NyugtonMalac
Koszikoszi, hogy lecserelted a kepes verziora a szsztorit! Es meg meg sem dicsertem a tesos kepeket, tunderiek a gyerekek!
Fekveszopi tok jo,hogy ennyire mukodik Nalad, nalam sajna csak az ulveszopi megy.
Felszivodo varrat meg nekem sem szivodott fel…mondjuk engem nem zavar, csak furi,hogy ott van.
En is szeretnek Riska lenni
Nusildi
Lottika olyan edesen alszik Rajtad, Balint is imad igy aludni! Ehenkorasz kep
Cicinbealvasesbufiutanfeledes ismeros. En ha ugy erzem,meg keveset evett, probalom finoman ebresztgetni, birizgalom a szajat, meg csikizem a talpat, altalaban bejon. Azzal nyugtatom magam, biztos azert csinalja,mert picike meg es hamar elfarad.
Clau
Szia!
Milyenek voltak a korhazi napok? Meg mindig tumultus volt a szuleszeten?
Balazs tunderi es hatalmas az en Balintomhoz kepest! Jo husban van, nem fogyhatott sokat, jol latom?
Ejszakak: ha nappal sokat alszik, ejjel nem annyira, ha nappal nem alszik, ejjel alszik. Tegnap pl nappal nem nagyon aludt, igy este 8tol nyomta 3ig,szopi,majd utana 7kor kelt. Ma 7tol delig alig aludt, azota mondjuk alszik. Remelem, ejjel is fog.
Szoszke
Drukk.drukk!
Azert nem volt olyan hosszu, mert amik 8an kezdodtek azert siman kibirhatoak voltak.
Az igazan durva resz pedig „csak” kb 5-6 ora volt.
Borkaby
De jo,hogy minden rendben!! Nekem is tok ellentetes velemenye van a dokinak es a vedononek, de engem az azert nem izgat,mert egy 3., nagyon kedves doktornenire hallgatok kizarolag
.
Bukas: Akos egeszen addig bukott,amig el nem kezdtuk a hozzataplalast…amig nem fogy, azt mondjak, nincs baj. Akos nem fogyott, probaltuk atveszelni azt az idoszakot.
LovaszKata
Varjuk a beszamolot!
Norbi nagyon eeeeeedes !
Kalcium
Huha,megleptetek,mert nekem ebben az egyben egyetert mindenki,hogy heti 1et kell adni es osszesen 10et…
D vitamint meg 2 hetes koratol naponta 1 csepp, es azt kozvetlenul kell belecseppenteni a szajaba.
HAndrea
Udv ujra itt.
Maaaaaaaaaazlista vagy az 1 oras szulessel
Drukkolok, hogy Barbi konnyen megszokja az uj helyzetet!
Pont ma kerdeztem az ovonenit,hogy vettek e eszre Akoson vmi valtozast,miota megvan Balint. Azt mondta, hogy 1 napig viselkedett maskepp,meg sirdogalt, de azota minden a regi.
Itthon is a regi mar,bar most konnyu,mert meg holnapig van segitseg, utana jon a melyviz.
Akiknek ovis a nagyobbik Ded:
Ti siman viszitek majd magatokkal a kicsit,mikor mentek az oviba a nagyobbert? Mert nekem muszaj lesz jovo hettol (most 2 szopi kozott szoktam elmenni Akosert,addig a Mama vigyaz B-re), de egy csomoan neznek ram,mint boci az uj kapura,hogy hogy gondolom en ezt,hogy a 2 hetes gyereket magammal viszem…
2 kep:
Ez a ruci Akosra pont jo volt,mikor megszuletett, Balinton a pantokat megkotom
Es a zokni is a legkisebb meret:
Csini-Mini(tesco-s newborn meret
)
K