Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket. Képzeljétek még az utcán vadidegenek is meg szoktak állítani, hogy milyen két gyönyörű gyerekem van.
Barátnőm mondta pár napja, hogy van bennük valami, ami nagyon megfogja az embert. Bocsánat, nem akartam ömlengeni, de úgy örülök, hogy nem csak én látom őket ilyen szépnek és különlegesnek.
Viszont egy másik barátnőm pedig közölte, hogy elege van abból, hogy idegenek és ismerősök is állandóan istenítik a fiaimat, mikor együtt sétálunk, úgyhogy ők mostantól nem jönnek velünk sem sétálni, sem játszótérre.
Merthogy az ő kislányát olyankor csak félvállról szemlélik, tudomást sem vesznek róla, meg vele ilyenek nem szoktak történni, mármint, hogy idegenek dicsérik a gyereket. Annyira rosszul esett.
Pedig nagyon régóta barátnők vagyunk, de azt hiszem ennek most vége.
Edit! Az én párom is mérnök, erősárammal és ipari elektronikával foglalkozik. Nap, mint nap több ezer volttal működő vezérlőszekrényeket épít, szerel és szervizel, mégis két fia van.
Fél 7-kor Te még visszaaltatod Borót?
Nálunk akkor van rendesen ébredés. Vagyis fél 7 és fél 8 között. Piros popsira nekünk is csak a Bepanthen jó, egyébként szerintem a Sudocrem nem olyan jó, mint amilyen drága.
Szilvia! A kajálás terén a mindent azért nem kell szó szerint érteni.
Csak azt adok Kokónak, amit életkorilag lehet. De a zöldborsó krémlevesből mindent kapott. A rakott csirkemellből pedig a húst. De tegnap pl. karfiolleves volt és rakott krumpli azt is ette mindet. Én nem főzök fűszeresen, és csak enyhén sózok mindent, ugyanis az én vesém a nagyon sós ételektől begörcsöl, így nyugodtan merek neki adni mindent. De, ha máshol eszünk szigorúan csak babakaja mehet, amit egyre inkább fintorogva eszik.
Kriszta! Az csak átmeneti kupi, szerencsére nem ez a jellemző. Az a kosárban már a kivasalt ruha.
Nálunk egyébként sem áll halomban a vasalnivaló, mert én csak azt vasalom, amit szigorúan muszáj. Szerencsére – nem tudom ez a mosógép javára írható-e – de mióta ez a mosógépünk van, nem olyan gyűröttek a ruhák, mint mikor a régivel mostam.
Cas! Néhány napja mondta az egyik ismerősöm, hogy az ő kisfiát meg azért küldik az óvodai pszicho dokihoz, mert túl nyugodt.
Akkor ránk is ez vár majd, mert a kissrác olyan, mint Manó. Képes nagyon sokáig egy valamivel foglalkozni. Manó pl. délelőtt is 1 órát játszott a kinder tojásos játékokkal. Mindezt két évesen, mi lesz itt később?
Jade! Csak víz kell a tejpépekhez. Uram Isten! Csak úgy a karjába szúrtak?
Semmi véna? Miért nem nézték meg a kézfejében?:evil: Kokónak is onnan vették. Ez a kesztyű nélküli dolog nagyon durva! Na, ezek azok a dolgok, amikre én nagyon harapok. Asszem én ott hagytam volna az egész bagázst, mint ahogy tettem ezt anno, mikor Manót szurkálták össze-vissza vérvétel címszóval.
KM! Én nyáron jártam így Manóval, sőt hozzájött még egy röpke gyógyszerallergia is, amitől a gyereknek szabálytalan, alig tapintható pulzusa és nehézlégzése lett. Mindezt úgy, hogy párom vidéken melózott.
Egész éjjel a gyerek ágya mellett ültem. Jobbulást a picúrnak.
Betty! Sajnálom ezt a gombás nyavalyát. Jobbulást Pannának! Nekem is ez volt az ötletem, csak megelőztél a dokival. Manónak is akkor volt ilyen kellemetlen szájszaga, mikor szájpenésze meg aphtája volt.
Fú, jó sok lettem megint. Bocsi!
Megyek is, ha jól hallom fiókáim versenyt röhögnek.
Eddig aludtak ugyanis. Ja, egyébként Ti hogy-hogy tudtok olyankor számítógépezni, mikor a babók ébren vannak? Nekem esélytelen a dolog. Ma reggel is annyira ültem ide az íróasztalhoz, hogy egy borítékot megcímezzek, és egyből mindkettő itt nyavalygott az asztal mellett.
További szép napot.
Anita