Sziasztok!
Én jól vagyok, tegnap du. gyorsan kocsiba vágtuk magunkat és hazajöttünk a szülőkhöz. 150 km-re laknak, és aug. óta nem voltunk itthon. Megkérdeztem az orvosomat, megengedte, h utazzak,
Álmos én is vagyok ezerrel, oan 11 órákat alszok. Du. is kellene, de minidg van vmi...
.
Hányinger tegnap, ill. ma de. volt. Főleg a boltban, a kenyeres résznél, oan jó sokféle süti, ember és nemtom még milyen féle szagok keveredtek. Pfuj.
Nita: remélem mielőbb megjön az a fránya mensi!
Csige: remélem neked nem!! Szorítok!! Bár Nita, ha nálad baba lenne, az lenne a legjobb!!
Én is minidg úgy vártam, h jöjjön meg, mikor tudtam, h nincs baba, és oan rossz volt, h nem jött!
Gabi: sztem is egyforma tesztek erősségét nézd, ha tegnapra nem vártad, akkor sztem csak két-3 nap múlva lesz nagyon erős a csík, és reggeli pisivel.
Misszika: hajrá, apára fel!!
Syl: sztem először vérvizsgálat, UH stb. aztán a fájdalmasabb.
Átjárhatóságit elgondolásom szerint megcsinálják évekkel később is, hisz elzáródhat vmilyen baci hatására.
Holnap lesz a férjem szülinapja. Sajnos meglepivel nem készüétem, most nem tudtam elmenni boltba, de tegnap azt mondta miután hallotta a pici szívét, hogy ennél nagyobb ajándék nem is kell neki.