Új privát üzeneted érkezett!

Kép
ndombi

Ezért szeretem a vaterát annyira :lol:

Csipi, sztem ezzel még nincs gond, valamiért nem beszél, nem baj, de azért figyeld.Nem kell mindig beszélnie.hunir néha csak eeeeket mond, néha meg be nem áll a szája.
Vendég

Hunci, köszike. Abból a Guliver Nagykerből rendelni nem lehet? Nekünk egy kicsit messze van. A vaterás nem annyira tetszik, meg mire a pénzem meglesz rá, addigra elviszik. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSibe, de lehet.
Vendég

nem is 10 kiló a Dorka,most mértem meg magammal együtt.kb 9.(nem ketten együtt) :lol:

Kép
ndombi

Hello!

Nem akarom elkiabálni, de.... (tuti el fogom :P )
Vettem chamomilla ch 15-öt és adom a Milunak. Csóró gyerek szinte hisztérikusan rág mindent ami elé kerül. Tegnap előtt a bőrfotel karfáját, baromira sajnáltam. Bekentem az ínyét dentinoxal, na ettől meg úgy visított mint 1 malacka :(
Megdumáltam a családdal, ha kell akkor 2 viburcolt is adok neki 1 nap, csak ne kkínlódjon.
Na, és akkor kapott homeos bogyót, hát Skacok! Hangja nem volt a kiskrumplinak egész nap, 2x több,mint 2 órát aludt nap közben , és ehhez még éjjel sem pisszent.
Most ezt azért írom, mert pár hónappal ezelőtt már próbáltam a ch 5-öt, az 2-3 napig jó volt (nem ennyire), aztán semmi.
Néha úgy felhúzom magam azon, h a 21.században erre még nem találtak ki semmit :evil:

Csiperke: én is csak nyugtatni tudlak !!! :D Semmi baja a picinek, vannak időszakok amikor az agya érik és van amikor a fizikuma, meg még ki tudja.

Karácsony: jó kérdés....aszem már elkezdjük a vásárlást apránként, mert novemberben már csak a sz@r marad a polcokom
Vendég

Na sziasztok!
Nem a foga miatt volt. mármint a láz. elvittem dokihoz kedden. begyullast a torka meg a mandulája. írt fel augmentint, szedte három napig. a láza elmúlt nagy nehezen csütörtökre, akkor meg észrevettem hogy pöttyös. allergiás lett az augmentinre. vagyis remélem csak kimondottan az augmentinre és nem a penicilinre. ja és előtte má voltunk még 1x dokinál a láz miatt, akkor mondta hogy a bal füle is piros. szombaton megint visszavittük torka ok, láza nincs, de orcseppet kap még a fülére (ezt mondjuk nem értettem mert nem s volt náthás). most úgy veszem észre jobban van, de olyan hisztis lett..... alig tudom letenni mert sikít hogy vegyem fel. remélem még csak az "utóhatás" és majd visszaáll a vigyorgó üzemmódba. ja és a doki azt mondta hogy duzzadozik az ínye. na erre kíváncsi leszek. kb 4 hónapos kora óta hisszük hogy jön a foga. aztán egy darab nincs neki. :P

én a karácsoonyon még nem gondolkofdtam. anyósoméktól már kapott egy olyan tologatós kisbiciklit, amit később át lehet alakítani triciklivé. anyék gondolkoznak a gyerekheverőn leesésgátlóval, mert úgy veszem észre nem nagyon fekszik nemki ez a kiságy téma. mostátköltöztettem az utazóágyba, egy fokkal jobb de ez sem az igazi. csak attól félek, hogy ő még felállna a heverőn is és leesne.

mi is 2x alszunk naponta. kb másfél órákat. ha kevesebb valamelyik akkor 3x.
na megyek alszok amíg lehet. :lol:

Kép
móni86

Ma voltunk Esztergombában Dorkával és a tesómmal.szupi volt.Nagyon szeret kirándulni,persze visszafelé bőgött mint az istennyila ahogy szokott a kocsiban.
De egyébként már sose sír.szupi!!(bár ilyenkor szokta a következő napot végighisztizni régebben)

Holnap elvileg libegőzünk....

Kép
ndombi

Asszem végre rájöttem hogy lehet kimenteni a lapokat.

mentés másként és mht fájlként mentem.azt offlineban is lehet nyitni. Jól látom ugye?

Kép
ndombi

Móni! Küldtem privit!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Csibe! Remélem ez üdvözlés volt,nem elköszönés!

Ma voltunk libegőzni,meg kilátózni.Szupi volt!(kenguruval)

Kép
ndombi

Kép

Na ki úszik egyedül?

Kép
ndombi

Szia Csibe!

Dorka úszik egyedül??? Vagy Anya is? :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Egyedül!Van kulcsa,elmegy,úszik a trénerével aztán hazajön.
Mér Marcell még VELED megy? elég ciki!!Meddig ül még anya szoknyáján?

Kép
ndombi

Ndombi, a 8 hónapos 4 hetes és 2 napos Dorka babádnak boldog napfordulót :lol: és tök ügyi!!!
Nálunk ezt jövő héten vagy utána lehet, addig még ketten csináljuk az úszit, de aztán jön az egyedüli úszi,kivi vagyok rá.

Szia Csibe!
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Köszi,a szopópárna kifejezéstől halálbaröhögtem magam... :lol: :lol:

Köszi Hunci,nagyon figyelmes vagy,hoy észrevetted,hogy Dorkának napfordulója van!!!!

9-kor fektetem Dorkát 8 helyett,hátha óraátállításkor nem kell hajnal fél 7-7 kor kelnem fél 8- 8 helyett,de egyenlőre akkor is uakkor kel..remélem átáll.

Kép
ndombi

milyen óraátállítástól???most lesz vasárnap??? :shock: Ndombi, semmisség, komolyan, napfordulót tök könnyű megjegyezni :lol:
Vendég

ha most vasárnap!!

Kép
ndombi

Bakker óra átállítás??? Nem is tudtam, pedig most többet alhatunk ugye?

Szopópárna-hát ha már Ndombi bevallotta a nevetést, akkor én is, hogy először elég furának találtam. meg utána is :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és párna: hát itt már nem nagy szükség van rája :lol: aki szoptat is, a közel 10 kilós babák mellé nem kell még egy hurka is :)

Kép
Kép
Kép
konkri

hhát elvileg többet,de most 8 helyett 7-kor fog kelni Dorka.
Kipróbáltam most 9-kor fektetem pár napja,hogy 8-kor keljen átállításkor de most akkor is 8-ig alszig,tehát 7-kor fog kelni....

Kép
ndombi

Ez gáz :) de végülis a te alvás időd nem fog csorbulni, illetve Nektek a napotok lesz hosszabb...
Képzel Marcus is átállta a 8 órás kelésre, igaz ő este 10 előtt nem hajlandó elaludni... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

de fog sajnos,mert én attól nem fogokelőbb lefeküdni.

anyáék kidobták az összes Bobo,Góliát,Nils Holgerson,Garfield,Hahota,Bucó szetti Tacsi stb újságjaimat pár éve és ma tudtam meg! (sírtam) minden szám megvolt. megőrülök!

Ha tudtok eladó gyűjteményt szóljatok!

Kép
ndombi

Sziasztok Csajok!
Nagggyyyooon izgi szerdánk volt, "csak" 2 kórházat jártunk meg hajnalban :cry:
Kedden este 10 után mikor mi mentünk volna szunyálni, a Milu olyan velőt rázóan visított, hogy még. Nyugtattuk, ringattuk, hurcibáltuk, nagy nehezen bealudt fél 12-kor. Fél 1-kor újra visítás. Öltöztünk , irány a Heim Pál. Na, a felvételen már kiröhögtek, h csak a foga. Beértünk a vizsgálóba kikérdeztek minket, semmi láz, nincs hányás, jól eszik, nem kakil véreset, pisil. Azért egy loboncos haju "ápolócsaj" aki úgy nézet ki mintha a dizsibe készülne, jól megszélcsövezte, semmi haszna. A "dokinő" megnyomkodta a hasát, az volt érzékeny,. tovább küldött az I. sz. klinikára.
A vizsgálatok közben mind a ketten nagyon lekezelőek voltak és végig a pofákat vágták. Semmi okuk nem volt rá, mert még tömeg sem volt, 3-an voltunk , és mi mentünk be másodiknak.
Átmentünk a klinikára, szóltak a sebész orvosnak, aki először is bemutatkozott. Aztán türelmesen végig kérdezett minket, majd alaposan megvizsgálta a Milut.
Végül is megröntgenezték a pocóját és a mellkasát is, de hála az égnek negatív volt az eredmény, de még reggelre vissza rendelt UH-ra is.
Mentünk is, ahány orvossal vagy asszisztenssel találkoztunk az mind türelmes és segítőkész volt.
A lényeg, h semmit nem találtak a Milunál. Arra gyanakodott az orvos, h a vékonybél áttüremkedik a vastagba és ez nagyon fáj a babáknak. Végül abban maradtunk, h sosem fogjuk megtudni, h mi lehetett a baj, mert semmi szervi elváltozás nincsen.

Gyerekek! Nem lehet összehasonlítani a 2 kórházat! Többé be nem teszem a lábam a HP-ba az tuti. Megkérdeztem a dokit, hogyha bármilyen baj lenne, akkor muszáj oda mennem? Azt mondta,h mehetünk a klinikára is. Hurrá!!! Bár ne kerüljön rá sor.

Skacok! Elképzelhető, h a chamomilla az ellenkezőjét váltja ki???
Nem tudok mire gondolni, mert akkortól kezdett a gyerek nyugtalan és nyűgős lenni amikortól adtam neki a ch-t, vagyis a második naptól. Ugye mondtam, h elkiabáltam.
Most nem adok neki 2-ik napja semmit és a kis pityergésen kívül nincs baja!
Vendég

Éna SOTE 1-en szültem(baross ugye? az az 1 nem a 2?)
Imádtam.
Kivéve a csecsemősöket,azokkal össze is vesztem.Mindd kirúgnám..na mindegy...Lehet oda is menni? Én azt sem tudom hova lehet...és akkor odamész és? Én úgy tudtam nem lehet.
Dorka a 13-ba van bejelentve,de a 3-ban lakunk.A heim Pál hol van?
Én azon is gondolkodtam,hogy a Telkibe mennénk ha gáz lenne...Az nagyon drága??Gondolom...

Kép
ndombi

Hú megnéztem a honlapot.....meleg!!!

Kép
ndombi

Gyermekgyógyászat

Gyermekgyógyászati vizsgálat 20,000,-

Kontroll vizsgálat 7,500,-

Gyermek kardiológiai vizsgálat 20,000,-

Gyermek fül-orr-gégészeti vizsgálat 20,000,-

Gyermek sebészeti vizsgálat 20,000,-

Gyermek ortopédiai vizsgálat 20 000,-

Gyermek nőgyógyászati vizsgálat 20,000,-

Gyermek neurológiai vizsgálat 20 000,-

Gyermek szemészeti vizsgálat 20 000,-

Gyógypedagógiai vizsgálat 20 000,-

Pszichológiai vizsgálat 20 000,-

Pszichopedagógiai vizsgálat 20 000,-

Gyermek audiológiai vizsgálat 20,000,-

Gyermek allergológiai vizsgálat (15 teszt) 20 000,-

Gyermek allergológiai vizsgálat (30 teszt) 30 000,-

Infusio beadása gyermeknek 9,000,-

Nyaki lágyrészek UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Pajzsmirigy UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Nyaki erek UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Nyálmirigy UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Mellkasfal vagy hasfal UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Hasi (áttekintő, komplex) UH vizsgálat újszülött és gyermekkorban 16,000,-

Lép UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 5,000,-

Vese UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Gyomor-bélrendszer UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 5,000,-

Máj és epeutak UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 5,000,-

Kismedencei transabdominális UH vizsgálat újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Herezacskó UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 8,000,-

Húgyhólyag UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 12,000,-

Izület UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 16,000,-

Végtagi lágyrész UH vizsgálata újszülött és gyermekkorban 6,250,-

Duplex UH hasi ereknél újszülött és gyermekkorban 10,000,-

Vese duplex UH újszülötteknél és gyermekkorban 10,000,-

Gyermekgyógyászati szűrési csomag

GYERMEKSZŰRÉS (1-6 ÉVES) 62 000,-

GYERMEKSZŰRÉS (6-14 ÉVES) 59 000,-

GYERMEKSZŰRÉS (14-18 ÉVES) 69 000,-

ALLERGIA SZŰRÉSI CSOMAG 29 000,-

Háziorvosi ellátás

Háziorvosi alapvizsgálat adminisztratív céllal 7 500,-

Háziorvosi általános alapvizsgálat 10 000,-

Jogosítványhoz szűrővizsgálat csomagban 20 000,-

Immunológia

Immunológiai vizsgálat 20 000,-

Kép
ndombi

Szisztok!
Jelentem jól vagyunk(hatalmas kopp-kopp). Eszik rendesen, vigyorog, beszélget, rosszalkodik a kisasszony. Igaz az éjszakáink néha húzósak, de nem sír csak ébred mint eddíg. Most viszont én lettem beteg. Köhögök mint egy tbc-s kutya. plusz a fülem, meg a torkom meg a fejem...meg mimdenem fáj. remélem nem kapja el most meg tőlem. :evil:
blongyi. én olvastam valahol, hogy a chamomilla kiválthat hisztirohamokat. vagy nyugtalanságot. nálunk ilyen nem volt szerencsére. pedig lili szedi rendszeresen.

Kép
móni86

Blo: hála az égnek, h Miluval minden rendben! A Heim Pálról már én is hallottam sok rosszat a pesti ismerősöktől, furi, nem? A tv-ben, amikor egyszer volt róluk egy bemutató film, akkor olyan másnak tűnt minden... Nyilván mondjuk nem fogják előadni a bunkóságukat a tv-ben, de azért ez eléggé tűz és víz! Nem szóltál be nekik??

Dombi: részvétem a képregények iránt!! Én is imádtam mindet, Nils Holgerson, Bucó-Szetti, Góliát, Bobó!!!!! Állati jók!!! Ja, meg a Kockás füzetek és a Hahota!! Elég nehéz lesz pótolni őket! :(

Az óraátállítástól én is nagyon félek, mert Marci sajna mostanában rászokott arra, hogy a régi, jól bevált negyed- v. fél- nyolc helyett, fél hétkor kel fel, és utána már csak fetreng a kiságyba, 10-20 perces kisalvásokat bemutatva, de ettől meg én nem tudok aludni. Sajna én is bagoly típus vagyok, mint Konkri és Dombi (ha jól sejtem)! 11 előtt sosem fekszem le.

KépKép
Kép
sagi1

Ndombi: de ha ugyan úgy fekszel le mint eddig és Dorka is, akkor semmi gáz, akkor nem csorbul a te alvás időd, úgy lesz mint eddig minden nap, ezért írtam, hogy akkor nektek a napközbeni idő lesz egy órával hosszabb. illetve szerintem mindenkinek így lesz. vasárnap estére kell behozni a csúszást, illetve este kell egy órával tovább húznunk az időt, vagy ki tudja, talán napközben is sikerül. én talán nem is bánom, mert így lehet hogy nem este 10kor fog elaludni, hanem 9kor :) ujjé! Nekem nincs gond a szunyával, mert napközben csak úgy alszik rendesen ha ott vagyok vele :) viszont a hátul ütő, hogy így éjjel tudok csak vasalni :( (utálok úgy vasalni, hogy ő ott botorkál, féltem)

Blo: hát szép egy éjszaka, de úgy tűnik, hogy semmi komoly. remélem nem lesz több ilyen eset. de tényleg én se tudom, hogy hova vinném...

Móni: jobbulást! a mostani megfázásom után még én is sokáig köhögtem, ráadásul alig mertem köhögni, mert Marcus velem alszik és féltem, hogy felébred.

Kép
Kép
Kép
konkri

Áh nem Sagi! :) de tényleg, sokszor lefekszem időbe, pl szerdán szüli felit nézni :)

Kép
Kép
Kép
konkri

írtam ,de elszállt....nincs kedvem újraírni áááá

Kép
ndombi

Blo, sajnálom, ami volt Miluval,nem tudom, hogy a homeos tehet-e róla, én nagyon a chamomilla ellen vagyok, így inkább nem írok véleményt.
Vendég

Sziasztok!
Ndombi, nem köszöntem el, ilyen könnyen nem ráztok le. Csak jeleztem, hogy itt vagyok. Minden nap benézek, de írni nem nagyon van időm. Beindítottam a fogyókúra projektet, és az nagyon lefoglal. Meg hát plussz ugye néhány gyerekem is van, és mellesleg háztartást is vezetek, és néha dolgozgatok is. Úgyhogy nem unatkozom.
Az egyedül megy úszni sztori nagyon jó!!!!
Blo, örülök, hogy ninc skomoly baj.
Móni jobbulást.
Nálunk Bence beteg. Szerdán voltunk is dokinál, akkor még csak láza volt, nem is írt fel semmit, mert egy picit volt csak piros a torka. De tegnap este nagyon elkezdewtt köhögni, úgyhogy ma lehet, hogy bemegyünk az ügyeletre, mert szeritnem nem ártana valami antibiotikum. Elég gyenge a szervezete. A doki elküldött minket vérvételre is, mert Bence szinte semmit nem hízott az utóbbi 2 évben. Mondjuk nem gáz, mert a súlya a normális alsó határát súrolja, de szegény olyan kis vékony, pedig eszik rendesen, nem mondhatnám, hogy rossz étvágyú. Remélem nincs komoly baja, a doki szerint, lehet, hogy csak vérszegény. Hát remélem, annál nem rosszabb.

Kép
Kép
Kép
csibe76

A barátnőm gyereke se hízott semmit. 12 kg és két és negyed éves. Kapott vitamint.

Én elkezdtem dorkának vitamint adni télire. Elszopogat egy aktivál Kidet vagy mit/nap. Már az egész tablettát a szájába adom és elszopogatja. nem oldom fel.

tegnap nem volt semmi baja de meleg volt este megmértem 37,6 volt.de nem volt nyűgi.kapott egy kúpot,ma sincs baja,se láza. érdekes....
foga nem duzzadt 2 fog továbbra is alul azt cső.(csibe,tényleg egyedül megy úszni,mondom!!!!)

UI: mikor dorka 1 hónapos volt ,mondta egy nő a fodrásznál,hogy az ő unokája(azon kívül,hogy RÖGTÖN átaludta az éjszakát)egyedül fürdik a nagykádban tele vízzel és úszik.

Kifejeztem kétkedésem mire megesküdött...peeersze....

Én meg már a szülésen se voltam bent.Dorka egyedül intézte... :lol:

Kép
ndombi

Ndombi, én emléxem a sztorira, úgy hogy nem csodálom, hogy Dorka egyedül jár usziba. Amúgy takarítani segít? Mert Marcust hiába ütöm vágom, büntetem, nem akar rendet tenni maga után, ja és képzeld, még mindig nem szoba tiszta... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Lányok! Egy gyors kérdés!!! Akiknek Ultimax-uk van (Concord). SImán be tudtátok kötni az autóba hátulra??? Nekem a leírás szerint fel kéne keresnem a Concordot, mert nem helyes a bekötése így (Bár full stabil, de idegesít). Ötletek??? Ha így marad balhét csapok a Brendonnál mert 1 rohadt szóval senki nem mondta h be kéne próbálni!!! QVA IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
sleepin

Csibe, akkor együtt fogyózunk :lol:

Ndombi,emléxem amikor ezt írtad, akkor is jó volt, de most már elmondhatod, hogy a te gyereked a nagymedencében is egyedül úszik nemcsak a nemlétező kádatokban. :lol:

Konkri, én minden nap verem és csak röhög, nem óhajt rendet rakni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.25 18:00-kor.
Vendég

én használtan vettem,nincs leírásom,megkértem a fószert,hogy kösse be.nekem bepasszolt menetiránnyal szemben.

nektek is nyűgi ma a drága gyermek?remélem nem beteg...láza nincs,de egész nap nyafog.pedig 2 hete álom a viselkedése....

Kép
ndombi

asszem veszek ezüstkolloid oldatot Dorkanak,hogy ne legyen influenzás.

Kép
ndombi

Ndombi, milyet?mert amit mi ISZunk urammal azt gyerek nem ihatja.
Vendég

Sziasztok!

Hunci: a borostyán láncnak van csatja? Hogy kell feladni a gyerkőcre?
Vendég

Én fogok adni,nem hiszem,hogy lenne baja tőle,utánaolvastam. veszek egy szprézőt és beszprézem.Találtam egy angol táblázatot is testsúlykilogrammonkénti adagolásról és 5 kg-tól mérte(már gőzöm sincs hol van.szerintem mindegy a gyártó(nagyjából) a ppm a lényeg a menniység miatt és,hogy atomos-e(bár ezt még nem jártam körbe) Holnap veszek.

Kicsit felhigítom és besprézem a torkát-talán az orrát?).(csak megelőzésből.)ti milyet használtok?

Ezt találtam: még majd keresek:
Sziasztok!
Nekem is az ezüstkolloiddal kapcsolatban lenne kérdésem. 4,5 hónapos csecsemőnek, valamint szoptató anyukának lehet használni (az olvasottakból úgy gondolom, hogy igen, de azért rákérdezek)? Amikor Berni pl. napi 10 cseppet javasol, azt a 10 ppm-esre érti, vagy a 20-asra?
A neten egyébként a N.S.-t találtam (inkább nem írom ki a nevét, de biztos ismeritek) szóval, az megfelelő?
Előre is köszönöm a válaszokat, szép napot mindenkinek!

Válasz:

Amit én szoktam ajánlani, az egy ezüstkoncentrátum és 10ppm-es,az egyik legerősebb készítmény (a 20ppm-es picit gyengébb).Arra figyelj, hogy legyen OETI és OGYI engedélye, mert ez biztosítja, hogy teljesen tiszta és szennyeződésmentes a termék!
A mi általunk használt ezüst adagolása a picinek 2x2 csepp naponta, ha probléma van, a mamának 2x10 csepp.

Kép
ndombi

szemre:
An extremely effective and natural way to clear bacterial and viral conjunctivitis (pink eye), styes and sticky eye in babies, children and adults and animals.

'Colloidal Silver' comes as an easy-to-use liquid spray and is simply a suspension of ultra-fine silver particles in purified water, yet is one of the best all round natural germ-fighters available. It is 100% natural and in laboratory tests silver has been shown to kill the bacteria which cause eye infections in less than 2 minutes.

However because silver kills ALL bacteria and most viruses, unlike antibiotics, silver can be used for both bacterial and viral infections. Silver has shown to clear eye infections in just 1-3 days.

It is suitable for babies / infants, children and adults, including newborn babies and is safe for use when pregnant It is just as effective for animals.

SILVER has been used for centuries by civilizations throughout the world. In Ancient Greece, Rome and Macedonia silver was used extensively to heal wounds, purify water and preserve liquids. Hippocrates, the Father of Medicine, used silver and taught that it promoted tissue repair. Silver has been shown to be a powerful antiseptic, killing harmful germs and today is used in medical equipment, feeding tubes and instruments, clothing, water filters, plasters and wound dressings. Some new hospitals are coating specific surfaces with silver as part of their efforts to control the transfer of bacteria.

How silver works - silver inactivates all bacteria and most viruses, fungi and other single-celled pathogens by blocking their ability to transfer oxygen in the cell, which results in their death. Human cells however have an entirely different coating on their cells, a chemically resistant wall, and consequently silver has no harmful effect upon them. Silver therefore has a very high safety level and is absolutely safe for humans, reptiles, animals and plants. Unlike pharmaceutical antibiotics, which destroy beneficial enzymes, silver leaves these tissue-cell enzymes intact. To date bacteria do not become resistant to silver.

PRICE: £9.99 (this price plus our standard £3.90 postage and packing includes 'Guaranteed NEXT DAY Special Delivery')

CUSTOMER TESTIMONIALS:

"My 20 month old daughter had terrible conjunctivitis. Her eyes were red, swollen and horribly infected. We soaked a small piece of cotton wool with Colloidal Silver and squeezed it into her eye three times a day and by the third day the infection had gone! We didn't need to even see a doctor. I also recently used it to treat a stye and it cleared it up really quickly. Wonderful stuff!" D. Evans

"I always keep a bottle of Colloidal Silver at home. If ever my son gets any type of eye infection I use colloidal silver straight away and it cures it very quickly. It is a fantastic treatment and a great way to avoid using medication." P. Anderson

"I just would like to thank you very much for this amazing conjunctivitis treatment. I've applied the colloidal silver three times daily and in addition to experiencing an almost immediate relief from the gritty, itchy feeling I had in my left eye, after two to three days the conjunctivitis I had unsuccessfully been trying to get rid of using pretty much every antibiotic treatment I could get over the counter, completely disappeared. Moreover, the colloidal silver doesn't sting or leave you with a feeling of dry eyes as so many other products do. Again, thank you so much and all my best regards." P. Balfour

"Both my children are prone to conjunctivitis whenever they have a cold and I used to use antibiotics, but now I use Colloidal Silver to treat it and am confident that we won't need a trip to the doctor." N. Billing

"My twins both had sticky eye when they were just a few weeks old and I was so loathe to use antibiotics at such a young age. We used Colloidal Silver and it was incredible. We use it for all kinds of things now and always have some in the house for emergencies. It's like a 'magic cure-all'." S. Woodyard

"I purchased Colloidal Silver 2 weeks ago as my twin daughters had conjunctivitis. Within 48 hours it had cleared up completely. Ive since told a few people about it. Many Thanks for getting it hear quickly, I shall be purchasing some more and always keep some for the future." D. Roberts

"We were very pleased with the Colloidal Silver and bought the 15ml and the 100ml bottles. Not only did it clear my daughter's eye infection in two days, but it stopped an infection developing in my baby's eye. I also used it on the baby's nappy rash, and when he had a tummy bug, and I used it on myself when I got a sore throat. I have recommended it to all my friends and will buy a few more bottles as presents. Thank you again for featuring this product on your website, and for sending the information which explains everything and convinces cynics that this really is a must-have item for the medicine chest." E. Cetin

DIRECTIONS: Spray or drip a few drops of the clear solution into the eye(s) two to three times daily to combat infection. Good results should be seen in 1-3 days. Colloidal Silver does not sting and feels just like having a little water in the eye.

THE KIT IN DETAIL:

'COLLOIDAL SILVER' 15ml liquid spray (refillable bottle) - colloidal Silver has been used for hundreds of years. A good quality silver colloid is simply a suspension of silver particles in water made using electro-controlled technology and a specific water purification process, to achieve a very small particle size (0.0006 to 0.005 microns) - this provides a much greater surface area for contact and a more effective product.

In the late 1800s and early 1900s colloidal silver was beginning to be understood and used more widely but was limited by its cost. Up until 1938 when antibiotics were introduced silver was administered in almost every way that modern drugs are used today. As antibiotics then became readily available silver colloid was left behind with the new 'wonder' drugs being far cheaper and easier to produce.

The technology now exists to produce more superior silver colloids than those used in the 1800 and 1900s and at a more reasonable cost than previously possible. Today Colloidal Silver is classed as a natural food supplement and can be used orally and topically.

Contains: Purified water and 99.999% pure silver.

COLLOIDAL SILVER & AGRYIA:

The body is familiar with silver. Silver is found naturally in some foods that we eat, such as mushrooms and dairy products, and is then eliminated by the body as required. The silver in Colloidal Silver is also eliminated in just the same way. Overdosing with Colloidal Silver however can lead to a condition called agryia where silver builds up in the body and the skin turns blue. Agryia is not dangerous but is obviously undesirable. PLEASE NOTE that you would have to take Colloidal Silver every day for 9 or 10 years for this to be a risk. Colloidal Silver when used correctly, for short-term use both orally and topically is absolutely safe.

To buy the Colloidal Silver Report which gives information on the history of it's use, the many conditions for which it can be used and laboratory evidence please click here or go to the Books section of the site.

Available as 15ml, 100ml and 200ml bottles

EYE INFECTION INFORMATION:

CONJUNCTIVITIS (PINK EYE)

Conjunctivitis is an inflammation of the conjunctiva - the membrane that lines the eyelid and wraps around to cover most of the white of the eye. Symptoms of conjunctivitis are swollen and bloodshot eyes, itchy and irritated. The infected membrane is filled with pus and this can cause the eyelids to stick together. Conjunctivitis can be viral (discharge will be clear) or bacterial (discharge will be yellow/green) and is very common in children.

Causes of conjunctivitis include bacterial or viral infection, injury, allergies and exposure to irritating chemical substances. Conjunctivitis is extremely contagious if it is caused by a viral infection.

STYE:

A stye is a bacterial infection within an oil gland on the edge of the eyelid. The tissues of the eye become inflamed from the infection and the stye takes on the appearance of a small pimple. This will gradually come to a head, open and drain. Early treatment however with Colloidal Silver speeds the healing process and helps to avoid further complications.

STICKY EYE:

Sticky eye is an eye infection which many newborn babies get due to either a blocked tear duct, or from coming in contact with bacteria in the birth canal. Babies tear ducts are very underdeveloped and can easily become blocked. If this doesnt clear it can lead to 'sticky eye'. An indication of this would be clear discharge becoming yellow/green. Using Colloidal Silver can mean there is no need to using antibiotics.

DELIVERY: we aim to deliver next day with this treatment kit, however sometimes this is not possible if your order is placed after midday so please allow 24-48 hours. In the meantime please bathe the eye(s) with cooled boiled water containing a little rock salt

Kép
ndombi

Lehet-e a tájékozatóval ellentétben adni csecsemőkenk:

#4 varhegyi.laszlo@natursziget.com 2007-05-06 00:19:31
Kedves Kérdezők!
A desztilláltvíz azért fontos, mert az egy tiszta és steril víz. Én pl. 5. éve csak ezt iszom és ezzel is főzünk. Ha látnák, hogy mi van egy pohár csapvízben a kicsapatás után, akkor azonnak vennének vagy egy vízdesztillálót, vagy egy reverz ozmozisos vízszűrőt(Tiszta Víz Üzletház Bp.XIII. Lehel u.12). Sajnos az ásványvizek nagy többsége is már csapvízzel higított. Ezt be is tudom mérésekkel és kicsapatásokkal bizonyítani bárkinek.
Az Alletheia cég (magyar) nagyon jó kolloidokat gyárt, bioboltokban kapható. Én is az ő technológiájukkal csinálom. Csak színezüsttel lehet és csak desztilláltvízbe csinálni, nem szabad sót beletenni, mert káros ezüst-vegyületek is keletkeznek.
A kolloidot lehet csecsemőnek is szembe, orrba cseppenteni, meg nyílt sebre is tenni.
Az ezüst kolloid a szájban szívódik fel legkönnyebben, ezért a csecsemőnek egy nem fém kiskanállal kell a szájába tenni. Mind a kettőt (grape, és ez.koll) lehet teába is tenni. A kolloid nem érintkezhet fém kanállal, vagy más fémmel. Nem szabad hűtőben és nam szabad napon tartani.Legjobb a szekrényben tárolni.Így 100 évig is eláll.
A cscsemőnek fel kell íratni lactobactot az orvossal és azt kell neki adni a bélflóra visszatelepítésére, mert az antibiotikumok azt elpusztítják. Az ezüst koll. a vékonybélben szívódik fel, így a vastagbél flóráját nem bántja.
Lehet kapni gyermek Protexint is, abból egyet lehet adni a pici csecsemőnek is, étkezés előtt, de olcsóbb, ha dokival íratják fel a Lactobact-ot.
őknek:

Kép
ndombi

Ndombi, huh most ehhez az angolhoz nincs kedvem, majd holnap...végülis nem is ezüstkolloidot iszunk, hanem ionizált vizet ezüstoldattal, felhívtam a gyártót, nmem ajánlotta 4 év alatt...viszont nekünk (kop) bejön, még (kop) nem voltunk betegek, gyereket meg aloe verával védem...

Blo, kipróbáljátok?remélem, bejön nektek is, bár későn tszitek fel...próba szerencse.Ezt kb 2-4 hós korban érdemes elkezdeni, én 3 hósan adtam rá.éjjel nappal rajta van, ne vedd le, még fürcsinél sem.(a decemberi topikban is többen használják, épp ma írta egy csaj, mert a fogakról volt ma szó, hogy nekik nagyon bejött, egy másiknak is, ő még korábban írta, egy harmadiknak nagyjából, és sajna egynek nem jött be. ő le is vette.)
visszatérve:olyant kell rendelni ami babáknak való, tehát nem fémmel van összerakva hanem borostyánköbe van rakva a csatja, amit mint egy csavar kell becsavarozni, és arra is figyelni kell hogy a szemek külön legyenek csomózva.
Ergo sima bor.lánc nem jó, amit sima köves boltokban leht kapni, hanem kifejezetten bababoltosat vegyetek.
Sok sikert hozzá, remélem, bejön!
Vendég

Hunci,szerintem a gyártók mindenre ráírják.Még a sima orrcseppemet se használhattam volna,ha dokim nem mondja,hogy szarjak rá. :)

Mindegy,veszek és 3-4 naponta besprézem a torkát.
ég olvastam a grépfrútmagolajat.Fel akarom tuningolni a télre.
Én "kelésgyenge"vagyok apám szerint(agráros család),tény,hogy 2 hetente meg vagyok fázva és ömlik az orrom,csak nem érdekel mert úgyis orrcseppezek.Lázas sosem vagyok.kb 15 éve voltam utoljára.már mininek is mindíg jött az orrvos és felszúrta az orrom havonta. Szerintem az előző életemben megfulladhattam, vagy valami mert ez a problémám és az egyetlen parám a dudlival kapcsolatban is...mindenesetre egy pszichológust megérne....

Kép
ndombi

ja elfelejtettem. "kis növényinorbim"(dorka) új hisztizésén halára röhögöm magam..
ül a szőnyegen,őkölbe szorítja a kezét és feszít előlre a két kezével mint a bodybuilderek a versenyeken és közben üvölt mintha sírna, és csak 2 mp.így felüvölt de mintha sírás lenne,de még nem túl jó színész... :lol: :lol:

De sajnos nem izgat így abba szokta hagyni...

Voltunk ma sétálni 3-an és találtunk egy szupi játszóteret 10 percre gyalog. (III.ker)
A máltai szer.szolg játszótere,vannak kismotorok meg babacsúszda,babahinta,homokozó szerszámokkal meg egy játszóház :shock: .fűtött,kb 50 nm és egy csaj van benn.be lehet menni ingyen és tele van játékokkal...

azt mondta még 3 van a III.kerületben nem messze....nagyon szupi...

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?