Sziasztok!
Ma semmi időm nem volt jönni, párom itthon van, úgyhogy takarítottunk, filmeket néztünk, ettünk és persze elláttam Pömpőt, mostam, vasaltam . . . jó fáradt vagyok már. Viszont ma durva mennyiségeket megevett, 80 ml-eket, és ennek eredménye, hogy csomót bukott
Szerintem túlette magát egy párszor.
Bettike - csípőszűrésre a gyerekorvos ad beutalót és 6 hetes korban kell menni, úgy tudom, minden babának, úgyhogy kérdezz rá a dokinál.
Tejkiütés? Ha az ilyen kicsi fehér pöttyöcskék, akkor van néha az arcán, de nem sok, nem csinálok vele semmit.
Máté tündérbogár, ahogy fürdik, egyem meg, nagyon cuki! Szereti a fürdést amúgy? Lottika most már nem sír, sőt, egész jól elvan, bár közben a fél ökle a szájában van
Én bizsergést-lüktetést mindig szopi után érzek, olyankor termelődik a tej? Eléggé fáj azért
Zsuzsu - de édi Konstantin, jó, hogy már kezditek kinőni az 56-os rucikat, ez azt jelenti, hogy fejlődik! Nálunk még az 56-os rucik lógnak, mint tehénen a gatyó, de hát még csak most lettünk 3 kilósak, szóval nem sürgetem az időt, max. felhajtom az ujját a ruciknak.
Marek - én írtam a Laktoherb teáról, hogy olvastam valamelyik topikban, hogy a patikus azt mondta, hogy 2 hétnél tovább nem jó fogyasztani, mert az ellenkező hatást is kiválthatja, szóval én tartottam kb. egy hét szünetet és aztán most újra iszom, biztos ami biztos alapon. Azt a teát, amit belinkeltél, nem ismerem, én amúgy is Elevitet szedek, tehát nem kell vitamin és ásványianyag, mert van az Elevitben dögivel és amúgy is úgy táplálkozom most, hogy majd kicsattanok (és persze hízok
)
Clau - nekem azt mondta a csecsemős, hogy a napi adagot úgy lehet meghatározni, hogy a baba kilóit szorozni kell 150-nel, aztán elosztani az étkezések számával és kijön az egy adag, amúgy szerintem az egyhetes babának kb. 30 ml az adagja, de ez biztos babafüggő is, nálunk kb. ennyi volt, de ugye Lottika akkor volt kb. 2,5 kiló. Egyébként tündér a kis Balázs, ahogy elnézem, jó húsban van, szóval ne aggódj!
Nyugtomalac - milyen hintája van Borinak? A Macilányfej tünemény, most már értem, hogy mire gondolsz, megzabálom!
Timi - szép nagy már a pocid! Előre is jó babázást, akkor már nem kell sokat várnod!
LKata - gratula Norbikához, nagyon édes!!! Várunk vissza!!!
Adri - megértem, hogy hogy érted, én mondjuk beletettem mindkét húgom kezébe a gyereket, hogy büfiztessék meg, anyukám is fogta már és párom szülei is, de azért jobban szeretem, ha az én kezemben van!
Nálam nem volt ilyen tejspriccelés, annyira nem folyik, úgyhogy ezügyben nem tudok nyilatkozni.
Emmalena - próbálj meg enni azért egy kicsit, nehogy elájulj vagy akármi, ha nem megy, akkor legalább pár olyan dolgot nyomj le, ami igazán tápláló.
Bkriszta - édes a két lurkó, ahogy a pici alszik a kezében, nagyon kis megható!
Na megyek, mert Pömpő nyüglődik, ma egész nap tök jól evett és utána rögtön aludt, viszont sokat bukott és most ezen parázok . . . mindig van min
Jó éjt mindenkinek!!!