Dorkának nagyon boldog szülinapot!
Anikó: Az attól is függ, van e allergia a családban (bármilyen). Én - hogy más mondjak - 8-9 hónapot olvastam. Húzható a dolog akár 10. hónapig is. Mi most vezetgetjük be a túrót, joghurtot. Tiéd Apának is nagyon boldog szülinapot előre is!!!!
Jó az a járóka, nálunk abban vannak a játékok.
Néha Réka is benne van, ha le kell szaladnom ajtót nyitni mondjuk...De a kapuból is hallom, hogy üvölt...
Kitten: Védőnő azt mondta, hogy a tejkiütés melegben rosszabb lesz, friss levegőn halványodik. Rékának is volt néhány hétig. Én anyatejjel kenegettem....nagyon kencét nem igényelt.
Dorka: Jaj, jaj, mi is szeretnénk még IKEÁZni idén....
Ditke: De jó megfigyelő vagy! Nem, apa tanfolyásozik a gimiben. Honlapot akar szerkeszteni, ez az új mániája. Ha még a karate, a fotózás, a munkája nem lett volna elég.
Balwin: Megjöttetek már? Az almát szombat éjjel áthoztuk anyóspajtásból, egy bazi nagy banános dobozban van. Fincsi az illata, itt parkol a kapuban. Jöhettek érte bármikor.
Szilvi: Gratula a cocókázáshoz!
Olga: Hugodnak nagy gratula!!!! Jó egészséget, fincsi tejcsit a picurnak. A kórház meg....
Szami: Gyere lécci, írjál!
Bár én beszélek....
Kata: hogy vagytok? Pelenkák, rugik mosva, vasalva? Pakk összeállítva?
Rólunk: ha még nem írtam volna eleget...
Fogunk még mindig nincs, de alul már négy készülődik nagyon, 1 db nagyon nagyon nagyon, felül is egy van beindulva. Szerintem az egyik alsó át is tört, de ezt rajtam kívül senki nem látja.
Az anyai elfogult szemem műve lenne?
Nyűgös Rékám. Ha nem lát, mert kilibbenek egy pillanatra az ajtón, máris ordít. Mond néhány szót, pl. "baba", "nem" (!!!) és tegnap este azt mondta a békára, hogy "ekekeke..." Majdnem leestem az ágyról.
Ma hallgat, mint a sír.