Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem voltam, de nem jutottam géphez.
Itt volt a párom öccse kedd óta, és kibérelték ugye a gépet. Aztán tegnap mentem melózni. Gyorsan összejött a pár nap.
Bridget
Nagyon jó az új vonalzód! Meg a neved is!
AZ a névnap téma elég érdekes. Ezek szerint csak itt szokás. Nem baj, azért jó szokás.
Az az az oldal a születésről, amit beraktál nagyon érdekes. Olyan jó nézni, lépésről-lépésre a baba fejlődését!
Remélem már elmúlt a rossz hangulatod! Abban azt hiszem mindenki megért, hogy venni kell a tampont, betétet,és ettől rossz a hangulat. Inkább pelenkát kellene már venni. De majd eljön a mi időnk is! Figyeld csak meg! Rossz év után, csakis jó jöhet!
5 kémcső vér, az nagyon sok. Csoda, hogy nem ájultál el. Jól megcsapoltak. De legalább a hasznos cél érdekében történik!
Ez az izzadás valamelyest rendeződött amikor akkupontoshoz jártál, nem? Miért nem próbálod meg megint? Mert azért egy éjszaka 3* átöltözni, az azért sok.
Na, most még jó, hogy nem küldtem el eddig, amit írtam. Ugyanazt a képet akartam Nócika szüleinek évfordulójára küldeni, mint te
Most kereshetek másikat!!
[quote]N írta:a uzentem apanak,hogy "Szomoru vgyok" Rolling Eyes Embarassed
Egybol kerdezte miert,mi tortent aztan meg fel is hivott mielott meg irni tudtam volna
Nagyon kis rendi a te párocskád! De ezt már tudjuk egy jó ideje!
Biztosan rossz neki is, hogy nem tud ott lenni veled! De hallod marha sokat melózik! Nem tud egy kicsit lassítani?
Kata
Örülök, hogy minden oké.
Tartsatok ki még egy kicsit. A doki remélem bemegy hozzád.
Leventének pedig kicsit megkésve:
Én is sokat legóztam gyerekkoromban. Az olyan jó játék! Teljesen megértem a fiadat!
Tesód picijének jobbulást!!! Remélem hamar rendbe jön!
Nócika
nem hívtál!
Igaz, nem voltam gép közelben, de annyira biztosan ideengedtek volna, míg megcsináljuk a képeket.
A pocim köszönöm jól lett.A hasnyálmirigyem szórakozott, mert nem tetszett neki az erős. Aztán egy pár óra múlva el is múl ta görcs.
Anyudéknak!
Megjött piri, és nem vagy rosszul???!!!
ez nagyon jó!!!!
Nagyon örülök neked!!!!
Hogy állsz a diétával? Kitartasz ugye? Ment már le kg?
Zsu
Nagyon édik azok a babarucik! Most már igazán jöhetne az a bébike, hogy legyen kire ráadni! De már biztosan kiszúrta a gólya, hogy ott már ruhával várják a babót, és küld egyet. Az a macis ennivalóan aranyos!
Csucsu
Nálatok most hogy áll a helyzet. a gyógyszert abbahagytátok, volt már ellenőrzés? Mikor ugrotok neki a következő lépésnek? és mi lesz az? Mkor van pé-d? most szeded a clostyt?
Most megint lelépek, mert megyek anyukámhoz körmözni. Most építeni fogunk. Pedig marha álmos vagyok. de mindegy majd alszok egyet közben.
Csak nehogy ráessek a kéztartó párnára...