Sziasztok!
Julka most aludt el, pedig ma csak 1x aludt, igaz, hogy 3 órát. Kint.
Vettünk autósszéket, Chicco Shuttle. A Brendonban. Nem volt túl nagy választék, Chicco van, Concord (de az 9 kgtól) és valami spanyol. Mondtam Apának, hogy nézzünk még szét a Megatoysban is, de szuper férfi logikával kifejtette, hogy minek, mikor nagyon jó a Chicco. Csak engem fosztott meg a soppingolás felemelő élményétől
Internet infok szerint UK-i teszt szerint eme Chicco és a Römerek nyújtanak jó oldalirányú védelmet. És van kihúzható lábtartója, ami szuper!!
Olyan rossz, amikor kb. 2 évesen lógni kezd a lábuk.
Julka tegnap elkezdett oldalazva, kapaszkodva menni
És ő is pakol ezerrel, úgy néz ki a ház már, mintha költözés közben lennénk.
Holnap sulinap lesz és Kokó lesz a vendég, viszont nem fér be minden gyerek a tesicsarnokban, így minden osztályból 4-5 gyereket delegálnak. Minő igazságtalansága a sorsnak, hogy Zsuzsi, akit különösképpen nem érdekel, megy és szegény Andris meg nem
Zsuzsó
én is körömvirág krémmel kenem a pofiját, van egy baba változata. Sőt, a nagyokét is.
Zsuzsi
infrázás nálunk nem ment, Julka rögtön felébredt
Egyéb melegítés sem. A Bioptron lámpába bele lehet nézni állítólag, csakhát piszok drága. Miki meg a tészta
Gyógyulást!
Gombóc
Isten éltessen Zsombit
nagyon szép egyéves nagyfiú
AZ Octaviát ne ajánlgasd Momonak!
Mi most akarjuk lecserélni, max. 2 gyerekes autó
3 gyerekülés nem fér hátra, mostani felállás szerint a 9 éves fiam ül elől ülésemelőn, én meg a 2 gyerekülés között szorongok hátul. Állítólag direkt kisebb a belső tere, hogy ne legyen teljes konkurrenciája a VW Passatnak.
Momo
mi is családi kocsinéző nevezetű sportot űzzük
Eddigi legolcsóbb találatunk új kocsiban a Fiat családi autója (nem jut eszembe a neve
) kicsinek néz ki kívülről, belül viszont ténylegesen 5 személyes. 3 gyerekülés hátul csak a családi autókba fér, ahol 3 teljesértékű ülés van
Egyébként hogy vagy? Még mindig semmi tünet, te szerencsés??
Ja, Szülőszoba. Andrist szültem, mikor mellettem bepánikolt egy nő (ez még a lepedővel elválasztott ágyak korszaka volt) Azért kellett vákuumozni, mert csak azt sikoltozta, hogy császárt, nem volt hajlandó nyomni. Másnap kiderült, hogy tök normális, intelligens stb. stb, csak teljesen beszűkült szűlés közben. Szóval nemcsak butuska, információhiányos nőkkel történik meg ez.
Urszila