Nóna! Mi makezdtük el a hozzátáplálást.
Almát kapott, először a levét, majd a húsát is az almának és nagyon ízlett neki.
Biztos mind megette volna, de első nap nem akartam sokat adni neki. Én még nem akarom elhagyni a szopit, így ebédre kapta az almát úgy hogy szopi-alma-szopi. Pár napig még csak ezt kap, majd mást is kipróbálunk.
Medina!Köszi a tanácsot altatás ügyben. Nem nagyon szoktam panaszkodni a nappalokról, mert ha nem alszik az ágyban, alszik a hordozóban, vagy a babakocsiban. Én szeretek nagyot sétálni vele. Amúgy a hasonalvás még mindíg nem jött be neki, de jókat forgolódik az oldalaira, meg háton is alszik. Ez egyedi eset volt, lehet megéreztük a frontot, nem volt hajlandó aludni, csak ha én is ott voltam melette és mikor ébredt volna, megráztam a fenekét.
Ma már jól aludt/alszik.
Még vannak fotók. De jó!:D
Barbi huncut mosolyát nagyon szeretem, aranyos Szandival is és a kis unokatesóval is. Nici, szőke vagy barna az a hajkorona?,
Marcinak bejön a csirkehusi brokkolival
, édes,
Boginak jól áll a farmer (is) és neki is érdekesen áll itt a haja,
Kristóf válaszolt is a kérdésedre Lekri, szerinte máris hintázhat
,
Miki tényleg hasonlít az apukájára,
Lau és Julinka olyan huncut azon a képen, aranyosak:),
sátorozó Száva nagyon cuki,
Alma babáról a közeli kép (is) nagyon szép
Mary! Jó, hogy jó híreket kaptatok a kardiológián.
Zorroné! Nagyon jó a "miből lesz a cserebogár" videó!:D Ügyesen megcsináltátok! Nekem nagyon tetszik, ahogy Beni átfordul, olyan édes!:)
Téjé!:( Jobbulást! Jobban vagytok?
Zsuzsa! Sajnálom a pincsit.
Nem került elő?
Anetto! Én azóta kialszom magam, mióta Nimród mellettem alszik. Persze kel többször is, de nem megy ki az álom a szemünkből a szopi miatt.
Celesztina! Sajnálom az éjszakákat.
Javult a helyzet?
Anyukád meg...
Atizka! Jók a fekete-fehér képek!:) Szerintem rád is hasonlít Emma. A szeme olyan, mint a tied.
Xsara! Édes a kis félévesed!:D És a tesója is.
Kisfruzsi! Örülök, hogy jól vagytok.
Köszönjük a talis képeket, nagyon jól sikerültek!:D
Nono! Jobbulást és kitartást!:(