Helló LÁnyok!
Teljes véletlenségből net közelébe kerültem így szombaton!
Chello!
Már érik a tp-s dolog, még adok magunknak egy pár hetet(egyet-kettőt
), hogy tudjanak helyettem keresni valakit, meg elintézzem a dolgaimat.
Tegnap tényleg durva volt, a végén már a férjem szólt a főnöknek, hogy ez nem állapot, és ő gyorsan küldött is egy embert. Fél háromkor!!! Szép, egy kismamának ez is sok idő reggel kilenctől wc és kaja nélkül.
Most jót aludtam fél nyolcig. Jól esett nagyon, csak fél nyolckor csörgött a telefon, és felébresztett. Bár már félálomban voltam, nem volt nagy gond. Anyósom volt, hogy hogy vagyok.
Mucska!
Én nem az olyan néniktől féltem az Embert, akiknek udvarolni kell, szerintem neki sem hiányzik az udvarolgatás. Elég neki velem szemben teljesíteni ezt a részét.
Viszont azoktól féltem, akik rámásznak. Bár szerencsére erre sem annyira vevő, csak rám szokott nézni, és mosolyogni szokott, ha ilyen van.
Azért éber vagyok, de nem bizalmatlan!
Palacsinta???? Túúúróóósss???? És ráadásul rakott is????? Tudom már mit kell csinálnom nagyon hamar!
Egerben van egy nagyon jó hely, ahova szoktunk menni. Mindent palacsintából csinálnak, sósat, édeset, húsosat, ízeset!!! Hűűű ez még rímelt is!
Na ott szoktam enni fincsi palacsintákat!
Zsuzsa!
Elhiheted, hogy én is nagyon haragudtam magamra, és végül is nem is magamra, hanem a helyzetre, mert már majdnem leszédültem a székről. És az a legrosszabb, mikor ennél, de egyszerűen nincsen rá lehetőséged!!!
Most ennyi! Megyek lassan, takarítanom kell, meg délután jön az asztalos, és csinálja a konyhaszekrényem kiegészítését! Várom nagyon, mert szép lesz, csak a pakolászást nem várom, mert múltkor is rosszul voltam a sok hajolgatástól! Kispapira marad a feladat, én meg leülök, és irányítgatom, hogy mit hová....csak ő még ezt nem tudja.
Puszi Mindenkinek!
Timi