Sziasztok Csajok!
Nagggyyyooon izgi szerdánk volt, "csak" 2 kórházat jártunk meg hajnalban
Kedden este 10 után mikor mi mentünk volna szunyálni, a Milu olyan velőt rázóan visított, hogy még. Nyugtattuk, ringattuk, hurcibáltuk, nagy nehezen bealudt fél 12-kor. Fél 1-kor újra visítás. Öltöztünk , irány a Heim Pál. Na, a felvételen már kiröhögtek, h csak a foga. Beértünk a vizsgálóba kikérdeztek minket, semmi láz, nincs hányás, jól eszik, nem kakil véreset, pisil. Azért egy loboncos haju "ápolócsaj" aki úgy nézet ki mintha a dizsibe készülne, jól megszélcsövezte, semmi haszna. A "dokinő" megnyomkodta a hasát, az volt érzékeny,. tovább küldött az I. sz. klinikára.
A vizsgálatok közben mind a ketten nagyon lekezelőek voltak és végig a pofákat vágták. Semmi okuk nem volt rá, mert még tömeg sem volt, 3-an voltunk , és mi mentünk be másodiknak.
Átmentünk a klinikára, szóltak a sebész orvosnak, aki először is bemutatkozott. Aztán türelmesen végig kérdezett minket, majd alaposan megvizsgálta a Milut.
Végül is megröntgenezték a pocóját és a mellkasát is, de hála az égnek negatív volt az eredmény, de még reggelre vissza rendelt UH-ra is.
Mentünk is, ahány orvossal vagy asszisztenssel találkoztunk az mind türelmes és segítőkész volt.
A lényeg, h semmit nem találtak a Milunál. Arra gyanakodott az orvos, h a vékonybél áttüremkedik a vastagba és ez nagyon fáj a babáknak. Végül abban maradtunk, h sosem fogjuk megtudni, h mi lehetett a baj, mert semmi szervi elváltozás nincsen.
Gyerekek! Nem lehet összehasonlítani a 2 kórházat! Többé be nem teszem a lábam a HP-ba az tuti. Megkérdeztem a dokit, hogyha bármilyen baj lenne, akkor muszáj oda mennem? Azt mondta,h mehetünk a klinikára is. Hurrá!!! Bár ne kerüljön rá sor.
Skacok! Elképzelhető, h a chamomilla az ellenkezőjét váltja ki???
Nem tudok mire gondolni, mert akkortól kezdett a gyerek nyugtalan és nyűgős lenni amikortól adtam neki a ch-t, vagyis a második naptól. Ugye mondtam, h elkiabáltam.
Most nem adok neki 2-ik napja semmit és a kis pityergésen kívül nincs baja!