Új privát üzeneted érkezett!

Csige!
Azért még ne add fel!!!
Drukkolok nagyon. :!: :!:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Szilvia:Én sem örülök a laparnak,mert még alapjába véve az sem volt megnézve nálam,hogy van-e egyáltalán peteérésem,hogy megtud-e repedni a tüsző!Semmi!Ja,és még 3. meg 21.napi vérvételen sem voltam!
Amúgy a petevezető átjárhatóságot néznék meg!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl:ez tényleg furi, h eddig semmid nem volt és most lapar:o. nekem a nődokim egyből a hormonvizsgálattal kezdett.
Vendég
 

 
 

Képzeljétek, full erős lett az Lh tesztem. És iszonyat fáj is a petefészek környéke. :D :D

Lányok, ha valakinek már egyszer csináltak átjárthatósági vizsgálatot, akkor csinálnak még máskor is?
Pl. 3 év múlva? :roll:

Tényleg fura, hogy hormon vizsgálat előtt csinálják. :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Puszedli: Édes a vonalzód:)

Kép
csucsu05
 
 


Jó lett a vonalzód puszedli.
Köszönöm a biztatást. Én is úgy vagyok vele, hogy az idő telik felettünk és úgy röpülnek a hónapok. Nem úgy van, hogy az egyik héten nem sikerült, sebaj, majd a jövő héten menni fog. Egy éve kezdtünk próbálkozni és úgy elrepült ez az idő. Szeretnénk majd második babát is, de még az első sincs útba. Nem szeretnék kifutni az időből.
Nekem clostival és closti nélkül is később volt pém. Még closti előtt általában nekem mindig késett egy hetet a menzim. Viszont a closti után csak két-három napot. Ezek szerint segített.
Most várok és drukkolok mindazoknak akik babásak és azoknak akik most próbálkoznak :lol:
Nálunk a családban és az ismerőseink körében rengeteg baba született, szinte már csak mi maradtunk. De remélem mihamarabb sikerül.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Rád is sor kerül ne félj. Olyan nincs, hogy ha nagyon akarjuk akkor nem jön össze. Hidd el lehet hamarabb mint gondolnád az álmod valóra vállik:)

Kép
csucsu05
 
 


Drága Csige!
Megértelek teljesen.
Mi májusban kezdtük el a próbálkozást.
Úgy, hogy áprilisban orvonál voltam, de semmit nem csinált, csak egy uh, és hajrá.
Majd augban volt egy vetélésem.
A háziorvosom küldött hormon vizsgálatra, akkor derült ki, hogy alacsony a progeszteron.
Előtte már voltam két másik nőgyógyásznál. Ők csak azt mondták várjak..
Na én nem vártam. :twisted: (ilyen türelmetlen vagyok) Elmentem egy 3. hoz is. Ő látta hogy nem ok a dolog. 3 mm nyálkhártya stb..
És most ez volt az első closti-s hónapom.
Túl vagyok gynevac kúrán, méregtelenítésen, szedek folsavat, elevitet... mindent megettem az ügy érdekében.

Nagyon szorítok neked.
Bízom benne most mindenkinek meghozza a gyógyszer a ++++++++++ tesztet. Most elég sokan babásodnak. Remélem mi is fogunk. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Ahogy itt olvasom a legnagyobb probléma néha a doki....nagyon nehéz egy olyat találni aki foglalkozik ilyen problémákkal és tudja mit kell csinálni.....nekem is furi h hormonvizsgálat nélkül rögtön lapar jön,szerintem van egy bizonyos sorrend amit követni kéne....bár nem vagyok orvos :roll:

annus11
 
 


Hát ja teljesen igazatok van!Kedden meg is fogom említeni a dokinak,hogy nem-e lehetne először vérvétel meg ilyenek?!

Kép

Kép
syl100
 
 


Szia mindenkinek!
Syl100: mondtam,hogy eltűnnek azok a ciszták! (tulajdonképp meg nem repedt tüszők)! Hormonok?
Annus: nemis láttam még ilyen korai képet! Nagyon rohamosan növekedik babukád! Csak így tovább...
Csige-bige: ne keseredj el,remélem nem teszed! Tudod nekünk minden rosszra TILOS gondolnunk! Sikerülni fog!!! ( a baba dolgokkal a családon belül mi is így vagyunk! ).
Puszedli: Gratula,helyes a vonalzód! Sok pihenést...
Tegnap abbahagytam a clostit,15. nap Choragon aztán...
misszike
 
 


sziasztok!
olyan jó most olvasni titeket,hogy olyan boldogok vagytok!!
én kezdem érzeni hogy befele fordulok..soha nem volt nekem bajom a menzivel általába mindíg pontos volt..és most??????????????katasztrófa..ha nincs baba a pocimba jönne már meg hogy szedhessem a clostit és utrot..ot várakoznak a polcon........ :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Misszike: akkor nektek most következik az akciók sora :oops: drukkolok nektek és valóban, fő az optimizmus.
Nitácska: meg fog jönni az a menzi nyugi. Én átküldöm neked, mert én nagyon nem várom. Tudom milyen amikor befeléfordul az ember. Ma reggel a párom is próbált biztatgatni, de én már nagyon szeretném. Tudom, hogy tesztelnem sem kellett volna, mert még korai, de olyan kíváncsi voltam. Pedig nem szabad elkeseredni Nitácska, mert az csak ront a helyzeten.
Nekem fura, mert fájdogál a hasam két napja már, de menzi sehol. Tegnap kimondottam fájt bal oldalam, olyan görcsösen, szúróan. Barnázni még nem barnázok. Hát nem tudom. Várakozom.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nekem már több mint egy hete fájt és néha fáj is a hasam mindkét oldalon és napközbe sokat pisilek mint szoktam..ezért nem értem..vagy baba legyen vagy jöjjön meg!nagy kérés ez???? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige-bige: csak a szám nagy ám...valójában nagyon fosok,hogy mi lesz akkor ha nem sikerül,mert nagyon szeretném már a babánkat! És attól is félek,mi lesz ha sikerül? Velem marad vagy megint elhagy? Kicsit görcsös vagyok már most!
Nitacska: nekem is mindig jó volt a ciklusom és most 38 napra jött meg,már tiszta ideg voltam! Vetélés óta 3 hónapja ez az első éles hónapunk! Nyugi,menni fog a piri!
misszike
 
 


Azt hittem Misszike, hogy volt már egy éles hónapotok? Hát nekünk is ez volt az első. Mindenki azt mondta, hogy a méhem emlékezni fog a terhességere és ilyenkor könnyebb teherbe esni. Hát majd most kiderül, hogy milyen jó a memóriája :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: reméljük, hogy jó a memóriája :)

Kép
csucsu05
 
 


Csige: volt de tabik nélkül és lemaradtunk az időzítésről...így későn voltunk már együtt! Most tabival vagyok,nagyon reménykedem,bár az injekció most nincsen,csak a következő hónapban lesz! Most csak closty és tüszőrepi szuri!
misszike
 
 


Nitácska!
Megértelek!Mikor 3 hónapig nem jött meg nagyon szarul voltam...és a szervezetem próbálkozott,de én majd megőrültem h nem jön meg!Felborult bennem minden,semmihez se volt kedvem.De végül megjött!Furcsa,de az egyik legszebb nap az életemben az volt :wink: :roll:

annus11
 
 


Sziasztok.
Kismamik hogy vannak? :lol:
Én megvagyok, menzi még sehol, semmi barnázás. Holnap reggel ismét csinálok egy tesztet és bizakodom.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

nitácska én is megértelek, én is nehezen viseltem az 50 napos ciklusokat, de a closty szépen rendbe tett.

csige én nagyon drukkolok neked. Holnap hanyadik dpo-n leszel, ha a 19. napon volt peteérésed? Nekem a 10. napon mutatta ki.


Én jól vagyok, cicim fáj továbbra is, és az álmosság az ami meg van, este 7-kor már alig birok magammal.
néha hányingerem is van, de nem vészes.
Ma még csinálok egy tesztet, meg majd hétvégén. Tegnap lett volna az esedékes menszi.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát Gabi az a gond, hogy nem igazán tudom, hogy mikor volt pém. Ha a 19. naptól számolok, akkor holnap leszek a 9. dpo-n. Reggel csinálok egy tesztet és ha negatív és nem jön a menzi, akkor vasárnap reggel is és hétfőn reggel is. De ha esetleg holnap pozitív lenne, akkor jó nagy szarban lennék, mert nekem is gyógyszer kell majd azonnal. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom. Már elterveltem, hogy akkor hívom a dokit és irány az ügyelet ahol kikunyizom a gyógyszert :roll: Ma jobban fájdogál a hasam. Nem olyan menzi görcsös, hanem olyan fura tompa fájdalom. Most takarítok, de csak óvatosan. Semmi nagy emelés, bár így is mire végignyalom a házat, három órahossza, de neked ezt nem kell mondanom Gabi :lol: Te hogy boldogulsz azzal nagy házzal? A mienk csak 130 nm, de ezzel is megvan a meló.

KépKép
csige-bige
 
 


Na megcsináltam a tesztet, azt hiszem hétfőig tuti parázni fogok.

Először gabriel tesztet csináltam, ugye nem reggeli pisiből hanem most délutáni.
Ilyen lett:

Kép

Nem kellene ennek már erősebbnek lennie?

Aztán csináltam egyet a clear blue-ból és az meg ilyen lett, későbbi vizelet, és még is erősebb.
Ez hogy lehet?
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Szerintem ha csinálsz tesztet akkor ugyan azt a fajtát használd!Mert ha az erőssége ugyan akkora is,attól még nem bizti h ugyan olyan erősen fogja mutatni!Lehet h több vizeletet tud felszívni az egyik,vagy a pisi más koncentrációjú volt többet ittál stb.

Amúgy amikor én is ezen paráztam és csináltam tesztet...hát,össze vissza volt.Talán lefotózom és felteszem neked h lásd,egyáltalán nem az a szépen erősödő!

annus11
 
 


annus olyan lökött egyáltalán nem ezen kellene paráznom, de ahogy közeledik a hétfő, egyre jobban félek. talán az emlékek. Pedig a tünetek most jobban vannak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kép

Ilyenkor még bőven duplázódnia kellett volna a hcgnek!És ez mind reggeli pisi!Amúgy nekem jobban bejöttek a tesztcsíkok,csak olyan türelmetlen voltam h nem tudtam kivárni mire ideért volna a rendelés :oops:

annus11
 
 


annus aham látom, na nekem is ilyen, hol erősebb hol halványabb, de a clear bluen lehet látni talán a legjobban a változást.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!
Én minden uh elött ilyen parásan megyek!!!Amúgy nem szoktam idegeskedni.De valószínű h vhol mélyen ez örökre bennem marad.Nekem több hétig is nézték uhn h fejlődik e,de sose kaptam jó hírt.És egyszerűen hiába akarnék nem gondolni erre, feljön minden uhnál....így én eddig még nem sírtam meg semmi ilyen,mikor pl először láttam dobogni a szivét vagy hallottam,láttam ahogy izeg mozog.Nem tudok felszabadult lenni,persze utána már fülig ér a szám :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Én jól vagyok, tegnap du. gyorsan kocsiba vágtuk magunkat és hazajöttünk a szülőkhöz. 150 km-re laknak, és aug. óta nem voltunk itthon. Megkérdeztem az orvosomat, megengedte, h utazzak,

Álmos én is vagyok ezerrel, oan 11 órákat alszok. Du. is kellene, de minidg van vmi...:(.
Hányinger tegnap, ill. ma de. volt. Főleg a boltban, a kenyeres résznél, oan jó sokféle süti, ember és nemtom még milyen féle szagok keveredtek. Pfuj.

Nita: remélem mielőbb megjön az a fránya mensi!

Csige: remélem neked nem!! Szorítok!! Bár Nita, ha nálad baba lenne, az lenne a legjobb!!

Én is minidg úgy vártam, h jöjjön meg, mikor tudtam, h nincs baba, és oan rossz volt, h nem jött!

Gabi: sztem is egyforma tesztek erősségét nézd, ha tegnapra nem vártad, akkor sztem csak két-3 nap múlva lesz nagyon erős a csík, és reggeli pisivel.

Misszika: hajrá, apára fel!!

Syl: sztem először vérvizsgálat, UH stb. aztán a fájdalmasabb.

Átjárhatóságit elgondolásom szerint megcsinálják évekkel később is, hisz elzáródhat vmilyen baci hatására.

Holnap lesz a férjem szülinapja. Sajnos meglepivel nem készüétem, most nem tudtam elmenni boltba, de tegnap azt mondta miután hallotta a pici szívét, hogy ennél nagyobb ajándék nem is kell neki.
Vendég
 


Gabi: szerintem ne parázz, próbálj megnyugodni. Minden rendben lesz. Szeded a gyógyszert és hétfőn az uh-n szépen látni fogod a picit. Ha teszteket csinálsz, akkor szerintem is egyfajtát csinálj.
Puszedli: azért próbálj meg pihizni is egy kicsit :lol:
Én reggel tesztelek, szorítsatok nekem, majd jövök a hírekkel.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Szoritok :) És várunk a zebrával.

gabi: ne izgulj nem lesz semmi baj. Nincs két egyforma teszt. na meg lehet többet ittál stb.
Az a lányeg, hoyg pozítív:) Nyugi.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!
köszi mindenkinek aki bíztat most!!!!!!!!
abban bízom hogy segít a closti de előbb megkéne jöjjön mert addig nem kezdhetem el szedni..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Puszedli: köszi,már készülődünk de még van 5 napunk! Addig főpróba van... :wink:
Csige: megadrukk Neked! Ha babóca van a dologban már sztem látszani fog! Pussz!
misszike
 
 


Misszike: Jó főprobát akkor :)

Kép
csucsu05
 
 


:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu:köszi! De valami nyugtatót is küldjetek... :wink:
misszike
 
 


hajrá misszike!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Misszike: Nyugtatót nem szabad kismamának adni:)

Kép
csucsu05
 
 


misszike le vagyok maradva????????kismami vagy?????????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Vicceltem Misszikével. Még ő sem tudja kismama e de az lesz:) :)

Kép
csucsu05
 
 


Hát csajok ez a closti dolgozik mert egész délután óta érzem, hogy bizsereg az alhasam. Remélem sok szép tűsszőt csinál majd és azt érzem:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu jó vicc volt.....
drukk a tűszőidnek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok, megigérem hogy nem parázok, mindjárt itt a hétfő és akkor látni fogom.

Most jöttünk haza étteremből, vacsizni voltunk tesómékkal, meg anyuékkal, gyerekekre keresztfiam vigyázott.
Nagyon készültem rá, de nem sokat tudtam enni, multkor ugyan itt ettem jércemell vaslapon sütve fokhagyma mártással steak burgonyával és nagyon ízlett, hát most annyira nem, előtte húslevest ettem az jól esett. De már a vége felé alig bírtam nyitva tartani a szememet.

Csige nagyon drukkolok neked, várlak a hírekkel reggel.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Hol voltatok vacsizni? A keresztfiad már olyan nagy, hogy vigyázott a gyerekekre?? Ne félj mert hétfőn minden a legnagyobb rendben lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

NA csige teszt?

csucsu a Lurdy házban van egy jó étterem ahova néha elszoktunk menni. Igen a keresztfiam már 18 éves lesz párnapon belül.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csajszikkk! Olyan aranyos amiket írtatok!
Nitacska: kezdődnak a próbák,bár este elaludtam! :oops:
Csucsu: legfeljebb iszom fél pohár pezsit majd az éles napokon,hogy lazuljak nyugtatónak megteszi! :wink: (egyébként antialkoholista vok!) :wink: Tuti tüszőid növögetnek,énis azt éreztem!
Csige:teszt???
misszike
 
 


Nitacska: még nem vagyok kismami,remélhetőleg most értek meg még csak a petécskéim! Jövő héten éles bevetés aztán talán az leszek,bár most 1 szurim hiányzik! Az csak következő ciklusban lesz,erről lemaradtam,mert nem tudtam elmenni a dokihoz!
De az leszek,és Te is és mindenki!
misszike
 
 


misszike akkor hajrá nekd is és mindenkinek!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi!

Akkor itt voltál felénk!!!A Lurdy 3 villamosmegállóra van tőlünk!Legközelebb ugorj be :wink: :lol:

Továbbra is szorítok mindenkinek!!!!!És lehet télleg segít 1-2 kortyocska sör vagy bor,netán pezsgő :wink: Hátha totál elveszi a figyelmet a babáról,és csak a romantika lesz előtérben :lol:
Kép

annus11
 
 


én tegnap este kicsit alkoholizáltam..de csak nő ital volt .pár korty..én soha nem szoktam de este muszály volt...utána apával együtt voltunk.... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?