Új privát üzeneted érkezett!

Franyó
Az alvás nálunk is így működik. Volt hogy alig aludt nappal, én meg dörzsöltema a tenyerem, milyen jó lesz éjszaka. Helyett...

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Lányok,
köszi az arckrém ajánlatokat.

Újabban hajnalban mi si mindig kelünk. Fogzásban is eléggé le vagyunk maradva Danának még mindig csak 5 foga van.
Ildi,
Gratula!
Maci,
te szegény. Ez a pajzsmirigy dolog sem hangzik túl jól. Egy barátnőmnek van, őt is eltiltották a szoptatástól és azt mondták 1-1,5évig orvosságot kell szednie. De tény, hogy azóta sokkal jobban van.

Nagyon profik vagytok autókban és autósülésekben.
Má megin menni kell...
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Myssnia,
doki ügyben nem írsz nekem?KépKépKépKép
Timici
timici
 
 

 
 

TimiciKép
jajjjj, bocsi, előkeresem a nevét, címét, tapasztalataimat és írok mailt.

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


KaskaKép
Ezek a szemek, nem semmiKép

NorkaKép
Gratula apának az új munkáhozKép

IldiKép
Gratula a védéshezKép

Hát ez a mai nap nem az én napom volt (meg sajna pár napja az éjszakák semKép) Ma végre rászántuk magunkat, és beadtuk a karácsonyi-szülinapi képeket. Csak az volt a bibi, hogy a hugomék gépével fényképeztünk, és nem tekerte vissza a filmet, ezért hát gépestől adtuk oda. Mikor mentünk érte, közölték, hogy egyetlen kép sem sikerült, mivel ez a rohadt gép nem húzta a filmetKépKépKép A szülinapi képeket még talán meghamisítom (csinálun Gergőnek utószülinapot), dehát a karácsonyiak..... Én azt hittem, elbőgöm magam. Éjszakánként pedig nem tudom, mi baja van Gergőnek, de sokszor ébred, és csak cicivel hajlandó megnyugodni, amúgy pedig ordít, feszíti magát, szabályos hidat csinál még a kezemben is. Pedig most végre kezdtem magam rászánni, hogy rendet teremtsek éjszakai szopi ügyben, de ezt most halasztom. Hál' istennek enni már jobban eszik (ezt gyorsan le is kopogom).

Alvás: Gergő napközben ált. 2x alszik még mindig, pedig elmúlt már 1 éves. Délelőtt és délután is alszik 1,5-2 órát. Viszont ha reggel későn kel fel (értsd: 8-kor), akkor délelőtt alszik csak, délután már nem hajlandó. És itt jön az én szenzációs felfedezésem: ha nem alszik délután, akkor még este 9-kor is nagy küzdelmembe kerül, hogy elaltassam, pedig ilyenkor 12-től pörög egész nap. Ha viszont mondjuk du. 5 körül kel fel, akkor este 8-kor simán elalszik mindenféle balhé nélkül. Ki érti ezt?

Tegnap viszont sikerült rászánnom magam, és bejelentkeztem nőgyógyászhoz, csütörtökön megyek. Kíváncsi vagyok, mit mond arra a múltkori barnázásra.

Na, megyek gyereket szórakoztatni.

Tüni
tüni
 
 


Tüni!
Ez a feszítés nálunk is megy, és általában pukikat présel ki magából félálomban. Biztos a szelek bántják, de nagyon tud szenvedni. Csak egy dolog segít, a szopi! Akkor bezzeg nem bántja semmi. Kép
KépekKépKép Meg bírlak érteni.

Holnap lefotózom az új szerzeményünket: formadobáló (nem Fisher Price egyelőre, Tomy). Egy kisebbfajta szörnyeteghez hasonló riadalmat okozott a fiamban. Már egy napja barátkoznak, de még nem teljes a szerelem. Bátorságpróba!Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok LányokKép!

Nem tudom ki emlékszik még rám, de még tavaly ott voltam az egyik talin (Manócska kísérőjeként), egyedüli pocakosként. Kislányunk 2003.11.08-án megszületett, neve Eszter Dorka (fénykép a profilomban, még 6 hetesen). Jövő héten lesz 3 hónapos.
Szeretnénk mi is bekerülni a babás táblába, ha van még ilyen és persze most már gyakrabban jönni (eddig sajna nem volt lehetőségünk, mert nem volt itthon netünk).

Manócska is üdvözöl Benneteket. Ők jól vannak, Lilije már elmúlt fél éves, akinek hatalmas zöld szemei vannak és akkorákat tud kacagni, hogy csak na.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Jajj, az előbb el is felejtettem leírni Gergő legújabb szórakozását. Egy műanyag tálkával, és egy műanyag kanállal rohangál egész nap a lakásban, és nagy bőszen kevergeti. Időnként megkóstolja, és nekem is odahozza, hogy kóstoljam megKép Igazi kis kuktaKép

BeuKép
Lehet, hogy igazad van szél-ügyben. Bár inkább a fogára gyanakodtam, mert olyankor is hasonló dolgokat művel, igaz látszani még semmi nem látszik. Azért nagyon tudok ilyenkor (is) örülni, hogy még szopizik. Így azért nekem is kényelmesebb megnyugtatni, mintha óránkon keresztül kéne az üvöltő gyerekkel le-föl sétálgatnom a lakásban. Bár így is megvisel a dologKép

Tüni
tüni
 
 


Sziasztok Kép
Fél szemme la Megasztárt nézem, úgyhogy elütésekért előre is bocsi ...

Kaska Kép
Képeken Vilcsi nagyon édestündér! Ezek a szemek ... MC Fujj különösen megnyerő Kép

Tüni Kép
Szopi közben feszítés ... nekem jellemzően akkor csinálta ezt Julcsi, amikor kevesellte a tejcit. Na nem ijesztgetésképpen mondom, mert persze a pukik is okoznak ilyen szemétkedést Kép Remélem, hogy nálatok ez utóbbi a helyzet! Drukk! KépKépKép (hehe, milyen vicces, hasfájáshoz drukkolok ...)
Kis kukta Kép Nagyon édes lehet, elképzeltem ... Kép

Bogár Kép
Gratula gyönyörű kislányodhoz!!! A neve is gyönyörű! Gyere gyakran! Kép Manócskának is sok puszi Kép

Maci Kép
Pajzsmirigy és cukor együtt Kép Remélem, Peléékkel találtok olyan gyogyit, amit lehet szopi mellett! Kép De megnyugtatásodra szolgáljon, hogy Roni csodaszép, és ennyi szopiidő is már nagyon klassz, nekem példul az anyósom (régivágású gyermekorvos) ma azt találta mondani, hogy olyan leszek, mint a cigányasszonyok, hisz Julcsi még mindig szopik KépKép Kénytelen voltam egyetérteni vele, hisz alapból sem vagyok egy skandiván típus KépKépKép

Zsuzsó Kép
Öt fog az temérdek, Julcsi szájában még mindig 4 fog lézeng, pedig 11 hós is elmúlt ... Bár mintha áttört volna még egy, de nem merném tutira állítani. Szal nem kell Danának bótyi fogsor, ez a lényeg Kép

Norka Kép
Juuuujjj, irtó nagy gratula Apának az új melóhoz!!! De szuper!!!! Kép Alvás: klasszikusan el van szúrva a lányom, kizárólag cicin, babakocsis séta vagy autózás közben alszik el ... Kábé kétszer alszik egy nap, de van, hogy csak egyszer.

Myssnia Kép
Szilárd tényleg nagyon megváltozott, és ez a hajzat ... KépKépKép

Klár Kép
Sütihez gratula, én miért nem vagyok ilyen elszánt, miért, miért???!!! Kép

Magdi Kép
Beteg krampuszok Kép Gyors gyógyulást!!!

Köszönjük mindenkinek a gratulákat a produkciókhoz. Sajnos Julcsi rettenetesen berekedt péntekre, mert éjjel üvöltött egy jó negyedórát. Vagy legalábbis asszem, azért. Mivel láza nincs, de még igazán hőemelkedése sem (popsiban 37,7). Irtó repedtfazék KépKépKép Ha hétfőig ilyen lesz, elviszem dokinénihez.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Alvás: Nálunk érdekess modon Márk 1éves kora elött 2héttel ugy döntött ő hagyja anyát és apát aludni ő is alszik. Ez ugy sikerült, hogy egy párszor igenis hagytam sírni 5-6 perc és mindig visszaaludt. Igaz engem is lehet, hogy megköveztek, de van bekészítve minden este 2 üveg tea neki és azt mindig megtalálja és megissza amikor szomjas. És reggel fél8.ig alszik.
Igaz van olyan nap amikor felkell éjszaka és sír, dehát jön a kisfogacskája és szegény az első 4-et is megszenvedte meg most ezeket is.
Visszont én már féléves korától arra szoktattam, hogy vacsi fürdés és irány aludni és nem kellett altatnom elaludt egyedül és a mai napig is egyedül megy aludni.

Na most csak ennyi
Sziasztok
Andy
andy78
 
 


BogárKép
Üdv ittKép Gyere gyakaranKép

KangiKép
Gergő nem szopi közben feszeng, hanem csak attól hajlandó megnyugodniKép (se ringatás, se sétafika, se semmi nem segít)

Két kérdésem lenne még:

Gergő mostanában sokszor tépi a haját, és ilyenkor bizony tele van a marka hajjal. Ez mitől lehet? A fejbőrén nem látok semmilyen elváltozást, néha mégis úgy tűnik, mintha viszketne neki.

A másik kérdésem főleg olyanokhoz szól, akiknek már jár a babájaKép Normális dolog az, hogy Gergő tök nagy terpeszben közlekedik, még akkor is ha nincs rajta pelus? Félek, nehogy a csípőjével legyen valami gond. Anno a gyerekdokink nem küldött el csípőszűrésre, mert manuális vizsgálat alapján úgy ítélte meg, hogy nem szükséges. Csak utólag hallottam róla, hogy ezt elvileg mindenkinél elvégzik. Most meg aggódom, nehogy emiatt gond legyen.
tüni
 
 


Tüni Kép
Aha, bocsi, akkor rosszul olvastalak. Ez esetben puki lehet ...
Terpeszjárásra nincs ötletem ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi!

Neheztelek! Igazán a Box Klub nézettségét kellene növelned!!!! Kép

Bogár!
Üdv itt! Már ekkora lányod van? Még most voltál csak pocakos!Kép

Beu
beu
 
 


Brühühü, elszállt amit írtamKép

KAska,
Tuti jó válogatásKép

Norka,
Dolgozó apaKép

PIldi,
Gratula a védéshez!
Köszi az ötletetKép

NyúlAndi,
Boldog szülinapot a leánykádnak!

Tüni,
KépekKép
Drukk csütörtökre!
Kis kuktaKép

Bogár,
Persze, hogy emlékszem, gyere gyakran.
Gratula a babócáhozKép
Üdvözlöm Manócskáékat is! Mikor tud netezni?

Kangi,
Igen, már az is jó hogy eddig szoptathattam Ronit. A saját egészségemmel is kell törődnöm, ha máshogy nem megy meghozzuk az áldozatot. De azért reménykedek.

Maci_2
maci_2
 
 


Hehe, skandiván, az egy magas, szőke Iván?!
KépKépKépKép
Naná, hogy skandináv típus nem vagyok, Iván meg egyáltalánse Kép

Óh, Freud!
(Apacuka majd jól nyakonver Kép)

Kancsi Kangi
kangi
 
 


Bogár,
Tündéri hajasbabád vanKép

Maci_2
maci_2
 
 


Kangi,
Kép Kép Kép
meg a hihi -torony?

Jut eszembe, multkor a fotosnal a csaj (aki eroteljesen gorognek nezett ki), megkerdezte, hogy milyen nyelven beszelunk, csak nem svedul?
Mi lennenk az atipusos sved csalad?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi Kép
Svédbanda KépKépKép

Jó éjt!
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

Momo,
na, jol le lett szolva Apaja Octaviaja. Be is arullak Neki Titeket! Hihi. Kép
Az igaz, hogy mi 3 gyerekulessel nem probaltuk, mert csak egy darab ZSombink (es autosulese) van. Kép Egyebkent ha lenne tobb penzunk, en tutira csaladi kocsinak Opel Zafirat vennek. Kép De hat az sajna meg hasznaltan is drrrrraga. Kép

MAgdi,
jobbulast a beteg csaladodnak! Kép

Zsuzsi,
Miki es a spagetti. Kép Nalunk is minden a foldon landol. Es tovabbra is kanalundor van. Kép

Myssnia,
de jo, hogy neha azert benezel! Kép Szilard nagyon megvaltozott, olyan fiucskas mar, es meg minidg gyonyoru! Kép

KAngi,
gratula a tudomanyokhoz! Kép

Kaska,
MCViola-n tok jot vigyorogtam! Mar tanitod rappelni? Kép NAgyon edes a kislanyod! Kép

Zulu,
a fene a szereny izlesedet auto ugyben! Kép
HA mar itt tartunk, en egy Hummer-t szeretnek sajat hasznalatra, azzal nem lenne gond a parkolas, csak raallnek az eppen ott allo kocsik tetejere. Kép De az elsobbsegadassal se problemaznek, tutira mindenki maga ele elengedne....Kép

Norka,
nagy nagy gartula a dolgozoemberferjednek! Kép Es JAzinak is a 11. fogahoz. Kép MAr kesz kisiskolas a fogai szamat tekintve. - Aaaaa, csak irigykedem, mi most szenvedunk meg csak a 4. foggal...Kép

PsAndi,
alomszules....nem akarsz egy tesztet csinalni? Kép
Ugyes Apaja. Kép

Ildi,
gratula a vedeshez! Kép

Beu,
ZSombi is tok sokszor csak a mi nagy agyunkban hajlando aludni. Na nem ejszaka, hanem napozben. Meg nem tudtam rajonni miert. A kisagyban is elferne, nincsenek meretproblemai...
Dobalos jatek - BAtorsagproba KépKép

Franyo,
szerintem ez az alvasmennyiseg tok jo! Kép BAr ennyi szabadidom lenne nekem is...Kép

Maci_2,
vannak uj hireid? Voltal mar dokinal?

Bogar,
nagy nagy gratula! Sok boldogsagot es egeszseget kivanok! KépKép En emlekszem meg RAd a ...megint megjott...-bol. Te akkortajt jottel, amikor en mentem el. Kép

KAncsiKAngi...bocsi, de itt rohogok hangosan a Skandivan Ivan beirasodon! KépKépKépKépKépKép

Holnap nagy nagy csaldi szulinapozasnak nezunk elebe, mert most lesz megtartva Zsombi 1. es Anyukam 50. szulinapja (egy het es 49 ev van koztuk Kép ). Csak eljuk tul a nagyszulok es rokonsag ajnarozasat! Kép
Kepzeljetek, ma olyat tett ZSombi, amirol meg eddig soha nem hallottam...BEESETT A KISAGYABA! Kép
Most tok viccesnek hangzik, de halalra remultem, amikor meglattam a mutatvanyt. A kisagya a mi agyunk mellett all, es kb. egy magassagban van az alja, mint a mi agyunk. A kisagy racsa ZSombi mellkasaig er. GYermekem elkezdett rugozni, razta a racsot, majd egyszercsak ugrott egyet, es szabalyos tigrisbukfenc-szalto kombinacioval beesett a kisagyba. Ugy megdobbent (en is), hogy meg se nyikkant. Meg csak nem is sirt. RAjtam meg tiz perc mulva kitort a remeges, mert belegondoltam, mi tortenhetett volna, ha...Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Gombóc!

Bocsi! De tényleg tök viccesnek hangzik! KépKép Még jó, hogy nem lett komoly baj! Ne gondolj bele! (Bagoly mondja!)

Zulu! Hogy vagytok?

Elli! Ti meg már itthon, csak fáradtan? vagy még élvezitek a havat? Kár volt elmenni, itt is havazottKépKép

Toffi meg hol lehet?

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

PIldi
gratula a védéshez! jó túl lenni rajta Kép

Franyó
én is úgy altatok, ahogyan Te, amikor látom, hogy álmos, berakom a kiságyba és kijövök a szobából. Előfordul, hogy még 5-10 percig dumál, de utána simán elalszik.

Tüni
fotók, de bosszantó Kép
kis kukta Kép hajtépés Kép nem kérdezed meg a dokit?

Beu
én néztem a boxot!!! meg a Megasztárt is, ide-oda kapcsolgattam
Nekünk van formadobálónk, még a dédi hozta karácsonyra, és képzeld tegnap adtam először oda Daninak, és már bele tud dobálni, olyan kis ügyi Kép

Bogár
üdv itt, gyere gyakran Kép

Kangi
skandiván KépKépKép rekedtség Kép

Bejelenkeztem tanácsadásra a gyerekorvoshoz, mert már 3 hónapja nem látta Danit, hétfőn megyünk de., Kiváncsi vagyok, összeírtam egy halom kérdést

Beu, Kangi még1x
megnéztem a Partedlin a mondókákat, és lehet, hogy tényleg dombocska... (ugye értitek miről beszélek? Kép)

Andi
psandi
 
 


Gombóc
hát én is frászt kaptam volna , jó hogy nem lett baj Kép
egyébként meg tegnap a lábainál fogva fogtam meg Danit, mert készült fejest ugrani a pelenkázóról

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Ma megnéztem a Gyűrűk Urát. És közben Andrisnak felment a láza 39,9-re. Anyukámnak telefonon utasítások csatazaj közepette, szerencsére használt a hűtőfürdő. Életemben nem éreztem még ilyen hosszúnak egy filmet, de mivel negyed óra alatt lement a láza a tisztes 38 valamire, nem akartam kiugrasztani a barátnőm+férjét a moziból, akik óriásit szerveztek azért, hogy elmehessünk. Persze Apa vidéken dolgozik.
Mozi előtt berohantunk a Corába, van Hipp 165-ért, 3 gidás bébiital 159-ért, fürdetők, testápolók, babaruhák leárazva. Tegnap Auchanban voltam, ott pár Mildibé van, gidás gyümi, Liberohoz egész csinos polár fehér sapka - Julkának még nagy- vagy sál.

KangiKép Baby Luf (vagy Luuf??) balzsam. Bekened vele a mellkasát, hátát, torkát, és pl. a nájlonhátú partedlit rá, torkára sálat. Még nekem is használt, mert a felnőtt változattal nem mertem bekenni magam az éjjeli szopik miatt. Ha nincs, akkor ui. jó a Pulmex Baby is.

KlárKép Biscotti Corában, Auchanban "csak" 670 körül. Julka azért szereti, mert finom, én azért, mert valahogy málik, nem törik le nagy darab belőle. Ja, és nincs benne tojás+6 gabonás. Bocsi, nem a sütidet akartam leszólniKép, bizti nagyon finom. Ha tudsz tojás, tej nélküli receptet, ide vele!Kép

BogárKép én is emléxem rád, nagyon csinos kismama voltál. Gratula a leányzóhozKép Adataiddal küldj egy levelet Csucsukának, ő majd bevesz a körforgásbaKép Manócskának üdv, említsd meg neki, hogy aszonta, hogy meglátogat, ha már stabil dunakeszi lakos lesz. Telszámom lesz a táblázatban.

KaskaKép pfujj képKép a többi is Kép

IldiKép én is dobogós helyet kérek engedékenységből!Kép sokkal lágyabb a szívem, mint a nagyokkal. Alszik amikor akar, szopik amikor akar, és lóg rajtam egész napKép Majd kinöviKép

BeuKép oda jutottunk, hogy Julka szinte kizárólagosan az én 140-es ágyamban alszik. Megjegyzendő, direkt gyerekátmászkálás miatt van ekkora ágyamKép Zsuzsi volt nagy mellémbújós (pedig őt még szigorúan kiságyban altattam, amíg lehetett), de teljesen magától abbahagyta 7 évesen. Sütifaló Auchanban 7200 kb. Az én 2 előzöm nem nagyon játszott effélével, beleértve a Chicco kulcsos házát is. Mégis szuperül tudták már oviskorukban a formákatKép Talán próbának jó egy hasonló olcsóbb is, hacsak a nagyszülők rá nem mozdulnakKép Fordítás kb. 12-ig, nem is a pénzért, hanem hogy csináljak én is valamitKép

TüniKép terpeszjárás valszeg egyensúlyozás miatt van. Hajhullást szerintem mutasd meg gyerekdokinak, nehogy valami vitaminhiány legyen, és akkor azért szólj a járásstílusról is!

JankaKép kösz az autóinfót, megnézzük!

MaciKép ha abba kell hagyni a szopit, nehogy már lelkifurdid legyen! Bár inkább ne kerüljön sor arra, hogy gyógyszert kelljen szedned!

Julka általában délben alszik 2 órát kb., néha du. 5 fele még egy felet. Ez utóbbi esetben csak 11 fele alszik elKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!
Csak egy nagyon gyorsat Bori fel orankent nyoszorog a bal felso egyes nem akar kibujni, de a 2-es mar kint van.

Andy, szuleim falun voltak korzeti ovosok a hazunkban is volt rendelo, nagyon sok szornyuseget lattam, koztuk egy 3 eves halott babat aki megfulladt amikor egyedul itta a cumisuvegbol a kakaojat es kozben elaludt.

Maci_2 drukk, hogy rendbe jojj es a szopi is maradhasson.

Betegeknek jobbulast!

Bori meg mindig abban a furcsa stilusban maszik, valoszinu az a baj, hogy csuszik a padlo, mert az agyon mar teljesen normlisan is tud maszni. valamit kellene varrni a gatyok terdere, hogy ne csusszon, de nem tudom, hogy mi lenne jo! Minden mellett probal felallni. Fozeleket meg mindig nem hajlando enni. Az elmult honapban 45 dekat hizott igy nem aggodom nagyon.
Bocs, hogy nem irok mindenkinek, de meg dolgoznom kell.

Ari
ari
 
 


Na pussz csajok Kép

Jól eltoltam az estémet... vegyétek a fejemet, de kiabáltam a gyerekemmel KépKépKép Ma volt az a tipikus este, amikor egy lépést nem lehetett mellőle elmozdulni, se zene nem segített, se cici, alvás - na azt nem akart, pedig alig birt magával már, de ha lefektettem vízszintesbe, abban a pillanatban ült fel, alvás nuku.. már beraktam a járókába, etetőszékbe, megDentinoxoztam a bujkálásgyanus fogát, leszívtam az orrából azt a kicsike kis "semmit", ami benne volt, ettünk, ittunk, volt peluscsere - tiszta kudarcélmény... teljesen magam alatt vagyok Kép

Na egy kicsit hátha összekapom magam (pedig már fürödtem és hajat is mostam, mégsem érzem magam jobban)....
Gombócom, affrászt Hummer Kép Egy kellemes kiszuperált T72-es. Nincs út- és időjárásprobléma vele, parkolási se nagyon, itt a IX. kerületben tuti meggondolnák, hogy megadják-e nekem a jobb (és a BAL)kezet is ... Kép Sőt, nem bosszantanának olyasmik sem, hogy néha a sok építkezés, és az azzal járó munkagépek miatt soxor alig lehet kijutni a Körútra, vagy az Ülőire Kép Jaaaa... és nem kéne kengururácson sem gondolkodnom Kép Meg Casco-n sem Kép

kangi, süti egész jó lett, nekem izlik, igaz, kicsit tovább süthettem volna, mert nem lett betonkemény. Ancsa meg még nem tudja mire vélni a dolgot, de már kostolgatta Kép Igaz, átírtam a receptet, mert nem fél deci anyatejjel, hanem 100 gr. banános tejpéppel csináltam meg Kép No tojás, no tej Kép(urszika) Kép
Egyébként a reci (ahogy én csináltam) : egy kis krumpli nyersen finomra lereszelve, kb. fél -háromnegyed deci kukoricaliszt, és talán nem kell, hogy 100 gr. legyen az elkészített tejpép. Azt voltaképpen a rizsliszt miatt tettem bele. Plusz egy csipet szódabikarbóna, meg só.. Ez összekutyul, teflon tepsibe vékonyan belesimit és megsüt. Ha merészek vagytok, próbáljátok meg, most egy százast (max. annyit) szerintem megér...
Almás meg majd asszem úgy lesz (ahogy egyszer véletlenül tojás nélkül sütöttem a gyümikenyeret, és tök jó volt), hogy alma durvára reszelve, pici cukor rá, amig elolvad, és utána kukoricaliszt hozzá. Meg pici szódabikarbóna.Arányokat még nem tudom. Ez összekotyvaszt, és szintén megsüt, de talán kicsit vajazott tepsiben..

Szia Bogár én lenni újkislány errefelé KépMinimanód naonn kis aranyos Kép

Ari : hülye 5let a nadrágokra : elhasznált tappancsos zoknik talpa, vagy valami velúrféle...

Gombócom, ma Sajtkukac után kb. ötször kaptam utána 2 óra alatt "éles" helyzetben... még azt sem csodálnám, ha a gyerekem holnapra tele lenne kékzöld foltokkal... asszem párszor igen megszorítottam szerencsétlent az utánakapásokkor Kép De a szívgörcs jön rám is jó gyakran... ha lerakom a hempergőjét, akkor a széket huzigálja és próbálja döntögetni (könnyű csővázas). Ha az ágyra terítem ki, hát 140*200 cm neki semmi.. lerakom a közepére, egyet fordulok, és már kapnom kell utána... Kép

Na most ez menjen el, mert lassan kisregény terjedelmű.

Egyébként mindenkinek pussz, illetékeseknek jobbulást Kép

Ciao :

Klár
clarissa
 
 


Hali Csajok!

Kezdek jobban lenni, majdnem kifejlesztettem egy jó kis arcüreggyuszit, de félúton megfogtam. Mondjuk már hányingerem van a meleg só szagától és fülzúgásom a bioptromtól... Manó már tünetmentes, a gyógyszert imádja (az egyiket epresnek, a másikat kólás gyógyszernek hívjaKép). Zsófi folyamatosan hozza rám a frászt (Kangi, nemcsak neked van égedelem jóKép jányod), mindenre felmászik és feláll. Lábtartó, kisszék ganzegal... És magyaráz, mutogat és kutatat. Tehetséget látok benne eddig kukabúvárkodásban, zsebtolvajlásban - ebben félelmetesKép - wcpucolásban, felmosóvödör vizsgálásban és asztalterítőleráncibálásban. Egyszóval 1 perc nyugtom sincs, így könnyebb a fogyókúraKép.

Zsuzsi, teljesen együttérzek veled, mi is 1 hete teljesen be vagyunk zárva, nomeg én kétnapja sóspofával rohangászok a pöttömök után... Danifiad? Tudsz vele tanulgatni?

Kangi, ha nyakleves jár a langaléta szőke atléta miatt, nyugodtan küld tovább! persze Ivánt és nem a pofont!Kép Lánykád nagyon ügyiKép

Bogár, dobjál meg egy mélel, ahogy Urszila is írta és gyere minnél gyakrabban!Kép Manócskát csókoltatom, nemtudod mikor lesz már végre nete??

Beu, én fiam detto nem alszik napközben a saját ágyikójában, kb 9 hós kora óta. Mostanában meg úgy szeret elaludni, hogy én is fexem mellette. Már kezdtem sajnálni magam, hogy mi lesz, ha ovis lesz, de hamar rájöttem, hogy van még egy gyerekemKép így alhatok délutánonként finom babailattalKép

Kaska, édes a csajócád!Kép 9-10 hósan nekem mindkettőnél előjött az éjszakai ébredés, pedighát mindkét manóm tudja a rendetKép. Szerencsére mikor Zsófi ébred én még ébren vagyok, és tényleg csak annyi kell neki, hogy ellenőrizze anya készenlététKép. Én meg kiélvezem, hogy én kellekKép, ilyen pici manóm nem lesz már...
(nagy arcom van a tegnap 10 hós öreglánnyal, mi?Kép)

Myssnia, Sziliboy nagyon nagyfiúsodikKép! Munkáról azért írhatnál egy sorral többetKép!

Dr. PIldi, gratulaKép! Remélem, azért még tegezhetlek!Kép

Szülöszobához: tök jó, nem is nézem, de mindent tudok rólaKép

Momo, Multipla ügyében teljesen egyetértek, ilen randa négykerekűt ritkán találnak ki... Szal pocaklakód tekintettel van rád?Kép Majd bepótolja a lemaradástKépKép Örülök, hogy anyud jól fogadta!

Ari, nincs maradék bőrdarabod? Szerintem csúszásra az a legjobb.

Na megyek, mert megint kezd fájni a szemem.
Pusssz
Zsófi
csucsuka
 
 


Hibákat kéretik nem meglátni!Kép

Még lemaradt: beteg manócskáknak jobbulást!

téllegmenek
Zsóf
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Norka!
Gratula a párodnak. Kép

Ildi!
Gratula a védéshez. Kép

Bogár!
Üdv itt. Kép

Ari!
Póbáld ki Bori gatyójára a hőre puffadó festéket, olyan mintát rajzolsz vele amilyet akarsz és a zoknikon is ez a csúszásgátló. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Jó reggelt, Lányok Kép
Mindenkinek köszi a jobbulásdrukkokat. Sajnos Julcsi ma még rekedtebb, mint tegnap Kép Szinte alig van már hangja KépKépKép Nagyon bánt a lélek, hogy nem vittem pénteken orvoshoz, de majd holnap. Remélem, nem kell a betegrendelésre vinni (uis nincs láza, nem kedélybeteg, a kakija lazább, mint szokott, de ez lehet fogától is), mert még összeszd valamit igazán Kép Kicsi néma kacsám KépKépKép

Urszila Kép
Köszi a kenőcstippet, nappalra is mehet ez? Meg a Pulmex is?

Jajj, bocs, nem tudok többet írni, mert most mégis nyűgös KépKépKép Jaj, de utálatos ez a tél Kép Apacuka meg a Somlón, egyedül még rosszabb Kép

Vááááááá!!!!!

Kangi
kangi
 
 


sziasztok

Ari: Eddig még semmi probléma nem volt az ivással még mindig az avent cumisüveg 1es cumiját használjuk tea ivásra és abból csak akkor jön a tea ha szívja tehát ha elalszik akkor nem is szívja. a másik csak annyi van az üvegbe amit megtud inni egy ilyen ívásra és nem több. az pedig csak 80gramm.

Féléves korától arra van szoktatva, hogy egyedül igyon és nem voltam mellette . Remélem ha eddig nem volt gond ezután se lesz. Nálunk ez mindenkinél bevállt ez a családba mindenki igy itatta a gyereket.

Na most ennyi
Sziasztok majd még jövök, de a törpe ,nem bír magával
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Urszila! Hát, drága formadobálóról egyelőre lemondtam, nagyiék vették volna, de most még nem. Azért kérdeztem a tapasztalatokat (de úgy látszik, senkinek nem voltak, pedig mintha valakinél láttam volna ilyetKép), hogy tud-e valami olyat, ami lenyűgözi a kicsiket. Nyilván formadobáló nélkül is megtanulná a formákat, deLőrinc annyira profin s élvezettel csinálja ezt a rakosgatást, pakolást, illesztést, hogy szívesen veszek neki ilyet. Órákig elvan vele. (Na jó, megszakításokkalKép) Egyszerűen rááll a keze. Van egy falból kilógó vezetékünk, szerintem ha nem lenne vakdugó a konnektorban, simán bedugná. Naponta ezerszer fejtem le róla, hogy nem szabad, de hasztalan.

Klár! Végül mi lett az esti rajcsúr vége?

Csucsuka! Ügyes vagy, hogy megfogtad a kórságot! Jobbulást a családnak. Kukapakolásban Lőrinc is profi, egyébként mint fent írtam, műszaki készségei fejlettek. Na és a takarítás. Ebben nagyon jó, de gyakorlatilag csak az első lépését műveli: a szétpakolástKép

Kangi! Jobbulásdrukk Julcsinak megy, remélem, nem lesz más baja. Bár a repedtfazékhang is nagyon ijesztő. Főleg, ha majdnem hang nélkül sír. Kép

Beu
beu
 
 


Hali csajok Kép

Csak 1 percre, mert megyünk a nagyihoz Kép

Békés iccakánk volt az esti balhé után, bár bevallom, én sírva feküdtem le... szégyelltem, hogy kiabáltam Ancsával, és rettenetes lelkifurdalásom volt.
De reggelre mintha mi sem történt volna Kép Szerencsére Kép

Na byezzz, most szaladok :


Klár
clarissa
 
 


Hát mostanra teljesen szétestem. Julcsi nem eszik, nem alszik, nincs el egyedül, én meg totál kikészültem, biztos a melegfront is, de most annyira kilátástalannak érzem az egész életet, hogy az rettenetes Kép Holnap is ez lesz, holnapután is, minden nap ugyanaz, nem történik velem semmi, a barátaim le se sz.rnak, és még bűntudatom is van, mert csak türelmetlenkedem és csak magammal foglalkozom.

Mára asszem be is rekesztem magam.

Kangi
kangi
 
 


Kangi!!! Kép Kép Kép

Nekem epp ket gyerekem nem eszik, nem alszik, es nincs el egyedul. A harmadik meg meg cseszteti is oket! Es ez egesz mult heten igy volt. Hozza felvaltva be is lazasodnak, es az ejszakat orrszivassal, es borogatassal toltom!

Szoval fel a fejjel, lesz ez meg igy se! Amint ket gyereked lesz azt fogod kerdezni magadtol, hogy mit csinaltal tulajdonkepp a rengeteg idoddel, amig csak egy volt!?
Idegcsillapitonak en most epp keresztolteses himzest gyartok...tessek nem rohogni! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi!KépKépKép

Én nem sz.rlak le!!!!!!!! és mindig vannak nehezebb napok! Julcsi rövidesen meggyógyul! És nemsokára itt a tavasz, és megyünk majd egy csomó szórakoztató helyre. Gyerekeink rohangásznak, mi meg utánuk, koncertekre, foglalkozásokra és játszóterekre járunk. Sütni fog a nap, napszemüvegben fogunk feszíteni, (Te soványan, én meg mint tehénke melletted-látod, nekem még ez is, és most ne mondd azt, hogy én is, én is, mert rögtön összehasonlítjuk fölös kilóim számmát, és tuti én nyerek). Apa is hazajön mindjárt, a barátok meg most még kicsit nehezen elérhetők, de ez érthető, más életet élünk. De majd lassan közelítünk egymás felé. Szóval még másfél hónapot kell kibírni (a nehezén már túl vagyunk, legalább 3 hónapja tart már a sötét hidegség időszaka), aztán sokkal könnyebb lesz. Egy ilyen csaj, mint Te azt meg féllábon isKépKépKép

Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok csajszikák!
visszaolvasni a tegnapi-mai termést még nem volt időm, talán majd este, csak két rövid írás gyorsan:

Myssnia,
köszi a mailt-tKép, remélem nekünk is csak jót mond majd a doktor bácsi.Kép
Az utolsó kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de este írok majd rendes mailt is, mert egy 5letem azért lenne.

Kangi,
fel a fejjel! Nekem is vannak ilyen napjaim, barátaim nekem sem emelik fel még a telefont se, de még egy mailt sem eresztenek meg, (csak egy v. 2legény van talpon a gátonKép) a találkákról már rég lemondtam, szóval kezet rázhatunk, de Beunak igaza van, mindig virrad egy szebb nap(vagynemKép), aztán tolljuk tovább a biciklit.

Újpesti csajszik!
lehet, hogy tudtok róla, én most találtam a hírdetést a budapesti szuperinfóban:
Angol használtruha kis és nagykereskedés nyílt
Bp, IV. Váci út 40.(volt Bőrgyár területén)
Árak:
hétfő 600.-/kg
kedd: 500.-/kg
szerda: 400.-/kg
csütörtök: 300.-/kg
péntek: 200.-/kg
szombat: 200.-/kg
Áru hétfőn érkezik több 100 kiló szezonális felnőtt és gyermekruha ill. lakástextil és egyéb kiegészítők.
Nyitva: H-P: 8-17h Szo:8-12h
QUALITEX Angol használtruha Üzletlánc

Nem tudom milyen lehet, ha valaki esetleg eljut oda, megköszönöm, ha beszámol róla.Kép

most ennyi, szép napot!pusza
Timici
timici
 
 


KangiKép
Én sem sz...k le, még ha nem is jövök gyakran topikolni, sokszor eszembe juttok. Julcsi albumot is rendesen végignézetem valamelyik nap. Kis cukorbogár, ő is sokat változott ám.
Tökre megértelek, hogy eleged van, nekem is az lenne, de azt kell mondjam, hogy ilyenkor hihetelen mázlinak érzem, hogy a szüleimnél lakom. Szinte bármkor el tudok szaladni ide-oda. És az hogy dolgozom, még ha 3-napban is, de mégiscsak kiszakadom a monotonságból. hétfőtől szerdáig ráérek, sajnos csak este fél 6 után, de egyszer szívesen meglátogatnálak, ha baromira egyedül leszel és kilátástalannak érezel mindent és ott tartasz, hogy most már bárki, akár a postás is, csak csengessen már be. Kép

Timici
Igazából tényleg jó híreket mondott, de az biztos, hogy előbb vagy utóbb műtét lesz, de inkább utóbb legyen

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Depis KAngi!
Ne légy depis! Mi itt vagyunk mind neked!Kép Tudom ez kevéske, de a nagy bajban ránk számíthasz! És azért vagyunk, hogy legyen kinek kipuffognod magadKép
És nézz ki az ablakon süt a nap, jön a tavasz és ahogy Beu is írta, nemsokára megyünk megint piknik talikraKép

Voltunk a Lövőház utcában zenefoglalkozáson. Dani élvezte egy darabig, csak én voltam nagyon benga, nem todok egy mondókát sem rendesen.
Most épp a "Lánc, lánc, Eszterlánc..."-on töröm a fejem, de nem jut eszembe.

NA ennyit hagyott a ded, felébredt, úgyhogy megyünk sétálni.

Felrakok két képet:

Szuperakciós Cora taxi:

Kép

Egy ellopott rántott hús:

Kép


Réka
muki
 
 


Réka
Pont most gondoltam, hogy néhány képet rakok fel én is. Egyébként hihetlen édes pasi Dani, mindig csak mosolyog. Kép Kis kiegyensúlyozott, nem? Ráadásul mindig csinos.

Szóval néhány kép:
Látod Kangi, ellenben Julcsival Szilárd milyen jó étvágyú?

Kép

És milyen tudományos:
Kép

A képeken természetesen nem zselézett a haja, hanem vizes. Kép

m&sz
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia!
Ne tagadj!KépKépKép Ha zselézed, hát zselézedKép

Helyesek a kiscsávók!

Beu
beu
 
 


Myssnia!
Köszi, ari vagyKépIgen, nagyon jó kedvű kisember.

Szilárd is nagggyon édiKép A haja is nagyon menő, mindegy, hogy vízzel vagy zselévek lövöd be nekiKép És a sajét képét eszegeti? MErt DAni a tükörképének mindig puszit adKép
És az alsó képen tényleg olyan mintha olvasnaKép

Réka
muki
 
 


Beu!
KösziKép
Azóta is ha rossz a kedvem mindig felidézem mekegő Beut és jót derülök rajta. Tényleg egyszer úgy megnéznémKép

Réka
muki
 
 


Beu,
mi az, hogy senki nem mondott tapasztalatot a formadobálóról? Hát én már senki vagyok?Kép (Te mindíg szegény Momo lelkivilágára pályázolKép) Szal, ha nem volt a múltkori válasz elég kimerítő, akkor most bővítek: Zsebi szereti, hogy villog és zenél is, a formákat könnyű beleilleszteni, így nem éri annyi kudarcélményKép Timinek anno kulcsos Chicco házikója volt, az még most is használatban van, mert ott kulcsot kell használni az ajtókhoz és az már nehezebb mutatvány. De pont az a klassz benne, hogy amikor a gyerek már úgy érzi, túl van a nehezén, akkor a kezébe nyomod a kulcscsomót, hogy szedje ki a formákatKép Lehet, hogy ez jobb lenne Lőrincnek, ha úgy is a konektorra van beindulvaKép (kb.5500 pénz, ha nem szaladt el nagyon az ára), és még hangot se ad, nincs mitől becsinálniKép

Myssnia,
Szili nagyon helyesKép A képevés nálunk is menőKép Ha jól emlékszem, neked van Peugeotod, mondanál róla valami tapasztalatot? Mert úgy tűnik, maradunk ennél a márkánál, a 307 SW-ben ugyanis a hátsó széksort szanaszét lehet pakolni, akár a csomagtartóba is, így elfér a 3 gyerekülés (persze, benne a gyerekkel). A férjem csak azért berzenkedik, mert úgy hallotta, hamar tönkremegy bennük az elektromos kütyük jórésze, de hogy ez tényleg igaz-e?

Csucsuka,
örülök, hogy sikerült megálljt inteni a kórságnakKép Azt hiszed, csak a te lányod ilyen fergeteg? Szerintem, ha cserélnénk egy napra, sírva hoznád vissza az én ZsebimetKép

Kangi,
nekem is vannak ilyen semmisejó napjaimKép, de át lehet rajta evickélni. Ha megpróbálod mindennek a viccesebb oldalát nézni, sokkal kellemesebb napjaid lesznek még a legnagyobb kupi közepén is. Arra pl. a 2 gyerekes lét nevelt rá engem is, hogy egyvalamit nem szabad, türelmetlennek és baromi rosszkedvűnek lenni, mert átragad a gyerekekre is, aztán megnézhetem magam. Ha nagyon gázos a hangulatom, inkább növelem a telcsiszámlát, vagy nyakára hágok pár lityi benzinnek és elmegyek valakihez, aki kölkökkel sem dob kiKép Hidd el, csodákat teszKép
Zsuzsinak meg abban teljesen igaza van, hogy 2 gyerekkel majd el se tudod képzelni, mi a fészkes fenétől voltál annyira elfoglalt eggyel?Kép Szóval így a paci túloldaláról azt javaslom, használd ki az egygyerekes mozgékonyságodat, amíg még lehetKép

Bogár,
üdv itt, nagyon szép a pici lányod, és még druszám isKép Gyere gyakran, majd jól ellátunk egy rakás ellentmondó jótanáccsalKép

Réka,
Dani is nagyon édesKép Mondókákból én is ilyen lüke vagyok, de éjjelente a netről felfrissítettem a nem létező tudásomat, azóta nem nevetnek ki a gyerekeim a hümmögésértKép

Klár,
ne aggódj, a gyerek sokkal hamarabb napirendre tér a rosszul sikerült nap fölött, mint teKép Én sokszor képzeltem már azt, hogy Timi szóba se áll velem egy-egy botrányos nap után, de másnap már bújik, mint a cicaKép Fel a fejjel, mindenkivel előfordul...legfeljebb nem vallja beKép

Urszila,
majd közzé teszem a nagy napot, ha orvossal is konzultáltam, és így legalább ti időben rámszólhattokKép
Hát, lehet, hogy nagy találmány a Multipla, de nem visz rá az ízlésem...brrrr. Viszont a Peugeot 307 SW tényleg szuper, mert zsonglőrködhetsz benne az ülésekkel kedved szerint, és televan gyerekbarát tárolórekeszekkel az egész belső tér. Mi szombaton bementünk egy kereskedésbe és ki is prószáltuk, Apa, Timi és én már teljesen beleszerettünk, Zsebi még nem nyilvánított véleménytKép Egy benzines 1,5 éves példány 3,6 milla körül van, mi a felét részletben nyögjük ki.
Szerintem nézzétek meg!

Na megyek, mert Zsebi türelmetnel, de hogy miért?

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Ja, azt nem is mondtam, hogy ma reggel mi történt. Timi felől nagyon büdös terjengett, ezért felszólítottam, vesse magát az ágyra, hogy tisztába tehessem. Gyerek felpattant, hanyat vágta magát, én meg elkezdtem volna bontani, mire felvisított: APÁÉ,APÁÉ,APÁÉ!Kép Szóval én el, a férjem meg hosszan morcogott a megtiszteltetésenKép
Remélem, Timi a kicsit is ráneveli erre a jó szokásra és nekem arany életem leszKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Momo,
Anyakatieknak van 307SW-juk, Myssnia Poloban feszit! Nezz be a 3 v. tobb gyerekes topikba, ott irta meg valaki, hogy ilyen autojuk van! Aztan majd te is beszamolhatsz, hogy milyen, hatha minket is meggyoztok! Bar addig is valaki kisorsolhatna nekem egy VW Sharan-t, vagy Seat Alhambrat, vagy akar egy Ford Galaxy-t...tudnam meg sorolni am, mit szeretnek!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


sziasztok csajszik,

ne kezdjétek a depit,lassan tényleg itt a tavasz és lehet kirándulni totyogó csemetéinkkel.Micsoda élmény lesz.....Kép

Myssnia,Réka,
krapekok édesek!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Lánykám most aludt el,így van egy kis időm levegőhöz jutni,ami gyakolatban sajnos csak nagyon nehezen valósítható meg,mert alig látok a náthától. Kép Apa is itthon volt egész héten szabin,nála is hasonló volt a szitu...nekem is egész héten fájt a torkom,de hogy ma reggelre még be is taknyosodjak,na ez már sok nekem......kidőlök mindjárt. Kép

Petra edidg még szerencsére nem kapta el egyikünktől sem,remélem nem is fogja.

Kangi,
beteg Julcsi Kép remélem semmi komoly.

Bogár,
én is emlékszem Rád.szívből gratulálok gyönyörű lánykádhoz. Kép Ti is Dunakeszin laktok? ...csak azért kérdezem,mert nyáron mi oda fogunk költözni....jó lenne,ha lenne 1-2 ismerős. Kép

Kaska,
Viola GYÖNYÖRŰ!!!! Kép Imádom a képeket nézegetni,úgyhogy szerintem gyakrabban is jöhetne legalább ekkora sorozat. Kép

na rakok fel én is 1-2 képet,már régen tettem fel
puszi
Évi+Petra

jaj nem is mondtam még,de a héten tanult meg Petra egyedül is ülni...szinte egész nap így játszunk



Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Évi24
 
 


Sziasztok!

Beu,
köszi a ránkgondolást, már javult a kis család állapota, Macus kicsit szurtyog még reggelente, de már nem vészes.
A Legonak van egy jópofa formadobálója, 3 színes kocka, belevaló plüss alakzatokkal. Nálunk nagy kedvenc, most már MacnálKép. Ha elvéti a formát, akkor is be lehet gyömöszölni a lukon, és egy kis ajtón ki tudja könnyen venni.

Myssnia,
Szilárdgyerek egyre szebb!Kép

Momo,
húúú, az jó kis kocsi!Kép Énisénis!Kép

Kangi,
ne depizz!Kép (mondom én...Kép) Mindjárt itt a tavasz, engem is csak ez éltet!

Réka,
taxispasi tündéri!Kép És jó étvágyú!

DrPIldi,
gratulálokKép.

Gombóc,
nem akarlak elkeseríteni, de a Zafira nem szélesebb, mint az Astra, mert ugyanarra az alapra készültKép. Bár a csomagtere nagyobb, az tényKép.

Ma tökjó napunk volt, kimentünk egy kicsit szánkózni a skacokkal. Alig tudtunk eljutni a KFKIhoz, mert a Normafát lezárták viszonylag hamar, de egy jóindulatú rencibácsi megsúgta az egérutatKép.
Teszek fel pár fotót a hóembereimrőlKép.

Kép

Kép

meg egy kiolvadt hóemberKép

Kép

puszka mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Csajok pussz Kép
Találtam nektek egy oldalt, a baj csak az, hogy a nyelvezete nem igazán mindennapi....
Viszont a képek magukért beszélnek.
Peugeot 807-esről... Kép Hátsó 3 ülés tuteeee, és marha jól variálható Kép

http://automotor.xl.pt/aut/0203/a13-01-00.shtml

Megyek, etetek, és utána jövök.


Klár
clarissa
 
 


Heeelp!

Macus megkaparintotta a klotyóból a folyékony illatosítót (ambipur flush), és lehet, hogy belenyaltKépKépKépKép. Hívtam a toxikológiát, ott nem tudtak semmit mondani, csak hogy figyeljem. KösziKép. Nincs valami tapasztalat ezügyben?
Tiszta ideg vagyok, 10 percre rábíztam a kölkeket az apjukra, amig teregetek, erre tessékKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu!

tegnap Emma a clorox color nevű folteltávolítóba nyalt bele, miközben mostam akádat. És röhtön tök ideg lettem , de a férjem a szokásos nyugalmával közölte hogy ugyan már, egy anylástól tuti nem lesz baja, olyna nagy mennyiség nem lehetett. és tényleg nem letts semmi.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?