Új privát üzeneted érkezett!

Holle!

Szilbee: én rég nem voltam a Kinder Möbelben... illetve akkor egyszer, amikor árajánlatot akartam kérni... így nem tudom, hogy van-e létra.
Remélem én is, hogy csak ilyen jóslóim vannak. Azt tudja valaki, hogy magnéziumból hány mg-ot lehet bevenni egy nap? Hol van a két nagyobb pasid?

Kép

Kép
szolkata

Nem tudom hogy hány grammot lehet. Nekem Mosonyi azt mondta, hogy 3x1-et bevehetek... de volt olyan is hgy 3x2-t mondot... szóval nem tudom... :? :(

Hja! Elmentek a fiúk (busszal) Falvára. Dorkáék is kint vannak most.
szilbee

Verőfényest :)

Szilbee, köszi, jobban - mindenki :) Luci estére láztalan maradt, reggel sem volt már semmi...kopp-kopp-kopp! Már csak a nóziban van még némi sűrű cucc.

Jaerről jut eszembe: tegnapelőtt éjjel "hagytam" a gyereket szenvedni, mert csak felnőttes Nasivinunk volt itthon. Tegnap vettem kicsiknek valót (asszem fele hatóanyagú), azt csöpögtettük. Erre ma reggel is csöppentettem, bár minimál adagot, mert már nem volt annyira sűrű...kb. fél óra múlva vettem észre, hogy a felnőttesből :shock: Hát noooooormális vagyok?! :shock: :cry: Lesegetem félszemmel a jányt, a reakcióit, remélve, hogy nem csináltam nagyon nagy hülyeséget :(

Egyébként most nemtom, hogy a Panadol ennyire xar, vagy az adagolásban volt a rejtély kulcsa, de ahogy váltottunk a Nurophenre, a lázat mintha elfújták volna :roll:

Kata, a 36. héttől nem szabad, nem? Bár én nem szedtem sose a terhesség alatt, de így mondták, akik igen... :oops:

Ha már bútor :oops: , valaki nem látott véletlenül jártában-keltében írószekrényt? Illetve szekrénynek álcázott, számítógépet is elnyelő hasznos bútordarabot :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hellllllllló!

Én is bútor-kérdéssel jövök :oops: : nem tud valaki véletlenül eladó járókát?

Majd még jövök, lejárt a mosógép. :evil:

donkoaniko

Balwin! Egyszer én is majdnem úgy jártam, mint te. Ícccaka vak sörérben kerestem a baby nasivint... és Levente gyerek nasivinjét vettem ki.. még jó hogy megnéztem (elsőre nem akarta)... Azóta külön tartom őket! A felnőttre meg bazi nagy vörös betűkkel ráírtam, hogy "felnőtt"... hogy csipás szemmel se keverjem össze.

Nem láttam olyan számgépes asztalt. De ha te látsz engem is érdekelne, mert Dávidot folyton a 2. vinyó helyéről szedem ki... Na ezért nem tudok én babanetezni, mikor ő ébren van. :roll:
szilbee

Sziasztok!
Húú miylen meleg van! szakad rólam a víz, most töröltem fel a teraszt, meg az udvart összesöpörtem.

nagy bánatom van, lemaradtunk a lomtalanításról, pedig hónapok óta arra készülök itt a sok lom,a kuka megint tele, és szerdán lesz ürítés...

Judit!
Biztos nem lesz semmi baj, de azért ne csináld sűrűn!

Bútor ügyben nem tudok segíteni.

Kata!
neked sem, sajnos.

na mentem vasalni én is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: az a baj, hogy ahány gyártó, annyi mg. Először én is 3x1-et (vagy 2x1-et ?!) kaptam (volna), de a gyógyszertárban a nő felhomályosított, hogy egyszer is bevehetem, így akkor a 250mg tartalmú Béres gyártmányút választottam... Még jó, hogy fogalmam sincs már semmiről :oops: :roll:

BalwinJudit: folytatva a gondolatot... hát én Bencével a 37-38. hétig szedtem, mert mondta ugyan a doki, hogy hagyjam abba, de akkor már nagyon féltem a szüléstől és nem mertem :oops: :roll: :lol: Most meg mivel második gyerek, félek, hogy nehogy sokkal hamarabb jöjjön.... vagy mi... :oops: :roll: Most is a 37.-38. hét táján gondoltam abbahagyni :oops:
Én nem tom, ez a panadol miért nem válik be senkinek... , de még szegényről csak jót nem hallottam. Szegény Annaluca... agyongyilkolod a nyálkahártyáját... csak vicceltem... szerintem (nem értek hozzá) kicsit jobban ingerli a felnőtt nasivin. De szerintem nem túl nagy baj amit tettél, ha vény nélkül kapható, olyan erős szer nem lehet benne.
Bútort nem is értem :oops: Amit be lehet zárni, mint egy szekrényt?! Olyat nem láttam.
Sajnálom a teszted eredményét, de amíg piri sincs, addig még mindig van esély...

Anikó: nem tudok én se járókát. Érdemes szerintem a Gólyabiziben szétnézni, a barinőm nagyon jó állapotú babakocsit vett ott.

Bbj: nagyon szorgalmas vagy! Hát a csajok? Az udvaron sertepertéltek körülötted?

Mi nem jutottunk ki levegőre délelőtt... a gyerekszobát csinálgattuk. Egy plafonig (majdnem) érő könyvespolcszerű képződményt raktunk a helyére (én segítettem apának a teraszról az ablakon át beemelni... jó hülye vagyok mi?! de túléltem), apa felfúrta a falra, a kiságyat is berendeztük... fúrtunk-faragtunk (Bence is), meg főztem közben gyorsan finomat... mintha Stahl Judit lettem volna... vegyes gyümi leves volt, marinírozott csirkecombok (paradicsomos, fokhagymás, mézes, fűszeres... kiemelten kakukkfüves), zöldséges rizzsel. Ki mit főzött? Adjatok már máskorra ötletet... annál jobb, minél gyorsabb.

Jaimee: azért mert leteheneztem Giselle-t, még írhatnál... :cry: A naplód olvasása nem ugyanaz, mintha ide is írnál...

Kép

Kép
szolkata

Jaimee!
Én is várom az almainfót!

Kata!
Nálunk csülökpöri van/lesz, holnap meg zúza... apa kedvében akartam járni....végülis csak az összevágás tart soká, a főzés már magától is mükszik.

Nagyon incsifincsinek hangzik ez a csirek!

Méghogy én buzgó? akkor magad minek neveznéd? méghogy emelés a teraszról bár Dinyánál...velem (orvosi tanácsra) Misi az uccsó hetekben két raklapnyi téglát akart le, majd fel pakoltatni.

Csak Leti volt kint, össze is vesztünk párszor, Gréti idebent festegetett.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: úúúú, ezek a kaják egy kicsit nehezek nekem, már mint a gyomromnak Bence terhesség óta... A pakolás meg szükség (sosem jegyzem meg a muszály(j)t) volt. Bence csak nem emelhette... :lol: :oops:

Viszont B. miatt kezdek aggódni... lejárt az antibigyója, sinupretet sem kellene nagyon tovább adnom, viszont változatlanul sokszor orrból beszél. Szerintem szülés előtt be kell futnunk még egy fül-orr-gégészhez... a doki nénink a Suhajda Zitát (remélem jól írom) javasolta... valaki tud elérhetőségét? Ha csak az SZTK-ban rendel, akkor viszont oda nem viszem, inkább a másik ajánlotthoz, Nagy Imréhez... Valaki ismeri, tud valamit valamelyikről?

Kép

Kép
szolkata

Mi is Nagy Imréhez jár(t)unk, ő rendel itt miklóson, igaz, hyog nem ismer meg, (pedig sajnos havonta megfordultunk a rendelőben, meg szte Leti sárga a sok sütőtök srépa kajcsitól oylan jó bronz színe volt tavaly) azon kívül a szakértelmével nem volt gond. nem egy babusgatós fajta.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kata! Engem meg a ti könyvespolcos-szekrényetek érdekelne! Hónapok óta rágom Peti fülét, hogy vegyünk vagy csináltassunk egy polcos szekrényt, amire a játékokat fel tudom pakolni. Persze eleinte csak az alsó két polccal próbálkoznék... :oops: A lényeg, hogy már pár látványtervet csinált Peti, de onnan tovább azóta sem jutottunk. :roll:

Norbika szopizik ezerrel, nagyon ügyesek huginak nem kezdte ki a mellét a szoptatás. Ma! csináltak a kicsi fejéről MR-t (vagy CT-t??? :oops: ), és úgy látják, hogy nincs bevérzés a vákumtól és hogy egyenlő nagyságú a két agyfélteke. 6 hét múlva kontroll. Ja, és azt is megtudtuk, hogy mikor vitték a kicsit fürdetni/tisztogatni, akkor állt le a légzés, de egy percig sem tartott (reméljük így van). De az intubálás miatt most antibiotikumot kap, és valószínűleg szerdán mehetnek haza.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Tyűűű, itt aztán zajlott az élet, voltak "események". Remélem azért tényleg nem "fórumszakítás" lesz a vége... :(

Olga!
Nagyon sajnálom, ami tesódékkal történt, de remélhetőleg ezek után már minden rendben lesz és jól alakul. Nagyon ügyes Norbika, hogy ilyen ügyesen szopizik!!!

BBJ!
Nagyon kreatívak vagytok és szuper dolgokat csináltok mindig! :D
Hogy van nektek ennyi energiátok ennyi mindenre?
(itt másokra is gondolok: Szilbee, Kata...) mindig csodálom, hogy fér az időtökbe, amikről itt sokszor beszámoltok...

Balwin!
Nemtom árban mire gondoltatok, de érdemes szétnézni az IKEA honlapján (vagy Szolnokon gondoltad a beszerzést?), ott van egy-két ilyenfajta asztal.
Örülök, hogy meggyógyultatok!

Dorka!
Azéé Szabi szerintem tud vmit :wink: . A Zsófi tök aranyos név, teccik nekem is. (nektek már gondolkozni sem kell, ha úgy alakul)

Kata!
Nem semmi amit így az utolsó hetekben "művelsz"... :D :wink:
Akkor most már teljesen elkészült a szoba?

Anikó!
Dorkának így megkésve kívánok BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT!!!!

Hááát, ahogy így olvasgatom ezt a sokféle betegséget és hogy, hogy megküzdötök vele már most kész vagyok... :oops:
Remélem a sok kis beteg minél előbb meggyógyul!!!!

Mi jól vagyunk (próbálok megnyugodni az elmúlt hét eseményei után). Pozitívan állok a dolgokhoz, remélem ez mindenben segít majd... :wink:
Egyébként olyan érdekes, hogy már mennyit fejlődött Laura ez alatt a 6 hét alatt. Figyel, mosolyog és próbál különféle hangokat kiadni. (aggugu... :D ) És szerintem nagyon jó baba, jó kislány... :D

A legújabb, hogy pici pöttyök jöttek ki rajta(arcán). Olyan kis apró pattanás szerűségek. Mitől lehet? A tejtől? Vagy vmi olyat ehettem, ami neki előhozta ezeket a kis puklikat?

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Bocsi, de csak nagyon röviden. Apa most indult dolgozni, tegnap és ma is focizni voltunk, plusz tegnap egy házavató vacsin.

Olga, de örülök, hogy rendeződnek kicsi Norbinál a gondok! A szopi nagyon jó, csak így tovább!

BBJ, a könyv anyunál, mondtam neki, hogy valamelyik nap olyan 9 körül mész érte.

Kitten, a pöttyök jellemzőek anyatejes babákra, semmi rosszra ne gondolj, majd elmúlik!

Holnap megpróbálok hosszabban jönni.

Évi és
Kép
csongianya

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.01 23:49-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Ma délutánra (fél 12-re) megyek oviba, szülői lesz, jól megnézem.

Kata! Nekem Zoboki doki a 2*3 magnézium tabletta mellett még a Magne-B6 ivóoldatot ajánlotta, ha nagyon keményednék. De ha jól emlékszem 36-37 körül tettem le én is a magnéziumot.

Kitten! Lara baba szerintem is "csak" tejkiütéses. Mi is szaladtunk ügyeletre (ott lecsesztek minket, hogy egészséges babával mit megyünk a fertőzőek közzé, igazuk volt, csak hát nagyon megijjedtünk), és írtak fel krémet az arcára. naponta talán 1x kellett kenni, nagyon vékonyan. Hatott, egy-két nap alatt elmúlt, de természetesen néhány nap múlva visszajött, pontosan a tej miatt. Ugyhogy akkor már nem is kenegettük. Szerintem várjátok ki türelmesen, elmúlik magától. És persze légy boldog, hogy jó a tejcsid! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Szilvi! Azok anyatejes pöttyök lehetnek, már ha fehér a közepe. Elmúlik majd magától!

Judit! Dekorgumit mennyiért vettél? és hol is? (Mária úti?)

Erika! Én is olvasom a blogot, de azért jó lenne veled (legalább) fórumon csevejezni! :)

Olga! Már régóta meg akarom kérdezni, hogy milyen foglalkozásokat szoktatok szervezni a csibéknek?

Képzeljétek Dávid elkezdte mondani, hogy "apa"... meglássuk mennyire marad meg a szókincsében (Levente anno sajna gyorsan elhagyta... egy időre)... és elkezdett klakkokgni... vagy mi... tudjátok, mint amikor a lovacskázást imitáljuk.

Dorka! Nekem nagyon teccc a kis szék + asztal! :) Várom még Ed válaszát, hogy ő mit szól hozzá, aztán küldöm a válasz mailt! 8)
szilbee

Szilbee!
Foglalkozások amiket tartok/tartottam ebbena félévben a csibéknél:

Ugye, ősz lévén e téma köré csoportosultak a foglalkozások témái. Minden foglalkozás anyagát az óvónő adta meg.

kéziumunka: sóliszt gyurmából süniket gombolyítettünk, orrukat lapogattuk, tüskéi lehettek fogvájok, vagy napraforgómagok, szemük egész fekete bors. Óvónővel előtte gesztenyéből csináltak süniket (furták a szülők a gesztenye hátába a lyukakat, majd a gyerkőcök fogvájokkal sünisítették.

ének-zene: mondóka: Piros alma fenn a fán (mivel túl sok sünis vagy ősszel kapcsolatos mondoka vagy ének nincs. Ez egyébként azért vol jó, mert az óvónő csinált mama sünit sütőtökből, és rászúrt a tüskékre egy almát, és innen ment tovább az ének-zene foglalkozás.

környezeti nevelés: lombhullatás, őszi levelek színe, formája, hangja, fák megóvása (ne tépkedjük le a levelekt, ágakat). Ezt majd holnap tartom a vadasparkban, gondolom Leventéék is jönnek a Nefag vadasparka?

A többit később megyek öltöztetni Balázst, indulunk bölcsibe.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Nagyon jó! Az a Mama-Süni különösen! :lol:

Nekem van egy pár őszi mondókás linkem ha érdekel... és még aktuális.

Ja igen! Leventéék is mennek holnap!
szilbee

Olga! Tavaly ti milyen torát rendeltetek / csináltattatok / csináltatok Balázsnak? Én enyhén szólva is tanácstalan vok... Leventénél egyszerű volt, hogy milyen legyen az 1. szülinapi torta, mert hogy nyár volt... így s.barackos lett... de most?!... :|
szilbee

Szilbee!
Jöhetnek a mondokák! Csak tudod van a Forrai Katalin féle Ének az óvodában c. könyv, és igazából abból kell(ene) válogatni. De mint privát ember érdekel! Köszi!

Balázsnak és akartam sütni egy babatortát (no liszt, no cukor, zabpehely+alma+banán+rizs- vagy szójaital?). A mindmegettén találtam, azt hiszem az is a neve, hogy babatorta egy éves szülinapra. Szerencsére csináltam elősütést, hát katasztrófa lett. De aztán láttam más hozzászólásokból, hogy nekik sem sikerült.

Két tortánk volt: egyiket szomszédasszony sütötte (csokikrémes:rama+holland kakaópor) azt hiszem iwiw-en még fent van, ezt vittük haza anyúékhoz, a másik amit anyósékhoz vittünk az meg oroszkrém (zagyvás) volt. De mielőtt valaki szívinfarktust kap hagy jegyezzem meg, hogy babó ugye akkor egy-két falatot ha evett a tortákból...

Most még nem tudom milyen lesz, még nem volt időm "megálmodni". :lol:

A nagysüni tüskéje hurkapálcából készült, a szeme meg gesztenye (egyik oldala van csak átfúrva, és úgy lett hurkapálca segítségével beleszúrva. De tegnap fél szemmel meg kókuszdióból láttam valahol... de nem tudom hol...talán tévében, de csak egy pillanatra. Jól nézett ki a barna kis szőrős-tüskés süni! Ráadásul egy kókuszdiónak nincs is nagy ára. Ha Leventével szeretnél kreatívkodni valami finomat, akkor még tudom ajánlani a kókuszgolyót! Süninek formázva (kissé hosszúkás) a tüskéi pedig mandula pálcikák. Azt is lehet mindenhol venni 300-350 ft 10 dkg belőle.
Gondolkozok rajta, hogy én is azt csinálok szerdára (kedd este) köszönőajándéknak a gyerekeknek. Lehet meg is találod valahol a receptjét, Kiskegyed újságban láttam (meg is van), csak még nem turtam át a halmot.

Még estefelé jövök.

Kata! Tőlled meg várom a képet a könyvszekrényről meg árat és hogy hol vettétek! Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Hát az anyás témához reagálnék......

Nálunk is az van mint Szamiéknál csak nálunk sokkal durvább formában, Nálunk úgy néz ki hogy Védike mindenkitől ordít (Dorka már tapasztalhatta :oops: ) ha átmegyek egy másik helységbe akkor is ordít ha modjuk az apja is itthon van akkor vele se marad meg mindig csak velem akar lenni,a Védőnő erre azt mondta hogy nagyon hozzám van nőve mert mindig én vagyok vele és javasolta hogy legyen kevesebbet velem menjen el mamáékhoz hogy érezze hogy másnál is jó neki,más is szereti hát ezt ki is próbáltuk most már minden héten tartunk olyan napot amikor nincs velem, már látszik a változás már azért másokkal is barátkozik ha nehezen is.
Szóval ebből is látszik hogy hány jó megoldás van a problémára....

Na megyek Védike felkelt...

KépKép
viragb88

Olga! Köszi az ötleteket! :D

Azért kell egyébként ez az ovis könyv, mert a suliban is ezekre a mondókákra, dalokra alapoznak elsőben ... vagy ha nem akkor miért?
szilbee

Hát igen, ha egy anyához nem ragaszkodik a gyereke, szerintem akkor kell az anyukának önvizsgálatot végeznie...
Na eldugultam.

Olga

Kép
juhaszolga

Na akkor mondókák... ősszel kapcsolatban (is). Annak akit érdekel...

http://www.versekdalok.extra.hu/osz.htm
http://ovisvilag.blog.hu/2008/10/08/osz ... vodasoknak
http://picibaba.hu/kisgyerekkel/mondoka ... k-mondokak
http://dalokversek.hu/index.htm

Nekem most muszáj volt összegyűjtenem, mert Levente nagyon rákapott a mondókázásra, meg danolászásra...
szilbee

Olga! Ezzel kapcsolatban vitatkoznom kell! :lol:

Levente pl. egyáltalán nem volt bújós, nem kajabált utánam, hogy anya-anya, pedig nagyon sokat voltam vele... A nap 24 órájában! Akkor még az egész napomat neki tudtam szentelni. Házimunkát is akkor csináltam, mikor aludt. Egyébként meg játszottunk, sétáltunk... szóval csak neki éltem. De ennek ellenére nem bújt, nem adott puszit, nem sírt ha kimentem a szobából. Ádám szerint ez pont azért volt, mert kiegyensúlyozott volt... tudta, hogy ott vagyok neki, akkor is ha nem lát. Én ebben sokat vitáztam vele... mert csak jól esett volna a lelkemnek, ha kicsit hiányzom neki, ha egy 10 percre is, mikor eltünök.
Dávid meg pont az ellentéte, pedig mikor ébren van akkor vele vagyok... igyexem nem mást csinálni (kivéve a mosogatás, porszívózás és teregetés). Vele is sokat foglalkozom, sőt a két fiúval egyszerre... és mégis jobban igényli, hogy vele legyek. És nagyon apás is újabban! Levente az apjáról se vett tudomást anno...
Na csak arra akarok kijukadni, hogy a gyerkőc személyisége is nagyon fontos ebben a témában. Nem biztos, hogy rossz anya az, aki után nem sír a gyereke! Mint ahogy az se rossz anya, aki után sír a gyereke! (Mert van egy olyan szemlélet is... Hozzáteszem! NEM AZ ENYÉM! hogy azért sír a gyerek, mert nem foglalkoznak vele eleget!)
Értitek remélem mit akartam mondani! :oops:
szilbee

sziasztok,

pénteken leléptem, csak vas. este jöttünk haza, Mamiéknál voltunk, ott is aludtunk, nagyon jól sikerült a hétvége!

Szilbee, remélem Ednek is bejön, sztem mi is ilyet veszünk majd Törpéknek, festhető, pácolható az asztal és a szék is, de sztem natúr is nagyon szép!
Torta: gyümölcsösben gondolkodtok?

Kata, köszi az UH-s infót, bejelentkeztem, nov. 7-én megyek.
Azért óvatosan a sok pakolászással... Képet nincs kedved tenni a kiságyról, gyerekszobáról?

Judit, Szabi is - mikor beteg volt- délutánra lázasodott be, 4 napon keresztül... Asszem ez így szokott általában műxeni.

Más: csizmákat megvettétek már? Elégggé gyér a választék a városban... Vagy csak én járok rossz helyen? Van ötletetek, hol lehetne kapni?

Virág, jó, hogy újra írsz, kész vagytok már teljesen?

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, egyetértek azzal, amit írsz, főleg, hogy ismerem is Leventét valamelyest.

Itt sztem az a kulcsszó, hogy mit értünk ragaszkodás alatt... sztem... :oops:

Ja, írni akartam!!! Szabi most Leventére hiszi azt, hogy Ádám, tegnap este végig emlegette!!! Gondolom mély nyomokat hagyott benne a közös hancúrozás! :)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Niki, Dorkának nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Hogy sikerült a torti? Biztos fini lett! Majd képeket tegyél!

Dorka, bementetek végül a Deichmanba? Felhívtam a cipis csajt, sajna tényleg nincs neki 23-as :cry:
Zsófi elaludt, mire a haza értünk, ilyenre is rég volt példa, hogy a babkocsiban elaludt volna. Most nem tudom, mikor fog, vagy fog-e még ma aludni egyáltalán.

Szilbee, grat Dévnek, Dorka is mondta épp, hogy már mondja, hogy Apa!Még Zsófi is csak most kezdte el pár hete, sőt még sokszor Papát mond.

Jaimee, szerintem a Ti autótokat láttam már 2x is péteken a Tiszaparti Giminél. Apa dekorál valamit?

Kata, sokat kellett várni az nst-re, vagy időre mentetek? Szülésznőd ugyanaz lesz, aki Bencével volt, Erika? Ezek szerint Bence akkor még otthon...jobbulást újfent!

Judit, Annalucus hogy van?

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!
Dorkának!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Délelőtt a pelikánban voltunk, hát sikerült egy-két dolgot vennem. megvettem Grétinek az ajándékot, egy nagyon jó társast, Letivel eltöltöttük az időt, még próbáltam si! a végére már unta a babakocsit, szeretett volna szaladozni, de a játékboltban nem tartottam túl jó ötletnek! :roll:

Jaimee!
Misi tudni fogja mi a jonatán. én csak a goldot tudom. az a biztos. Küldjél mailt, asszem ez bejön neki, mintha a starkingot nem szeretné, az a kásás igaz? vagy nem?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
www.gyerekcipobolt.hu

nagyon jó árban. ajánlom figyelmedbe az assokat! ami nálam előny vagányul feljön az orrán a gumi, így nincs lekusbitolás...

http://www.tesz-vesz.hu/item460453856_2 ... iunak.html

ez lehet méretileg nem jó, sőt biztos, hoyg nagy, csak hoyg lásd, miylen típus.

katt sztem nagyon kerály!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki Dorkájának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is!!!!

Ditke, nem, végül kimaradt, jöttünk haza, Szabit sem kellett altatni :)
hazáig aludt csak Zsófi, vagy azóta is húzza? :)

Judit, köszi, aranyos vagy, ezt a gyerekcipőboltot el is felejtettem, és találtam rajta Falcon csizmát. Az Assokról egy eladó azt mondta, rengeteget kellett visszaküldeniük, sorra vitték vissza a vevők. Neked akkor nem volt vele gondod? Pedig tetszenek nekem is azok, nézegettem őket, és strapabíróknak is tűntek.

Délutánra marad még 2 cipőbolt, aztán ha ott sem találok, rendelek onnan, amit írtál!

Kép
Kép
dorkáék

Mielőtt elfelejtem: aki Szegeden jár, nyílt egy új Bev.központ, van ott egy KIK nevű ruhabolt, jó áron szupi cuccokkal, Szabinak pl. ezt sikerült 1.500-ért szerezni. teljesen vízhatlan, jó lesz pocsolyázni egy frankó kis umicsizmával :)

Ditke, ti sikerrel jártatok csizma ügyben? Jó csajszisok is vannak azon az oldalon, amit Judit ajánlott!

Kép
Kép
dorkáék

Niki Dorkájának, mi is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :D

Kép

Dorka! Csüt. v. Pénteken elugranék majd hozzátok a téli cuccokat elhozni... Overál, kutyafüles sapi... Nem hiszem hogy túl sok minden lenne még ott. Csak hogy felmérjem mit kell még télire beszerezni.
szilbee

Szilbee, gyertek, de kutyafüles sapi nincs itt... :roll: Talán el lenne csomagolva, kint Falván? De nem rémlik, hogy találkoztam vele....
Azért szétnézek!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: á, csak fél órát aludt délelőtt, most aludt el megint. Kíváncsi leszek, meddig...hátha ki tudok vasalni.
Az Árkádok alatt is van egy cipőbolt (ott ahol azok a konfekciós-boltok vannak) ott is van gyerekcipi, szerintem nézd meg ott is, meg a 101-ben hátha van ilyen Falcon csizmi!
Néztem én is a csajosakat, csak az a baj, hogy én látatlanban anniyra nem merek cipit venni. Viszont holnap hoz nekünk a csajszi a játszóbölibe két 20-ast is, az egyiket tuti megveszem.

Judit, tényleg olyan jól néznek ki ezek az Assok, a játszóbölcsiben is árulták, most már nincs, Ti hol szoktátok venni? Vagy az oldalról rendelsz?

Kép

Kép
ditke2007

Dorka! Elfelejtettem... :oops: Igen! Nagyon tetszik neki!!! :D Azt mondta, hogy maradjunk ennél. (asztal+szék)

[quote]I írta:tt sztem az a kulcsszó, hogy mit értünk ragaszkodás alatt... sztem...

Ja és igazad van! 8)

Öööö még volt vmi...
szilbee

Dorka! Nincsen?! :( Na majd nekiesek a zsákoknak a 7en, mikor megyünk.... :lol: Hátha... De ha ott sincs, akkor hova tettem? ... Úristen! Annyira feledékeny vagyok. :oops:
Lehet még1x átnézem a szekrényeket... :oops:

Ditke! Szerintem nálunk ez az apázás csak átmeneti. Leventénél is volt ilyen korszak... aztán meg felhagyott vele.

Ami még nagy sláger, az a "hoppá"... Mondja, hogy "háppá" és elkezd röhögni... :shock: :lol:
szilbee

Háppá?Fain lehet! :lol:
Zsófi is mondja, amikor elesik, vagy leejt valamit. Mi szoktattuk rá, mindig mondtuk neki, mikor elesett, vagy valamit leejtett. :lol: Olvastam odaát, hogy Dév a 6. fogacskára gyúr. Zsófinak is 3 napja jött ki a 6. Dévnek fölül jön az 5-6? (nekünk alul)

Kép

Kép
ditke2007

Nem volt még gondom az assokkal, eddig kettő volt. nagyon szeretem, hiába olyan nubukos álom takarítani, az orrát meg hoyg gumis, imádom. én eddig a babaszobáról incso-tól vettem, de ő fent van a teszveszen is. (sokkal olcsóbban, gondolom kamionból pottyant, mint a boltokban)

A KIK-et úgy hirdetik szomszédéknál, hoyg 50? juróból tetőtől talpig felöltöztet!!!!na majd megkuksizom, jövő hónap elején mennem kell úgyis.

Grat a fogakhoz, és a szavakhoz!

Szilbee!
70/db (A4-es méret kb) és itthon volt a legolcsóbb. Szegeden 140-ért vettem a kaolinba 240 talán... vagy 270. iszonyat drága. még itthon jártam a legjobban

na kezdünk öltözni, és indulunk Grétiért az ovi

ja és aki nem boldogul azzal, hyog mekkora is a gyerkőc lába, akkor usgyi be a deichmannba cipőméretezőért(elefanten)! imádom!!!!
beleáll a gyerek, és leméred centivel, így tutira jó cipőt veszel, utálom, hyog akkor hol a lábad? és nyomogatom a semmit. vagy a lábát, de nem érzem, a kicsi meg még úgysem szól, hoyg az a lábam!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, épp indulás előtt vagyunk, akkor irána deichmannos mérőcske! :)

Ditke, remélem szerencsétek lesz, és szépeket hoz a csajszi!!
Meddig aludt Cica-mica?
Árkád-sor is útba esik, meglesem! Bár ott régen Siesták voltak, nem?

Szilbee, 8) azért én is szétnézek, nálam sem kell készépnznek venni, ha azt állítom, hogy itt nincs.... :wink: Szétnézek estére!

Örülök, ha bejött a kisbútor, már csak karácsoniyg el kéne jutni az ikeába :) De magunknak is venni akarok!!!

Fél hatig remélem kapunk csizmát, aztán megyek a kiskönyvemért! Hi-hi, ez is mérföldkő, nem? Mármint, a kiskönyv....

Kép
Kép
dorkáék

Halijó!

Dorkának boldogságos születésnapot kívánunk!!!

Jó sokat írtatok...

Na, járókát úgy néz ki, kapunk... Aztán hogy bejön-e a leányzónak... :roll: Apa szerint hagyni kell, hadd legyen a járóka az egész ház. :roll: Én se akartam eddig, de néha jól jönne ( pl. mikor főzök, a konyhában ).

Látom, ment a chat cipi-ügyben. :lol:

Ragaszkodás, anyásság: van ugye a szeparációs szorongás, Virág, lehet, hogy ez jött elő most nálatok. A Védike nélküli napokat hogyan kell elképzelni? :shock: Olyankor apa vagy a nagyszülők vannak vele? Egyébként apjával mennyi időt tölt? Ne értsd félre, nem kielemezni akarom a kiccsaládot... :wink: :oops:

Hát nálunk is van "anyásság", ami sztem természetes, kihez ragaszkodjon, ha nem a szüleihez? :roll: Apával is nagyon jól érzi magát szerencsére, bármikor rá tudom bízni, ha mennem kell pl. piacra, postára, boltba stb. Nagyon jól, tartalmasan el tudnak együtt lenni, ennek nagyon örülök.
Amúgy jaja, Dorka, igazat beszélsz... :wink:

Ma este gombás rántottát ütök össze. Nyamm-nyamm.

donkoaniko

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Majd jövök, most ünnepelünk.

Niki

Kép
Kép
csni

Ja Kitten! Nagy valószínűséggel "tejkiütés" van Laura arcán, nálunk is volt, el fog múlni magától!
Meg nálunk olyan ki fehér gríz-szerű pöttyök voltak Dorci orra körül, olyan édes volt velük... :) Meg is nézem az újszülöttkori fényképeket... :wink: :D

donkoaniko

az ikeás kisasztal, + székek az a svala arról beszéltek?
nekünk az van, nagyon jó, én azt akartam, hyog az egyiket pirosra, a másikat narancsra a harmadik részét meg c.sárgára fessük. még ez a híjja már egy éve... egyszer majdcsak... és olyan édes párnákat lehet rákapni, ami kötős, tutira nem esik le!

Anikó!
Azt én is szeretem, gombám van, tojásom nincs... mármint a hűtőben sem :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lányok, ki mikor rekott először túrót, sajtot a főzibe? Olvasgatok, egyik helyen 7 hótól írják, másikon 8-tól. :roll: Védőnőt még nem kérdeztem mondjuk.

donkoaniko

Dorkának nagyon boldog szülinapot!
Kép

Anikó: Az attól is függ, van e allergia a családban (bármilyen). Én - hogy más mondjak - 8-9 hónapot olvastam. Húzható a dolog akár 10. hónapig is. Mi most vezetgetjük be a túrót, joghurtot. Tiéd Apának is nagyon boldog szülinapot előre is!!!!

Jó az a járóka, nálunk abban vannak a játékok. :mrgreen:
Néha Réka is benne van, ha le kell szaladnom ajtót nyitni mondjuk...De a kapuból is hallom, hogy üvölt... :roll: :oops:

Kitten: Védőnő azt mondta, hogy a tejkiütés melegben rosszabb lesz, friss levegőn halványodik. Rékának is volt néhány hétig. Én anyatejjel kenegettem....nagyon kencét nem igényelt.

Dorka: Jaj, jaj, mi is szeretnénk még IKEÁZni idén....

Ditke: De jó megfigyelő vagy! Nem, apa tanfolyásozik a gimiben. Honlapot akar szerkeszteni, ez az új mániája. Ha még a karate, a fotózás, a munkája nem lett volna elég. :lol:

Balwin: Megjöttetek már? Az almát szombat éjjel áthoztuk anyóspajtásból, egy bazi nagy banános dobozban van. Fincsi az illata, itt parkol a kapuban. Jöhettek érte bármikor.

Szilvi: Gratula a cocókázáshoz! :P

Olga: Hugodnak nagy gratula!!!! Jó egészséget, fincsi tejcsit a picurnak. A kórház meg.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Szami: Gyere lécci, írjál! :( Bár én beszélek.... :oops:

Kata: hogy vagytok? Pelenkák, rugik mosva, vasalva? Pakk összeállítva?

Rólunk: ha még nem írtam volna eleget... :roll: :roll: Fogunk még mindig nincs, de alul már négy készülődik nagyon, 1 db nagyon nagyon nagyon, felül is egy van beindulva. Szerintem az egyik alsó át is tört, de ezt rajtam kívül senki nem látja. :shock: Az anyai elfogult szemem műve lenne? :shock: Nyűgös Rékám. Ha nem lát, mert kilibbenek egy pillanatra az ajtón, máris ordít. Mond néhány szót, pl. "baba", "nem" (!!!) és tegnap este azt mondta a békára, hogy "ekekeke..." Majdnem leestem az ágyról. :lol: Ma hallgat, mint a sír. :lol:
jaimee1

Szép estét,

Anna, meddig kurtítod még a hajad?? Olyan szép, ápolt volt hosszan is, töredezett, vagy meguntad?
Örülök, hogy Nimi a bölcsiben szépen elvan!

Anikó, mi olyan 9 hóig húztuk a túrót, joghurtot, de simán mehetett volna kcisit korábban is, csak nem mertem... :oops:

Jaimee, biztasson: olyan nincs, hogy ne jöjjenek ki egyszercsak a fogak... De hát már hetek óta küzd a nagylány, és persze ti is, ilyenkor az ember már nem is bízik az áttörésben. A kis fog, ami szted átbújt, koccan az üvegpoháron? Akkor tuti!!! :)

Judit, én erre gondoltam:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/87474709
Jaja, svala a neve!

Vettünk csizmit, 2 véglet volt: 4.000 Ft és 16.000 Ft... :shock:
Véégül a Deichmann-ban vettünk, egy telet remélem kibír, elvileg teljesen vízálló...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Cipő:Mi is vettünk Védikének az is egy nagy kaland volt..... mert hát a játszótéren is feláll és kell neki menős cipi szóval mint kiderült még a 16-os is egy kicsit nagy rá mondta a nő hogy ilyen kicsibe még nem csinálnak télit így 17-et vettünk persze csak a Siestában volt ilyen méret ott is hagytunk gyorsan 9000ft-ot :oops:

Anikó!

Sajtot,túrót,joghurtot 7 hónapos kortól lehet adni a tápszeresbabáknak azt mondta a védőnő, Védi is kap nincs tőle semmi baj

Ez nem a szeparációs szorongás mert Védike mióta megszületett azóta ilyen :oops: Védi mentes nap úgy nézki hogy ebéd után elviszik anyósomék a kertbe és 6órára hazahozzák addig én próbálom behozni a lemaradásaimat takarítás ügyintézés....
Apa hát nem sokat van itthon 7kor elmegy Védike még alszik vagy épp ébredezik 9kor hazajön akkor meg már alszik.Egy héten egy vagy két napot van itthon de azt is mondjuk úgy hogy hétfőn meg pénteken,Szóval igazából egész végig velem van.

Na bedugultam....

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?