Új privát üzeneted érkezett!

Sno, :lol: huzat már nincs, az etető fapados, és minden kaja után lemosva! De valóban rendkívül gyanakvó lettem mióta azt a fertőt lelepleztem! Én is kerestem az összfüggést :oops: :wink:
amúgy is irtó érzékeny vagyok szagokra, biztos mert nagy az orrom..

Nanica, nagyon jól érezte magát nálatok a múltkor, én lehet, h ebben a körben az ágyat már nem engedném át :lol: :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi,
van egy másik állapot is ami szagérzékenységgel jár...muhahahah

erről jut eszembe:

Szerintetek a világgazdasági válság a gyerekvállalást erősen vissza fogja vetni ... és az elszántabbaknak nem kell annyit várni a terhesambulancián (ja, biztos az orvosok számát is csökkentik), de mondjuk lesz hely az újszülött osztályon?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Lora

Nem a lakás, hanem az egyéb hitelekre gondoltam pl.: Provident készpénz házhoz szállítós és társai hitelek !!!!
(bár most nem irigylem egyik deviza alapú hitelfelvevő éjszakáját sem !) :wink:

Még szép, hogy nem a családipótlékot veszik el, ezt ők is végig gondolták szerintem !!! :twisted:

Pankaa

Meglepő módon 2 nap után napi 4 Cataflammal elég jól el vagyok, ill. lennék ha a jegeléstől nem kaptam volna homloküreg gyulladást, de hát nem lehet minden tökéletes !!! :oops: :wink:

Nanica

Jobbulást a kisbetegnek !!!!
Szerintem is az ágy tetszett meg a Dédinek !!!! :wink: :wink:

Nálunk anyósom van még itt ő a megmentőm, mivel ilyen göthösen örülök ha magammal meg tudok birkozni nem még Tomival !!!! :wink:

Ágiboldi

Akkor lehet Tomi nem is annyira hisztis , egy szavam sem lehet akkor !!!!! :wink:

(vizuális tipus lévén elképzeltem az Ikeás és Váci utcás jelenetet minden részvétem a tied !!!! :wink: )

Oltás téren osztom a véleményed, ami ellen lehet az ellen védekezzünk !!!! :wink:

Helga

Igen én pont az ára miatt nem veszek papírzsákot !!!!! :wink:
Akkor el sem tudom képzelni mi lehet a porszívóval !!! :oops:

Kép
kditke
 
 

 
 

Sno, szerencséd, h a gép túloldalán ülsz a másállapot :twisted: emlegetésekor.... muhahaha :lol: Ahogy Pann mindent megtesz, h igen, úgy én mindent megteszek, h (egyelőre) ne :wink:
Úgyhogy ha rajtam múlik lesz nektek hely az újszülöttosztályon :wink: :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Most pipa vagyok,1 órát írtam,de kidobott a babanet. :twisted: :twisted: :twisted:
Majd holnap suli után jövök,ha nem dob ki megint.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Ágiboldi!
Ez a 38-as szám tényleg rémísztő!!!Akkor én sem szólok semmit, nekem egy tüneményes lányom van, utcán nagyon jól viselkedik, ül a babakocsiban szépen, max. cumiért nyafog.Földhözvágós hiszti még csak otthon volt, és max 5 másodpercig tartott, de egyből elterelhető a figyelme, ha zt mondom neki, hogy figyelj ide rá,mondok vmit! :lol: És lesi hogy mi fog következni :lol:
Boldi csak simáén temperamentumos, és nagyobb korában is el fogja érni amit akar, aminek akkor már Te is fogsz örülni:DMgvédi majd magát, nem kell féltened :wink:
De addig is sok erőt is kitartást kívánok a hisztikhez!:)
Porszívó:nekem is büdi vlt, így cseréltem a porzsákot.A csövét szét lehet szedni annyira, hogy pl. betedd a kádba, és akkor tudsz rá ereszteni Domestosos vizet, és ha van üvegmosód, akkor a 2 végét is ki tudod vmennyire súrolni, a takony vszleg csak az elejébe tapadt meg :wink:

Sno!
Szerintem egyelőre nem veti vissza a népesedést a válság.Főleg C kategóriás körökben :twisted:

Timi!
De jó hogy ilyen könnyen vette Lillus a bölcsit!!És így persze neked is könnyebb :wink: Munka milyen?Jó dolgozni?

Lora!
Igen, én is úgy látom, hogy a primot már csak neten lehet venni hasznltan :?

Dana!
Tényleg bosszantó :evil:Ilyenkor nekem sincs kedvem újra írni egyből :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hali!


Jól feldobtátok a reggelemet, főleg Ágiboldiék porszívóján röhögtem. :lol: :lol: Boldi hisztijei sajnos már nem annyira viccesek, mert mi is átéljük, bár nem ilyen ipari mennyiségben! :shock:

családi pótlék: jaaa, jóóó! Aszittem nem is fog jönni... :oops: :oops: Így azért nem vagyok annyira letörve. :)

Oltás: az én koncepcióm az, h oltatunk minden ellen, ami halálos. :roll:

Sno! Tudom, h ez már egy másik kor/nemzedék, de bennem gyerekként mély nyomot hagyott, h ránk mindig furcsán néztek ránk, mert 3-an vagyunk. Nem is lesz három gyerekünk....hacsak nem lesznek most ikreink. :lol:
Te tapasztaltál olyat, h nem volt hely az újszülött osztályon? Nekem ez vhogy kimaradt. :roll:
Gazd-i válság: ha vkinek van komolyabb közgázos ismerete vagy ismerőse, akkor írja meg, h a hitelek szigorításán és az áremelkedésen kívül mire lehet/kell még számítani! Sajnos én csak olyan cikket találtam, ami azt taglalta, h milyen papírokba érdemes/nem érdemes most befektetni, de nálunk ez pillanatnyilag nem aktuális. :lol:
Vendég
 


Pann,
az újszülött osztály alatt értem, aminek sosem jut eszembe a neve, ahol szülés után fekszenek a mamák és a babák. Nekünk sajnos az első nap nem volt hely, így én a nőgyógyászaton, Sebi meg a kenyértároló polcon volt.

Ágiboldi,
mi a Ditke által említett devizaalapú hitelfelvevők körébe tartozunk, akik ráadásul épp most folyamodnak további hitelért, természetesen devizaalapon, szóval lehet, hogy mi is átadjuk a helyünket.

Dana,
eddig engem akár hányszor kidobott a rendszer a vissza gombbal szépen vissza tudtam lépkedni, és egy másolással újra visszatenni.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


A világválság minket is elért :( Apa utánanézett neten a megtakarított pénzünk hogyan is fial, hát iszonyatos mélyrepülésben van az a fajta befektetési jegy, amit választottunk :cry: Egész nap erre gondol, nem is lehet szinte másról beszélni. :(

Ágiboldi,
Nyertél! Inkább legyen hisztis, mint beteg :(

Még nem is írtam, hogy Áron tegnap annyira hisztizett, hogy amikor felemeltem, hogy betegyem a babakocsiba, kitépte a fülemből a fülbevalómat :(

KépKépKépKép
thelga
 
 


Óóóó, megint lemaradtam, de azért jó, hogy sokat írtok!
Most gyorsan csak pár kép:


Oltás: én azok ellen, amik NY-Eu-ban már kötelezőek, szóval én is oltáspárti vagyok. ...sőt, Olivért most még Rota ellen is be fogom.

Timo, a kérdésedre, milyen két gyerekkel röviden csak annyi, hogy néha szívás, de imádom!!! :lol: :lol: Odavagyok értük külön-külön és együtt is. Amikor este bemegyek hozzájuk és mindketten békésen alszanak, akkor az minden napközbeni bosszúságot feledtet.
Hosszabban: az első hetekben (hála anyósomnak is) elég sz@r anyának éreztem magam, lelkiismeretfurdalásom volt, h Roli szükségleteit ő előbb észrevette és mire reagáltam volna, már megetette-kiszedte a pelusból stb.... Én jobbára Olivér körül sürögtem.
Miután nem volt már segítségem, jött a rádöbbenés, hogy még az eddiginél is több tevékenységet kell félbeszakítanom, az életem egy folyamatos interruptus és még az sem elég, hogy valamelyik ne sírjon és/vagy hisztizzen.
Mostanra beletörődtem, hogy sírás márpedig van és csak különösen indokolt esetben szakítom félbe az eltervezett tevékenységet.
na és a végére egy kérdés: a ti gyerekeitek mit néznek legszívesebben a "tibi"-ben (na, jó, most már "tivi" :D szóval TV).
Nálunk Thomas mellett Szellő Pista bácsi rules. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:49-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Helga!
Remélhetőleg anyagilag nem kerültök mínuszba:(Vagy már ott vagytok?
Én csak azt furcsállom, hogy a médiában arról beszélnek, hogy nincs itt olyan nagy válság, nem kell kivenni a pénzünket a bankokból, de érdekes mód a MOL vezérigazgatója menekítette ki elsőnek a pénzét :twisted:

Bigsister!
De jó eza kép :lol: De nem esett nagyot ugye?
Olivérről is dobhatnál képet!!:)
Úgy látom Roli építészmérnöknek készül. :wink:
Ez az építő olyan mint a Duplo primo ha jól látom. :roll: Mennyibe került?Thomast Emili is imádja, na meg az Elmot.De ezek mostanában pont nincsenek a minimaxon,így majd be kell szerezni őket:)Bár Emili csak akkor néz mesét, ha olyan dolgom van, hogy nem tudom mellette csinálni,vagy nagyon nyűgös, és nem akar semmivel sem játszani, többnyire este felé.De csak erre a 2 mesére figyel 5 percnél tovább.Viszont ha olyanja van akkor egyedül bekapcsolja a hifit, és már szól is a zene(Zeneovi) :lol:
Ja, és ha nem elég hangos, akkor már hangosítja is :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Bigsis,

Ilyen talicskánk van nekünk is, és nagy favorit. A kép készítőjének dübörgő taps. Ezek a tornyok elképesztőek :o ,és a koncentráció!
Hát Thomas még csak-csak, no de a Szellő Pista szigorúan 18 karikás, nekem a horror kategóriában, de biztos van akinél épp ellenkezőleg :wink:
Jöhetnek még ilyen életszagú beszámolók, néhány esettanulmány, stb.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Tegnap annyira fáradt voltam,hogy már 21-kor aludtam.
Ez szombati munkanap picit felborította a hétvégénkent,de legalább most lesz egybe 4 nap.Nem is írtam,múlt hétvégén voltunk tökfesztiválon.Gyerekek nagyon élvezték.Dani még az Apjával tököt is faragott,amit hazahoztak.Nálunk már most hallowen van. :lol: Laura meg a szimpad elött táncolt,ha elfáradt leült egy tökre és a kezeivel táncolgatott.
Tegnap meg kimentünk a csónakázótóhoz kacsákat etetni.

Pann
Nagyon jó nyaralóhelyeket linkeltél.Elmentettem.
Ahogy írtad Én is azt hittem,hogy teljesen nem lesz családipótlék.De rossz a jóban,hogy "csak"nem emelnek.Azért így is nehéz lesz kijönni a Gyesből.
Aranyos Gergő a Dunaparton.Már annyira nagyfiús.
Most bele tudom képzelni,milyen nálatok a fogfájás.Laurának most jön a bal alsó,felső szemfoga.Még az éjszakák nem drasztikusak,de nappal nagyon nyügös,és észrevettem,ha véletlenül kaja megy arra akkor elkezd pityeregni.

Panka
Aranyos Emili a képeken és az asztal is.
Daninak volt siesta vizhatlan bakancsa,és tényleg nem ázott át.
Akkor tényleg nyugodt Emili.Nekem hasonló volt Dani,de Laura két fiút kitesz.

Blin
Németet Én a suli keretén belül tanulok,külön órán.Ettől az évtől nem alapfokú nyelvvizsgát kérnek,hanem inkább felmérnek mindenkit,és felhozzák a gyengébeket emelt színtre.Már most érzem milyen nehéz tanulni 2 gyerek mellett,pedig dec.elején már Zh-zok.Mióta meg suliba járok állandóan aludnék. :lol:
Milyen szakot akarsz választani?

Sno
Sajna nekem a vissza gombbal se jön elő újra,meg már hajnali 1-kor nem akartam mindent előről írni.
Mi még egy gyereket nem akarunk,de szerintem sokan meggondolják,Legalább a terhesgondozáson nem lesz tülekedés.
Ovi tőlünk kb.500 m-re van.Ahol kocsival megálltatok annak az utca végén van.Gyalog kb.20 perc.De nem akartam a körzetibe adni,mivel itt az iskolába felkészítés sokkal jobb,és ők bábokkal tanulnak.
Bölcsivel nagyon nagy szerencsénk van mert a házunk mögött van és most újjították fel kivülről-belülről.Dadája remélem pont azok lesznek mint Daninak.Már jártunk arra,és várják,hogy menjen.
Sajna a szopit nem tudom,hogy hagyjuk el.Óvi kezdés óta sikerült a délutánit elhagyni,hogy Én elmegyek Daniért arra,mire Laura felkel.MOst már ilyenkor nem kérdi meg hol a cici.De ha suliba vagyok és hazaérek/pedig alvásidő van akkor/Nyomban felkel és üvölti:szia Anya Cici?Na ezeken a napokon 4-szer is szopizunk.
De ha utcán vagyunk nem merem felvenni,mert még mindig megnyom tejcsatornát és a blúzomon látszik az eredmény.Pedig azt hittem alig van tej. :oops:
Ti hogy álltok a szopival?

Kditke
Sajnálak a fog miatt.Én is egész szeptemberben fogdokihoz jártam,ma meg még egy fogat kihúzott.
De szerencséd van Anyósoddal.Én lepasszolni még fél percre is alig tudom őket.Múltkor a suli irodájába vittem el Laurát mire a számítógépek zsinórjait kihúzkodta a gépből.Szerencsére nem történt semmi probléma belőle.

Rita
Daninál Én is pont így voltam 2 éve,hogy hótaposót vettem és egyszer volt csak a lábán.
Peti nekem így is aranyos,hogy csak egy pelus van rajta. :D
Majával,hogy tanulsz a két pici mellett?Érdekel a téma hogy osztod be az idődet,hogy mindegyik gyerekkel is foglalkozz,játszótérre menj....És estig még tanulni is.Pont gondolkodtam rajta,Dani suliba megy hogy fogom megoldani ezeket.

Bigsister
Még nem is hallottam ilyen fognővésről.Nem raksz fel képeket?Na mire a végére értem már írtál is. :lol: Én is szeretem ezt az építőkockákat.

Nanica
Sajnállak a fülészet miatt.Érzéstelenítőn nem csodálkozom,mivel nekem magzatvíz vételnél se adtak.Még doki mondta,nem kérdezzek semmit miért nincs a kórhátba ez-meg az.Mikor meg végzett jött a betegtologató kerekes székkel,Én meg mondtam felmegyek a szobába a lábamon is,Erre a doki mondta,hogy ez fogadjam el,mert legalább még ez ingyenes és van a kórháznak. 8)
Linusnak rossz emléke nem maradt róla?

Lora
Ha véletlenül eladnál a duplókból esetleg megemlítenéd?Engem lehet érdekelne.Szerintem az nem baj,hogy csak Apa épít,Legalább Ő is pihen,Brigi meg eltanulja tőle a dolgokat és jövőre már versenyezni fognak.

Ágiboldi
Akkor barátnőm kislányával kellene összerakni Boldit és egymást lenyugtatnák. :D De ahogy nézem a kislányt inkább azért hisztizik,mivel nagy az akarata és sok energiája van.Ezt úgy értem,hogy ügyesebb mozgásilag,értelmileg mint a többi vele korú gyerek.Nálatok nem ez van?

Timi
De jó,hogy írtál.Hogy megy a bölcsi?Te hogy viseled?

Helga
Nálunk nem hiszti van hanem sikítozás.Na meg ma a biciklin felkapta a vízet valamin és elkezdett ütögetni. :shock: Ez nálunk is még új.
Második babát mire tervezitek?Füled nem vérzett,mikor kiszakadt a fülbevaló?

Rakok fel képet a lemotorozott cipőnkről és tökfesztiválról:
Kép
Kép el volt ájulva a tököktől. Kép itt már a tánctól fáradtan,csak a keze járt
Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Bocsi,picit nagyok lettek a képek,még nehéz az új gépen kicsinyítenem.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Helga
Szegénykém, remélem már jobb a hangulat otthon! Eléggé elkeseredettre sikeredett a hsz-ed! Fel a fejjel, úgy még sosem volt, hogy sehogysem!

Oltás
Én sem mindent hiszek el a cikkből. Bár még ha igaz is, akkor is Ágiboldinak is igaza van, hogy a gyógyszerek úgyanott készülnek. Ráadásul szép és jó az immunrendszer erősítés, de nem feltétlen egy ilyen szmogos, mocskos városban. Tehát Briginek amit tudok, beadatok. Ettől függetlenül írtózatos, hogy képesek a pénz érdekében gyermek életekkel játszani! :evil:
Ami viszont megdöbbentett, az a cikk végén levő táblázat.Az európai országok nagyrészében nincs, vagy nagyon kevés kötelező oltás van. Persze mindent meg lehet kapni, de nem kötelező. Plusz ugyanazt az oltást minden országban más ütemben kapják a gyerekek. Azt hittem én naív, hogy legalább az ütem egységes! Ezt nem is értem hogy lehet. :shock: :shock: :evil: :evil:

Sno
Ez az újszülött osztály nem hangzik túl jól. Már amin ti átestetek. Én végig azon imádkoztam, hogy egyedül szülhessek, mert az Uzsoki szülőszobája elég kicsi. A látogatáson mesélte az egyik szülésznéni, hogy volt hogy 6-an szültek egyszerre, amikor 3 szülőágy van, és 1 vizsgáló és 1 mosdó. Ecsetelgette, hogy micsoda szervezést igényelt, hogy ki mikor kapjon beöntést, hogy a mosdó utána tuti szabad legyen... De az imáim meghallgatásra találtak! :D Aztán a szobákban sem volt tumultus szerencsére, pedig nem mentem fizetősbe.

A gyerekvállalási kedv lehet, hogy csökken, de a terhesgondozó így is tuti tele lesz. Max. csökkentik a terhesgondozókat. :twisted:

Kditke
Na a Providentnek aki bedől, annak nem tudok mit mondani. Tudom, sajnos sokan vannak így. Meg az a rengeteg áruhitel. Viszont ezek forintosak.

Rólunk
Brigi vonat mániás lett. Hétvégén elmentünk a Vasúttörténeti Parkba, és lánykám nem győzött csodálkozni: "Jaj, vonat! Mennyi mennyi vonat! Gőzös, gőzös! Ott, ott, látod!" és így tovább... Annyira élvezte, olyan édes volt.

Viszont ő is egyre hisztisebb. Pl. semmi sem jó neki, ha sétálni megyünk. A játszóra akar menni, de onnan 10-en belül ki akar menni. Ha motorozik, akkor mindig az autók elé akarja vetni magát, pedig arra megyünk amerre ő szeretne. Aztán meg hogy vegyem fel. De már nem bírom cipelgetni és nem is akarom. És az összes ilyen alkalom egy hisztibe torkollik.
A másik, hogy alig eszik mostanság. Honnan tudom, hogy elég amit eszik? Legutóbb pl. 3 napig nem volt széklete. De több kaját nem bírok belé diktálni, tömni meg nem akarom. És már így is minden étkezésnél több altertanívát is kipróbálunk. Persze ilyenkor is megy a hiszti, így inkább mindig ráhagyom, mondván csak nem hal éhen. Szóval ez van nálunk jelenleg. Amúgy egy tündér, jól alszik, pedig a fogacskái jönnek szépen sorban. Éjszakát is átalussza már egy ideje és délután is alszik 2,5-3 órát.

Most látom, hogy mire befejeztem az irományom (bocsi, hogy így is hosszú lett!) írtatok egy csomót. De az majd holnap... :D
lora7
 
 


Dana!
Nem baj, hogy nagyok a képek, legalább jól látszuanak a gyerekek:DNagyon aranyosak!!:)
Cipő nem semmi!! :shock:

Lora!
Állítólag Magyarországon a legjobban oltottak a gyerekek!Én is oltás párti vagyok, régen sokmindenbe belehaltak, és kiakadok mikor vki lemond a kötelező oltásokról is, utána meg sír, és pénzt gyűjt a gyereke kezeltetésére, mert olyan baja van, ami oltással megelőzhető lett volna!
:twisted:
Evés:nem lehet hogy afognövesztés miatt nem eszik?Emili ilyenkor étvágytalanabb, vagy csak tejet iszik :roll:
Levest sem eszik?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Dana,
a szopit pont most akartam kérdezni, hogy aki még szoptat az mennyit? Mert Sebi mostanában növeli a csapásszámot, pedig sosem szopizott keveset. Nappal a délutáni alváshoz, plusz a visszaaltatáshoz, este az alváshoz, aztán éjszaka mikor mennyit (mostanában pl. sokszor).

Pedig nagyon jól néz ki ez a cipő :(
Akkor nagyon ideális nálatok az ovi-bölcsi helyzet, az szuper.
TÖK jók lettek a képek, az utolsó mintha műtermi lenne! Laura szőke lett!!!! :shock: :o

Lora,
Sebi is rengetegszer kiakad, sokszor nem is hagy időt, hogy reagáljak, de annyira látszik rajta, hogy nem direkt csinálja, felmegy a pumpája és kész.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Orsi, huhhh.... Peti ugyanígy, de be sem mertem vallani. Pedig én már nagyon abbahagynám, de ha nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor elviselhetetlen. Kiszámoltam, eddig 49,5 hónapot szoptattam életemben. Nem csoda, hogy unom, nem? :) :roll:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Bigsis, ez a torony!!!! :shock: :shock: Ez igen! Az őszi kép meg nagggggyon jó!!!

((Apropó ősz: tegnap szuper jót kirándultunk Dobogókőnél a Zsiványsziklánál, nagyon gyerekméretű túra, hátihordozóban vagy akár strapabíróbb babakocsiban egy másfél évesnek is izgalmas.))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


pankaa
tökjó az új vonalzó!

lora
köszi a szállástippet! jól hangzik, kicsit nehezíti a helyzetet, h vannak ott rokonaink, és lehet, h sértődés lenne belőle, ha nem náluk lennénk :oops:
szőnyegtisztító
abból nekünk vanish van, de ez is jó rá

ha adsz el bármilyen legófajtát, légyszi itt hirdesd meg először :wink:
(jut eszembe, eladtam a bkocsinkat! hurrááááá)

dana
nektek lehet, h érdemes lenne motorozáshoz ilyet venni http://www.vatera.hu/cipovedo_motorozas ... 77833.html
én már rég kinéztem, de kele csak tolni szereti a motort, abban meg nem kopik a cipőorr :lol:

építés
nálunk semmi. :roll: viszont n vicces, kele most ért el a cipelős korszakba, hihetetlen miket nem képes elvonszolni. ja és a másik kedvence, h lefekteti a hullahop karikámat a földre (ja, pár éve még ebben láttam a tuti fogyást :lol: ) és ki-be hurcolja a körbe a dolgokat

pann
cumi
sztm ez is olyan, mint a bölcsi, bármi működik, ami szerinted oké. ha neked gáz, h egy ekkora (v még nagyobb) gyerek az utcán cumizik, akkor ne add oda. ha belefér, akkor meg ne izgasd magad. nálam azt jelenti, h házon kívül nincs cumizás (kivéve, ha alvásidőben autózunk), itthon is csak alváshoz.
ja és nincs lelkiismeret-furdalásom, h én szoktattam hozzá, mert csecsemőként egyszerűen egy lehetőség volt a szopóreflexe kielégítésére, önmaga megnyugtatására. namármost a szopóreflex már rég nincs meg, és a megnyugtatáshoz is már n sok alternatíva van, mióta nagyobb (más kérdés, h bizonyos helyzetekben egyik sem válik be :twisted: -jelzem a cumi is tud nagy ívben repülni, ha altatásnál jön a hiszti :lol: )
ja és a szopihoz is én szoktattam hozzá, nem beszélve a bugyoláról, és már egyik sincs :wink:

szállás
mindenkinek n köszi, ha bárkinek van még a tarsolyában tuti hely, írja meg!!

tej
sztm simán magához vesz annyit, amennyi kell. kínálgasd joghurttal, sajttal, tejjel, stb. előbb-utóbb vlmelyik tuti nyerő lesz! (türelemjáték, de pl a bölcsiben -ahova két délelőttöt jár egy héten- minden reggel adnak vlmi tejes italt. itthon meg nem inná, de ott a 8. alkalommal simán benyelte a tejeskávét 8) )


oltások
kele csak a kötelezőket kapja + bárányhimlő ellenit. a pneumot még én sem tudom, talán inkább igen, végülis pár éven belül az is kötelező lesz...
nálunk is beadnak többet egyszerre

képek
mindegyik n n szuper! hihetetlen nagyok már a gyerekek. dejó lenne már egy tali :!: :roll:

jut eszembe, mazsiékról tud vlki vlmit?????

rita
lebbentsd fel a fátylat légyszi! én úgy értettem, h kistestvére nem lesz petinek (mármint kis korkülönbségű testvére). :lol:

sztm egyébként ma már ink arra néznek furán, aki csak egy gyereket vállal (mi n sok bántó megjegyzést kaptunk annak idején, amikor úgy indultunk neki, h alapból egy gyereket tervezünk :cry: ). én úgy tapasztaltam, h az embereknél a kettő a "normális", 4-ig a többség simán bedolgozza, 5 körül szoktak vlmi vallási v egyéb susmust sejteni.
:o

tv-nézés
nálunk sokat be van kapcsolva, kele nem nézi, nem érdekli egyik mese sem. az áhitatot a panzani tészta reklámja váltja ki belőle az időjárás-jelentés előtt, akkor közli, h "eszész" :lol:

majus3
 
 


Május: hahaha... Nem, nem kis korkülönbséggel nem lesz kistestvére Petinek, hanem semmiféle kisebb testvére nem lesz. ORSI, IKREK SEM!!! :P

((Nem állítom, hogy nekem lelkiismeretfurdalásom van a cumi miatt, valóban megoldás volt csecsemőkorában. Továbbá amiatt sincs, hogy elkezdtem szoptatni... :). DE ha egyszer csak kitépném a szájából bármelyiket, hogy mostantólmárpedignem, akkor lenne. Kettőn áll a vásár, így értettem, hiába vagyok én a nagyobb és erősebb (fizikailag, Peti üvöltésben pl. sokkal erősebb nálam) ha azt látom, hogy neki még szüksége van arra, amire én szoktattam rá, akkor várunk. Vagy valami nagyon kíméletes módon beszélem le róla.))

Egy gyerek: Ezt nem gondoltam volna! Tényleg furán néznek rátok? Háááát, a négyet sem nyelik be könnyen az emberek, Orsi ez neked is válasz: mi mindig is hármat-négyet szerettünk volna, Adél után még hiányérzetünk volt, így lett Peti. És vicces volt, hogy rá kellett várni (ezt más mondtam), és mégis sokan megkérdezték, hogy: ÉÉÉÉs?? Akartátok? vagy...(kacsintás, ilyesmi)??? :shock: :x :o (időnként elképzeltem erre a választ, amit abban az esetben adhattam volna, ha véletlen gyerek lett volna. Nem írom le... :D :D) De ez már Adélnál is így volt. Vagyis a 3 sem könnyen lenyelhető falat.

Pann, neked ez ilyen rossz emlékként maradt meg??? Mi is hárman voltunk, emlékszem is, hogy kérdezgették anyukámat, hogy Mind a magáé?? de nekem ezzel kapcsolatban csak jó emlékeim vannak, ezért is lettek a mieink is sokan. :) Tényleg érdekel!

Dana: Majával nem nagyon tanulok, vagyis megnézem (időnként :oops: ) a háziját, de ez az ő dolga. Ha kéri, segítek, de klasszul megtanult zajban koncentrálni. :D
Időbeosztás: hát az nincs, napi ritmus sincs, pedig azt nagyon szeretem, jobban mint egy csecsemő, de most suli, ovi, munka, főiskola, Peti, háztartás, satöbbi olyan összevisszaságban zajlik, hogy mindig komoly terveket készítek egy hétre, hogy el ne felejtsek valamit. Ja, és lakást is keresünk. :) De tkp. sok szp-ból meg egyszerűbb a több gyerek, egymást jól elszórakoztatják. Ma du pl. Maja játszott Petivel, én meg tudtam készülni holnapra. Ez Maja nélkül lehetetlen lett volna. :)

Huhh, mennyit szövegelek...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Orsi Boldog Névnapot!

Sno
Én is meglepődtem a kórházi sztoridom.
Múltkor Én is elkezdtem fogyózni,de 1 hét után fel kellett adnom,mivel Laura egyre többször követelte a szopit.Lehet a leszoktatás nehezebb mint a kezdet?
Igen,sokan meglepődnek,nyaralás után teljesen szőkén jött haza,de már picit kezd visszasötétedni a haja.Sajna Apának a kiskori hófehér haját nem örökölte egyik se.
Mondtad,mikor itt voltatok,hogy nektek is nyúszi motorotok van.Szerintem Laurának ettől lett ilyen a cipője.Most a nagyobbikon nyomul,és azon még nem kopott a cipője.Lehet már kicsik nekik a motor.

Lora
Én se erőltetném a kaját.Daninak nem hagytam ilyenkor békét és szerintem ez miatt is válogatos lett.

Május
Köszi a linket.Lehet tényleg rendelek.
Nálunk is sokat megy a Tv és Laurát se nagyon érdekli.Odanéz ha gyerekek beszélnek,meg állatok vannak.

Rita
Gratulálok,hogy 4 gyerek mellett így be tudod osztani az idődet és még tanulsz is.
Én 2 gyerek mellett is úgy érzem,hogy kevés 1 nap,ha valamit intézni akarok.Igazad van több gyerek jobban elvan,mint 1 egyedül.

Valaki nem tervezi,hogy autóülést cserél?
Nálunk már Laura az első ülést kezdi rugdalni.Most gondolkodtam rajta eggyel nagyobb ülést kéne vennem.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Orsi!
Boldog névnapot!:)

Dana!
Milyen ülésetek van most?Nekünk 9-18 kg-ig van, és még bőven elfér benne Emili, igaz most anyósülés mögött van, mert azt jól előre lehet állítani, és akkor nem rugdossa össze :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!!

Rita,
majd 50 hónap szoptatás...azta...megértem ha már unod.

Mi is hárman vagyunk testvérek egyszerre egy helyen, de nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak, ezért szeretnék én is nagy családot.

Dana,
Sebi csak sétamotorozik, úgyhogy szerintem a cipője orra még nem is érintkezett a talajjal közben.

Viszont cipő nélkül állandóan lábujjhegyen jár, de pont mint a balerinák. Csinálják ezt a többiek is? Állítólag én csináltam.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno, boldog Orsi-napot!

Boldinak úgy 2 hónapja volt egy ilyen lábujjhegyen járós időszaka (miután már addig régen tudott rendesen járni). Kérdeztem a bölcsisnénit, azt mondta, hogy gyakori. Ráadásul pont ekkorra esett az ortopéd kontroll is (ahova nem akartam amúgy elvinni, de emiatt nem hagytuk ki), és észre se vették.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Jó kicsi lett :D
ja, és még az is lehet, h kinőtte a cipőjét!! megnézted? mi lecseréltük és visszatért a rendes járása..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ezt mióta jár azóta csinálja, de most kezdett el teljesen az ujjhegyén járni.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Asszem a balettet el lehet kezdeni nagyon kicsi korban, csak vegyél zacskódomborító cicanadrágot hozzá :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sno
Boldog névnapot! :D

Brigi is szopik még, és ő is talán egy kicsit többet mint eddig. Nála a reggeli és esti van meg. Bár én már lehet, hogy leállítanám, de ötletem sincs hogy hogyan. Már csak reménykedem, hogy egyszer abbahagyja. :)

Bigsis
Micsoda építmények! :o Ezekhez képest Brigó tornyocskája sehol sincs. De ami késik, nem múlik! :D
Jó az a Corás építő, pont olyan mint a Lego Primo volt!

Dana
Nagyon helyesek a gyerkőcök! Mennyit nőtt már Laura is!
Brigi cipő orra is kopik már, de szerencsére azt a cipijét már csak erre szánom, mert lassan kinövi és télre úgyis vékony volna. Én is gondolkodtam már azon a cipő védőn, de nekem az a véleményem, hogy használhatatlan, mert Brigi állandóan feláll a mociról, mert meglát valamit, aztán vissza. Járni viszont nem igazán lehet abban. Meg az is elgondolkodtatott, hogy vajon miért nem láttam ilyet még használatban. :roll: Persze ettől még lehet, hogy jó...
Nekünk még jó az ülés. Én még nem mernék nagyobbat venni, mert azok már nem dönthetőek tudtommal. Egyébként lehet kapni az ülés hátuljára védőt, nálunk is van, mert Brigóca is rugdossa. Daninak mikor vettetek nagyobbat?

Panka
De, levest ált. eszik. Bár mostanság azt sem mindig ill. inkább csak a levét. Ami miatt én megijedtem, hogy 3 napig nem volt széklete, amin nem is csodálkoztam, mert szinte semmit nem is evett. De ezt azért már nem tartottam normálisnak. Szerencsére azóta ez rendbe jött, és talán valamivel többet is eszik.

Május
Hát így tényleg necces a szálláshely! Ha találok még valamit majd szólok! :wink:

Család
Mi is 4-en vagyunk tesók, amit szeretek is. De ettől függetlenül nálunk sztem még max. 1 gyerkőc jöhet, persze ezt még meglátjuk. Sajnos ez nem csak azon múlik sztem, hogy ki mit szeretne.

Tv
Brigi nem néz tévét, bár sokszor be van kapcsolva sajnos háttérnek. (Erről már leszokóban vagyok! :oops: ) Szerencsére nem nézi, max a reklámokra felfigyel. Tegnap este pl. az altató szopi alatt ment a tévé a másik szobában és meghallotta a K&H dance-es reklámját és felpattant mellőlem táncolni! :shock: Az eszem megáll, az imádott szopiját képes volt megszakítani a reklám miatt! :shock: :lol:
lora7
 
 


Orsi!
Cipőben pipiskedi, vagy mezítláb?Emili is csinálja, nkább mezítláb, de cipőben is, bár már ritkábban.Nyáron volt ilyen balerina időszaka.Állítólag ezt ösztönösen csinálják, így nyújtva , tornáztatva az izmokat :wink:

Lora!
Na az jó, ha rendbejön az evőkéje, és a kaki is rendeződik!:D
Mikor fektetem le Emilit, akkor nálunk is le van hallkítva atv, mert Emili is kagylózik ám:)

Én is szeretnék vagy 4 gyereket is, de ugye ennek vannak bizony anyagi feltételei is, akárki akármit is mond.Mert lehet hogy elhordják egymás ruháit, és kajából is jut, de aztán ott az óvoda, iskola, tovább tanulás, ha csak azt nézem hogy ennyi embernek mennyibe kerül csak a bérlet, hát... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Írtam egy oldalt és ledobott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sno

Még egyszer Isten éltessen neved napja alkalmából !!!!!!
Nem akartalak megsérteni a devizahitel felvevőkkel kapcs.-ban !!!!

Május

Hol sikerült eladni a babakocsit, én a mellszivót és a légzésfigyelőt szeretném eladni , de lehet a babakocsit is !!!! :wink:

Lora

Brigi nagyon sokat beszél, de ügyi !!! :wink:

Dana

Nagyon szépek a gyerköcök , milyen nagy lány lett Laura !!!! :wink:
A mi autósülésünk is 9-18 kg-ig jó és még bőven jó !!!!
Fogyókúra ! Szép álom !!!!! :oops:

Pankaa

Jó az új avatarkép Emiliről !!!!

Jövő hét kedden kapja Tomi a Prevenart és a Varilrixet !!!!!

Körkérdés:
Aki adatott a gyerkőcnek Prevenart annak lett valami mellékhatása ????????????????????????????????????

És aki Varilrixet ??????????????????????????????????

Bigsis

Szuper jók a Roliról készült képek !!!!! :wink:
(azért egy kicsit irigykedem Olivér miatt)

Rita

Még mindig minden elismerésem a tiéd a 4 gyerkőc és az enegriád miatt !!!!!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Sno,
Nagyon boldog névnapot kívánunk! Kislánykoromban Orsi szerettem volna lenni :wink:

Pipiskedés nálunk még nem volt.

És én is szeretném mindenkinek megköszönni a szüli- és névnapomra a köszöntést!

Szopi: nálunk is van még, és nálunk is elég sokszor, elég sok, főleg éjszaka. Nappal csak a nappali alvásához.

Kditke,
Nálunk nem volt semmi oltási reakció a Prenevarnál, de mi az a Varilrix?

Panka,
Nagyon szupi a kép Emiliről!
Ma vettem a Rossmannban Pampers Sleep&Play-t, sajnos pontot nem adtak, arra nem jár :( Sőt, azt mondták, hogy a Giant-ra sem adnak majd pontokat :evil:

Bigsis,
Roli nagyon ügyesen épít! Tényleg Ő csinálta mindkettőt?
Nálunk is menő a Thomas, és még szereti a Teletubbies-t.
Sajnos én Híradó függő vagyok (tudom, ez nagyon káros, és mégis....), esténként arra a félórára bekapcsoljuk a tv-t, és Áron mondja, hogy Hijadó :wink:
Thomast adja az mtv2 a hét vége felé.

Testvér kérdés: én is észrevettem már, amit Május is írt, azaz "elvárás" a két gyerek. Mi mindenképpen szeretnénk testvért Áronnak, sőt nekem álmom a három gyerek :) (négy az már álmon kívüli :) )

Lora,
Hú! Ti már jártatok a Vasúttörténeti Parkban??? Mindenki mondja, hogy nagyon szupi, mi is tervezzük, de nem gondoltam volna, hogy ilyen kicsiket is leköti, bár ahogy látom, Brigi is mondatokban beszél már! :D

Kicsit negatív hangulatban voltam vasárnap, hétfőn azért megnyugtatták apát, hogy még sincs veszve minden, végülis hosszútávú befektetésről van szó.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ditke!
Én beadattam mind a 2-t, és nem volt utána semmi :wink:

Helga!
Én ma vettem giantot, és kaptam érte 7 pontot, mert egy béna pénztáros volt, a kupont is bevitte megmutatni :? Kérdeztem tőle, hogy pontot ad?(mert uyge én sem láttam a kuponfüzetbe), és adott 7-et :lol: De mivel a blokk is kell, így lehet hogy nem veszik majd figyelembe :?

Mazsi, Lorca, Bella,Mónika,Róki???????????????????És a többi hiányzó???Mi van veletek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Jó hajnalt! :roll:

Lillus fél 2 óta nem alszik. Vagyis kábé 10 percenként felsír, követel engem, a játékait stb. Tök olyan, mint aki már kialudta magát. Nekem meg az állandó ingázástól kiment az álom a szememből. :(
Remélem nem lesz beteg.
Amúgy jól vagyunk, tegnap már ott aludt Lilla a bölcsiben, semmi gond nem volt, egyáltalán nem hiányolt stb. Így legalább nyugisan tudok dolgozni, nem aggódom. :)

Orsi!
Boldog névnapot! :)
Lillus nem lábujjhegyezik, még nem is láttam így járni. :roll:

Gyerekkérdés:
azt hiszem, mi megállunk kettőnél. Régen úgy gondoltam, legyen három, de időközben rájöttem, hogy ez nem nekem való. :) Én szeretek dolgozni, szeretek mást is csinálni, mint gyereket nevelni! (lehet kövezni). De azért azt valljuk, hogy legyen Lillának tesója, mert az jó. :) Hogy mikor? Nem tudni, amikor összejön.

Tv:
nálunk reggel van bekapcsolva kicsit (kábé fél óra) és este a hiradókor. Lillust annyira nem érdekli, egy-egy zenére felkapja a fejét. De mióta megmutattam neki a Youtube-on néhány videoklippet (lencsilány, Halász Judit stb), azóta inkáb azt szeretné nézni. :roll:

Bigsis!
Köszi a beszámolót, leírva nem hangzik vészesen, átélve valszeg elmenne a hajam is! :) :) Majd ugye megspékeled egy-két Olivér fotóval is?
Roli nagyon helyes és milyen ügyi! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Kditke, Boldi is kapta mind a kettőt (Helga a Vbetűs a bárányhimlős), nem volt semmi.

Timo, lehet a bölcsi miatt nem alszik, az elején Boldi is nyűgösebb volt otthon a szokásosnál, azt mondták eltart pár hétig, így emészti az új élményeket.

Sno, devizahitelünk nekünk is van.. mér? van akinek nincs? :roll:

Boldit se érdekli a tévé, viszont az egyszervolt.hu az nagyon is. Nem ülhetek le a gép elé anélkül, h az ölembe ne kérezkedne énelmentem a vásárba-t nézni... (én a kárókatonát szeretem az animációk közt mindkettő, de vigyázat, gyereknek nagyon addiktív, csak akkor kezdj bele ha egész nap mást se akarsz csinálni :twisted: )

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hali!

Ágiboldi! Nekünk nincs, de nincs is saját lakásunk. :( Épp' kezdtünk komolyabban foglalkozni a költözés gondolatával, de most kénytelenek vagyunk kivárni, h mi lesz, mivel hitel nélkül nekünk sem megy. :cry:

Tévé: mi nem nagyon nézünk, még a Híradó is alkalomszerű, úh szegény Gergőnek nincs is kedvenc meséje. :lol: Viszont tegnap beirattam a könyvtárba, úh már van könyvtárjegye, és kölcsönöztünk is neki 4 könyvet (mert ÉN már n untam, ami itthon van). :D

Kérdés: WC szűkítőből tud vki ajánlani vmilyen típust, ami bevált? Kicsit elveszettnek érzem magam a kapaszkodós, lépcsős, szivacsos és egyéb típusok között. :? Gergő ma reggel többször ismételgette a pelusát fogva a fürdőszobában, hogy "wc kako, wc kako". Bili nem. Felraktam a wc-re, de ennyire instabil helyzetben én sem tudnék kakilni, úh kellene vmi. :roll: Hátha. Meg ilyenünk még úgysincs. :lol:

Lábujjheygy: nálunk még nem volt.

Oltás: ezek közül mi csak a Prevanart adattuk, de nekünk sem volt semmi gondunk utána. :wink:
Vendég
 


:lol: :lol: szóval "lábujjhegy". Látszik, h Gergő itt kavargott az ölemben. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ágiboldi!
Nekünk sincs hitelünk:)Meg saját lakásunk se. :?
Emilinek ez a kedvence:
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf
meg ezek:
http://www.hallmark.com/webapp/wcs/stor ... ndyoyo.com
http://www.hallmark.com/webapp/wcs/stor ... _ANDY_HOME
http://www.hallmark.com/webapp/wcs/stor ... yId=182069
Figyelem!!Ezek is nagyon függővé teszik a ygereket!!!!Emili állandóan ezekt nézné :lol:

Pann!
Könyvtár::onem semmi!!Én nem merem elvinni Emilit, mert szétszedné az összes könyvet:DÉs nem is tudnám hazarángatni :lol: Ő is könyvmoly :lol:

Timi!
Jók az új képek:D
De jó, hogy Lillus ilyen jól érzi magát a bölcsiben!:)
Akkor nektem sem volt jó éjszakátok:(

Holnap megyünk cirkuszba Emilivel(az itthoni már unalmas :twisted: :lol: -na jó, nem is gyakori), ui.van 3 db. 500 ft-os belépőnk(a 2000 helyett!!).Délután pedig az Aquaticumba megyünk pancsizni:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Úgy látom a linkek csak bemásolva jönnek be. :roll:

Pann!
Akartam még neked írni a wc ülőkét:nekünk Tigex-es van, azért ezt vettem, mert nincs túldimenzionálva, hátul van egy kis támlája, elől is van védő, és a lábrésznél van lefelé egy kis perem, hogy az éle ne vágjon.És nem is volt túl drága.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Szeretnék kérezni én is:melyik gyerek ugrál 2 lábbal egyszerre?Emili most kezdte, de még csak 1-2 cmre tud felugrani.Eddig ugye váltott lábbal ugrált.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Mégegyszer köszi a kösziket!!!!

Ágiboldi,
a tavalyi telet harinaciba nyomta, akkor csak Markó Ivánnak szólítottuk :lol:

Lora,
Egyelőre én is csak szeretném a nagy családot. A második gyerkőc után szünet, és majd a vízválasztó 35 év környékén újra tárgyaljuk a helyzetünket, stb-inket. Ha a második gyerek lány lesz romlanak az esélyéi a harmadiknak, ha fiú lesz romlik az esélye, hogy valaha lányunk legyen. :?

Ditke,
dehogy sértettél meg, csak pozicionáltam magam a beszélgetésben :wink:

Helga,
Tényleg Orsi akartál lenni?! De jó!
Mi is voltunk a Közlekedési Múzeumban, vannak jó kis terepasztalok, amik óránként indulnak, meg néhány járgányra fel is lehet szállni.

Timo, Ágiboldi,
Lillus és Boldi haverkodnak a bölcsiben?

Ó, akkor minden szopisnál hasonló a helyzet, ez megnyugtató!

Pann,
mondom mi NEM vállt be :twisted: OK baby-nek olyan az ülőkéje, hogy 4 műanyag pöcköt kell alulra bedugdosni, és ezek akadályozzák a csúszkálást, de leginkább bele esnek a WC-be, amit lehet kipecálni :evil: Lehet, hogy beragasztással megoldható a probléma.

Panka,
még nem nagyon volt két lábon ugrálás. Erről érdekelne egy videó :D

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Orsi!
Videót nem tudok felaplikálni, én max. a kamerát tudom bekapcsolni.Feltöltéshez pedig végkép béna vagyok, legalábbis még nem merültem bele a mikéntjkébe :wink:
Leginkább rugós ágyon produkálja, talajon nehezebb, de ott is megpróbálja :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Orsi
Jó, hogy írod a Közlekedési Múzeumot. Asszem oda is ellátogatunk. :) Most hétvégére a reptér van betervezve. :wink:

Panka
Nálunk is próbálkozik Brigi a kétlábon ugrálással. Egyelőre még nem jött rá, hogy lábujjhegyen könnyebb volna. Ő egy kicsit bénácskán mindig a sarkáról indul és oda is érkezik. Viszont van a Csiribiri tornán egy tranbulin, amin már egész ügyes. :wink:

Timi
Tök jó, hogy bejön a bölcsi Lillusnak. Szerintem is lehet abban valami, hogy az éjjeli dorbézolás ennek a feldogozása végett van. Remélem hamar túljuttok rajta. :wink:

Pann
Wc szűkítőben nem tudok tanácsot adni. Nálunk van egy teljesen egyszerű, amit kaptunk, de egyelőre nem nagyon használtuk még ezt sem. De azt én is látom már, hogy a bilivel nem tudja mit kell kezdeni, így nálunk is a szűkítő lesz majd nyerő sztem.
lora7
 
 


Köszönöm a körkérdésre adott válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy senkinél nem volt semmilyen reakció !!!!! :wink:

Pann

WC szűkítőt Tomika jelenleg a nyakában hordja, még becsomagolt állapotában próbáltuk egyszer ráültetni, de azóta sem hajlandó csak sk kicsomagolás után nyakban hordani. :lol:
Bilire ülés néha van de fordítva néz a támla felé. :lol:

Pankaa

Tomi még csak a táncolást fejleszti egyre magasabb fokon a dupla talpal való ugrálás még nem megy.

Valaki kérdezte a lábujjhegyen járást még most is néha előfordul Tominál főleg ha táncol !!!(Sebi beérünk balett fronton)

Ágiboldi

Nekünk nincs deviza hitelünk, remélem nem is lesz se ilyen se másmilyen, saját ház már van. :wink:

Helga

Igen Ágiboldi jól írta Varilrix=bárányhimlő elleni oltás.
Szegedre mentek most a hosszú hétvégén ???? :wink:
Mi ha minden igaz csak a jövő héten vagy utána hétvégén !!!!

Tévé: Tomi kedvence a reklámok amikben babák avagy kutyák szerepelnek !!!!! :wink:

Timi

De jó, hogy Lillus ilyen jól viseli a bölcsit (az álmatlan éjszakát leszámítva) irigykedem nagyon !!!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Kditke,
Vasárnap utazunk Szegedre kettesben Áronnal (vonattal, mivel nem mernék bevállalni még egy autós utat kettesben Áronnal), maradunk is pár napot, apa pedig külföldre megy konferenciára.
Azt hiszem, Tomi még nem használja rendeltetésszerűen azt a wc-szűkítőt :D

Dana,
Nagyon jók képek! Nekem is az utolsó "beállított" a kedvencem.Tök jó lett a tökfigura! Meddig lehet egy ilyet eltartani?

Panka,
Emili nagyon ügyes, hogy már ugrál. Áron még nem, de láttam egy hasonló korú kisfiút, aki már egész ügyes volt.

Lora,
Én láttam olyan kisfiút, aki cipővédőben sétálgatott, nekik nagyon bevállt, hogy ilyesmit használtak.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Úgy látom én vagyok Miss Vasárnap :lol:

Voltunk ma a búcsúba, sajnos fényképezőgépet nem vittünk :cry:
Pedig Emike felült a forgóra is, és ugrálóvárazott is, volt 4 db. tisztelet jegyünk, így ingyen voltak. :wink:
Kapott vásárfiát is, egy katicás nagy lufit, katicás tolójátékot fából, egy Thomasos formabedobós,és egy katicás csörgődobot buzogánnyal,síppal. 8) Úgy elfáradt a végére, hogy ebéd nélkül ellaudt, még hazafelé kidőlt, észre sem vette, hogy levetkőztettem. :lol:
Nemsokára indulunk vissza.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Látom pangás van. Remélem mindenkinek jól telt a hosszúhétvégéje!

Nálunk szőnyegpucolással kezdődött. Anyuéktól elkértük a szőnyegtisztítógépet cserébe otthagytuk Brigócát. :wink: Ott is aludt, mert nem akartuk, hogy láb alatt legyen, meg aztán a vizes szőnyegen sem jó ha rohangászik. Így este azért tartottunk apával egy laza görbe estét végre kettesben. És most végre nem kapok hányingert a szőnyegünktől. Persze, hogy meddig? Mindenesetre egy darabig még nem veszünk újat.

Szombaton meg a reptéren voltunk. Ill. van ott egy emlékpark. Ettől nem volt egyikünk sem elájulva, bár érdekes volt látni a gépeket, még a vezető fülkébe is be lehetett ülni az egyik gépen. Mindenesetre Brigót ez annyira nem kötötte le, mint a vonat.

Ma meg megkapta az első pneuomot. Igen rosszul viselte. Semmi baja nem volt még kint, aztán bementünk és rögtön kapaszkodott a nyakamba és sírt nagyon. Viszont most akkor is sírt mikor már rég kijöttünk. :(

Az óraátállítás sem megy zökkenőmentesen. Már reggel 6-kor fent van. És egyszerűen nem tudom tovább ébrentartani sem du. sem este, hogy tovább aludjon esetleg reggel. :( Most is ebéd nélkül hn12-kor elaludt hazafelé a babakocsiban (pedig ilyet már rég nem csinált) annyira, hogy itthon simán levetköztettem. Normál esetben 1 körül szokott csak aludni.
Nálatok ez hogy megy?

Pann
Pont a te egyik hsz-edre gondoltam tegnap. Ill. mostanába nagyon sokat. Mégpedig arra, amelyikben panaszkodsz, hogy Gergő séta közben miket csinál. Hát Brigi is megőrjít. Ha babakocsiba teszem ordít, hogy sétálni akar. Ha sétálunk meg vegyem fel, de ne tegyem a kocsiba. Ha motorozunk, akkor a vége az hogy mindkettőt én viszem. Soha nem jön (sztem direkt) arra, amerre mondjuk, az összes szemetet felveszi a földről és akkor a pocsolyákat és az egyéb kiszámíthatatlan dolgokat még sem említettem. Ott tartok, hogy inkább nem megyünk sehová. :x

Panka
Jó lehetett a búcsú! :D Kár, hogy errefelé nincsenek ilyenek. Nálunk is mindig van valami a fényképezővel: vagy itthonhagyjuk, vagy lemerül az elem és nincs nálunk pót. A reptéren az utóbbi történt.
:x

Helga
Jó pihit Szegeden! (Én sem mernék egyedül levezetni oda, talán gyerek nélkül. :oops: )
lora7
 
 


Lora!
Én is tartottam az átállítástól, de nem volt gond szerencsére:)Emili 7ig aludt, ami ugye 8nak felelt volna meg, így ezzel be is értem :wink: Ma pedig 8ig aludt, igaz este már alig bírta magát, f9kor feküdt:)Az előző átállítást is simán vette, szerencsére!Mi is:)
Szőnyegtisztítás nálunk is kéne, de nem kaptam ma az a Vhanist, ami por alakú, és állítólag csak fel kell porszívózni, miután bedörgöltem vele afoltot :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hali!


Lora! Nálunk is gond van az alvással, hajnalonta rszesen ébred, a négy nap alatt egyszer sem aludt tovább 3/4 6-nál. Átvettem magunkhoz az ágyba, így félálomban elvoltunk még másfél órát, aztán ébresztő. :x Óraátállítás miatt ma hajnali 4-kor volt az első ébresztő, de vissza tudtam altatni egy kis ringatás után a saját ágyában. 6-kor újra ébredt, aztán 7-kor keltünk. Szuper. Nem tudom, h miért ébred, mert most nem jön foga...Ádám szerint éhes és adjak neki vmit. Próbáltuk, egyik hajnalban beadtam a kiságyba egy banánt, hátha alhatunk, de csak a felét ette meg, és eszébe sem jutott visszaaludni. :?
Séta: mi már túl vagyunk ezen. :D Bár beletelt vagy két hétbe, mire elhitte, h az utcán TÉNYLEG csak kézenfogva jöhet. Az a két hét viszont kemény volt, nem is tudom, hány lázadási kísérletet kellett levernem (persze nem szó szerint), és hány utcát ordított végig. :( Mostanában már cipelni sem vagyok hajlandó, csak ha n akarja, akkor megbeszéljük, h mondjuk a sarokig (ha elég közel van :lol: ) viszem, aztán gyalogol/motorozik tovább.

Május! Elfelejtettem megkérdezni, mikor írtad, h eladtátok a babakocsit, h akkor ti már nem is babakocsiztok? Vagy vettetek egy kisebbet helyette? (Vagy csak lemaradtam...)

Szőnyegpucolás: ha jól emlékszem, augusztusban csináltam, de nem látszik rajta. :x Van vkinek jó ötlete a gyurma-szőnyeg kapcsolat feloldására? N kéne...
Lora! Sztem még pár évig nem is érdemes új szőnyeget venni. :wink:
Vendég
 


Panka
Nekünk van olyan Vanish porunk és sz.rt sem ér! Max. ha frissen bedörzsölöd és kiporszízod utána (megjegyzem a reklámban is ezt mondják, de erre persze csak utólag figyeltem fel :evil: ). Ráadásul tökre belemegy a szőnyeg mélyébe és porszívó legyen a talpán ami kiszívja onnan. Utána még egy jó darabig érzem, ha végigsimítom a kezem rajta és ennek nagyon nem örülök Brigi miatt. Ezért is vettük rá magunkat, hogy most végre kimossuk.

Pann
2 hét visítás? Gratulálok hozzá, hogy volt elég lelkierőd hozzá. És akkor most csakis kézenfogva sétál? Tehát tényleg megéri ez a két hét?
Gyurma: van az a TopShopos gőzölős felmosó izé (nem jut eszembe a neve) talán azzal kijön. Mi anyuéktól kaptunk egyet kölcsön és nagyon meglepődtem, hogy az tényleg jó. Most nagyon gondolkodom, hogy veszek egyet. A folton kell hagyni egy picit (kb. 15mp.) és aztán kikefélhető. Bár gyurmát még nem próbáltam, de meglepődtem, hogy a gépolajat (bicajról) lehozta a szőnyegről és a parkettáról is, pedig előtte már próbálkoztam mindennel. Fellazítja a foltokat. Szóval, ha esetleg tudsz valakitől kölcsönbe... (Bár talán ha nem nagy felület esetleg a gőzőlős vasalóval is megpróbálkozhatsz, elvégre a viszra és a rágóra is ezt szokták ajánlani. :roll: )
lora7
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?