Sziasztok!
Aranyosak vagytok, olyan jól esett a vigasztalásotok, ha már a férjemmel egy szót sem tudunk a fáradtságtól beszélni, meg ugye egy kismama aggódását csak más kismamák tudják igazán megérteni!
Szóval még nem éreztem a babát, de mindenki kérdezi, hogy érzem-e és én csalódottan mondom, hogy még nem. Megnyugtatna, ha érezném, mert már olyan rég láttam a babócát uh-on és febr. 25-én megyek újra uh-ra, az még egy hónap!
Emelgetéssel csak az a gondom, hogy lihegek mint egy bika, míg felcibálom alvó Dorkát a 2. emeletre, persze mire leteszem itthon rögtön felébred, így nem nyerek semmit ezzel, nagyon néha tovább alszik és akkor van egy óra pihenésem.
Heni: csak annyit tudok írni, hogy ha tudsz kapcsolódj ki egy félórára Andrissal (közös fürdő, egy finom ital (picike, ami még nem árt) elszopogatása kettesben jó zenével, vagy csak egy pici alvás egy finom meleg helyen). Afrikai esszét nem tudod összeollózni a netről, jó, hogy nem minőségi munka, de legalább beindulsz tőle és hátha ötletet ad és a végére még te is írsz... Valamit legalább be tudsz adni.
Borcsa: az a baj, hogy én nem bízok egy orvosban sem, így csak ha nagy baj van, akkor fordulok dokihoz, amíg le tudom nyugtatni magam és nem érzek semmi rosszat testileg, addig nem akarom a dokit zavarni. A nővéred nem külföldön él? Akkor most tök jó, hogy itthon lehet veletek!
Zafi: elhiszem, hogy elszomorodtál, mikor Rékát elvitte anyukád, de most próbáld élvezni a jó oldalát, hogy szalmák lettetek
Szombaton mi is leadtuk Dórit és azon röhögtem, hogy reggel akkor keltem fel, mikor Dorka szokott, egyáltalán nem tudtam tovább aludni, és rettentően hiányzott mindkettőnknek, de azért jó volt végre kettesben is lenni!
Ha nagyon hiányzik beszélj vele telefonon, úgyis hallod a hangján, mennyire jól érzi magát a nagyinál és megnyugodsz!
Norci: van egy jó honlap, ezt ismered?:
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/homeopatia.htm#meghules és amit én szoktam: torokfájásra- Angin-Heelt, náthára Gripp-Heelt, influenzára- oscilloccocinum (ha jól írom). Gyógytea, ami ugyancsak elég jól hat: kakukkfű-orvosi zsálya-orbáncfű pici keveréke, én ezt gyümölcsteával iszom, akkor iható
Hársfatea is nagyon jó. És amitől hányni lehet, de hatásos sós meleg vizzel gargalizálni. Ha nincs láz, akkor infralámpa, ha jól esik. Vizes lepedő párásításra az ágy mellé.
A háziorvosom ezeket ajánlotta és a védőnénim is:
Belladonna C5 (lázas betegség+fájdalomcsillapításra)
Ferrum phosphorium C 30 (immunerősítő)
Pulsatilla C5/C9 (torokfájás, rekedtség) 3x3
Drosetux szirup 5-6 x 1 korty (köhögés)
A védőnénim azt mondta, hogy mi Dorkával Pulsatilla típus vagyunk, mert fehér érzékeny bőr, kék szem, torokfájás, utána lesz nátha, rekedtség. Szinte mindig így vagyunk betegek. Érdemes lenne neked is rájönni, hogy melyik típus vagy és akkor elég csak azt a homeósbogyót bevenned. Nincs nálatok a közelben homeós háziorvos?
Zsuzsa: nagyon rendes fiaid vannak! Látod megérdemelte a nagyfiad a mobilt!
Gratulálok a szép bizikhez, most akkor egy picit jöhet a lazulás? Hogy hétvégeztek? Én megítélek a fiúknak legalább egy kellemes, laza hétvégét!
Üdv: Zsuzsi