztán megszokta. De már egy hete csak teát adok éjjel, mert épp eleget eszik nappal(mérem mindig). Remélem az éjszaka elkezdődött a végigalvás, mert már majdnem feladtam. Főleg, hogy holnap éjjel nem leszünk itthon, biztosan enniadok majd, ha feébred.
Ja, tényleg két napig nem jövök, addig írjanak a hűtlenebbek :)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Én még mindig betegen :evil: , már tele van a hócipőm (ahogy Toncsi mondaná 8) ). Szedek egy halom vitamint, és tessék!

Adrien, akkor hajrá, így is simán összejöhet. Barátnőmnek sem jött meg, és a két gyerkőc között másfél év van.

Bogi sem alussza át az éjszakát, de végül nem zavar, legalább a tejcsinek jót tesz. Mi lenne, ha nem kelne :? . Így is alig eszik. Most, hogy van mérleg, szembesülök vele. Most is 70 ml-t evett vacsira. Tegnap direkt nem szopiztattam meg este, csak cumisüvegből adtam neki tejet. Erre 70 ml-t evett. Pedig azt hittem, jól bekajálja a dupláját és meg tudom, mitől nyűgös napok óta. De nem! Előfordul, hogy többet eszik (100-130), viszont, akkor vissza is jön belőle.

Azóta is kiabál ez a gyerek. Változó, van ha meglát elcsendesül, de ma délelőtt hiába sétáltam vele, popót rázva, énekelve, sírt torkaszakadtából.
Remélem a foga jön. Bár nem látok se fehérséget, se dudrit. Semmit. Igaz a kezét gyömöszkölgeti a szájába, de a játékait nem, ha én teszem oda a játékot, az se jó.
Eddig éjszaka ébredéskor csak cuppogott, motozott kicsit. Most egyből rázendít.
Eddig még nem jött meg a mensim, Toncsóval kb. ilyen tájban jött meg.

Pat, a Pneumo oltásért szólni kell előre, hogy megrendeljék. Én csak fél éves korában adatom be az elsőt, így 1 oltással kevesebb.

A lakás szalad, most csak mi lányok vagyunk itthon, de így nem jut időm semmire. Szegény Toncsit sajnálom, vele sem tudok igazán foglalkozni. Feszültebb is vagyok. Bogi meg csak fél órákat alszik. Szerencsére délután jól aludt(unk) mind a hárman. Ránk fért :wink: .

Na még megyek fejegetni, aztán csucsu.
Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

csila!
részvétem,én nagyon utálom,mikor zokog Dorián és nem tudom,mi a baja.de csak azért,mert lelkiismeret-furdalásom van,h nem tudom,mi a baj.pár napja pl.evés közben a 2 cicinél elkezd feszengeni és úgy sír soxor,h berezeg a dobhártyám.ha megnyomom a cicit és belefolyatom a szájába,akkor néha kell neki,de soxor nem,elfordítja a fejét.ha meg leveszem ciciről és pl.járkálok vele van,h újra rázendít.NEM ÉRTEM!adtam neki tejet üvegből 20ml-t sem evett meg,aztán már játszott.szerintetek mi lehet ez?gondolom,nem patakokban jön a tej és ideges lesz.de eddíg miért működött?ötletetek?

adri!
nem félsz a hegszétválástól?egy másik topicban pont ez a téma,h a dokik mit javasolnak.bocsi,csak kérdezem.

Kép
berni1

Berni, ismerős a szitu. Bogi is csinálja gyakran.

Ugye, Te vagy a homeós szaki :wink: . Szóval szeded pár napig, amíg nem hat, majd abbahagyod. Min. hány napot kell kihagyni? Pedig sokan folyamatosan szedik :shock: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Pat!
Nagyon jók a képek, szuper helyen voltatok! 8)

Kindertojás!
Máté baba nagyon cuki, az uncsitesó szintén! :wink: Nagyon tetszik a közös kép is! Egyre inkább gondolkodok én is a hordozókendőben, mert Vince csak a karomban van el! :(

Szóval én is kicsit ki vagyok készülve, mert Vince is elég nyűgös mostanában. Éjjel vagy 5x kelt fel, 2x evett, igazából nem tudom, mi baja lehet. Gondoltam már én is a frontra, fogra, mindenre, de nem tudom... :? Tanácstalan vagyok...A játékok se kötik le, még a nővére sem, pedig foglalkozna vele ő is!

na bocsi, most mennem kell, majd még folytatom...

évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jó reggelt!

Sajnálom a nyűgös bébiket! Beléptünk abba a korba, hogy jöhetnek a fogacskák, lehet ez a baj!

Csilla! Van lefejt tejed a fagyóban? Próbáld meg azt odaadni Boginak üvegből. Ha esetleg a mensid kavarna be a tej íze miatt, akkor megeszi a lefejtet. Ha azt sem, akkor lehet a foga.

Berni! Fogalmam sincs mi lehet az oka, szerencsére Jázmin eddig még mindig szépen szopizott! Pedig nekem már másodjára jött meg!

Joli! Jó hétvégét nektek!

Jázmin beteg, felkészültem egy sz@r éjszakára, erre a kislányom reggel hatig aludt. Akkor szopizott jó sokat és még alszik. Szerintem leghamarabb 10-kor kel.

Rolinak levágtuk a haját:
Kép Kép Kis dundim

Kép
szly27

Bocs, megint ekezetek nelkul tudok csak irni.
Berni!
Nem lehet, hogy olyankor mar egyszeruen NEM EHES? Nekem is szokott ilyet Artemisz, marmint hogy kapkodja a fejet, majd elkezd sirni, de en olyankor par probalkozas utan hagyom, bufiztetem, aztan tisztaba teszem, es leteszem jatszani. Ha nem ehes, nem ehes. Egyebkent megfigyeltem, hogy reggel meg delben nagyon sokat szopizik, aztan delutan meg este mar csak alig par percet hajlando. Biztos akkor mar nekem is kevesebb a tejem, mert "lottyedtek" a cicik. De ennek ellenere nem ebred fel ejszaka, hogy ehes lenne, addig meg nem aggodom.

Ami a hegszetvalast illeti, nem felek. Az en nogyogyaszom itt azt mondta, hogy leghamarabb oktoberben eshetek teherbe. De amugy utanaolvastam tudomanyos folyoiratokban is a neten, es elofordul, de eleg alacsony az elofordulasi valoszinusege, ha csaszaroznak. Csak hat most sem szulhetek sajna majd termeszetesen ha ilyen hamar jonne....

Csak nem ti is ezen gondolkoztok??????marmint a kisteson?????

Evi! Szerintem nagyon jo a hordozokendo, bar en mar csak akkor hasznalom, ha megyunk valahova. Itthon mar egyaltalan nem. Tegnap peldaul voltunk bevasarolni kettesben, nyilt itt a kozelben egy LIDL (hurra!!) es olyan edesen elnezelodott szo nelkul a kendoben! Kendo nelkul nem is lehetne ezt kivitelezni. (persze lehetne kenguruban, de maskepp nem).

Na megyek fozni amig alszik!!! :D

KépKép

KépKép[/url]
neirda

szly!
de edesek! Roli nagyon cuki!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

adri!
á,nem.én vissza akarok menni dolgozni,mert amit kapnék,nem hiszem,h fedeznénk a ház-és autóhitelt :( ha akarunk 2.at,akkor majd ki kell okoskodni,h menjek vissza,h meglegyen a 6 hónap akár már terhesen :oops:
dorián pedíg soxor akkor is sír,ha felveszem büfizni kaja után,úgyh nem ad egyértelmű jelet,h jól lakott-e :cry:

csilla!
aranyos vagy,méghogy homeos szaki :lol: a könyv nem ír róla,h hány napig,de ezt találtam róla egy homeos szakoldalon:

Tisztelt Szakértő!

Segítségét szeretném kérni, 3hónapos kislányom alvás közben gyakran felsír, de nem ébred fel mindig, nagyon nyááladzik és az öklét a szájába rakja. Lehetséges, hogy a foga jön? A másik probléma pedig az lenne, hogy milyen megoldást tudna tanácsolni tejserkentésre? Szeretném még sokáig szoptatni, de kevesebb a tejem, mint volt. Segítségét előre is köszönöm.

Kedves Petra !

A kicsinek, a feltételezett fogzás miatt adjon esténként a Chamomilla 15 CH-ból 5 golyócskát vízben oldva, és így a kicsi szájába cseppentve.

A tejserkentésre a következő gyógyszerek alkalmasak : Ricinus communis és Urtica Urens 5 CH potencia , mindkét szerből. Reggel és este kell bevenni őket, azaz naponta 2x5 golyócskát, be lehet venni egyszerre a két fajtát. Heteken keresztül szedheti, amíg szükség van rá.

Emellett ne feledje, hogy a tejserkentés legjobb ingere, hogy a babát minél gyakrabban mellre kell tenni, akár óránként néhány napig,amíg újra be nem áll a kívánt tejmennyiség. HA iortelen nő a baba, átmenetileg kevésnek tűnhet az anyatej, aztán szépen gyarapodik a mennyisége, a baba szükségleteihez igazodva.

Üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna

több részletet a www.homeopatia.info.hu-n találsz :)
én is most akarok venni,hátha mégis az a baja,h kevés.ma reggel is hisztizett szopizás után,cicit nem fogadta el,pedíg még volt benne,de ívben megfeszítette magát,bekapcsoltam a tv-t(épp hupikék törpikék ment)elkezdet nézni és azonnal abbahagyta a sírást :? értetlen vagyok.arra gondoltam,h lehet az a baja,h hirtelen jön nagy mennyiségű tej az elején és attól elkezd fájni a hasa.szoktam hallani ahogy gurgulázik a hasa miközben nyeli.olyan hang,mint mikor mi hirtelen iszunk és csikar a hasunk. :cry: szegénykém!már csak erre tudok gondolni,mert eddíg mindennap kakilt,1 hete viszont csak 3 naponta.lehet,ez zavarja és fáj a pocija evéskor.hm?

Kép
berni1

Berni! Lehet hogy kevés neki a tejcsi! Amikor már nem jön úgy, felmérgeli magát, és azért nem fogadja el utána. A 3 naponkénti kaki is utalhat arra, hogy kevés a tej. Egyik barátnőmnek is két nappal fiatalabb a kislánya, mint nekem. Ő is szoptat. Minden nap volt széklete a kiscsajnak, egyszer csak neki is két, három naponta. A soron következő tanácsadáson nem hízta meg a kicsi a havi minimumot. Visszahívták egy héttel későbbre méreckedni és már fogyott az előző méréshez képest. Szóval nem volt neki elég a tej. Közben nem reklamált, nem volt nyűgös, azért nem vette észre barátnőm. Kap pótlást és mostmár megint minden nap van széklete.

Kép
szly27

szly!
köszi,de erre gondolni sem akarok!most voltunk méreckedésen és mindent rendben találtak+a pótlást sem fogadja el,csak játszik vele.ma kakilt és az uccsó 2 etetés rendben ment,sőt az egyiknél elég volt neki 1 cici.

mindneki!
segítsetek!megyünk kicsit kikapcsolódni.mire figyeljek a picurral kapcs?megyünk fürdőbe is.ott vmi extra?

Kép
berni1

Akkor ok! Nem mondtam, hogy tuti az a baj, csak esetleg. De akkor nem, az jó!

Hová mentek? Be akarod vinni a medencébe Doriánt?

Kép
szly27

medencébe?persze,h bevinném,csak nem tudom,h szabad-e.vki azt mondta,h ha gyógyvíz akkor nem.én azt hittem csak a hőfokot kell figyelni.a nagykádban már fűrdött velünk és imádta,gondoltam ez a pihi most jól jön neki is halacskázni :lol:

Kép
berni1

Évi, a hordozókendő eddig nekünk mindenre bevált! A kicsi imádja, a sógornőm is átállt a kenguruzásról, mert sokkal kevésbé strapálja le a hátát... Szóval hajrá!

Adri, mindnt bele! MI is minél hamarabb szeretnénk kistestvért, nem is egyet, aztán meg meglátom, visszafogad-e a szakma :shock: de ha nem,legfeljebb tanárként fogok dolgozni, nem kutatóként. Az meg, hogy szülhetsz-e normál úton, ki fog derülni időben... hátha!

Berni, kitartás! Máténak is volt olyan időszaka, amikor nem tudtam, mi a helyzet, mivel segíthetek neki. Mostanában, hogy fejek, nagyon elfárad szopi közben - nem csak nyelni kell, hanem dolgozni is érte - és nem eszik annyit. Emiatt meg gyakrabban kér, és esetleg nyüszi is van. (De így nem fáj a pocija!!!!) De ilyenkor, ha nem várom meg, hogy felhúzza magát, a cici megoldja :lol: Amúgy a fürdőnek meg szerintem kérdezz utána a védőnéniteknél! Én mondjuk ha jó hely és tiszta, bevinném... :P

Szly, nagyon csinos lett a kisfiad! Jázmin meg egy igazi kicsi nő mellette!

CSillala, gyógyulj meg hamar! És ne aggódj, ha a kicsi eléggé nő, akkor csak amiatt eszik keveset, mert nagyon jó minőségű a tejecske! (Egyszerre ,nem hinném hogy az én kicsinyem is többet enne, mondjuk én nem nagyon mértem eddig. Mondjuk most felhorgadt bennem az érdeklődés...)

Máté orrocskája szépen javul, ma csak reggel és este kellett szívni.

Puszi mindenkinek, jó éjszakát:

Réka

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Köszi Berni, lehet kipróbálom a ricinust is.

Bogi is nagyon kevéskét hízik, a héten összesen 40 g-ot! De üvegből sem evett többet, mint ciciből, így akkor inkább szopizzon.
Igaz, mostanában széklete is sokkal sűrűbben van. Eddig hetente 1x volt és most meg 2-3 naponta.

Különben Bogi most mindenkinél sír, egyedül velem van kibékülve. Apjánál is, nagyinál is sír. Szóval most anyás lett nagyon.

Na még vasalnom kell apának holnapra (azaz mára :oops: ).

Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Gyors leszek, alszik a csemete, de rögtön indulunk temetőzni...
A bababulira akkor kire számíthatunk? Adrit és Ártemiszt természetesen megvárjuk :-) Van valakinek ötlete, hol találkozzunk? Nekem első körben jó időre a Margit sziget, rossz időre meg a CD-fű (nemdohányzó teaház, nem túl drága, egyetemistaként jártunk oda jegyzőkönyveket írni) különterme jutott eszembe... első időpontjelöltnek meg 13-a csütörtök.
Pat, most láttam meg a kérdést :oops: ciki de mindig olyan kutyafuttában olvasok... Háromhutára megyünk Karácsony után másodikáig a manó keresztszüleivel... Jó kis SZilveszter lesz :-)
Puszi: r

KépKép KépKép
kindertojas

Jo reggelt!

Berni! Hova mentek kikapcsolodni? En megmondom oszinten nem vinnem be a vizbe...Ha melegvizes akkor a fertozesek miatt, ha hidegvizes, akkor meg felnek, hogy megfazik, meg az nem is hiszem, hogy annyira tetszene neki. Itt azt mondjak, hogy amig meg nem kapta az oltasait addig a tengerbe sem szabad bevinni...(persze az nem mervado, hogy itt mit mondanak :roll: ) De kerdezz utana persze inkabb a gyerekorvosnal. A ti tiszta kadatok azert megiscsak mas mint egy kozmedence!

Reka! En a kettonel tobb gyerekre nem is gondolok, azt mar nem birnank ki sem anyagilag, sem en "szakmailag". Es legyetek nagyon halasak a magyar szocialis halo miatt!!! Itt az anyaknak 2 honap utan vissza kell menni dolgozni, a kozalkalmazottaknak most vezettek be az 1 eves szules utani szabadsagot, de annal tobb nekik sem jar...Az, hogy en itthon vagyok az itt egyaltalan nem szamit termeszetesnek. Mondjuk latszik is a fiatal generacion ez az egesz...

Ami azt illeti ha nem telik el 2 ev a 2 szules kozott, akkor en sem eroltetnem a termeszetes szulest, mivel nekem Artemisz csaszar volt. Annak tul nagy a kockazata.
Ami a talalkozot illeti nagyon orulunk ha mi is mehetunk!!! Jo a 13 is, meg eddig minden kiveve a 20adikat. (12 es 26 kozott persze).

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Már 2 napja Bogica nem sírdogál :roll: , de azért inkább csak anya közelében szeret lenni. Különben jó kedvű, vigyorog mindenkire (csak ne akarják felvenni :wink: ). Lehet a tejcsi volt kevesebb v. tényleg a fogacska piszkálta kicsit. De arra is gondoltam, hogy én voltam beteg és valamit ő is érzett belőle :shock: , nem tudom, de a fő, hogy most már jobb kedvű.

Adrien, másik barátnőmnek is talán másfél év van a két fia között, az első császár volt (mert túl nagy volt a baba), a másodikat simán szülte. Hátha...
Sajnos a jót nagyon könnyű megszokni, értem ez alatt az itthoni szoc. hálót. És annyira természetesnek veszi mindenki és amilyen pesszimista a magyar :? . Lehetne (és lehet lesz is) rosszabb is. Amilyen a gazdaság, szerintem nem is lehet más választásunk.

Berni, barátnőmékkel (hogy nekem mennyi van :lol: ) tavaly nyáron a Balcsinál voltunk, és az akkor 3 hós kislányuk is pancsizott a medencében. Élvezte és semmi baja nem volt tőle. Persze a Balcsiba nem vitték be.
Az úszógumis Toncsi.
Kép

Nem emlékszem feltettem-e már ezeket a képeket :oops: , bocs.
De akkor is megnézitek mégegyszer :lol: :
Kép

Kép

Kép

Kép

és egy unokatesós:
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!!!

Csak egy gyors bejelentkezés.

Betegek vagyunk mind a 4en, kedden meghalt az apukám, szanaszét van az agyam.

Nekem talira bármi jó, ami a metró vonalán van.

Látom sok a nyűgös baba, Nóresz sem az igazi, bár még nem olyan vészes.

Adri, hajrá kistesó!!!

Kép

Csikis
Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, gondolunk Rátok! Gyógyuljatok meg hamar, Édesapádért pedig... nem is tudom mit írhatnék, ami nem közhelyes. NAgyon nehéz lehet most. Gyógy- és vígaszpuszikat küldök mindannyiotoknak!
Nóresz pedig még mindig egy tündér! Liviről nem is beszélve.

Adri, nem tudom, meddig lesz még szociális háló Magyarországon.... de addig nem adjuk fel, amíg minden lehetőséget nem aknáztunk ki. És ki tudja, sikerül-e egyáltalán a kistestvér projekt. REmélem, igen, akkor meg majd meglátjuk, mi lesz. Amúgy nálunk már szakmailag kicsit végem... még szó sem volt babázásról, mikor a főnököm a nevemre megpályázott, majd megnyert állásra felvett mást, mondván, hogy pár éven belül úgyis gyereket akarok majd, úgy meg nem számíthat rám. Persze lehet, hogy nem mindenki ilyen patkány, de ez tűnik tipikusnak. Úgyhogy akkor már mindegy, valamilyen munkát csak találok, és jobb a gyereknek, ha nincs egyedül, még jobb, ha többen vannak.

Csilla! Áljenek az unokatesók! Bogi nagyon olvasztóan vigyorog!

Puszi: Réka

KépKép KépKép
kindertojas

csilla!
Dorián ugyanazokat csinálta,mint Bogi :lol: ő is sírt,ha idegent látott,na és ha felvették :shock: de megnyugodhatsz,múlik :lol: és az utolsó mérésen 4 hét alatt hízott240gr-t és azt mondta a dokinénink is,meg a védőnő is,h ez tökéletes :lol: úgyh most ő is visszavett a hízásból,de már kezdek lenyugodni olyan jó kis hurkás.

köszi lányok a jótanácsokat pihenés ügyben,beszéltem a dokinéninkkel és már mindent tudok :lol: :lol:

adri!
bükfürdőre megyünk,de inkább kirándulós,mászkálós pihi lesz,mint fürdőzős.de már nagyon jó lesz :)

gabi!
őszinte részvétem,sajnos együttérzek és nagyon gyors gyógyulást kívánok!

réka!
én is bejelentkeznék a talira :lol:

Kép
berni1

Csilla, örülök, hogy jobb napjai vannak Boginak. Én mindig az időjárásváltozásra fogom, ha nyűgösebb. vagy ezt már írtam? :roll: És te rátértél a javulás útjára? Köszi aképeket, mindeniketbiztosan nem láttuk :) A nevetős a kedvencem!

Berni, nálatok is ez a nagy sírás van ? :( Zavarhatják a fogak is már őket... Jaj, Évi, nálatok is! Téged is vigasztallak a fentikkel. Biztosan csak edőszakos mindeniknél és nemsokára elmúlik.

Látom Szly, te is felsoroltad az elméleteimet :) Örülök, hogy nálatok legalább nincs baj. Nagyon komoly a frissen nyírott fiú! És Jázmin is, pedig őt nem fosztották meg a sérójától 8)

Adri, hisz már október van! Akkor hajrá :lol: De kár, hogy ott annyira nem támogatják a gyermekválallást! Így már azon se lehet csodálkozni, hogy a szoptatást nem pártolják...

Berni, a zenehallgatás nálunk is jól bevált módszer a nyűgösségre. De inkább akkor, amikor álmos. A második szám végére általában elalszik :P Közös medencébe én nem vinném be a gyereket még, de már úgyis későn írom. Dorián nagyot nőtt, Csanád az utóbbi 4 héten csak 80 grammot hízott :( Örülök, hogy jönnétek a talira!

Réka, már miért ne fogadna vissza a szakma? Csak nem fedeznek fel addigra mindent :lol: A patkány főnöködet addigra megeszi a macska :lol: Gratula Máténak az orrszívás ritkulásához! Rám lehet számítani a talin, jók a helyszínek is, csütörtöki napon úgy déli egy óráig .Vagyis szerda meg hétvége kivetélel a délután nem jó.

Gabuska, fogadd részvétemet! Gyógyulást kívánok az egész csládnak, a gyógypuszikat megnégyszerezem. A képeken még mindig szépek vagytok:) A fürdőlepedős csókolnivaló :)

KépKép
Kép
el..né

Jo reggelt!

Gabuska! Nagyon sok egyutterzes tolem is, es gyogyuljatok. Milyen rossz volt nekem 1 nathas gyerekkel, kepzelem milyen lehet kettovel ugy, hogy te is beteg vagy...

Igen, en is azt hiszem, hogy a picijeink a legfontosabbak, meg ha nemi anyagi nelkulozessel is jar. Dilemma volt nekem, hogy most lehetett volna itt az egyetlen korhazban levo egyetlen ful-orr-gegesz allast megpalyazni, ami lehet, hogy az elkovetkezendo 10 evben foglalt lesz....De ugy dontottunk, hogy inkabb maradok Artemisszel, es a munkat meg majd meglatjuk 2-3 ev mulva. Remelem kibirjuk anyagilag es nem fogom megbanni...(Artemisz szempontjabol biztos nem, de utana lehet, hogy nem lesz olyan konnyu dolgozni, es valami olyat amit szeretek is...) Most hogy ezt eldontottuk sokkal jobban erzem magam.

Artemisz hala Istennek nagyon kis "szocialis", es baratsagos masokkal. Ha beszelnek hozza mosolyog, tegnap meg kacagott is az egyik nagybacsinkra. :lol:

Berni! Mar ott is vagytok Bukfurdon? Vagy mikor mentek? NAgyon szuper lesz neketek!!!

Kivancsi vagyok, az oraatallitassal hogy alakul majd a napi programunk, foleg az esti lefektetes!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Tündériek a babák!

Csilla! Van amit láttunk van amit nem, de teljesen mindegy, én szeretek képeket nézegetni!

Az óraállításra én is kíváncsi vagyok. Mert így is alig tudtuk 8-ig húzni az időt, mert a kisasszony akkor a legnyűgösebb.

Van két videóm! Az elsőn Jázmin van, a másodikon Roli:

[url]http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/jazmin-gyerek-JEByKzN12U0zBTpg

[/url]http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/roli-gyerek-rolika-DsLW1K2iWIPFBkAM

Kép
szly27

Kép
szly27

Szia Adri!
Gratulálok a döntésetekhez és kívánom, hogy sose kelljen megbánjátok egy pillanatra sem.
Engem is aggaszt az óraátállítás, holnap már délutánra egy órával később kell megetessem, hogy ellegyen, amíg nem vagyok itthon. Ma nagyon rossz éjszakánk volt, soha nem volt még két órát fent éjjel Csanád:( Nem tudom, mi lehetett vele. Szopi után sem aludt el, hajnali négykor (Ja, ötkor)beszégetett a sötétben.

KépKép
Kép
el..né

Bocs, Szly, azt csak később láttam, hogy te is írtál! Akkor meg gyorsan meg kellett nézzem a videókat :) Ügye vagy, hogy Jázmint így fel tudtad venni. Az én gyerekemről még hangfelvételt is alig tudok készíteni, mert ha észrevesz, akkor vége a produkciónak :lol: Egyszer sikerült videóra vennem, akkor nagyon el volt foglalva az apjával a hasizomgyakorlatokkal :) Talán egyszer én is felteszm valahová. Roli eléggé visszafogta magát a kamera láttán, ugye? Én sokkal élettelibbnek látom őt :lol: De olyan jó látni, hová növekednek a picik is :)

KépKép
Kép
el..né

Joli! Nekem is nehéz felvenni Jázmint, mert ahogy meglátja a kamerát, rögtön rácsodálkozik és nem beszélget. Ezt is fényképezővel csináltam, mert azt már jobban megszokta.
Roli tényleg visszafogja magát, lehet lámpalázas. Meg olyankor, amikor veszem, soha nem jut eszembe, hogy miket szokott viccesen mondani.

Kép
szly27

Adri,
hát még úgy, hogy a férjem is beteg, ő túltesz mindkét gyereken... :twisted:
Amúgy jól elvagyok. Livinek napi 5× szemcsepp, orrcsepp, köptető, lázcsillapító szirup, vitamin - neki és Nórinak összeszámlálhatatlan mennyiségű orrszívás - magamnak vitamin, köptető - férjemnek aspirin pezsgőtabletta, plusz napi 4 liter tea, mire az egyikkel végzek kezdhetem előlről. Tiszta kórház fíling van itthon. :lol:

Videókat nem tudtam megnyitni, de nem adom fel! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?