sziasztok!!!
back from London
Katavirág, annyira aranyos a vers a kép
végül melyik méretet rendelted? a farmernacink 6-12hós és most jó ránk.
Edu, szegény, ez a nyűgösség elég ijesztően hangzik... nem is tudom, hogy birod... szerintem is a foga lesz, kibújt már?
a csipőre kötés nkünk is volt Londonban, csak kendővel.
Mulyen volt a hétvége?
ha usaban járunk a nővéreméknél, Frisco tőletek nagyon messze van?
(Katavirág, vigyázz, Ausztrália környékén is van vlmilyen rokon, bár oda nemhiszem, hogy mennénk
)
ja, kaki ügy: London előtti 7en volt elsőnek, hogy 5napig nem volt....
majd Londonban megcsinálta, hogy csak az utolsó nap!!!! azaz 8napigt nem... de tegnap megkérdeztem a dokinénit, asszonta csak anyatejes esetén ha nem szenved, nem gond, hát Máté nem szenvedett....
nekünk is van szagzáró pelenkaszemetes de mostanában nem használjuk, majd holnaptól
csajok, én úgy fogom hiányolni a babaszagot, állítólag a hozzátápival gyengül...
még néhány hír:
-Máté érkezésünk másnap reggelén kinézte a szánkból az almát, hát kapott majszolni egyet - szerette, így eldőlt, ezzel kezdjük majd a hozzátápit. holnap
- még aznap este kibújt az első foga, jobb alsóegyes, nem volt komoly nyűgösség, se "hard days night"
(angyal gyerek, komolyan!!!)
- ugye kedden topik minitali volt,
bibibi megismerkedtem Rimával és Leonnal
annnyira aranyosak!!! majd hozok fotókat
Rima egy tündéri fiatal csaj!!!! annyira kedves! és még azt is elintézte, hogy aznap kivételével, amikor taliztunk tök szép idő legyen!!!
meg persze némiképp túlzott rólunk
dehát ez tőle megbocsátható
kicsit féltem, hogy mit gondolt magában, de ő már tudja, mit jelen, ha "azuramra" néha második fgyerekként tekintek
Leon annyira aktív és az a mosoly
tudtátok, hogy Lionnak ejtik a nevét?
és én egyáltalán nem értem mért készített volna ki?
annyira aktív de csuda édes
ahogy a telefonod ette
ja Rima, nélküled kihagytuk volna az óriás játékboltot a Hamleyst!!! Ezer hála érte, aznap vagy 5-6 órát voltunk ottt és még vissza kellett mennünk.
köööööszi.
(a címed küld el privibe légyszi...
)
- a kendőzést már profin csináljuk, hátra csípőre is, még itthon vettem hozzá speckó kabátot, csúcs
- a picasan találtok képeket, most félkézzel nem tok sajna beilleszteni, de még nem teljes az anyag
- Máté sajna leesett.., volt nagy aggodlom, de kutya baja nem lett, csak mi kaptunk frászt
- nem tom, hogy ez jó hír.e, de rájöttünk, jó haza jönni, mármint mindenütt jó, de legjobb otthon- ami nekünk kezd a svájci lenni...
aztán tegnap óta itt vannak anyósék, aminek örülök, nagyon élvezik az első unokát, nekem is több türelmem van. de egy hónapig én sem bírnám egy fedél alatt... csak 9napra jöttek...
Máté is fél éves lett... hogyhogy rohan az idő.... 7,74kg 67,2cm, kúszik, most már hiper gyorsan ls most már kintr van a második foga is, bal alsó egyes. elkezdett hamarabb, 5-6 körül felébredni, szerintem ez egyértelműen a második jele a hozzátáplálás eéjöttének.
viszont sokkal kevesebb időm van anyósék mellett.
Rima, remélem szupi Albániában, milyen volt a repülő út, Leon hogy viselte?
oooo, mennem kell...
pusz
bocsi a félreütésekért