Sziasztok!
Süncsi:
teljesen megértelek Svájccal kapcsolatban, én is éltem külföldön, Németország északi részén, nagyon rossz volt kirekesztve lenni. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy milyen mentalitás az, ahol 20 évi közös munka után is Frau vagy Herr XY-nak nevezik egymást, nem tegezik egymást, ha sütött valami finomat, akkor eszébe sem jut, hogy bevigye a munkahelyére és megkínálja a többieket csupán szeretetből... A Névtelennek abban igaza van, hogy fantasztikus az a rend és fegyelmezettség, ami német nyelvterületeken uralkodik, de egy vérbeli magyarnak sok-sok év kell, hogy megszokja. Akkor meg Magyarország fogja idegesíteni.
Ildikó és Mucska: hihetetlen, amit végig csináltatok a betegségetekkel és annyira örülök, hogy babócát vártok, mert ezzel nagyon sok nőnek erőt adtok, az biztos! Vigyázatok nagyon magatokra!
Timi: a legjobb dolgot csináltál, szépen relaxáltál egyet Hegyi doktorral!
Ilyen stresszes munkahelyen csak ez menekít meg az őrülettől!
Szöszi: olyan kedves lehetett a férjed, ahogy eljátszotta a géneket válogató babócát!
Z.Zsuzsa: férjed honlapja azonnal a Kedvencek közé került! Most lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de mit csinál a férjed, hogy a képei ennyire színesek, élesek? Olyan hangulatot áraszt az összes fotó, mint egy festmény!
Én tegnap délután elmerészkedtem a lányommal a Coraban, de csak kismamaruhákat vettem és Dorkának pár aranyos holmit. 2 nyárias kismamapolót vettem, 1 fehér blúzt (alkalmi napokra), egy kockás inget, 1 len nadrágot és 1 farmer nadrágot, kb. 22 ezret fizettem mindezért. Csak 100% vagy 96%-os pamut holmit vettem, hiszen a műanyagban megfőlünk. Nekem megérte. Szerintem a drágábbik kiságy elég jó minűségű és praktikus.
Mivel egyedül voltam Dorkával, így "loptam" magamnak egy kispapát, aki elkísérte a feleségét a vásárlásban és a próbafülkéknél várta felesége utasításait, hogy mit cseréljen ki, na szóval pofátlan voltam, de Dorkát nem hagyhattam egyedül a fülkében, így megkértem a férfiút, hogy hozzon már nekem is egy farmernadrágot. Annyira kedves volt, a felesége sem volt mérges rám, a végén mosolyogva váltunk el! Annyira jól esett, hogy ilyen kedves volt, mert tényleg nehéz lett volna Dorkával keresgélni. Ja a kismamacuccok elérhetetlen helyen vannak, csak nagyon magas kispapa tudja elérni, így amíg egyedül voltam, párszor majdnem leszédültem a ruhák alól
Tényleg rosszul lettem. (50-es a pulzusom)
Szóval megéri elmenni, mert egész jó dolgok vannak.
Orsi: nekem nagyon gyorsan segít a homeós bogyóka, tegnap este fájt a torkom, most este már nem
és sok-sok Béres C-vitaminos pezsgőtabletta, ha nincs lázad, akkor az infralámpa is nagyon jó!!!
Egcsi: Boldog szülinapot!
Nanda: remélem ma jobb estétek lesz, nagyon fárasztó virrasztani, férjed nem tud felváltani?
Timi: a háziorvos ír ki a nőgyógyász ajánlására, ha jól tudom. Szerintem is minél hamarabb maradj otthon!
Timi én is pont mákos tésztára gondoltam, hogy de jó volna ezt enni, de ilyen késő este
?
Uh-osok: én is a 3D uh-ban bízom, ott mindent jól lehet látni, van elég idő a nézegetésre. Egy barátnőmnek a genetikai uh-ja a kórházban 30 másodperc volt, szegény sírva jött ki, mert semmit sem tudott meg.
Ma voltam védőnéninél, nem híztam semmit, 89 cm a körfogatom
és nagyon alacsony a vérnyomásom, mondott pár homeós bogyókát, ha rosszabbul lennék, elmesélte a tegnapi szülőszobát, hogy milyen borzasztó egy műsor és mennyire sajnálja az államigondozott lányt, nagyon csúnyán bántak vele szerinte. Mondta, hogy mozogjak többet a vérnyomás miatt, nem hiszem, hogy egy 2 éves gyerek mellett tudnék még többet. Ja és nem hallgattuk meg a pici szívét
, mert hogy, amíg nem érzem mozogni, addig nehéz megtalálni a műszerével a szívdobogását...így ez elmaradt, pedig úgy szerettem volna.
Hétfőn megyek én is AFP-re és egyben hepatitiszre.
Utána néztem a köldövérnek, 296 ezer Ft/szállítás, és 20 év tárolás, a szülés előtt kell csomó vérvizsgálat (hepatitisz, HIV, szifilisz), lehet részletre is fizetni és hitelre. Engem egy zavar, hogy Brüsszelbe viszik, nem értem, miért ne lehetne közelebb... Van valakinek jobb infója???
üdv: Zsuzsiék (15)