Na itt vagyok ismet
Hu nekunk ezek az utobbi napok elegge farasztora sikeredtek,neha vagyom ra,hogy csak itthon legyunk,es csak ugy legyunk.....
Mondjuk Atesz mellett azt is nehez...de ertitek
Atrendeztuk a lakast a 4 napban,es igy sokkal jobb
De mondanom sem kell nagy melo volt,es rengeteg takaritas.
De azert beiktattunk egy kis romantikus vacsit,esti programot,mig Anyum vigyazta a fiatalurat,nagyon jo volt
Sajnos rossz hir is van,ferjem nagyija egyre rosszabbul van,napok ota nem eszik.Szerencsere a kedelye jo,teljesen kommunikal,felkel az agybol meg..de nagy csoda mar nincs..lassan 92 eves.En azt gondolom,hogy fantasztikus,hogy ilyen szep kort megelt(es a mai napig egyedul el!!)teljes fizikai es szellemi aktivitasban,de az egesz csalad kivan.....nagyon rossz
...a ferjem nagyon kotodik hozza....
Nandorka,
mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++Es millio puszi!!!
Angyalkrisz,
szepseges a kis hercegno!
Meri,
hat igen,nehez az elejen ez a par honap szimbiozis
De aztan olyan hamar megnonek,es olyan hamar elfelejtjuk ezt is....elvezd,amennyire csak lehet!
Vivi,
novered mikor szul?
Akkor jol ellesz majd a 3 lurko,ha osszejottok
(Neki ez az elso babaja,ugye?)
Pinkine,
a tapszerrol hallottam mar,hoyg megfoghatja a baba pocijat es szoktak is ilyen esetben valtani tapit,szoval sztem ez okozhatta.De az eberseg,az bizony fejlodes
Jo a napirend
Niko,
malnalevel:en a 36. betoltott hettol ittam,es lefoztem egy kancsoval reggel,aztan megittam estere,szoval en 1/2-1 litert ittam naponta,mikor hogy.
Vicky,
Uristen,Te is 30 hetes vagy!!!!!!!!!!!
SZobakep????
Esztora,
nem most volt a hetvegi kirucc kettesben?
Nyunyi miket csinal?Meselj kicsit rola!!!
Holnap megint megyunk mindenfele
,kedden meg Sogornom szulinapja lesz (egesz napos csaladi buli,sult malaccal, meg minden
),holnap sutom a tortat,es kepzeljetek,kitalaltam,hoyg marcipannal vonom be....eletemben eloszor......kivancsi vagyok...
kicsit meg izgulok is
Turotorta lesz amugy,es terveim szerint teglalap alaku...tobbszinu marcipant is vettem,vad terveim vannak
Pusz!!