adri!
á,nem.én vissza akarok menni dolgozni,mert amit kapnék,nem hiszem,h fedeznénk a ház-és autóhitelt
ha akarunk 2.at,akkor majd ki kell okoskodni,h menjek vissza,h meglegyen a 6 hónap akár már terhesen
dorián pedíg soxor akkor is sír,ha felveszem büfizni kaja után,úgyh nem ad egyértelmű jelet,h jól lakott-e
csilla!
aranyos vagy,méghogy homeos szaki
a könyv nem ír róla,h hány napig,de ezt találtam róla egy homeos szakoldalon:
Tisztelt Szakértő!
Segítségét szeretném kérni, 3hónapos kislányom alvás közben gyakran felsír, de nem ébred fel mindig, nagyon nyááladzik és az öklét a szájába rakja. Lehetséges, hogy a foga jön? A másik probléma pedig az lenne, hogy milyen megoldást tudna tanácsolni tejserkentésre? Szeretném még sokáig szoptatni, de kevesebb a tejem, mint volt. Segítségét előre is köszönöm.
Kedves Petra !
A kicsinek, a feltételezett fogzás miatt adjon esténként a Chamomilla 15 CH-ból 5 golyócskát vízben oldva, és így a kicsi szájába cseppentve.
A tejserkentésre a következő gyógyszerek alkalmasak : Ricinus communis és Urtica Urens 5 CH potencia , mindkét szerből. Reggel és este kell bevenni őket, azaz naponta 2x5 golyócskát, be lehet venni egyszerre a két fajtát. Heteken keresztül szedheti, amíg szükség van rá.
Emellett ne feledje, hogy a tejserkentés legjobb ingere, hogy a babát minél gyakrabban mellre kell tenni, akár óránként néhány napig,amíg újra be nem áll a kívánt tejmennyiség. HA iortelen nő a baba, átmenetileg kevésnek tűnhet az anyatej, aztán szépen gyarapodik a mennyisége, a baba szükségleteihez igazodva.
Üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna
több részletet a
www.homeopatia.info.hu-n találsz
én is most akarok venni,hátha mégis az a baja,h kevés.ma reggel is hisztizett szopizás után,cicit nem fogadta el,pedíg még volt benne,de ívben megfeszítette magát,bekapcsoltam a tv-t(épp hupikék törpikék ment)elkezdet nézni és azonnal abbahagyta a sírást
értetlen vagyok.arra gondoltam,h lehet az a baja,h hirtelen jön nagy mennyiségű tej az elején és attól elkezd fájni a hasa.szoktam hallani ahogy gurgulázik a hasa miközben nyeli.olyan hang,mint mikor mi hirtelen iszunk és csikar a hasunk.
szegénykém!már csak erre tudok gondolni,mert eddíg mindennap kakilt,1 hete viszont csak 3 naponta.lehet,ez zavarja és fáj a pocija evéskor.hm?