Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsimanó!
Próbáltam már regisztrálni, de nem jött össze, azóta meg ahányszor újra próbálom mindig azt írja ki a gép, hogy az emai-címemen már regisztrált valaki, valamint kellett volna kapnom egy kódot, ami nekem nincs. Nem tudod mit kellene tennem?
Anikó
Névtelen

Sziasztok!

Csi!
Boldog szülinapot a kiscsajnak. Kép

Kata007!
Nagyon szép a konyhád. Kép

Anikó!
Írj a szerkesztőknek és Ők biztos segítenek.

Magdi
gallainémagdi

Ancsa!
Hol lehet megtekinteni?
phaedraa

KépKép

KépKép
kata007

Veronix!

megkaptam és köszönöm a szalvétákat.Hétfőn én is útnak indítok egy párat.

Jucus
20170114224602

Ancsa,
ez a ,,szétvet az alkotókedv" ismerős érzésKép -bár az ellenkezője, a ,,nincs kedvem semmihez" szinténKép
Nekem elég sok SZtád tetszikKép
Nem tudom, a többiek benne lennének-e, de szvsz úgy lehetne megúszni a legkevesebb postaköltséggel, hogy összegyűjtöd a lányoktól az igényeket, és az egész pakkot egyvalakinek postázod el, az a valaki meg itt szétszortírozva továbbküldi. Azt hiszem, vagyunk itt már olyan viszonyban, hogy ez megoldhatóKép
Ugyanez persze visszafelé is működhetne.
De ha így bonyolultabb, akkor nem szóltam semmitKép

Jamina
jamina

Phaedra, köszi!
De valahol fentebb Csi már ide szállította a címemet és akkor megy csak "kattal"!

Veronix; emilke ment!

Jamina, az ötlet tetszik, rajtatok múlik, hogy meg tudjátok-e beszélni. Ha mégsem müködik, akkor külön postázgatok; megoldható.
Eddig gabomamo rendelését kaptam meg, várom a többiekét is!

Jut eszembe, kinek hol találom a cserealapját?
mian

Jamina,

jo az otlet en is gondoltam ra. De jelentkezzen aki rendes es gyorsa tovabb kuldi, mert en ilyen szempontbol rendetlen vagyok.Kép

Ancsa,

sajna az enyemeket nem tudod megnezni, mert nincs kamerank. De kuldok mindenbol, amibol tudok, ok? ?Massal is igy volt.

Asszem en sem uszom meg a betegseget. Faj a torkom, pedig mar a tobbiek aranylag jol vannak.

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Most készül az első Vliesofix-es póló.nekem nagyon tetszik a technika,nagyon egyszerű és tisztább mint a textilragasztóval.Csak az az egy gondom,hogy a szalvéta tetejére kenjek-e még textilragasztót vagy ne?!

Jucus
20170114224602

hahó klubtársak!
Elárulja nekem valaki, hogy hogyan kell használni a repesztö lakkot, amikor nem a keretet akarom repeszteni? Lehet egyáltalán a szalvéta alatt vagy fölött repeszteni?
Türelmetlenül várom a választ!
mian

Kata007! Köszi Kép

Ancsa! Sejtettem, hogy már egyszer ide lehetet linkelve, de mivel egy darabig nem voltam (ezzel összefüggésben még csak nem is emlékezhettem, hogy kb. mikor keressem), egyszerűbb volt megkérdeznem.
De az is egy megoldás a későbbiekre, hogy beírod a profilodba. Hidd el még biztos fogják rajtam kívül is kérdezni Kép

Egyébként nekem is sok-sok monden tetszik a gallériádban.

!!!
Miért nem látom Gigócát?!
phaedraa

Ancsa,

szerintem csak festeket lehet repeszteni, de vard meg a szakertobbeket!

Jucus,

hol vetted a Vliesofixet? Es mennyibe kerul?

Kata007,

a katicakra van raragasztva 1 domboru katica? Milyen szinure fested a szekrenyt?

gabomamo
gabomamo

Bencica nevében továbbra is köszönöm a gratulációkatKép

Phaedi!
Gigót elvitte a cicaKép

Ancsa!
Szalvéta alatt ugyanúgy repesztesz, mint a kereten.
Szalvéta fölött:
>>sz.felragaszt
>>spec.repesztő 1. ráken
>>szárad
>>spec.repesztő2. ráken
>>szárad
>>patina ráken
>>patina visszatöröl
>>gyönyörköd

A speciális repesztőnek nem tudom a nevét, mert inkább a márkák vannak megadva. Ennek a lényege, hogy két átlátszó lakkréteg reped meg egymáson, és a felvitt patina visszatörlés után bennemarad a repedésekben, ez teszi láthatóvá a repedéseket.
hasonlót érsz el, ha a mostani repesztődre nem hígított decragot viszel fel. Az is megreped, így ott is ki lehet azt emelni a patinával a repedéseket. Próbáld ki egy felesleges darabon, mielőtt kész képnél alkalmazodKép

HA VALAKI postázik valahova szalvétát, akkor tegye bele egy genotermbe, és azt ragassza is le. Flotyogós időben elázhat a boríték, ha pedig nincsen leragasztva, akkor biztosan kicsúszik a genotermből.

Készítettem ezt-azt.
Anyunak cserepeket, mégnemtomkinek kulcstartót, ezen még nincsenek pöckök.
Ééés, szárad egy kicsi, ámde nagyon fa kép-alapomKép

Csi
csii

Csi!
OFF: Kislányodnak Boldog 2. születésnapot kívánok. Mellesleg a húgom, és az egyik keresztlányunk Enikő. Kép

Ma lefotózom az eddigi ténykedéseimet, ha sikerül este felteszem.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gabomamo!

Vl-t a Kálvin téri Burda boltból szereztem be.90cm szélesből 1m volt 1350Ft.

Jucus
20170114224602

Kata,
ihlető múzsám! Kép A katicás konyhád nézegetése közben világosodtam meg! Nyáron kékre festettük a konyhában a csempénket (hófehér fal mellett), és meghökkentő, de békés lett. Olyan görögös. És azóta sem tudtam, milyen legyen a randa barna konyhaszekrény és függelékei, amik mind uolyan színűek. Na mostmár tudom, de nem árulom el. KépKépKép Ha kész lesz, felteszem. Kép

Csi,
hogy csinálod, hogy a cserepeid olyan nem egyszínűek? Olyan szépek, eredetiek, az enyéim meg unalmasnak hatnak az ilyen gyönyörűségek mellett. Kép

Zsuzsimano,
köszi. Kép (A megjegyzésem arra akart utalni, hogy nagyon tetszik, amit TE csináltál. Kép)

Virág
Virág

S.O.S.!

Kinek volt Tomy mozdonyos Sz-ja?
Szeretnék belőle egyet!

Jucus
20170114224602

Ancsa,
sztem várjuk meg még ezt a hétvégét, mindenki szedje össze magát, aki Tőled SZt akar kérni (többek között én is Kép); és adja le Nálad a rendelést legkésőbb hétfőig.
Ha lesz valaki, aki nálam rendesebb, akkor neki postázd Kép, ha végképp nincs, akkor megírom a címemet mailben, így jó lesz?
Cserealapom nekem sincs fenn, de megnézheted a kész műveimet az albumomban, és ha onnan valamelyiknek tetszik az alapja, akkor elküldöm -persze ha van még belőleKép az egyik és a másik albumom.

Kata,
szekrényeid már megint horror-katicásakKép, tudom, nekem van bogár-fóbiám, de túúúúl élethűekKép

Csi,
1., giccsparádé nagyon szépKép
2., Plextollal lehet üvegre ragasztani?
3., Giccskiöntödre kitaláltam vmit: ha van keraquickes vagy ilyesmi trutyid, akkor tömködj bele giccskiöntőbe, majd a végeredményt ragaszd rá raffiára és csetreszek/díszüvegek nyakára tedd fel, mint egy plombát vagy királyi pecsétetKép; szóval mint egy védjegyet. Hm?

Jamina
jamina

Gabomamo!
Nincs ráragasztva semmi. Csak simán a katica van a szekrényen. Miért? 3D-nek látszik?Kép
Az ajtók maradnak ilyenek, a keretet szeretném majd halványzöldre. Persze csak ha bejön a jó idő és sarkig nyitott ablakkal lehet szellőztetni.

Virág!
Húúú nagyon csúnya vénasszony lesz belőlem mert marha kíváncsivá tettél...Kép Várom a képeket!Kép

Jamina!
Én is úúútálom a bogarakat, de hidd már el nekem, hogy ez élőben teljesen más.Kép Aki eddig látta, mindenki dicsérte. És nem illemből, ez látszik rajtuk. Sőt, aki még nem hallot a dekupázsolásról egyszerűen nem hiszi el, hogy ez szalvéta, s hogy rendesen lehet takarítani mintha ott sem lenne.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok,

megvagyok, mostanában olvasgatok csak, és nem alkotok, írok semmit.
Remélem hamarosan visszatérek.

Gigóca
gigóca

Kata!
Nekem is negyon tetszenek a katicáid, de ŐSZINTÉN!!
Virág!
Engem is kíváncsivá tettél!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Tudtátok, hogy a Tescoban most milyen olcsók a natúr csetreszek?
Apika most hozott nekem meglepiből 5-5 db 11 és 15 cm-eset (58 ill. 99 Ft volt).
Három már befestve várja sorsátKép

KépKaticabogaram,
tudom, hogy gyönyörűek a bogaraid, csak én vagyok túl bogarasKép

Jamina
jamina

Csi
mi az a patina? van annak valami neve? Bocsi, hogy ennyire tudatlan vagyok, de én tényleg csak teljesen autodidakta módon müvelem a dolgot. Néha csak kapkodom a fejem, hogy miröl is beszéltek!?

Jamina,
OK, várunk. Gabomamo már leadta a rendelést, az övét össze is készítettem. Nem akarok senkit sürgetni, de itt a német csajok is nyújtózkodnak 1-2 db-ért, tehát sokáig nem tudom tartani.

Na, lehet, hogy én vagyok a nagyon béna, de nekem valahogy nem akar a tapétaragasztós dolog összejönni. Szakad, ill. málik alatta szét a szalvéta. Nektek nem volt ilyen bajotok?
Aztán meg a müa. tálcát sem tudtam dekupálni. Asszem <Jamina csinált már ilyeneket. Van valami titka, Jamina?
Következö kérdés? Ki dolgozott már modell gyurmával? Úgy rémlik, mintha a képtárban már láttam volna. Tudtok ebben is segíteni? Kép
mian

Sziasztok

Nagyon de nagyon lemaradtam.
1-2 napig nem jövök és nem győzöm bepótolni a lemaradást.

Magdi
Köszönöm szépen a torta receptet.Megkaptam.

gabomamo
2 növény 1 szalvétán Kép
Igen tényleg erről nem beszéltünk hogy 1 Sz-án van. Az a lényeg hogy sikerült venni.
Hát jó sokat ott hagytam már én is a kuckóba.
A múlt héten is amikor ugyanis csak egy kis velúr port akartam venni ott birtam hagyni több mint 8 rugót.Na mindegy.

Jamina
A címedet megkaptam majd megy a csomag.
Remélem hétfőn fel tudom adni. Kép
Tényleg olcsók a "csetreszek" a TESCO-ba, én is vettem csak még várnia kell egy kicsit rám.
Mert most "határidős melóm" volt.Az egyik barátosném kislánya (1 éves) hétfőn kezd bölcsibe járni és mesélte hogy katasztrófális a helyzet nincs egy normális játékuk a kicsiknek meg díszek , képek a falon stb.
Igy most szedtünk össze egy pár játékot meg vettünk is 1-2 db-ot, meg persze bevállaltam hogy csinálok egy pár képet.És most ezen dolgoztam annyira és ezért is maradtam le az olvasással. A cél érdekében...

Kata
A Konyhaszekrény nagyon jó lett Kép
Pedig én s evagyok egy bogárkedvelő.De a katica még balafér Kép

Anikó
Én ugyanigy jártam a múlt héten amikor e-mail cimet akartam változtatni.
Amikor kiirja hogy aktiválási kód hiba (vagy valami hasonló) akkor nincsen semmi hiba csak várni kell az e-mail cimedre küldenek majd egy kódot és azt kell majd beirnod.

Csí
Nagyon nagyon tetszik a cserép és a kulcstartó Kép
Tényleg olyan egyediek. Hogy csinálod.Persze ha nem titok. Kép

Most megyek és fényképezünk egy párat. Aztán megpróbálom felrakni és persze belinkelni a képeket.

Szilvi
szedem

Ancsa!
Ejnye-bejnye! Tessék szépen visszaolvasgatni! Ez KÖTELEZŐ HÁZI FELADATKép
Ha a januári termést olvasod vissza, már az is elég, sok, már régebben összeszedett dolgot ismét beraktunk ide.
A patina németül is Patina, néhol Antikfarbe -ként is nevezik. Nálunk a különböző márkák importőrei különböző képpen fordítják, itthon patina, antikoló paszta, antikoló festék néven fut. A különböző patinázó cuccok közt egyetlen lényeges különbség van, az az oldószer. Van vizes-bázisú (pl.DEKA-márka), vagy oldószeres (pl.DECOR FIN, ez lakkbenzines). Van fedő, és kevésbé fedő, átlátszóbb is köztük.
Olvasd el ITT a December 30 kedd - 23h 47 -es hsz-t, itt le van írva a lényegKép

Gyöngyöske!
KösziKép
Működött még a levelező, amikor írtam Neked?

Jucus!
Kálvin téren Burda bolt? Jé. Jó az? Mert a Blahán lévő maradékról ezt már nem lehet elmondaniKép
TOMY mozdonyos szalvéta??? Azt hiszem, lemaradtam valamiről...

Virág!
Én mindent összemaszatolok, mindenfélével. A cserép konkrétan:
--még natúr állapotban ide-oda felraktam foltosan repesztőt
--lemázoltam elefántcsonszín festékkel, az itt-ott megrepedt
--Szalvétát körbetépkedtem, felragasztottam. Annak az alapszíne(~tejeskávé) itt-ott megmaradt.
--Ezt az alapszínt ecsettel is felmaszatoltam.(ide-odaKép)
--barna patinával összepacsmagoltam, majd vissza is töröltem (innen-onnan)
--Fogtam mindenféle pasztellkrétát, és nekiestem a cserépnek rendesen. Sima táblakréta is jó kipróbálásra(vagy a L'OREALKép). Ez olyan mattító hatást ér el, mint amikor az ember az arcát bepúderezi. Látszik-pedig nem isKép
Valahogy így.

Jamika!
Giccsparádé-kulcstartó nálam maradt. Nem tudtam rásózni az anyuraKép
Plextollal lehet üvegre is ragasztani. Én ezzel tapasztottam oda a rafiát. Majd lesd meg a kaspó belsejét, sztem jobban csillog, mint a lakk.
Jó ez a plomba! Akár viaszból is lehetne...
TESCO nélkülem lesz megintKép

Gigó!
Gyere-gyere!Kép

Szilvi!
Bölcsibe tipp: hungarocell-álmennyezet. Jó nagy, akár több szalvétát is fel lehet rá dobni, és könnyű rögzíteni. Én is vittem az oviba ilyet (hasonló okokból), volt, hogy csak a szalvétát felragasztottam úgy, ahogy volt. (a minta a kinyitott szalvéta egészén volt.) Gombostűvel lett felrakva.
A cserepet leírtam fentebb, a kulcstartó is u.ez. Maszatolás.

Sziasztok!
Csi
csii

Nekem most főznöm kellene, de találtam valami nagyon érdekeset:

"A kerámiaragasztók az üvegnél általánosabban használhatók hőálló kötések kialakítására. Legismertebb a vízüveg."

Nektek erről a mondatról mi jut az eszetekbe?

Komolyan kérdezem.

Csi
csii

Csi,
nekem erről a mondatról az jut eszembe, hogy jövő héten fogod magad, és mész kerámiaragaszt venniKép

Most így a hajnali órákban kipróbálom azt, amit a múltkor írtál a SZ feletti repsztésről, abból is a repesztő+tömény dekuprag. változatot. DE: mivel nekem nincs (még) patinám és a cipőket is gyorsfénnyel boxolomKép, azt találtam ki, hogy nagyon felhígított barna festékkel fogom átkenni. Majd mindjárt.

Szilvi,
jó-jó, várom a csomagod, de nem válaszoltál az emilben feltett kérdésemre: milyet küldjek cserébe? Kép
Én is vittem le az oviba képeket (pedig Ádi még nem is járKép), meg kipingált csetreszeket is, kacattartónak. Nagyon tudnak ilyesminek örülni a pedagógus nénikKép

Ancsa,
elküldtem a mailt!
Tapragot sztem túl vizesre keverted be, ha málik alatta a SZ. Próbáld olyan ...khmmm... hát nem írom le, hogy minek szoktuk itt nevezniKép -szóval olyan zselé-szerűreKép
Műanyagot Csi szokott dekupálni, én egyszer próbáltam egy műanyag kaspót és utána többet nem is próbálkoztamKép; bár nincs benne tudtommal semmi nehézség. Ha sötét a felület, akkor célszerű aláfesteni, ezt azért tartsd szem előtt!
Modellgyurmával Gigóca és Anyapoc szokott bűvészkedni (meg Csi is tutira kipróbálta márKép); de nevezett hölgyek most inkább csak olvasó-üzemmódban vannak -nagyon remélem, már nem sokáigKép!

Phaedra,
múltkori mailt megkaptad? Ebben a vírusos időszakbanKép inkább megkérdezem...

No, iszom még egy kávét!
Jamina
jamina

Sziasztok !
Megnézegettem a műveiteket, ügyik vagytok, nagyon szépek, nagyon tetszenek. Tudatlanságom miatt viszont elmondanátok, hogy pontosan hogy működik ez a szalvéta technika? Mi kell hozzá? Valamennyit kivettem az írásaitokból, de még nem teljesen egyértelmű. Vagy ha tudtok egy linket, azt is megköszönöm!! Timcsi
rot

Csi!

Igen,TOMY mozdonyos SZ!Mintha valamelyik Katánknak lenne,de már nem találom sehol.(remélem nem álmodtam)
Burda bolt?Nem tudom,hogy milyen a felhozatal mert a nővérem szerezte be a cuccot.

Egyébként giccsparádé nekem tetszik!De mostanában minden rózsás tetszik.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Kata!
Van számodra egy katicás szalvétám, ha gondolod, a jövő héten felugorhatsz érte. Szépen alakul a konyhád. Kép

Csi!
Megkaptam méledet, de nem tudom milyenre is lenne szükségem. Sokféle van nekem is, virágos, gyümölcsös, zöldséges, mediterrános, szafaris, tengeri, gyerekszobás stb. Most a Virág féle tündéresek tetszettek meg, abból, már van egy (a meggyes), de megtaláltam egy oldalt, ahol a teljes sorozat megtalálható. Most azokra "fáj a fogam".
Az indexen olvastam, hogy kipróbálták, és lehet szalvétára is nyomtatni. Holnap azt szeretném kipróbálni, és ha működik, akkor végül is bámilyen szalvétára szert lehetne tenni íly módon. Nem tudom milyen minőségben működik, de feltétlen ki fogom próbálni!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Megtaláltam:KovKata-nak van TOMY mozdonyos Sz-ja!
Kérek szépen!

Gyöngyöske!

Áfonya is nyomtatott már Sz-ra.Az indexen pontosan hol olvastad ?Okosságokat írtak?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Hol láttad?

Nyomtatás:
http://www.creativ-info.de/Content490

Csi
csii

Jucusmamus!
Ja, az én szalvétám a TOMY mozdonyos? Kép Nem is tudtam, azt hittem, sima vonat.
Sajna már nincs belőle, de kedden megyek a boltba és akkor megnézem.

Akinek ígértem szalvétát azt is csak kedden tudom postázni (ekkor jön anyu vigyázni a gyerekekre)

Lányok, nincs valakinek halacskás szalvétája? Nem olyan élethű halak kellenének, hanem olyan vidám gyerekeknek valók. A fürdőszoba csempéjére szeretném tenni. Vagy olyan Arieles, polip vagy ilyesmi?

Csi, a cserepek nagyon tetszenek! Most már én is megpróbálkozom ilyen patinázással annyit beszéltetek már róla. Van egy gondom, a szalvéta háttérszíne nagyon elüt a cseréptől és nem is lehet a virágmintát vagyis a szárát pontosan kivágni/tépni. A szárak nagyon sűrűn vannak egymás mellett (egy borostyán minta) mit lehet ilyenkor tenni? Pacsmagolni nem igazán tudom mert akkor a szárát is összekenném. Azt találtam ki, hogy mégis összekenem aztán a szárát megrajzolom filctottal bár abból sem találok pont olyan zöldet Kép
Kata
kovkata

Sziasztok!

Ancsa!
Küldtem mailt, remélem megkapod. Kép

rot!
Nézd meg itt: http://www.kreativhobby.hu/, itt mindenféle kreatívkodásról van leírás. Kép

Lányok!
Átnéztem a szalvétáimat, és rájöttem, hogy karácsonyis szalvétákon kívül csak olyanom van, amit Tőletek kaptam. Kép Kép Látszik, hogy csak karácsony előtt csatlakoztam. Ezért sürgősen el kell mennem beszerezni, még jó, hogy jövő héten jön a fizunk. Kép Azután, ha már van elég cserealapom, akkor megpályázom azokat is, akiket eddig nem, jó? Kép

Magdi
gallainémagdi

Csi, milyen nyomtatóval kell csinálni?
Kata
kovkata

http://www.gportal.hu/portal/yorka/
Itt!Saját weboldala van ám a mi Katánknak!

Jucus
20170114224602

Na akkor aki kér még ilyen TOMY vonatost jelezze, mert akkor megpróbálok annyit venni.
Kata
kovkata

Csi!

Megpróbáltam a nyomtatást, de nem sikerült. Szóval én nem akármilyen képet szeretnék nyomtatni, hanem lementettem bizonyos szalvétákat, és azokat.(Katicásak és tündéresek) De sajna hiába méretezem át őket, csak kicsibe sikerült eddig.
Kata007 egyik kedvenc katicás szalvétáját szerettem volna íly módon, de nem jött össze. Azért még próbálkozom, de du vendégek jönne, így majd csak később.
Nincs ötletetek hogy lehetne???

Gyöngyöske
gyöngyöske

zsuzsimano, Jucus: rendben: ) Örülök, hogy megérkezett és milyen gyorsan....: ) Ugye nem áztak el?
veronix

Veronix!
Láttam ám a profilodat... Nem egészen erre a módosításra gondoltamKép
A minap megnéztem az oldaladat is, szépek a futómintás szalvétáid! Melyik (pl) a DECOR(?) márkás szalvéta?

Lányok!
Ismét házi feladat!
Ha valaki keresni szeretne a régebbi felrakott szalvétáink között, akkor az Archív elején könnyebb dolga lesz, mert oda egy csomót belikkeltünk anno. Anyapoc régi gyűjteménye már elkeltKép
Topik eleje itt:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html
Vicces így visszaolvasni az első kérdéseketKép Főleg Jamina első kérdésén mosolyogtam most, mert én már láttam a legújabb alkotását, mindjárt fel is teszem. Érdekes, hova jutottunk azótaKép hihi, ez tetszikKép

KovKata!
Ha lenne esetleg egy mozdonyos, akkor boltolhatnánk...
Anyapoc vett Vielseidig Verlag vizivilágos szalvétát, kérdezd meg, hogy hol. Most én sajna nem láttam sehol.
Ilyenek a Vielseidig halak: http://www.bastelshop.com/seiten/vielseidig/servietten/alleservietten/30-16962.j pg
sellők: http://www.bastelshop.com/seiten/vielseidig/servietten/alleservietten/30-16955.j pg
víz alatti világ:http://www.bastelshop.com/seiten/vielseidig/servietten2003-2/30-49847.jpg
Nekem HP színes nyomtatóm van azzal nyomtattam.
Borostyán: pacsmagolni lehet festékbe mártott, majd jóóól kinyomkodott vékony ecsettel is. Nekem is volt ilyen a kaspón. De az is megoldás, hogy az ágak közötti színt pacsmagolod oda, ahol nincsen a szalvétából háttér-maradék. Így nem fog elütni, hogy csak itt-ott vanKép

Gyöngyöske!
Mi nem sikerült a nyomtatásban? Begyűrte a szalvétát?
Valamikor a topik elején(az sem most volt) Phaedra kezdte ezt a kérdést. Az a baj, hogy a minta felnyagyítva, és kinyomtatva sem lesz az igazi. A fenti lap képtárából lehet nyomtatást is választani, de azt még nem próbáltam, talán azzal könnyebb lenne. Én a fűszertartóimat feliratoztam ugyanígy, a maszatolás, (mert a festék nem vízálló) nem volt ugyan vészes, de nem vagyok odáig érte. Ha kimondottan egy motívumot szeretnél, akkor érdemes, de megszerezhető szalvétákat sztem nem. Még tavaly ősszel nyomtattam szalvétára a ded képét, és azóta semmit. A grafitrajzok fixálója (pl.Grafix) fixálja a nyomtató festékét.
Kipróbáltam papírtörlőn is, az is működött, és a nagyon vékony átütőpapír is. Áfonya karácsonykor azt mondta, hogy továbbfejlesztette, de azt már nem mondta el, hogy hogyanKép.
Gyöngyöske, Te is nézd meg a topik elejét, ha valamelyik szalvéta tetszik, és még van belőle, akkor küldök. Kiindulópontnak nem rosszKép Tündérkés szalvétáim nincsenekKép

Jucus!
Na, ez az! Eddig nem kedveltem a rózsákat, de mostanában valahogy igen... Csak az a baj, hogy a lakásunkhoz ez nem megy. Meg hozzám seKép

Hú, Csajok, beleszerettem a felsőmaróba. Nincs itt egy asztalos topik? Tán' átvonulnékKép

Csi
csii

csii

Csi!

Á, még csak sima A4-es lapra próbáltam nyomtatni, de hiába méretezem át nagyobbra, mindig csak kb. 3X3 cm-es képet nyomtat. Ez is HP színes nyomtató.

Jammina!
A cserepeidbe ültetsz is vagy csak kaspóként funkcionál? Ha ültetsz, akkor mit kensz rá, hogy vízálló legyen? Tegnap este készítettem 2 cserepet, és már csak ez a végső lépés hiányzik még. Na és félig kész az első zsebkendőtartóm, szépen alakul.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Csi: tudom h nem erre a módosításra gondoltál: )))

A gyűjteményemen belül az uw.hu-n amik vannak, gondolom arra kérdezel. Ezek a szalvéták még általános 4.-es, 5.-es koromból valók, de feltettem, mert gondoltam elcserélem őket. (Viszont frissítenem kell, mert van olyan, amit már elküldtem, csak tegnap meghalt a vinyóm és még nem tudtam megcsinálni).
Nem tudom milyen márkájúak. Van benne Duni, meg egy-két IHR is asszem.
De azok cserék: )

KovKata: összepakoltam Neked a szalvétákat, ha van időd, küldd már el a címed és fel is adom Neked. Már ha nem kell több: )
veronix

Hú, Gyöngyöske, a képek kezelését nem tudom leírni. Nekem van valami képkezelőm, örülök, hogy azzal boldogulok. Milyen programmal akartad nagyítani?
Jami éppen dedet ápol(Kép), úgyhogy közbekotty: belső vízzáró réteget lakkal (csónak, vizes), vízüveggel (maró!), vagy Plextollal is lehet akár készíteni. A víz kívülről is támad! Nem célszerű áztatni őket alátétben.

Veronix!
Múltkor írtad, hogy kapsz külföldről Dekor márkájú szalvétát is. Én erre kérdeztem, hogy AZ melyik. Duni+IHR az stimm, de ez a márka nem ismerős. Talán képről...

Csi
csii

Csi: Csak felfogom: )

Decor - így sem ismerős? A cseréim között van Decor pl a 1,2,3,4,28,29,33,35...
veronix

Jöttem belekotty Kép
Gyöngyöske! A menűben a kép átméretezéséhez, ilyesmi almenűt keress-> image size
Én már próbáltam így felnagyítani és nyomtatni. A nyomtatással nincs is semmi baj, de sajnos, a tapasztalataim szerint lehetetlen jó minőségre felnagyítani, ami a nyomtatásnál élvezhető képet adna.
phaedraa

Csi!
Azt gondoltam, hogy színes nyomtató na de lézer?

Veronix mail megy.
Kata
kovkata

Sziasztok!

Jamina!
Anyósomék ma látták a konyhaszekrényt mióta kezd alakulni. A párom azt mondta, hogy kissé bogaras lettem az utóbbi időben...Kép
Biztos a korral jár.Kép

Szilvi!
Köszi!Kép

Gyöngyöske!
Ok, majd megbeszéljük mikor.Kép

Csi!
Milyen "kedvenc" katicásomról beszélsz?
ERRŐL?
Nem igazán tudtam kivenni az írásodból, hogy akkor most a nyomtatott SZ nagy valószínűséggel nem fog elmaszatolódni, ha nekiesek a dp. ragival?

KovKata!
Esetleg ILYENHEZ mit szólsz? Meg sem közelíti a Csi által belinkelteket, de halacskás ez is.Kép

SZ nyomtatás: akkor most egy kicsit részletezzük, jó? Sima 3 rétegű szalvétára próbáljátok?

Gyöngyöske!
Miért nem sikerül nagy méretben? A nyomtatás megkezdése előtt nem ajánlja fel, hogy milyen méret legyen? Én fényképet már sokat nyomtattam de sosem volt gond a mérettel. Ha holnap kapok sima fehér sz-t, én is kipróbálom és majd jelentkezem a végeredménnyel.

Áfonya!
Ha erre jársz, nem részleteznéd egy kicsit ezt a nyomtatás dolgot? Naaaaaa!!! Légyszííííí!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Veronix!
Hát kiluggatod az oldalam menten!KépKép
Nem Herlitz-Decor?
Én ezeket Herlitz néven ismerem, azoknak a dekorszalvétái ezek. Az első, és az egeres még csomagban van nekem is, az is Herlitz. A 4.-es meg Kelly-kiadás, több ilyennel is találkoztam. Volt, hogy vettem drága pénzért Herlitz szalvétát, majd rá egy hétre kihozták Kellyék egy százasért csomagjátKépKép

Kata!
Gyöngyöskével lettem összekeveredve, ő beszélt arról, hogy van egy kedvenc katicásod. Sztem a Vielseidigre gondolt, legalábbis bennem az maradt meg, hogy az a kedvenced.
Igaz, hogy ez nem szalvéta, de NEKED FOTÓZTAMKép

KovKata!
JófannaKép Nem lézer, tintasugaras.

Csi
csii

Csi: lehet hogy az, nekem csak Decor: )))) Amúgy a kék kagylósból kijött egy Kavalkád nevezetű harmad annyiért, na mondom: ))) Van ilyen: ))

Kata: válasz ment: )
veronix

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?