Sziasztok!
Tegnap annyira fáradt voltam,hogy már 21-kor aludtam.
Ez szombati munkanap picit felborította a hétvégénkent,de legalább most lesz egybe 4 nap.Nem is írtam,múlt hétvégén voltunk tökfesztiválon.Gyerekek nagyon élvezték.Dani még az Apjával tököt is faragott,amit hazahoztak.Nálunk már most hallowen van.
Laura meg a szimpad elött táncolt,ha elfáradt leült egy tökre és a kezeivel táncolgatott.
Tegnap meg kimentünk a csónakázótóhoz kacsákat etetni.
Pann
Nagyon jó nyaralóhelyeket linkeltél.Elmentettem.
Ahogy írtad Én is azt hittem,hogy teljesen nem lesz családipótlék.De rossz a jóban,hogy "csak"nem emelnek.Azért így is nehéz lesz kijönni a Gyesből.
Aranyos Gergő a Dunaparton.Már annyira nagyfiús.
Most bele tudom képzelni,milyen nálatok a fogfájás.Laurának most jön a bal alsó,felső szemfoga.Még az éjszakák nem drasztikusak,de nappal nagyon nyügös,és észrevettem,ha véletlenül kaja megy arra akkor elkezd pityeregni.
Panka
Aranyos Emili a képeken és az asztal is.
Daninak volt siesta vizhatlan bakancsa,és tényleg nem ázott át.
Akkor tényleg nyugodt Emili.Nekem hasonló volt Dani,de Laura két fiút kitesz.
Blin
Németet Én a suli keretén belül tanulok,külön órán.Ettől az évtől nem alapfokú nyelvvizsgát kérnek,hanem inkább felmérnek mindenkit,és felhozzák a gyengébeket emelt színtre.Már most érzem milyen nehéz tanulni 2 gyerek mellett,pedig dec.elején már Zh-zok.Mióta meg suliba járok állandóan aludnék.
Milyen szakot akarsz választani?
Sno
Sajna nekem a vissza gombbal se jön elő újra,meg már hajnali 1-kor nem akartam mindent előről írni.
Mi még egy gyereket nem akarunk,de szerintem sokan meggondolják,Legalább a terhesgondozáson nem lesz tülekedés.
Ovi tőlünk kb.500 m-re van.Ahol kocsival megálltatok annak az utca végén van.Gyalog kb.20 perc.De nem akartam a körzetibe adni,mivel itt az iskolába felkészítés sokkal jobb,és ők bábokkal tanulnak.
Bölcsivel nagyon nagy szerencsénk van mert a házunk mögött van és most újjították fel kivülről-belülről.Dadája remélem pont azok lesznek mint Daninak.Már jártunk arra,és várják,hogy menjen.
Sajna a szopit nem tudom,hogy hagyjuk el.Óvi kezdés óta sikerült a délutánit elhagyni,hogy Én elmegyek Daniért arra,mire Laura felkel.MOst már ilyenkor nem kérdi meg hol a cici.De ha suliba vagyok és hazaérek/pedig alvásidő van akkor/Nyomban felkel és üvölti:szia Anya Cici?Na ezeken a napokon 4-szer is szopizunk.
De ha utcán vagyunk nem merem felvenni,mert még mindig megnyom tejcsatornát és a blúzomon látszik az eredmény.Pedig azt hittem alig van tej.
Ti hogy álltok a szopival?
Kditke
Sajnálak a fog miatt.Én is egész szeptemberben fogdokihoz jártam,ma meg még egy fogat kihúzott.
De szerencséd van Anyósoddal.Én lepasszolni még fél percre is alig tudom őket.Múltkor a suli irodájába vittem el Laurát mire a számítógépek zsinórjait kihúzkodta a gépből.Szerencsére nem történt semmi probléma belőle.
Rita
Daninál Én is pont így voltam 2 éve,hogy hótaposót vettem és egyszer volt csak a lábán.
Peti nekem így is aranyos,hogy csak egy pelus van rajta.
Majával,hogy tanulsz a két pici mellett?Érdekel a téma hogy osztod be az idődet,hogy mindegyik gyerekkel is foglalkozz,játszótérre menj....És estig még tanulni is.Pont gondolkodtam rajta,Dani suliba megy hogy fogom megoldani ezeket.
Bigsister
Még nem is hallottam ilyen fognővésről.Nem raksz fel képeket?Na mire a végére értem már írtál is.
Én is szeretem ezt az építőkockákat.
Nanica
Sajnállak a fülészet miatt.Érzéstelenítőn nem csodálkozom,mivel nekem magzatvíz vételnél se adtak.Még doki mondta,nem kérdezzek semmit miért nincs a kórhátba ez-meg az.Mikor meg végzett jött a betegtologató kerekes székkel,Én meg mondtam felmegyek a szobába a lábamon is,Erre a doki mondta,hogy ez fogadjam el,mert legalább még ez ingyenes és van a kórháznak.
Linusnak rossz emléke nem maradt róla?
Lora
Ha véletlenül eladnál a duplókból esetleg megemlítenéd?Engem lehet érdekelne.Szerintem az nem baj,hogy csak Apa épít,Legalább Ő is pihen,Brigi meg eltanulja tőle a dolgokat és jövőre már versenyezni fognak.
Ágiboldi
Akkor barátnőm kislányával kellene összerakni Boldit és egymást lenyugtatnák.
De ahogy nézem a kislányt inkább azért hisztizik,mivel nagy az akarata és sok energiája van.Ezt úgy értem,hogy ügyesebb mozgásilag,értelmileg mint a többi vele korú gyerek.Nálatok nem ez van?
Timi
De jó,hogy írtál.Hogy megy a bölcsi?Te hogy viseled?
Helga
Nálunk nem hiszti van hanem sikítozás.Na meg ma a biciklin felkapta a vízet valamin és elkezdett ütögetni.
Ez nálunk is még új.
Második babát mire tervezitek?Füled nem vérzett,mikor kiszakadt a fülbevaló?
Rakok fel képet a lemotorozott cipőnkről és tökfesztiválról:
el volt ájulva a tököktől.
itt már a tánctól fáradtan,csak a keze járt