Új privát üzeneted érkezett!

Én is:)

Kép
csucsu05
 
 


Mit csinálsz?
Jobb eg ykicsit a kedved már?

Kép
csucsu05
 
 


Nem ngyon :roll: Apacskaval szeretnek kicsit elbeszelgetni de nem akarom szegyenbe hozni magam,hogy milyen "halatlan" anyukam van :roll: :oops: Szal egyenlore hezitalok rajta :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Bridget: Most a párod segitsége kellene jól veszem kia szavadból?

Kép
csucsu05
 
 


Jah es laptetuuuu 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Ezt a laptetűt én is akkor hiszem el ha babás leszek:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridg!
Szerintem beszélj pároddal!!!! biztosan megnyugszol egy kicsit :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Neem csak jo lenne ha elmondhatnam neki a bajom es meghallgatna :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mindenki itt van 8) En nem latom a vonalzom :shock: :twisted:

Zsu
De most panaszkodjak a csaladomrol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tudom, hogy ez nagyon nehéz.... de hátha tud valami okosat mondani és tanácsolni!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Meg zaklatni se akarom az en "kis" hulyesegeimmel :roll: Tegnap is hajnal 4ig melozott....reggel 9kor meg mar kelt ma :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát te tudod..... de ne emészd magad rajta, mert csak magadnak teszel rosszat!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na uzentem apanak,hogy "Szomoru vgyok" :roll: :oops:
Egybol kerdezte miert,mi tortent aztan meg fel is hivott mielott meg irni tudtam volna :) Vagja,o,hogy a babatema most naon kikeszit... :roll: Meghallgatott ari volt... :) de a babas temahoz o sem tudott szolni csak hallgatott... :roll: :oops: Na mind1...de ari volt :) es jolesett hallani ugy imadom :) :oops: 8)

Na en meek csjok aludni mert mar negyed 12 :shock: reggel meg megyek a szukahoz a ueroplazma ugyeben :twisted: na meg Patial a nogyogyihoz :roll: Remelem nem felejtunk el kepet kerni :shock: :oops: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Látod , hogy jót tett, hogy beszéltél vele telefonon. Én mondom nem lennél te ilyen szomorú ha melletted lenne a párod most. Talán nem is olyan nagy dolog ami bánt az anyud miatt csak úgye messze van a párod is és igy nehezebb ezeket elfogandi.
De hidd el leszel te még jobb passzban is.
ÉS a baba is fog jönn9 érzem és tudom:)
Kitartás és egy hatalmas puszi neked:)
Aludj jól:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem voltam, de nem jutottam géphez.
Itt volt a párom öccse kedd óta, és kibérelték ugye a gépet. Aztán tegnap mentem melózni. Gyorsan összejött a pár nap.

Bridget
Nagyon jó az új vonalzód! Meg a neved is!
AZ a névnap téma elég érdekes. Ezek szerint csak itt szokás. Nem baj, azért jó szokás. :)
Az az az oldal a születésről, amit beraktál nagyon érdekes. Olyan jó nézni, lépésről-lépésre a baba fejlődését!
Kép
Remélem már elmúlt a rossz hangulatod! Abban azt hiszem mindenki megért, hogy venni kell a tampont, betétet,és ettől rossz a hangulat. Inkább pelenkát kellene már venni. De majd eljön a mi időnk is! Figyeld csak meg! Rossz év után, csakis jó jöhet!
5 kémcső vér, az nagyon sok. Csoda, hogy nem ájultál el. Jól megcsapoltak. De legalább a hasznos cél érdekében történik! :)
Ez az izzadás valamelyest rendeződött amikor akkupontoshoz jártál, nem? Miért nem próbálod meg megint? Mert azért egy éjszaka 3* átöltözni, az azért sok.
:) :)
Na, most még jó, hogy nem küldtem el eddig, amit írtam. Ugyanazt a képet akartam Nócika szüleinek évfordulójára küldeni, mint te :) :) Most kereshetek másikat!! :) :) :)
[quote]N írta:a uzentem apanak,hogy "Szomoru vgyok" Rolling Eyes Embarassed
Egybol kerdezte miert,mi tortent aztan meg fel is hivott mielott meg irni tudtam volna

Nagyon kis rendi a te párocskád! De ezt már tudjuk egy jó ideje! :) :) Biztosan rossz neki is, hogy nem tud ott lenni veled! De hallod marha sokat melózik! Nem tud egy kicsit lassítani?

Kata
Örülök, hogy minden oké. :) Tartsatok ki még egy kicsit. A doki remélem bemegy hozzád.
Leventének pedig kicsit megkésve:
Kép
Én is sokat legóztam gyerekkoromban. Az olyan jó játék! Teljesen megértem a fiadat! :)
Tesód picijének jobbulást!!! Remélem hamar rendbe jön!

Nócika
nem hívtál!
Igaz, nem voltam gép közelben, de annyira biztosan ideengedtek volna, míg megcsináljuk a képeket.
A pocim köszönöm jól lett.A hasnyálmirigyem szórakozott, mert nem tetszett neki az erős. Aztán egy pár óra múlva el is múl ta görcs.
Anyudéknak!
Kép
Megjött piri, és nem vagy rosszul???!!! :) :) :) ez nagyon jó!!!! :) :) Nagyon örülök neked!!!! :) :)
Hogy állsz a diétával? Kitartasz ugye? Ment már le kg?

Zsu
Nagyon édik azok a babarucik! Most már igazán jöhetne az a bébike, hogy legyen kire ráadni! De már biztosan kiszúrta a gólya, hogy ott már ruhával várják a babót, és küld egyet. Az a macis ennivalóan aranyos! :) :)

Csucsu
Nálatok most hogy áll a helyzet. a gyógyszert abbahagytátok, volt már ellenőrzés? Mikor ugrotok neki a következő lépésnek? és mi lesz az? Mkor van pé-d? most szeded a clostyt?

Most megint lelépek, mert megyek anyukámhoz körmözni. Most építeni fogunk. Pedig marha álmos vagyok. de mindegy majd alszok egyet közben. :) Csak nehogy ráessek a kéztartó párnára... :) :)
Vendég
 


Itt vgyok 8)

Na hat csajok en mar reggel 8ota fent vgyok...na jooo 6ota ugyanis akkor oltoztem at a izzadasombol :twisted: de csak 1szer :!: Szal 8kor keles aztan kikaszalodas,tusolas es irany a szukahoz az ueroplazma baci vizsgalatra :twisted: Zuhogo eso...ugyhogy felvettem a vadi uj gumi csimmamat :lol: Na jooo nem az a videki fekete am :lol: hanem cep markaaas :lol: :lol: :lol: Naon elveztem,hogy nem azik el a cipom mint altalaban. :twisted: Jo ez a gumicsimma na :wink:

Haaala a jo egnek a szuka nem volt :wink: igy a masik dokinenihez kerultem aki ngyon kedvesen megkerdezte,hogy akarok-e clostit :?: :shock: :lol: Mondom nem csak a bacicsekkre jottem :lol: Kerdeztem hol a szuka azt mondtak penteken nem rendel :arrow: ugyhogy jovo het penteken megyek az eredmenyert :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: Sitty-sutty vegeztem es pont jott Pati is :arrow: Lementem bejelentkezet...felmentunk az emeletre...tiszta ideg volt...1orat vart :roll: :arrow: persze neki meloba kell mennie ugyhogy rakerdezett ugyan ma mi van :twisted: O volt a kovetkezo....menent aztan 10-15perc mulva kint is van....tiszta ideg :shock: :? Hogy a doki nem beszel angolul es a fordito meg nem tudja leforditani,hogy mi is van pontosan :? :roll: Hat igen en mondtam neki itt a dokiktol sok jot nem lehet varni :? :roll: :arrow: Mondja,hogy van egy 5cm-es cisztaja a petefeszkeben :shock: :( De pontosan nem tudtak elmondani mi van hanem arra kertek csorogjon vissza a ferje es majd japoul elmagyarazzak neki :roll: :? Szal tok kivolt...elmentunk a en uj dokkeromhoz hatha ott megtudjuk nezni mi van...de ott egy csak du 3-tol rendelnek 2.meg az egy meddosegi szal csak ugy nem mehet oda :? :roll: De legalabb megprobaltuk... :roll: Ugyhogy bement meloba addigra mar fel 2volt ugyhogy Bridget nem ment suliba :oops: :oops: :oops: :roll: Gondolkodtam talan 2.orara beerek...de zuhogott az eso,ehes voltam,faradt es a fejem is fajt ahogy szokott :? Ugyhogy hazajottem es ettem egy nagyot :wink: Aztan Pati csorgott ra 15percre feljohetne-e mert nem tud dolgozni tiszta ideg....fejott nezegettunk youtube-on magyar hulesegeket :lol: 8) Ettunk popcorn-t megneztunk egy kismamis filmet mar a multkor ajanlottam nektek :roll: En megittem nemreg egy konyakot is :wink: Aztan most ment el nemreg :) Szal jo volt az egesz napom a bajt leszamitva :roll: :(

Csajok ti mit tudtok arrol ha valaki babas es a p.feszkeben 5cm-es ciszta van :?: :roll: Mert en probaltam szorcsolgetni de csak annyit talaltam,hogy ha max laposzkopiaval kiveszik es zavartalanul folytathatja a terhesseget :idea: Szegenykem ugy kivolt :? :roll: Remeljuk nem lesz semmi baj...viszont mar azon van ha a kesobbiekben is gondja lesz lehet hazamegy mert itt az orvosok kesz katasztrofak :? Haaat errol beszelek en maaa miota :twisted: Na mindegy lenyeg,hogy Patinak es babonak ne legyen baja...jah es o is 5hetesnek nezte(multheten is annyi volt)Nincs dobogo sziv egyenlore :roll: Remelem nem billent feneken ha esetleg egyszer belatogat de hat ezt tortent mind ma velem,velunk :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi :)
-Kocce a dicseretet 8)
-A nevnap szerintem is jo szokas 8) :lol: :wink:
-Legalabb valaki meg is nezi amit beteszek 8) szerintem is marha jo...bar angolul beszel de a baba latszodik es jo latni,hogy is megy ez 8) :lol:
-Rossz hangulat hess...es jon a hetvege feltoltodom kicsit remelem aztan jovoheten belevagok lefoglalom magam... :roll: Bar igy is elegge ropul az ido de estenkent jo valakihez bujni es az is jo ha a bajod megoszthatod a paroddal :roll:
[quote]R írta:ossz év után, csakis jó jöhet!

Ugy legyen :!: 8) :wink:
-Az akupossal kapcsiban igazad van...akkoriban enyhult kisse asszem legalabbis az ejszakai pisilesek :roll: Azt meg a mai napig nem figyeltem meg milyen gyakorisaggal es mikor is jelentkeznek :roll: :? :oops:
-A kep miatt bocsi 8) :lol: :lol: :lol:
-Apacska jah merha sokat dolgozik :twisted: Nem lehet lassitani...orulnek,hogy van melo a mostani vilagvalsagban :roll: :? Ez itt amugy is megszokott dolog...mas meg nem mehet mert o a nagy singli mas hazas vgy gyereke van :roll: Na mind1...remelem azert nem megy a kapcsolatunk rovasara a hosszu kihagyas :?: :!: :shock: :roll: :oops:

A fiuknak meg kuldom a sejhajon billentest :twisted: :lol: :lol: Azert par szora odaadhatnak neked :roll: Neha-neha :roll: A kormirol fotot kerunk 8) En is csinaltam az enyemrol :lol: Maj megmutizom azt is...tyu de sok fotoval tartozom ma :oops: :oops: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Hozzank ma be se koszonsz :roll: :?: :roll: :?:

Csucsu
[quote] írta:n mondom nem lennél te ilyen szomorú ha melletted lenne a párod most.

Tuti igy van :) :roll: :oops: :oops: :oops: :) Ma is uzentem neki,hogy van-e 5perce egybol irt,hogy van es hogy felhivjon-e :?: :) Aztan vegighallgatott megint...ugye elmeseltem Patit meg mas dolgaim is :? :roll: A mai aggodnivalo dolgok is jottek :? :roll: Szal eeedi volt :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Egy kollégám nagybátyja hazafelé tartott éjszaka a forgalmas városi bekötőúton.Csak az nem stimmelt,hogy erősen be volt rúgva.Annyira,hogy
talán még ránéznie se lett volna szabad az autóra, nemhogy vezetnie.A belső sávban poroszkált halál lassan, hogy ne tűnhessen fel senkinek.Ez a túlzott lassúság (és az időnkénti kilengések) lett a veszte.Hamarosan leintették a rendőrök. Elég volt egyetlen pillantás vérben forgó,bamba szemeire, egyetlen szippantás a leheletéből, és elő kellett venniük a szondát.Felszólították,hogy hagyja ott a kocsit és tartson velük a kapitányságra.Már épp vitték volna el amikor két autó összeütközött a szemközti sávban.Szigorúan ráparancsoltak a részeg nagybácsira:
-Maradjon ott ahol van!-és áttűztek helyszínelni. Emberünk viszont rájött,hogy ez az utolsó esélye, gyorsan elhatározta,hogy lelép.Mikor meggyőződött róla,hogy a rendőrök éppen nem láthatják,kereket oldott.Egyenesen a garázsba vitte az autót és beszaladt rémült feleségéhez.
-Ha jönnek a
zsaruk mondd,hogy influenzám van és egész nap itthon voltam.Közelébe se mentem a kocsinak-hadarta.-Ja meg,hogy odabenn alszom az ágyikómban-fejezte be és egy whiskeys üveget felkapva a szobájába indult. Félóra múlva megjelent a rendőrség.A feleség kinyitotta az ajtót és még mielőtt a rendőrök megszólalhattak volna előadta,hogy a férje egész nap ágyban volt mert beteg.
-Most is alszik,mit akarnak?
-Ez esetben asszonyom-szólalt meg végül a rendőr-gondolom nincs kifogása ellene ha benézünk a garázsba?-és már nyújtotta is kezét a kulcsért.
Az asszony zavartan odaadta és ő is velük tartott. Amint beléptek,elállt a lélegzete.A rendőrök viszont azt látták,amire számítottak.Ott állt a gyönyörű rendőrautó,villogott a kék fény a tetején. :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Itt vok én is! Bár nem tom van e ittene még e valakie!??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


sziasztok!

itt vagyok én is!
Mindjárt válaszolok, és rakok képet a körmömről. Nagoyn fain lett. :) :)
Vendég
 


Na ezt jó értelmesen leírtam!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nos! Most kész káo az agyam! Beakartam gyujtani kandalloba EGYEDÜL? de nem akar meggyulladni a fa! Máár több papirt elégettem mint máskor 3 naap alatt a macikám! No de kicseszek vele és nem Ő velem, mert hozok fel cipös dobozt és remélem az begyujtja!

Pendi!Ezer meg ezer bocsi, hogy nem hívtalak csak apácskának nem volt kedve feltölteni a telojáról aképeket a gépre és én meg egyedül nem igazán vállakoznék rá, mert nem mondta sem nem mutatta meg hogy hogy kell! Igy nehogy letöröljem! Szal igérem hívni foglak!
Örülök, hogy a hasid hamar jól lett! Nekem a kilok egy ideig szépen mentek le, de most megált! 6kg! Szép mi??? Nekem bejött! Zsuzsu azt mondja, hogy a mencsi miatt nem megy le most meg a víz ment le elösször és utána majd megindul! Szal most kell igazán erősnek lennem! És igen!! Nem fájt azaz negyed annyira sem voltam rosszul most a piri miatt! Nem tudom tényleg , hogy van e köze a gyogyonak, de ha igen akkkor most duplán hálás vagyok a dokinénimnek!!!!! :D :D :D :D :D :D

Brid! Pati ne aggodjon szerintem ezek a fránya dokik miatt! Beszéltem erről anyummal és Ő azt mondta, hogy ha nem muszály és ha nem nő a duplájára akkor nem fognak neki lakoroszkopiát csinálni, mert nem nagyon szeretik ilyenkor a méhet bolygatni! És szerintem lehet jobban járna itthon egy normális dokival, mint kint ilyen idiotákkal! Már mint ahogy te sorrol sorra írod ezeket a dolgokat a kinti egészségügyről ez kész káosz! Bár nem tudom milyen lehet olyan sokáig repülni nemhogy kismamiként!!!! Hát szerintem igencsak megfontolandó!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi MUTICCCCAAAA!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Menézem a kandallot és jövök vissza!!! Várj meg ne menj sehova!!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


halihoooooo 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
A gumi csizma jó dolog. Itt nem tudom vannak-e olyan darabok, amiket fel lehet venni az utcára is, de hasznos lenne egy-egy zuhi alatt.
Még jó, hogy kifogtál egy normális aranyos dokit. Mostmár tudod, hogy péntekenként kell oda menni, mert akkor nincs ott a dokinő.
Patit sajnálom, remélem nem nagy a baj!!
A konyak nem gond! Sőt! Legalább kellemesen lezsibbaszt, és tudsz majd egy jót aludni.
Biztosan megbocsátja neked, hogy elkottyintottad magad, de megértheti, hogy vele örülsz!
A kép miatt nincs mit megbocsátani! :) :)
[quote]A írta:pacska jah merha sokat dolgozik Twisted Evil Nem lehet lassitani...orulnek,hogy van melo a mostani vilagvalsagban

Megértem, hogy harc folyik a melóért, de azért pihizni is kell!
A kihagyás meg szeritnem a szerelmet csak erősíti. Nem hiszem, hogy bármi baj adódna belőle.


Nócika!
Ez a vicc nagyon jó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


küldöm a képet is.
remélem sikerül felrakni, mert első nekifutásra nem sikerült!:lol: :lol: :lol:

Kép a körmöm
Vendég
 


azok a rózsaszínű izék, azok tört kagylók benne. :) :)
Vendég
 


Noci
A ciszta a petefeszkeben van...allitoal az 5centiset mar elkell tavolitani....foleg ha nem tunik el...szal ez nem a mehben levo myoma vgy mehfalon mint nekem...a mehhez nem nyulnak ugy ha a laposz-szal a petekeszekbe nyulnak csak :roll:

Mindenesetre remenjuk nem lesz semmi baj :roll:

Pendi
Mutaaaaaaaaaa 8) :shock: :o

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika Szívem!
A cipős doboz, az tuti jó!!! :) De vigyázz magadra!!! :)
Jól van, nem olyan nagy gond, hogy nem hívtál ám!!! Csak nyugodtan hívj, amikor aktuális lesz. :)
6 kg????!!!!! az nagyszerű!!!! Gratula!!!! Nagyon szép eredmény!!!!!!!!

Szia Bridget!
Drágám! te még nem alukálsz??? :roll: :roll: :roll: Nem vagy álmos?
Vendég
 


wow ngyon popec :shock: :o :o :o :o :o en is en is :lol: Anyud csinalta?Mennyit fizettel? :lol: :lol: :lol: :wink:

Noci irt viccet en nem lattam :?: :shock:

A gumicsimma meg markas ugyhogy tuti olyan van otthon is csak nem occso sajna :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


nem tudom, látszik-e a képen rendesen?
Vendég
 


Bridget!
A körmöm "nagyon drága" volt!!! :) :) 2 puszi volt az ára!!! :) :)

Anyukám csinálta igen! Egyre ügyesebb. Mondtam is neki, hogy mióta csinálja nekem, ez a legjobban sikerült darab.
Vendég
 


Képzeljétek! Már pár napja nyavajgok a páromnak, hogy fáj a jobb fele a fejemnek. Ill. a fülem mögötti rész. Olyan zsibbasztó fájdalom. Aztán megnézte, semmi. Most meg tegnap estére kijött rajta egy pattanás. Majd be to...ok, úgy fáj. Az egész fülem mögötti rész fáj. Remélem hamar elmúlik.
Vendég
 


naaaa!!!!!!!!!!! hol vagytok????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? :? :? :? :?
Vendég
 


minnya megyek almi vgyok kora reggel ota fent vgyok :roll:

te hol olvasod nocit?hol irta,hogy fogyott es a vicc hol van? :shock: mas dimenzioban olvasunk :shock: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi szívem! Én írtam viccet???? Huuhh :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


17,48 18,01 órai hozzászólás!
Vendég
 


Okes ma megtalaltam 8)

Noci
6KILO????? :shock: :o :wink: popec :lol:

Pendi
Gondolom milen draga volt :lol: :lol: Latni ngyon szepen a peken :wink: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na ezt jól elnéztem!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is nóci írta!!!!
Úgy tűnik én élek másik dimenzióba!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocsika!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval javítok:
Bridget!
Nagoyn jó a vicc!!!!
Vendég
 


Pendi! Fejfájást ne is emlits!!! Nekem 2 éve 3 hónapig fájt a fejem! Voltam vele mindenféle dokinál csináltak agykoponya ct és nem találtak semmit a fejembe! Na jo egy ici- pici kis agyat igen, de ész az nem igen szorult bele! Na jó ez a végén már csak vicc volt! de akkor nem gondoltam semmiféle viccre, mert a hátsó része a fejemnek annyira fájt amint felkeltem az ágyból, hogy leültem török ülésbe a fallal szembe és vertem szó szerint értsd a fejem a falba, hogy már ne hátul fájjon hanem elöl! És akkor ki kellett hívni hozzám többször az ügyeleltet! És aztán kiderült, hogy mivel akkor anyagi gondjaink voltak, hogy az viselt meg! Szihologushoz jártam és Ő kezelt ki a depiből! Ezmiatt a munkám is majdnem elvesztettem! Erre nem vagyok valami büszke!!!!! :cry: :( Ezt az érzést nem kivánom senkinek se!!!!

A körmöd meg nagyon csecse!!!! :D :D :D :D
irigy-irigy!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Szép álmokat neked! És ne izzadd túl magad! Nagyon vigyázz maghadra az éjjel! Küldök neked kicsi anygalkákat akik vigyázzák álmodat!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jelentem a kandalló ügyin begyujtva, mert apa megcsinálta helyettem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na! Most én maradtam egyedül????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én ugy mennék valahova!!!!!!!!!!!! Autokáznék!!!!!
Pendi! Minjá elindulok és meglátogatlak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


itt vagyok, csak tel. mindjárt jövök! várj meg!
Vendég
 


Oké! Én itt leszek! :lol: :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


na vagyok!
Visszaolvasok!
Bocsi, csak tesómmal beszéltünk!
Vendég
 


OKé! Olvass azt gyere!!! Én várlak!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Nem vgy te veletlen babas :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noci
Ma mar nem hiszem,hogy lesz izzadas...piri eltunt a francba ilyenko ma nincs izzadas se :roll: Azert a tunderket megkoszonom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Nem tennél fel képet akis csizmudról?? kivi lennék rá, hogy mien! Mondjuk gondolom, hogy nem olyan mint amit vidéken hordanak csak kivike vagyok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?