Beu,
mi az, hogy senki nem mondott tapasztalatot a formadobálóról? Hát én már senki vagyok?
(Te mindíg szegény Momo lelkivilágára pályázol
) Szal, ha nem volt a múltkori válasz elég kimerítő, akkor most bővítek: Zsebi szereti, hogy villog és zenél is, a formákat könnyű beleilleszteni, így nem éri annyi kudarcélmény
Timinek anno kulcsos Chicco házikója volt, az még most is használatban van, mert ott kulcsot kell használni az ajtókhoz és az már nehezebb mutatvány. De pont az a klassz benne, hogy amikor a gyerek már úgy érzi, túl van a nehezén, akkor a kezébe nyomod a kulcscsomót, hogy szedje ki a formákat
Lehet, hogy ez jobb lenne Lőrincnek, ha úgy is a konektorra van beindulva
(kb.5500 pénz, ha nem szaladt el nagyon az ára), és még hangot se ad, nincs mitől becsinálni
Myssnia,
Szili nagyon helyes
A képevés nálunk is menő
Ha jól emlékszem, neked van Peugeotod, mondanál róla valami tapasztalatot? Mert úgy tűnik, maradunk ennél a márkánál, a 307 SW-ben ugyanis a hátsó széksort szanaszét lehet pakolni, akár a csomagtartóba is, így elfér a 3 gyerekülés (persze, benne a gyerekkel). A férjem csak azért berzenkedik, mert úgy hallotta, hamar tönkremegy bennük az elektromos kütyük jórésze, de hogy ez tényleg igaz-e?
Csucsuka,
örülök, hogy sikerült megálljt inteni a kórságnak
Azt hiszed, csak a te lányod ilyen fergeteg? Szerintem, ha cserélnénk egy napra, sírva hoznád vissza az én Zsebimet
Kangi,
nekem is vannak ilyen semmisejó napjaim
, de át lehet rajta evickélni. Ha megpróbálod mindennek a viccesebb oldalát nézni, sokkal kellemesebb napjaid lesznek még a legnagyobb kupi közepén is. Arra pl. a 2 gyerekes lét nevelt rá engem is, hogy egyvalamit nem szabad, türelmetlennek és baromi rosszkedvűnek lenni, mert átragad a gyerekekre is, aztán megnézhetem magam. Ha nagyon gázos a hangulatom, inkább növelem a telcsiszámlát, vagy nyakára hágok pár lityi benzinnek és elmegyek valakihez, aki kölkökkel sem dob ki
Hidd el, csodákat tesz
Zsuzsinak meg abban teljesen igaza van, hogy 2 gyerekkel majd el se tudod képzelni, mi a fészkes fenétől voltál annyira elfoglalt eggyel?
Szóval így a paci túloldaláról azt javaslom, használd ki az egygyerekes mozgékonyságodat, amíg még lehet
Bogár,
üdv itt, nagyon szép a pici lányod, és még druszám is
Gyere gyakran, majd jól ellátunk egy rakás ellentmondó jótanáccsal
Réka,
Dani is nagyon édes
Mondókákból én is ilyen lüke vagyok, de éjjelente a netről felfrissítettem a nem létező tudásomat, azóta nem nevetnek ki a gyerekeim a hümmögésért
Klár,
ne aggódj, a gyerek sokkal hamarabb napirendre tér a rosszul sikerült nap fölött, mint te
Én sokszor képzeltem már azt, hogy Timi szóba se áll velem egy-egy botrányos nap után, de másnap már bújik, mint a cica
Fel a fejjel, mindenkivel előfordul...legfeljebb nem vallja be
Urszila,
majd közzé teszem a nagy napot, ha orvossal is konzultáltam, és így legalább ti időben rámszólhattok
Hát, lehet, hogy nagy találmány a Multipla, de nem visz rá az ízlésem...brrrr. Viszont a Peugeot 307 SW tényleg szuper, mert zsonglőrködhetsz benne az ülésekkel kedved szerint, és televan gyerekbarát tárolórekeszekkel az egész belső tér. Mi szombaton bementünk egy kereskedésbe és ki is prószáltuk, Apa, Timi és én már teljesen beleszerettünk, Zsebi még nem nyilvánított véleményt
Egy benzines 1,5 éves példány 3,6 milla körül van, mi a felét részletben nyögjük ki.
Szerintem nézzétek meg!
Na megyek, mert Zsebi türelmetnel, de hogy miért?
üdv
Momo